24218
Modern Warfare 2
  • F E R I
    Nekem a csúcsom 67 volt és meglett volna a nuke is, csak hát pont akkor nem volt felvéve a killstrike-ok közé... Ezt hívják szopásnak :D
  • AC2
    Azt hittem legalább te csináltad :D
  • tituka
    nem rossz...
  • AC2
    :D

A ruszkiknál meg kicsi a költségvetés, kénytelen vagyok C64ről irányítani a predator missile-t
  • F E R I
    Na azt hiszem a pontszám mindent elárul a fickónak... Minden killcam-et visszanéztem és tuti nem csalt, light machine gun-al nyomta lehívott vagy 3 harrier strike-ot, meg vagy két chopper gunnert és nuke-ja nem volt, pedig simán használhatta volna...

Igen kijelenthetem, alázott mindenkit... :)
  • Sadist
    Majd lesz. Nem kell aggódj.
  • F E R I
  • tommygear
    már volt itt párszor belinkelve
    de bekerülhetne a bannerba
  • Gabe18
    Találtam egy egész jó Titles és Emblems listát és kis infókat hogyan szerezhetőek meg: ITT
  • Unreal1942
    Asszem előbb is lehetett lett volna ha nem vagyok mazohista és picit darálósabb fegyvert használok a FAL helyett
  • Unreal1942
    És igen! Meg lett az első Nuke nekem is.
    Favela mapon asszem ez nem is a legideálisabb. Fegyvert is kellett lopnom mert megint kifogyott.
  • tituka
    köszi

itt egy kis akimbo
  • Gabe18
    Azok a statisztikák nyerés-vesztés,kill-death,headshot,játszott idő,stb azok nem.
  • tituka
    srácok ha elkezdem a prestige-t, a barrack-ból is törlődik minden?

Úgy értem az ölés, halás ilyesmik...
  • Gabe18
    Most megállapítottam hogy ez egy jó játék lehetne.
    Sikerült az elmúlt kb egy-másfél órában kifognom egy olyan társaságot ahol valahogy senki nem használt semmi köcsög perket-fegyvert vagy ezeknek a kombinációját.Nem volt akimbo shotgun-os,nem volt Marathon-LW roadrunner,nem GL-eztek egyba-főbe.Még azt a 1-2 pajzsost is elviseltem.Néha agyonvert a pajzsával,néha lekéseltem.Nagyon jó volt.
    És érdekes,egyik pályán ez az ember volt a jó,másikon az.Nem volt olyan hogy valaki 5 mapon egymás után mindig 10-15 kill-t csinál.

Úgy tűnik lehetne itt kiegyenlített játék,de néhány dolog totál felborít mindent...
  • csuripi
    Huhh, nem én voltam, most nézem rust-on össz-vissz kétszer jártam, azt is ffa-ba.
  • csuripi
    Ha én voltam bocs, ritkán járok HC-ra, de ilyenekre igyexem oda figyelni, véletlen lehetett.
  • Shadow DooM
    én még nem láttam,szerintem biztos nem,de EMP igen bár annak meg semmi értelme...valahogy felkéne tegyem ide a képet de nem birom mert 5mega valaki tudna esetleg segiteni?
  • Khandiszno
    Hajjaj 24-es killsteak jaj én örülök ha 7-8 összejön az emergency dropra.
    bár még csak 30-on vagyok.
    telleg emergencyben nem esik tactikal mi? :D jo lenne.
  • Shadow DooM
    Meglett az első atom-om és HC-n (wasteland):)
  • ProGabe #12131
    tényleg nem az, ellenben nekem 2 kill kellett volna chopperhez rust-on (jó kis fun map lett az), ketten vannak tisztán előttem, bájvigyor közepette lövök, erre nem belép elém egy társ?!?!?! kapott egyet a hátába -> meghaltam (HC HQ)

elkezdtem írni egy szépet, de inkább leszartam...
  • HappyHunter
    Fél óra és megyek :D
  • HBK
    spec ops partnert keresek ha valakinek van kedve szóljon D:
  • Garou
    Még a Modern Warfare 1-ben eléggé rámentünk haveromékkal a késre. Itt már annyira nem kell hozzá szerintem tudás, de a régi skillem még megvan, és most használtam is. Két makimajom megint dupla sörétes akimboval meg a szokásos perkekkel késelt meg arcoskodott a meccsen. Egy idő után eldurrant az agyam, és előkaptam az erre az esetre létrehozott leosztást, akimbo Vector-marathon-lightweight-commando. Nem szoktam használni, de most ráadásul a spawnpoint körül cirkáltam, mert mind a kettő jött folyamatosan, és egyszer se tudtak visszakéselni. A sokadik leölésük után már direkt nem lőttek rám, csak jöttek, de mindig gyorsabb voltam, mondjuk azért megizzasztott a dolog. A végén dobtam nekik egy szmájlit, de akkor már kussoltak. :)
  • Shadow DooM
    Hát szerinted engem nem húzott szét az ideg,én is pépesre vertem volna a fejét,chopper azért jobb mert gyorsabban lehet lőni és megdarál mindenkit az is levéd vagy 2 rakétát az bőven elég,addig kb mész 2-3 fordulát ami lehet 2-3 ember vagy több...,Sniper-mellé mit érdemes tenni? nekem most az m93 Raffica van,nektek?
  • AC2
    Nah, holnap este 8 körül ki lenne benne akkor egy kis kodozásban?

Info: #12059
  • AC2
    Nekem is volt olyan már, hogy pont nem lett meg a nuke, 24es killstreaknél lőttek le, ráadásul mákkal. Egészen odáig azt hittem, hogy a "videójátékoktól" nem lesz agresszív az ember. Tévedtem. Ha előttem állt volna a valóságban aki leölt, hullára vertem volna, de most viccen kívül :D
  • tituka
    nem tudom..
  • Unreal1942
    24 összejött az előbb. Nem kicsit voltam mérges :)
    Harrier aztán chopper. Ekkor 20 nál álltam meg. Majd össze öltem még 3 embert. Ekkor kifogyott a lőszer. Késeltem még egyet. Aztán a végén a csak nem sikerült magnummal P90 ellenében.
  • totus
    Hát ez nem értem!Ez is routerrra vonatkozik nem
    ?
  • Snexi
    chopper helyett ac-130
    ha jól váltogatod a fegyvereidet akkor ugyanolyan sokat tudsz vele ölni mint a chopperrel és biztonságba is vagy mert az ac-130at nem olyan könnyű lelőni mint a chopert
  • tituka
    nem olyan bonyolult
  • tituka
    1. Modern warfare 2 - Connection failed

Solution : Go to Network connections on your PC > Right mouse click on your connection .

Go to the last tab; Windows Firewall >>> add the following ports :

1500
    3005
    3101
    28960
    Set them all on UDP and reboot PC.
    Same goes for routers. Open up, Port forward. ( portforward.com - info for most routers and how to)

Call of Duty: Modern Warfare 2 transmits and receives network traffic on :

ports UDP: 1500, 3005, 3101, 28960 and TCP: 27015 (SRCDS Rcon port).

Additionally the Steam client transmits and receives network traffic on :

ports UDP: 27000-27015, 27015-27030 and TCP: 27014-27050.

*

Sometimes just a simple "Take the power plug from router out and put it back in" does the trick.
    *

Switch of any anti virus program.
    *

You use Norton ? Uninstall may help.
  • totus
    Nem lenne rossz!JAA
  • HBK
    nekem elfut simán szóval kb 10ből 1szer dob le de az is elég idegesítő.
  • tituka
    valaki segíthetne nekünk
  • HBK
    hát nekem is ez a probléma, elvileg a routert kell UPnP re állítani de ha nincs akkor nemtudom :D
  • Gabe18
    Nagyjából ezt ajánlják.Esetleg az első heli helyett a Harrier,mert ott a bejövetelkor is bombáz egy sort az első 3 repülő.Vagy a Chopper gunner helyett az AC130 mert annak nagyobb pusztító fegyverei is vannak.Igaz azok lassabbak is.De ezek az elvileg működő megoldások.
    De e-mellé szerintem irtózatos szerencse is kell.Én még nem mentem erre a Nuke-ra rá,pont ezért mert úgyis csak felidegelném magam vele.Már a 7-0 se egyszerű összehozni,utána camp,bizni benne hogy a heli/Harrier összeszedje a 11-et valamelyik irányítható cucchoz,aztán azzal úgy elbújni hogy végig használhasd és közbe ne találjanak meg.És akkor még mindig necces hogy azzal összejön-e a 25,mert ha nem akkor még mindig ki kell menni ölni "simán".
  • tituka
    mondjuk ez engem is érdekelne....

nekem sincs routerem
  • at16
    elvileg működik még én nem szedteme( !!!!)