24218
Modern Warfare 2
  • tituka
    játékon belül a hangerő hogy áll?
  • at16
    a játék beállításainál is van valami mikrofonos cuccos ha jól tudom. nézd meg ott.
  • MrAndree
    Ja és Windows XP-m van.
  • MrAndree
    Sziasztok. Megvettem a játékot és olyan problémám lenne, hogy nem hallani engem ha beszélek a mikrofonba. Én hallok mindenkit de engem senki. Mikrofonomnak bizotsan semmi baja, más játékokban (Left 4 Dead, Killing Floor meg ilyenek) működik rendesen. Routerem van, próbáltam port forwardolni, UPnP-t engedélyezni meg minden lófaszt amit találtam de semmi nem segített.
  • armageddon666
    nem következik egyenesen a warezból a csalás... csak nagyon megnő az esélye...
  • ChaosTeam
    Sajnos Non-steamesek is fel tudnak menni játszani 1-1 tört verzióval, így viszont értelemszerűen cheatelnek, mint az "állat", hisz "vesztenivalójuk nincs", viszont mellé még kegyetlen nagy noobok is, hogy önerőből nem tudnak egy játékkal se boldogulni...
  • armageddon666
    Ezt az egész oldalt ki lehetne rakni :) vannak jó tippek perkekre, fegyverekre, etc :)
  • rexsimus
    Csak sima festés, semmi más. Bár lehet, hogy van placebo hatása is :D
  • Frank99
    nem, csak jól néz ki a sivatagban pl. PIROS színezés :-)))
  • Frank99
    Kitettem bannerbe! Köszi!
  • armageddon666
    tegnap szereztem meg :D
  • Frank99
    egy ilyennel én is találkoztam tegnap, én sem értem, lehet pont Ő volt....
    be akartam jelenteni, és ezt láttam a Steam profilban...
  • simonl #12179
    Sziasztok,

Lehet, hogy ez lesz az év leghülyébb kérdése - és még csak 3-a van - de a fegyver "szinezése" befolyásolja annak pontosságát, erősségét??

Köszi srácok a válaszokat előre is.....
  • Gabe18
    Egyértelmű AIM cheater:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198018233266

Ez mondjuk nem tudom milyen hogy még se név se semmi nincs neki megadva.
  • AC2
    Az a Toxic, amit te mondasz...
  • AC2
    Hát SD-ben nem nagyon gyűlik, az biztos. Én pl. TDM-ezni szoktam, ott jól jön általában. Amióta újrakezdtem, azóta az ACR-rel van 350+, meg még néhány fegyónál van egy kevés, a red tiger miatt :)
  • Gabe18
    Hát SD-t játszva nekem valahogy nem nagyon gyűlik.Na de mindegy,annyira nem fontos.
  • AC2
    Nem kell parázni, idővel minden title, emblem illetve challenge meglesz. A headshot-hoz kötődőek az egyszerűbbek közé tartoznak, mert relatíve sok fejlövés születik.

Számomra az igazán nehéz challenge-ek, a nem rég említett dictator, valamint a 2 kollegája, a mach 3 illetve a surgical (a perfectionist megvan, azért nem említettem). A surgical megszerzésére kidolgoztam már egy startégiát, bár még nem próbáltam ki. Azt nem tudom, biztosra, hogy nem lehet meghalni a megszerzése közben, de úgy emlékszem, mintha újratöltöttem volna a perf. megszerzése előtt.

A prestige-es challange-ek pedig nem nehezek, csak időigényesek. (pl 1k harci heli behívása)
  • Firerock
    heles
    vegyetek fel steam
    kellerd92
  • AC2
    Erre próbáltam én is sarkalni a népet, akadt mondjuk 1-2 jelentkező :D
  • Firerock
    skacok
    holnap jáccunk 1et?
  • Garou
    Én megkaptam, mégpedig úgy, hogy az ellenfél hívott egy Nuke-ot, és nekem az volt az első.
  • koandras
    Hy látom nagyon megy a gondolkodás az infected title-el kapcsolatban.
    Nekem az lenne a kérdésem , ha én fertőzök meg valakit akinek ilyen nincs , akkor én is kapok vmi jutalmat?
  • Zwiebel
    Hali! :)

Ezt az infected title-t nem akkor kapod (bár lehet hogy akkor is), ha megkéselnek, hanem ha valaki összeszedte a 25-s killstreaket és csinált egy nukleáris robbanást. Az is megkapja aki robbantott és mindenki aki ott volt azon a pályán.

Sorry, nem akartam belekotyogni, remélem nem haragszotok
  • Sadist
    Kb. minden második kill payback, nem tart sokból összeszedni 25 payback fejest.
  • tommygear
    én már megcsináltam ezt pedig csak 62es szinten vagyok még :D
    25 payback is megvan nekem semtex-el
  • Gabe18
    Én ezt az emblem-et akartam

De ha jól nézem egy challange kell hozá ami elvileg 25 payback kill,ami mind headshot.Na mondom akkor erről ennyit... (eddigi prestige-emben van 6)
  • rexsimus
    Sniperekkel a legrosszabb, de nem olyan nehéz, ha HC zol, és rászoksz, hogy ha takarásból kilóg, akkor direkt úgy öld meg, hogy az fjm-nek kedvezzen.
  • rexsimus
    Halálnál elveszik. LMGküzöl AUGal a legkönnyebb, és ha elrakod az újratöltést az "r" ről, hogy még véletlenül se tölts újra :D
  • Lunatic83
    ezt én is benéztem...
    de az a szép benne, h aki ilyen "title"-vel szaladgál, az alig akar késelni...
  • tommygear
    Ó :(
  • NEOreg3
    neki kellett volna lekéselnie téged
  • tommygear

Get knifed by an enemy using this title.

Lekéseltem egy játékost akinek ez volt kint... örültem, hogy megkapom végre erre semmit nem ad. -.-
  • AC2
    Mármint neked volt a title-k között? :D
  • armageddon666
    full LMG tárat bele kell ereszteni az ellenfelekbe, úgy hogy egy sem megy mellé. Azt nem tudom hogy meg lehet-e közben halni...

Perfectionist megvan ^^, és büszke vagyok rá :D
  • Shadow DooM
    ez asszem a title-k között volt,pontosan mit jelentene?
    Challenge: "Dictator" - Fire an entire LMG magazine into your enemies without missing.

sajna németes vagyok:/
  • AC2
    Kezdő knife-osok...
  • armageddon666
    Én meg megszereztem a Tactical Knifet, meg Lightweight prot, és gondoltam roadrunnerkedek kicsit mert jajjde imba...

és...

nem vált be :D valahogy nem megy vele... ahogy GLlel sem... Riot shieldes classnak meg nem jutott hely :( majd valamelyiket átalakítom arra, az jópofának tűnik...

van M4A1, ACR meg WA2000 Masterym ^^ UMP még lassan, de meglesz (ez a falonát FMJ kill egy nagyon macera :S)
  • Sadist
    Anélkül is fel lehet szedni. Szét is lehet lőni, fel is lehet robbantani.
    SitRep Pro-hoz 250 C4-et, Claymore-t és fáklyát kell megsemmisíteni.
    Gyk. ami pirosan világít és megsemmisíthető.
  • grama
    Ha a Sitrep perket használod fel tudod szedni az ellenfél taktikai fáklyáját. Azt se használják sokan, de csak több esély.