24218
Modern Warfare 2
  • SubZero911
    Na ez a shotgun-os dolog velem minden 2. menetben előfordul. Ez nem lehet állandóan PNG probléma. És van még több, hasonló dolog, de mindegy.

Meg az sem lehet véletlen, hogy az utóbbi 40 round-ból 20 NUKE-al ért véget és 80-100 kill között volt a "menő". Ja és mindíg egy "NAGYBETŰS" játékos hülye névvel, egy szóközzel..... ??? Ez is véletlen...???
  • Lunatic83
    a 887-et gyengítették, kicsit talán kevesebben is használják...
    de csak addig amíg "rá nem jönnek", h ló***t se ért a csökkentés...
    a szokásos futkosós perkek, és így már nem is baj ha nem lő olyan messzire... majd befut a megfelelő lőtávba és tsá...
  • Lunatic83
    boxon is már egyre több a koponyás embléma... mondanám, h optimista vagyok, biztos csak egy cod-kocka
    az előbb is S&D-ba belépett egy pre10 70-es
    neve: Fuck Me BABYX, a neve első része lila volt, a nagy betűk pedig a box gombjait mintázta!!!
    az már más, h ő volt az első aki meghalt...
  • Garou
    Én csak akkor szoktam gyanakodni, ha ott a koponyás embléma, mellette meg első szintű. De ez csak gyanú. :)

Az már nem, ami tegnap volt. Srác a 2-ik light machine gunnal találomra szórta a terepet, és CSAK fejlövései voltak. CSAKIS. Utána rusholt, és szintén csak fejlövések, egyfolytában. Ő el lett küldve a búsba, persze le sem szarta. Meccs végén néztem, nem lépett le, így én váltottam. Egyébként sokszor nem találkoztam ilyennel. Minden nap nyomom fél-egy órát, heti egy ilyen akad. A többi csalást nem szoktam figyelni.
  • tommygear
    engem megtisztel ha lecsalóznak :D
  • Gabe18
    Részemről ezzel értek egyet.
  • mNzJean
    szúszááá........
  • mNzJean
    Mi ez a pánikolás emberek? Valaki azt mongya sok a csaló , valaki meg azt ,hogy azért szar a biztonság mert sok a "pro"
    Szerintem meg mindkét fél igazat beszél , én is láttam már valódi csalókat , hiszen elég csak egy pillantást vetni cb-n a bann listára, az meg külön szégyen ,hogy napi szinten buknak meg magyarok .
    Viszont amiről Csuszi beszél az is maximálisan igaz , sokszor átéltük már ezt ,hogy ha egy kicsit jobban megy a game egyből csalót kiáltanak . Ezt mindenki saját vérmérséklete szerint éli meg , engem spec . kimondottan szórakoztat ha lecsalóznak .
  • HD JOHNNIE
    hogy jártam... belépek egy gaméba, jól megy, megvan a szerencse, jön a harrier, megvan a choppergunner, osztom őket mint állat, egyszer csak látom hogy 20 killnél megöltem saját magam a chopperrel, lol :DD
  • tituka
  • Frank99
    na, mi lesz itt holnap reggelig :-)))
    úgy kiszórok innen mindenkit, mint a szél....
  • tituka
    nem lehetne befejezni...

ha cheater van a játékban, lépj ki és keress másikat

olyan kurva érdekes, november 10-én vettem a játékot,minden nap játszok általában valamennyit, és még nem találkoztam csak egy gyanús személlyel.

nah ennyi..
  • Frank99
    ez enyhén szólva finom volt :-)))
  • mmovar
    Cheat / Hack Free Games:
    Nah ez az ami nem létezik. Ezek az irdatlan balfaszok a VAC (Valve Anti Cheat) nevezetű védelmet választották, amit alapvetően Source motor által hajtott játékokhoz írtak. Fel is törték annak rendje és módja szerint, amit youtube-on közzé is tettek. FAIL bazdmegkérlek. Ugyanis vannak cheater-ek. Utána keresve a Steam Support-on, finoman közlik, hogy nem tudnak mit kezdeni a bejelentett csalókkal, hiszen csak a VAC tud ban-olni. Mivel nincs dedikált szerver, így nincs admin, így nincs kick = zabálod a NUKE-ot, egyed hülyefasz megérdemled. A cheater röhög. Az Activision röhög. Szarig van pénzel amit nem a PC-s eladások termeltek nekik s ahogy kell pofán is szarják, ergo nincs support. Te meg sírsz és elgondolkozol, hogy holabüdöspicsába ért meg 10K-t ez a szar?!
  • Szega87
    szerintem maradj, de vállalnám ha lemondasz
  • Frank99
    egy faxomat lag, ott a galiba. de nekem mindegy.

keddig gondolkodjatok, van-e valaki, aki átvenné a házigizda szerepét?

alszom rá kettőt.
  • Jacek
    ezt hivjak lagnak:) es itt a problema ezt kurvara nem veszik figelembe az emberek, hogy nem latod de csunyan 100 vagy nagyobb a ping:)
  • csuszi
    összesen.

de higgy amit akarsz. én meg nem győzlek:)
  • Gabe18
    "és hidd el, eddig max 3-4 cheater-rel találkoztál"

Naponta gondolod,mert úgy lehet benne valami...

Eleve kezdjük ott hogy van WH vagy nincs?Mert ha van (volt ugye,de kérdés hogy az utolsó patch óta hogy áll ez a dolog),akkor nekem kétségem nincs hogy nem kevés csaló van a játékban.
    Viszont abban igazad van hogy ha nem full idióta a használó,akkor ebből a nyomorult killcam-ből meg nem mondja senki.
    Kedvencem mikor megyek,shotgun a kézbe,sarkon tőlem kb egy métere kifordul a csávó,lövök,nagy durranás...nyissz,meghaltam... Killcam.Csávó jön,kifordul,nyissz,kész... a lövésem az valami más dimenzióba teleportált...
  • Frank99
    legyél házigazda, és töröljed...
    lehet hogy holnapután tied lehet a poszt! Komolyan mondom, alszok 2-őt, és vagy megtartom, vagy visszaadom. elegem volt. Kedden este megírom.
    Aztán összeolvaszthatjátok warezzal, úgyis sokaknak ez a fájdalma és vágyalma...
  • ACE
    Számomra az is off ha valaki mindenkit le cheater-ezik, meg le noob-ol aki megöli...
  • Frank99
    sztem is FEJEZZÜK BE!
  • Frank99
    nem kap itt senki semmit, csak ha sok az off.
  • csuszi
    jaj, most menjek el?:)
    oké legyen igazatok, sok a cheater, annyi mint égen a csillag...:) hogyne.

és mit kap az aki benyal a moderátornak, egy hét free bant?
  • ACE
    Én is azt tudom mondani a lvl hack-en kívül nem nagyon találkoztam cheat gyanús emberekkel, pedig énis benne szoktam lenni a legtöbbet killkam-ot nézők táborába. :) Főleg a lvl hackeseket figyelem mélyrehatóbban, de egyszer sem volt még gyanús...
  • Szega87
    köszönjük jelenléted megvagyunk nélküled is!
  • csuszi
    rendben frankike srác fejezzük be:)

boldogok a lelki szegények...
  • csuszi
    tényleg utoljára:
    miért baj ha lelőnek falon át? van lövedék elég, és nem pénzért van.
    és nem is véletlenül van a játékban, hogy a fal nem golyóálló. tudod az olyan játékosok mint te, meg se próbálják a falat lőni anélkül hogy tudnák mi van benn, csak tudnám miért?? mi okod van rá, hogy nem lősz érzésre?
    pl.: domination, estate, c zászló "elesőben", 60 méterre vagyok, esélyem sincs hogy odaérjek, csapattársak leszarják, én odalőttem a zöld vászonfalon át, és két headet beadott, c zászló maradt. semmibe nem került, ritkán adja be, miért ne próbálnám meg? de ha te kaptad volna, tuti cheater lennék. hála isten az a 2 beírta hogy nice shot;)

alapjaiban rossz a felfogásod, lan-on pillanatok alatt "felébrednél" vagy legalább töltenél le pár demot cb-ről...
  • Frank99
    sztem a személyeskedést fejezzük be jó, csuszkapajtás?
    az aláírásom tapasztalat. többek között az ilyen fórumokból jön + a való életből, vállalkozóként látok sokat...
  • Frank99
    hát kisapám, 40 évesként, aki a fiának is +vette és néha együtt nyomjuk, igencsak xarul esik egy comment olyantól, akit itt nem láttam azóta, hogy én tartom karban a topicot. Ezt ugyan benézted, de rendesen.

És jó annak, akit nem soroztak majd minden 5. körben a falon át és tsai.

Túlzás az "egész életemben" 3-4 cheater? nagyonis....
  • armageddon666
    peace... ember, inkább olvass visszább, és rájössz hogy igazából egy oldalon álltok...

Nekem elég volt CSben az idegeskedés... ezt a játékot inkább játszom :) és egyelőre marhára élvezem... néha nagyon nem balanszoltak a csapatok, és van mikor felhúz hogy születek és már haltam is, ilyenkor örülök hogy F, és már éledek is... de alapvetően élvezem a játékot :)
  • csuszi
    majd ha sikerül komplexebben látnod a dolgokat, akkor talán rájössz, hogy veled értett egyet, csak ironizált. nem ártana a fórumokra funkcionális analfabéta szűrőket berakni, bár félek, kevesen maradnánk...
  • SubZero911
    Jaj de imádom az ilyen dagi, szemüveges köcsi-öcsiket mint te, ,ert az vagy ugye? Én nem verem magam, nekem ez csak hobbi, nem az életem, mint neked.

De ha úgy gondolod, szívesen megmutatom milyen egy igazi AMD a hátsó feledben.... :)
  • NEOreg3
    101 órányi játék alatt összesen egyetlen csíterrel találkoztam, aimozott a drágám

a fegyverének nem volt se visszarúgása, se szórása, és olyan művészi pontossággal tartotta az irányzékot a mellkasom ugyanazon pontjára bármilyen távol is voltam tőle, hogy öröm volt nézni

na meg egymást követő 2 körben is sikerült lehívnia mindig egy nuke-ot
  • RatBaG #12239
    26
  • Unreal1942
    Nem béna vagy hanem vannak nálad sokkal ügyesebbek, rutinosabbak. Ezért gondolhatod, hogy annyi csalóba szaladsz bele.
  • csuszi
    reménytelen vagy.
    hajrá, nem leszel tipikus:) és az aláírásod önkritika?;)
  • tommygear
    am hiába küldjük az ID-ket semmit nem csinálnak sztem
  • Frank99
    jaja, azért volt ott egy terminátor level 70-es.. ja, amíg nála volt, addig ugatott ellenem.. jaja

amikor nálunk volt, akkor megírtam neki, hogy your ID sent to IW....
  • csuszi
    na akkor csak nem reménytelen a helyzet, páran látják a valóságot is.

még mielőtt páran nagyképűséggel vádolnának, szerintem kifejezetten szar vagyok ebben a részben, öregszem is és keveset is játszok. de még így is megkapom boldog boldogtalantól hogy csaló, pedig nálam sokkal jobbak vannak!!!!!
    és nekem azért 40-es streak-em van, 17-es win streak, és több mint 13000-et öltem sd és dom duóban (4nap - nem dm tdm!!!), mit szólnátok egy igazán pro-hoz?? van belőlük egy pár, nyomi jcsr gyula is jobb nálam és kgb tw is, pedig ez szégyen:):)

de mit dumálok azoknak, akik szegény jcsr ricsit is lecheaterezték amikor tolt egy értelmesebb stat-ot és csóri büszkén betolta ide.