24218
Modern Warfare 2
-
én meg a netlimiterrel megfigyeltem, hogy a játék maga átlagosan 28-32kb/s-et használ. tehát ennyire van szükség. nekem 10Mbps-es netem van. felfelé 512Kbps. de untig elég mindenren... -
elírtam
1megás net 50-es ping ugrik 130-ra
2megás netnél 50es ping ugrik 100-ra
3megás 70-re
ts dumánál.
upload 128, 256, 384. legalábbis nálam így van/volt. mindhárom netem volt/van. -
ACE #12437 miaz hogy 50kbit/sec-ről megugrik 130-ra? Mi ugrik meg? Letöltés, feltöltés? Az 1-2-3 Megás net mennyi upload-ot jelöl? -
1 megás net, 50kbit/sec-ről 130ra ugrik cod2ben...
de egy 2megásnál is megugrik 100ra, 3megásnál 70re.
amit jean ír az 99%ban bevált, előtte szarakodtunk állandóan, ment a bénázás, mióta kuss van nincs hiba.
ui.: jean ötlete, szabadalmi díjat neki fizetni... -
ACE #12435 érdekes mert tudtommal a ts max 5 KB/sec sávszélt használ, az meg lófax... amiatt nem nőhet csak minimálisan a ping még egy 256 kbit-es feltöltéssel rendelkező júzernél sem... ennél talán nincs is manapság kisebb, vagy van? Mondjuk a dobozon is broadband van, tehát kábeles, ADSL, LAN net, a modemes meg a mobil net nem játszik... -
" Hát ha az a pár kilobájt adatátvitel megingatja a pinget, akkor régen rossz... :D"
Pedig megingatja nem is kicsit . Mi sokat teszteltük ezt és szinte 100% ra mondhatom , ha a lobbyban 2 olyan játékos van akinek gyenge a feltöltési sávszéle , és TS n megy a ricsaj , simán szétdobálja a lobbyt . Szal amíg a mapot be nem tölti addig kussolunk TS-n , utána mehet a duma. Ez bevált eddig. -
ACE #12429 Hát ha az a pár kilobájt adatátvitel megingatja a pinget, akkor régen rossz... :D -
rexsimus #12428 Én is így vagyok vele, és ellenem nem csaló játékos még nem tolt nuke ot. -
szia big!
ha nem lobbyba jön be az egyik akkor van ilyen, hanem simán rádcsatizik.
ha lobbyban szépen összegyűltök, és utána find game, akkor elvileg mindig együtt lesztek, csak ne ingassátok a pingeteket dumával. szal lobbyban csönd, és akkor tuti jó lesz. -
Gabe18 #12426 Mondjuk ez az a MW2-es SD az alapjaiban van elrontva.4 nyert kör kell,és az egyik csapat egymás után 3x véd.Hát ugye védeni alapból könnyebb.Jó eséllyel 0-3 a fordulás.De még ha mondjuk 1-2 is,addigra tuti összeszed valamelyik védő egy UAV-ot,de valószínűbb valami csomagot ledobat.Mondanom se kell mekkora élmény mikor 0-3-nál az ellenfél behívja 4. körbe a Harrier-t vagy ne adj isten az AC130-at...
Nem értem miért nem 2védő 2támadó kör van,utána meg felváltva... -
AC2 #12425 Nem is. Most néztem, még szarabb a statisztika (az arány kb. megmaradt, a különbség nőtt).
Wins: 728
Losses: 1114
Ties: 15
Win streak: 13
Kills: 22k+
-
természetesen az éremnek két oldala van... én is előszeretettel vadászok le AC-t, chopper-t és társait, mert tudom h mire (nuke) készül vele az ellenség ;) néha még arra is képes vagyok a cél elérése végett, h lelövetem magam, csak h legyen újra stinger rakétám...XD -
en csak SD-t es sabotaget tolok, es az utobbi idoben ugy jatszok hogy csak az lebeg elotem hogy a win/losses aranyt javitsam. sikerult is, most jelenleg pont zero: 294/294
-
AC2 #12422 Függetlenül attól, hogy mi van beállítva legnagyobb killstreaknek (nuke vagy AC-130 például) mindig eggyel a megszerzése előtt döglök meg, de napi szinten ez akár többször is előfordul. 10ből 9x a legbalfaszabb játékos, vagy egy gl töltet, vagy egy eltévedt gránát öl meg, szal Murphy tehet egy szívességet... -.-
A winstreak-re meg azt tudom mondani, hogy... hát... nem éppen a legjobb. 7 a maximum, de a játék nyerés/vesztési mérlegem pedig egyszerűen katasztrófális, kb 600/900. Mindig a balfasz csapatba kerülök vagy az éppen vesztőbe. Jó, az mondjuk az én saram amikor félbeszakítom a játékot és meglehet, hogy nem mindig teszek meg mindent a csapatért, de az esetek jó nagy %-ában score és kill tekintetében a csapat élén állok és ha kell, akkor megdöglök, hogy még 5 másodperccel tovább tarsuk azt a kurva HQ-t...
Az update erősen fake-nek tűnik :P -
egész jó videó, csak kb szart sem érsz vele. szép-szép ez az xboxos járókeret-gameplay, csak pc-n a negyedénél szétkapnak... -
a csapat elengedhetetlen... kötelező, egyedül szinte semmire nem megy az ember.... bár mindig is magányos farkasként megyek, de van amikor beesik 1-2 magyar...
egyszer 2-3 magyarral összejöttem a BF:1943ban, kicsit se aláztuk a mezőnyt... mindenki szerzet egy tankot, figyeltünk a folyamatos javításukra...fedeztük egymást... az ellenségnek esélye se volt!! -
most megjáccot videóval minek gizdulni? :D -
jaja, szép ez így, tényleg.
ahogy nézem amerre megy a figura, ott kéken látszanak a barátok, tehát megcsinálható a dolog. Csak legyen legalább a csapatból 4, ha jól láttam, aki véd. Na, ez elég nehéz, ha nem klán (vagy ) vs. játszik. Jó videót tudunk csinálni, csak szóljatok, tényleg. Az első nuke az enyém, a többi a tietek, komolyan, egy bulit megér.. szívesen +halok, hogy legyen egy nuke-os felvételem amit tölthetek Tube-ra..!!!!! -
ez egész jó videó,
ő is a bunkernél kezdi....
elsőre azt mondanám h a sniper fegyver nem jó választás, de ha belegondolunk, h bármilyen fegyvert választanánk,még ha Acog-al is, abból elég gyorsan kifogyna a lőszer....
másodlagosra pp2000, /bővített tár?!/
ezt kell cserélgetni ezerrel, ha lelövünk valakit...
/persze , pont olyan oszt tanácsot, aki még nem dobott le atomot... XD/
-
én jártam azon a pálán', valami gyerek nagyon a nuke felé lehetett már (éreztem a sejtjeimben) erre BANG pont sikerált lelőlöm, bazzzzkkki...
és azóta köcsögöl mindenhol, mintha odavaló lenne..(mármint a köcsögbe)
és aztatat mondja, hogy mindenki ismöri az összeses büdös paraszt kemper helyet (aztat nem tudom, hogy Ő honnan ismer IJJEN helyeket, ha Ő nem illen', de midegy)
Na, jó mecccsa vót'. Má ' csak azé is, mer' a nukleár csapás, az nemigen gyó' az emberségnek, asszem...
-
-
Shadow DooM #12414 Kössz Lunatic,am oda próbáltam felmenni de mindig megdögöltem mert leestem...am a bunker mögött ahol a bódé van az mögött ott csináltam 7kill,harrier,chopper és taktikal...am meg gabe kb ez olyan mintha neked ilyen mesébe illő kerted lenne én meg mennék és végigszántanám krosszmotorral...persze ez csak példa, de a lényeg hogy beleszarnak a munkádba............. -
természetesen, de azért csak ideges lehet az ember ilyenkor...
főleg h murphy törvénye szerint, ki fog lelőni az atom előtt 1-el?
a legszerencsétlenebb, a legkisebb szinten álló, a meccs alatt a legkevesebbet ölő, ne agy isten, csak egyet lelövő emberke!
és ki lenne az az egy áldozat, ha nem Te... XD -
Gabe18 #12412 Mondjuk a többi ellenfél nem azért van hogy hagyja magát lelőni hogy neked meglegyen a 25-0... -
térkép javítás -
youtube, youtube és youtube...
nézd ezerrel az mw2 videókat és utána már minden ismeretlen helyet ismerni fogsz...
néha segít a HC, ha nincs killcam...
Amúgy Afgán pálya...térkép.... bárhonnan is indulsz... első utad vezessen a bunkerek felé, ott mindig van 2-3 kill...ha már csendes a környék, ott a mákföldön kicsit búj el, s a "high ledge" résznél lévő esetleges snipereket szedd le...
a pálya közepén lévő repülőgép roncs szárnyán is fel lehet menni...
szerintem ha nuke a cél, a gránátot felejtsed el, inkább védd magad a claymore-val... -
infinity oldalán nincs erről hir, úgyhogy szerintem is fake. -
ez team fortress 2 fake news -
Shadow DooM #12407 Ma az afgán-on majdnem megvolt a tactical nuke-és 1frag hiján bejött valami mezitlábas büdös paraszt és lelőtt,kb egy lanon felboritottam volna asztallal eggyütt és derékszögbe ütöttem volna a fejét....csodálatos mondhatom,az a baj már ismerik szinte az összes kemphelyet,de aki tud még valami extra helyeket az megirhatná megköszönném! -
Ez az info honnan van?
Eléggé kamu szaga van :D -
D4v3 #12405 Na meg a Team Fortress 2-ből sem kellett volna lenyúlni az updateknél használt betűtípust. -
D4v3 #12404 Túl szép, hogy igaz legyen :( -
már csak pár hónapot kell aludni hozzá. -
miaz isten ez? -
na jön az update -
engem k. idegesít.... de hát nem tehetek ellene semmit, mert mint sokminden a cod-ban, csak szerencse dolga...
az egyetlen "ellenszer" ellene, egy csapat, vagyis pár magyarral felmenni , és péppé verni a mezőnyt... ;)
s az is idegesít benne, h pl a BF:BC-ben se voltam csapatjátékos, ugyanilyen egyszemélyes hülye rambó módban toltam, mégis a statisztikámban simán hoztam a győztes meccseket... (868/666) -
ez is jó kérdés. azért azt szerintem nem számolja. nekem tegnap volt egy fasza szakadásom, éppen a harriert hivtam, táska nyit, erre kidob. na, azt még nem számolta :) -
azt a részt már régóta nem figyelem, mert a demolition időszakban nagyon elment, de mivel ott még 5 másik emberen múlik a dolog - meg plusz a 6 ellenfél -, nincs sok esélyed a pozitiv mérlegre. ez csak egy olyan idegesitő adat ami muszáj, hogy legyen:) -
és ha felmondja a szolgálatot a host? és kidob mindenkit? a pont is elvész? mert pl. a teljesített challenge ilyenkor megmarad... / hál'istennek ;) / -
nekem sajnos a nyert/veszített meccs aránya még mindig a vesztésre mutat... ha jól megy, akkor a különbség lecsökken kb 30ra, ha nincs szerencsém akkor kb 45re növekszik..
bár még annyira nem is rossz, elég sok ember statisztikájában, ez arány, különbsége 100-200....
bár nem is érdekel ez... a lényeg h a többi statisztikám megfelelő...