24218
Modern Warfare 2
-
Nekem a csúcsom 67 volt és meglett volna a nuke is, csak hát pont akkor nem volt felvéve a killstrike-ok közé... Ezt hívják szopásnak :D -
AC2 #12150 Azt hittem legalább te csináltad :D -
tituka #12149 nem rossz... -
AC2 #12148 :D
A ruszkiknál meg kicsi a költségvetés, kénytelen vagyok C64ről irányítani a predator missile-t
-
Na azt hiszem a pontszám mindent elárul a fickónak... Minden killcam-et visszanéztem és tuti nem csalt, light machine gun-al nyomta lehívott vagy 3 harrier strike-ot, meg vagy két chopper gunnert és nuke-ja nem volt, pedig simán használhatta volna...
Igen kijelenthetem, alázott mindenkit... :) -
Majd lesz. Nem kell aggódj. -
-
már volt itt párszor belinkelve
de bekerülhetne a bannerba -
Gabe18 #12143 Találtam egy egész jó Titles és Emblems listát és kis infókat hogyan szerezhetőek meg: ITT -
Unreal1942 #12142 Asszem előbb is lehetett lett volna ha nem vagyok mazohista és picit darálósabb fegyvert használok a FAL helyett
-
Unreal1942 #12141 És igen! Meg lett az első Nuke nekem is. 
Favela mapon asszem ez nem is a legideálisabb. Fegyvert is kellett lopnom mert megint kifogyott.
-
tituka #12140 köszi 
itt egy kis akimbo
-
Gabe18 #12139 Azok a statisztikák nyerés-vesztés,kill-death,headshot,játszott idő,stb azok nem. -
tituka #12138 srácok ha elkezdem a prestige-t, a barrack-ból is törlődik minden?
Úgy értem az ölés, halás ilyesmik... -
Gabe18 #12137 Most megállapítottam hogy ez egy jó játék lehetne.
Sikerült az elmúlt kb egy-másfél órában kifognom egy olyan társaságot ahol valahogy senki nem használt semmi köcsög perket-fegyvert vagy ezeknek a kombinációját.Nem volt akimbo shotgun-os,nem volt Marathon-LW roadrunner,nem GL-eztek egyba-főbe.Még azt a 1-2 pajzsost is elviseltem.Néha agyonvert a pajzsával,néha lekéseltem.Nagyon jó volt.
És érdekes,egyik pályán ez az ember volt a jó,másikon az.Nem volt olyan hogy valaki 5 mapon egymás után mindig 10-15 kill-t csinál.
Úgy tűnik lehetne itt kiegyenlített játék,de néhány dolog totál felborít mindent... -
csuripi #12136 Huhh, nem én voltam, most nézem rust-on össz-vissz kétszer jártam, azt is ffa-ba. -
csuripi #12135 Ha én voltam bocs, ritkán járok HC-ra, de ilyenekre igyexem oda figyelni, véletlen lehetett. -
Shadow DooM #12134 én még nem láttam,szerintem biztos nem,de EMP igen bár annak meg semmi értelme...valahogy felkéne tegyem ide a képet de nem birom mert 5mega valaki tudna esetleg segiteni? -
Khandiszno #12133 Hajjaj 24-es killsteak jaj én örülök ha 7-8 összejön az emergency dropra.
bár még csak 30-on vagyok.
telleg emergencyben nem esik tactikal mi? :D jo lenne.
-
Shadow DooM #12132 Meglett az első atom-om és HC-n (wasteland):) -
tényleg nem az, ellenben nekem 2 kill kellett volna chopperhez rust-on (jó kis fun map lett az), ketten vannak tisztán előttem, bájvigyor közepette lövök, erre nem belép elém egy társ?!?!?! kapott egyet a hátába -> meghaltam (HC HQ)
elkezdtem írni egy szépet, de inkább leszartam... -
Fél óra és megyek :D -
HBK #12129 spec ops partnert keresek ha valakinek van kedve szóljon D: -
Még a Modern Warfare 1-ben eléggé rámentünk haveromékkal a késre. Itt már annyira nem kell hozzá szerintem tudás, de a régi skillem még megvan, és most használtam is. Két makimajom megint dupla sörétes akimboval meg a szokásos perkekkel késelt meg arcoskodott a meccsen. Egy idő után eldurrant az agyam, és előkaptam az erre az esetre létrehozott leosztást, akimbo Vector-marathon-lightweight-commando. Nem szoktam használni, de most ráadásul a spawnpoint körül cirkáltam, mert mind a kettő jött folyamatosan, és egyszer se tudtak visszakéselni. A sokadik leölésük után már direkt nem lőttek rám, csak jöttek, de mindig gyorsabb voltam, mondjuk azért megizzasztott a dolog. A végén dobtam nekik egy szmájlit, de akkor már kussoltak. :) -
Shadow DooM #12127 Hát szerinted engem nem húzott szét az ideg,én is pépesre vertem volna a fejét,chopper azért jobb mert gyorsabban lehet lőni és megdarál mindenkit az is levéd vagy 2 rakétát az bőven elég,addig kb mész 2-3 fordulát ami lehet 2-3 ember vagy több...,Sniper-mellé mit érdemes tenni? nekem most az m93 Raffica van,nektek? -
AC2 #12126 Nah, holnap este 8 körül ki lenne benne akkor egy kis kodozásban? 

Info: #12059 -
AC2 #12125 Nekem is volt olyan már, hogy pont nem lett meg a nuke, 24es killstreaknél lőttek le, ráadásul mákkal. Egészen odáig azt hittem, hogy a "videójátékoktól" nem lesz agresszív az ember. Tévedtem. Ha előttem állt volna a valóságban aki leölt, hullára vertem volna, de most viccen kívül :D -
tituka #12124 nem tudom..
-
Unreal1942 #12123 24 összejött az előbb. Nem kicsit voltam mérges :)
Harrier aztán chopper. Ekkor 20 nál álltam meg. Majd össze öltem még 3 embert. Ekkor kifogyott a lőszer. Késeltem még egyet. Aztán a végén a csak nem sikerült magnummal P90 ellenében. -
totus #12122 Hát ez nem értem!Ez is routerrra vonatkozik nem
? -
chopper helyett ac-130
ha jól váltogatod a fegyvereidet akkor ugyanolyan sokat tudsz vele ölni mint a chopperrel és biztonságba is vagy mert az ac-130at nem olyan könnyű lelőni mint a chopert -
tituka #12120 nem olyan bonyolult
-
tituka #12119 1. Modern warfare 2 - Connection failed
Solution : Go to Network connections on your PC > Right mouse click on your connection .
Go to the last tab; Windows Firewall >>> add the following ports :
1500
3005
3101
28960
Set them all on UDP and reboot PC.
Same goes for routers. Open up, Port forward. ( portforward.com - info for most routers and how to)
Call of Duty: Modern Warfare 2 transmits and receives network traffic on :
ports UDP: 1500, 3005, 3101, 28960 and TCP: 27015 (SRCDS Rcon port).
Additionally the Steam client transmits and receives network traffic on :
ports UDP: 27000-27015, 27015-27030 and TCP: 27014-27050.
*
Sometimes just a simple "Take the power plug from router out and put it back in" does the trick.
*
Switch of any anti virus program.
*
You use Norton ? Uninstall may help.
-
totus #12118 Nem lenne rossz!JAA -
HBK #12117 nekem elfut simán szóval kb 10ből 1szer dob le de az is elég idegesítő. -
tituka #12116 valaki segíthetne nekünk
-
HBK #12115 hát nekem is ez a probléma, elvileg a routert kell UPnP re állítani de ha nincs akkor nemtudom :D -
Gabe18 #12114 Nagyjából ezt ajánlják.Esetleg az első heli helyett a Harrier,mert ott a bejövetelkor is bombáz egy sort az első 3 repülő.Vagy a Chopper gunner helyett az AC130 mert annak nagyobb pusztító fegyverei is vannak.Igaz azok lassabbak is.De ezek az elvileg működő megoldások.
De e-mellé szerintem irtózatos szerencse is kell.Én még nem mentem erre a Nuke-ra rá,pont ezért mert úgyis csak felidegelném magam vele.Már a 7-0 se egyszerű összehozni,utána camp,bizni benne hogy a heli/Harrier összeszedje a 11-et valamelyik irányítható cucchoz,aztán azzal úgy elbújni hogy végig használhasd és közbe ne találjanak meg.És akkor még mindig necces hogy azzal összejön-e a 25,mert ha nem akkor még mindig ki kell menni ölni "simán". -
tituka #12113 mondjuk ez engem is érdekelne....
nekem sincs routerem -
at16 #12112 elvileg működik még én nem szedteme( !!!!)