24218
Modern Warfare 2
  • Lunatic83
    nekem is jó lenne egy újabb szabad fegyverbeállítási lehetőség,
    de kezdje el "elölről" a halál... ;)

megálltam pre2 70-nél
    most inkább a challenge-k teljesítésére megyek rá...
  • Lunatic83
    * Prestige 1: Extra Custom Class Slot (6 Total), New Emblem, New Title, "Prestige" Tier of Challenges, including Veteran and Mastery challenges for each weapon
    * Prestige 2: New Emblem, New Title
    * Prestige 3: Extra Custom Class Slot (7 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 4: New Emblem, New Title
    * Prestige 5: Extra Custom Class Slot (8 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 6: New Emblem, New Title
    * Prestige 7: Extra Custom Class Slot (9 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 8: New Emblem, New Title
    * Prestige 9: Extra Custom Class Slot (10 Total), New Emblem, New Title
    * Prestige 10: New Emblem, New Title

szóval minden jutalom killstreak hülyeség... még az kéne h a pre10es cheaterek lehívják az egész killstreak sort ;)
  • AC2
    Aha, akkor jól tudtam h minden páratlanért +1 kaszt, csak azért, mert többféle teóriát is hallottam. Legelőször azt, hogy csak az első presztízsnél van bónusz (+ custom class). Aztán valaki azt mondta, hogy a különféle prestige szintekért, különböző jutalmak járnak pl. a negyedik elérése után még egy választható killstreak. Legutoljára pedig ezt, amit te is említettél most.
  • Lunatic83
    minden második prestige-nél kapsz egyet

pre1 +2
    pre2
    pre3 +1
    pre4
    pre5 +1
    ...
  • Gabe18
    Csak mondjuk az ACR-el célozni is kell,az Akimbo 1887-el meg beteríted a fél képernyőt és aki benne van annak annyi.És az ACR+Stopping-FMJ kombóra se hal meg az ellen egy lövésre hanem azért vagy 3 golyó kell neki.
    De az biztos hogy az Assault kategóriából az ACR a legjobb.(mondjuk az AK-t nem próbáltam)
  • AC2
    Nekem hasonló esetem volt egy 13 évesekből álló német klánnal. Lealáztuk őket egy "full random partyval" S&D-ban több körben is, erre a végén 5ből 3 átírta a nevét az enyémre. No Comment

Ui.: Grat a szinthez Jól tudom, hogy kapsz még 1 extra classot a 3. prestige megkezdésekor?
  • AC2
    Csak a pontosság végett:

UAV/Counter-UAV/Harrier/Cobra/Hind - 1 Stinger
    Pave Low/Apache/"Helicopter" (Mi-28) - A flare miatt 2 Stinger
    AC-130 3 - A 2 zavaró miatt 3 Stinger
  • Unreal1942
    Ez a szép amikor egyértelműen hackelt játékos még szövegel is
  • Szega87
    az nem azt jelenti, hogy csak te lőttél bele
  • armageddon666
    nekem még semmibe nem kellett 2nél több rakéta O.o najó, ACbe talán
  • Szega87
  • Skyline
    Persze írtam neki meccs közben hogy köszi a screenshotot,küldtem VAC-éknak..Erre az volt a válasz hogy köszi a killcamot ő is küldi (tudnám mit:DDDDDD)
  • Szega87
    UAV felderítő, Harrier, Apache 1 stinger, pavlov stinger, chopper és ac130 pedig 3-4
  • Skyline
    Na ilyen az amikor egy Lvl hack-es kis buzi besokal amiért valaki aki próbálja a prestige-eket becsülettel kitolni kiírtja mint a szart minden körben..

• F E R I
    Hehe, sokszor én is inkább lelövetem vele magam, mert a Stinger azért tényleg jó barát Harrier-t 10-ből 9-szer leviszi, Chopper Gunner-nél sajnos kell egy pár halál, ha ügyesen használja az illető, de az sem lelőhetetlen, ha az elején sikerül becélozni, amikor közeledik, akkor általában mindig sikerül leszedni halál nélkül, az AC 130-ra sajnos több Stinger kell, azt is úgy könnyű leszedni, ha rajtad kívül még vagy 2-3-an is próbálkoznak, annyival hamarabb lejön az égről
  • armageddon666
    szvsz az Akimbo 1887 csak annyira OP, mint az ACR+stopping power :\
  • rexsimus
    Tedd máshova a steamet -.-
    Helló!

Már elfeledtem hogy is van, segítsetek már légyszi.

Újra kell raknom a játékot, és nem tudom a C meghajtóra telepíteni mert nincs annyi helyem. Hogyan tudom máshova tenni?
  • Unreal1942
    Bizony ezek a legügyesebb játékosok. Mindennél szánalmasabb, de ők Istennek érzik magukat
  • armageddon666
    oops... detectedet akartam ^^ de másodszor már sikerült leírni :D
    egyébként a vírus az egy átmenet lenne, mert gépét elrontaná, macera újratenni, de anyagi kárt mégsem okozna...
  • armageddon666
    Egyébként gonoszak vagytok mind... ha azt mondom jó vagyok, az nem tetszik az embereknek, ha azt mondom nem vagyok jó, az még annyira sem tetszik az embereknek... na nem mondok semmit akkor is van morgás :D... illetve volt... dedicated server híján eléggé "szóló" játéknak tűnik ez az MW2... hiába multi, nem ismerem akikkel játszom...

Néha Szegáékkal pubolok :) az kellemes szokott lenni :D
  • Gabe18
    Na de az "undecetdet" amit te írtál hogy küldesz neki,az szerintem pont az "észrevehetetlen" csalás,amivel nem bukik meg.
  • armageddon666
    Nem ezen gondolkodtam :) Azon gondolkodtam hogy küldjek-e csalást AMI LEBUKIK EGYBŐL, ODA AZ ACCJA, ÉS EZ EGY DRÁGA DE JÓ LECKE, vagy ne küldjek ilyet, csak próbáljam meggyőzni hogy rossz dolog, és vagy sikerül, vagy nem... ha nem, akkor meg úgyis talál egyet... :)
  • Gabe18
    Ja természetesen az igazi pro-k ezt egy Marathon-LW-Commando hármassal egészítik ki,igy legalább eltalálni is reménytelen,de 5 méterről is agyonvág.
  • Gabe18
    Ez így van.G18 akimbo űberel mindent közel és középtávon.Végülis ennyi,közelre 1887 akimbo,középtávra G18 akimbo,aztán marad kb 3 pálya ahol más fegyvert kell vinni.
    De mivel ezek mellé még ugye alapban vihet egy elsődleges fegyvert,így gyakorlatilag "probléma" megoldva.
  • Frank99
    nem tudom müxik-e, én a bannerben videón bemutatott módszerrel csinálom. valaki írta lejjebb, hogy be akarta jelenteni, de már banános volt.
    Van néha olyan figura, aki megismer, van egy Mr.Bunkó cimkéjű magyar, aki ha meglát egy partiban, azonnal kilép. 2 hete végigkergettem pár pályán, azóta kimegy ha meglát. Erősen aim-gyanús volt a dolog, sok volt a fejlövés, meg falonát....
  • Frank99
    sok ilyen van. de mások nem futnak bele ilyen emberekbe, de mindegy.

Vadássz rá! Komolyan mondom. Nekem megér annyit, még ha sokat is halok, hogy igyekszem rámenni az ilyenre, főleg késsel, meg akimbo rangerrel (nemsoká +lesz az 1887) Oszt' ha véletlen mégsem volt csaló, akkor is játszottunk, gyün' a pont, nemigaz? De általában kimennek a partiból a következő pálya előtt. De már ez is volt...
  • Frank99
    igaz!
  • Frank99
    egy jó kis backdoort (jó kis régi Subseven :-))) )

aztán megnézzük mi van a gépén

• mNzJean
    Egy "jó játékos " -nak nem nagyon kellene ilyen butaságokon gondolkoznia ,hogy küldjön e csalást a barátjának vagy sem ......
  • Bagoly81
    most kiakadtam ismét :S

közelről hamarabb lelőnek 2 pisztollyal mint én gépágyuval, és nemelég hogy gyorsabb az rendbe van de az hogy én rálövök nem tul messzirol ő átfordul és lesoroz 2 pisztolyal az kiakaszt teljessen. á

dulpla piszoly gyári csit. áhh
  • armageddon666
    ismeretségi körben úgy vették észre jobban játszom mint az átlag amihez hozzá vannak szokva :D Így megfelel? :D
  • Szega87
    jó játékos hírében vagyok... más játék

megmosolyogtam
  • Unreal1942
    Küldjél neki vírust és legyél szemét.
    Nem tudom miért jó úgy játszani, hogy nem a saját teljesítményem van mögötte.
  • armageddon666
    igazából ez a "benyögés" működik? Mert supporton azt hangoztatják, hogy cheaterekről ne küldjünk semmit, mert VAC elkapja őket (amúgy nem :C)... és ilyennel nem is foglalkoznak... bár ez VALVE játékoknál volt.

Nagyszerű ötlet: le kell másolni az X22 oldalát, és kamu cheateket felnyomni... mármint rendes működőeket, de olyanokat amiket megfog a VAC :) hogy hiteles legyen pénzt is kérünk értük, de mondjuk minimális összeget (emeltdíjas SMS, valami), és így az erre hajlamosokat is meg lehet szopatni, aztán meggondolja 2szer hogy akar-e megint csalni...

Ma osztálytársam kért tőlem csalást... (jó játékos hírében vagyok... más játék) most küldjek neki valami undetected szutykot, vagy ne legyek szemét? :\ asszem inkább csak meggyőzöm hogy csak a nyomik csalnak ^^
  • armageddon666
    írott szövegben nem mindig egyértelmű :)
  • ACE
    Naja, ilyen kis feltöltésű ADSL-ekkel lehetséges hogy számít... Nekem DIGI van és még ha torrent is megy közben, akkor is 1-5 ms között mozog a ping.
  • Firerock
    remélem kamu:S
    telivan egy csomó hülyeséggel
  • pitbulllll
    Á doboz
  • Szega87
    nekem 10/2,5 a le/fel és gond nélkül meggy minden és sokszor host is vagyok annak ellenére, hogy szokott lenni 60/10-es srác is a lobbyba