24218
Modern Warfare 2
  • Unreal1942

Egyelőre ilyen.
    A név természetesen nemzeti színekben.
  • Shadow DooM
    nekem hc-n lett meg az első nuke,am nem tudom kiirta aki tudja skidrow-on hogy kell felmászni az vegyen már fel steamre:shadowdoom400
  • Gabe18
    "Sokat szoktál SDzni vagy inkább a szolid csipázásból ered?"

Gyakorlatilag csak SD megy.Prestige elején kis TDM amíg az első 8-10 szint összejön az alap cuccoknak,vagy ha valami cucchoz (FMJ töltény vagy ilyenek) már csak pár kill kell,akkor azt TDM-be csinálom meg.Aztán irány vissza az SD.
  • AC2
    Én a vectort hívtam vexornak :D
  • AC2
    Nem rossz statisztika, de ahogy elnéztem nem olyan túl nagy a kill / játszott idő irány. Sokat szoktál SDzni vagy inkább a szolid csipázásból ered?

A magnum és a shoti jó párosítás snipernek core módban, a raffica pedig hc-ban is tökéletes választás. Normál játékmódban akár 1 sorozattal öl, akármilyen lőtávon, feltéve, hogy stopping power a tier 2-es perk (bár nálad ez nem kérdés, a fórumos "nick képedet" elnézve.)

Nem tudom, hogy milyen a class kiosztásod, de ha a mesterlövészkedés inkább kézre áll, akkor érdemes több sniper kombinációt összeállítani.
  • RatBaG #12514
    én két nappal ezelőtt döbbentem rá, hogy nem Africa, hanem Raffica...
  • Gabe18
    Na kész az első "Assaultos" Prestige-em.

Leginkább használt fegyver a SCAR,majd miután meglett az ACR.
    Hát a Win-Loss arány drasztikusan megromlott az utolsó Prestige óta és -100 főlé szaladt.Viszont K/D arányban lassan sikerül +800-ba tornázni magam,ezzel elégedett vagyok.
    Meg ebben a Prestige-ben az assistok is megszaporodtak.De ennek logikus magyarázata hogy eddig leginkább sniper-el ha eltaláltam valakit az ott marad,vagy el se találtam.Most meg a hangtompítós assault fegyverekkel sokszor csak sebzés sikerült,aztán valaki kilőtte előlem (vagy helyettem ha engem már lemészárolt... )
    Asszem most egy sniper Prestige jön.Intervention meg Magnum/Shotgun párossal az elején,majd ha megvan akkor ezt a M93 Raffica-t akarom kitanulni.Egyszer egy gyerek irtózatos mészárlást vitt vele véghez több pályán keresztül is...
  • Gabe18
    Eleve nem értem ha én felveszem a G18 Akimbot a földről az már egy rövidebb sorozattal is elkezd felfelé rángatni.Alig bírtam egy embert lelőni vele.
    Ezek meg a fél tárat rám lövik folyamatosan úgy hogy végig rám céloz minimális eltéréssel.
  • AC2
    A GL az télleg imba, de a G18 akimbo-val nincs semmi gond. Múltkor egy csávó gránátvetővel leölt HC S&D-ban kezdés után nem egész fél másodperccel a pálya másik végéből, de mindezt Wasteland mapon!!! (Note: Ennél nagyobb távolság nem nagyon van a multiban.) Hát pislogtam néhány másodpercig...

Használati útmutató, hogyan lehet a G18 akimbonál is nagyobb szart összehozni, ami darál

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    UMP .45 /w akimbo/rapid fire
    Bling
    Stopping Power
    Steady Aim

Más perk kiosztás is megteszi (pl. sprint&knife), de így van kiélezve a nagyobb DPS-re.

Valamivel jobban szór és minimálisan, de kisebb a RoF, mint a G18nak, de cserébe 2 találattal öl. Másodlagos fegyver helyett pedig, az elsődleges helyét foglalja el, ami egy újjabb taktikai lehetőség (pl. ha kifogy, lehet használni az akimbos/FMJs 1887-at vagy a GL-t ;D)
  • Gabe18
    Na megint sikerült egy komplett G18 akimbo/GL kompániába belefutnom.
    Scrapyard G18,persze simán nyernek.Utána a Derail-en sima 4-1-re kiszívnak (ja ott nem lehet ész nélkül nyomni a rush-t lehet azért?)Ott már aki nálunk a legjobb volt az már szerintük Aim-os.
    Aztán Highrise... minden kör elején GL eső...Akkor léptem ki.
  • csuripi
    Bocs Lunatic, hülyeséget írtam, félre értettem amit írtál.
  • AC2
    Szolóban is megoldható a dolog, de a partyt ajánlom (bár utóbbit még nem próbáltam).
    Skidrow-n a tetőre az épület baloldalán lévő(ha szemből nézzük), lelógó szerkezet megmászásával, majd párkány-egyensúlyozás után, egy kis gyaloglással lehet feljutni.
    Scavenger-rel mindig egy egységnyi cuccot veszel az adott fegyverből, ergo lőfegyverek esetén 1 tárat.
  • Shadow DooM
    Nemtudja valaki hogy kéne megcsináljam a 2.nuke-Ot,ma többször is széthúzott az ideg ez miatt,majdnem mindeggyik pályán tudom a kemphelyeket,de valamiért mindig kipattintanak...skidrowon hogy lehet felmászni a tetőre?a scvanger el ha felveszek lőszert akkor mennyi lőszert veszek fel?
  • csuripi
    Hát én pár perce késeltem le 2 ilyen matricás emberkét is, mindegyiket többször is, de nem adott rá semmit.
  • AC2
    Egyik sincs, de jól néz ki :)
  • Paranoia
    Complete The Denier challenge.(Ölj meg egy ellenfelet mielőtt eléri a 10 ölést és a killstreaket.)

Hát ehhez nagy mákra lesz szükségem...:)
  • gagax
    ezek közül vmeik benne van eggyáltalán? és ha igen meikhez mit kell megcsinálni?:D lisát néztem de ott van olyan ami nekem már megvan és ott meg nincs benne :O
  • Firerock
    úgylátom ez nincs is benne a játékban
  • Firerock
    és ehhez a tüzes cucchoz?
  • tmp
    http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns
  • AC2
    Jah és ez volna a terv:

IW - az Infinity Ward tagságra utal :D
  • Paranoia

melyiket?:)
  • tommygear
    azért challenget kell teljesíteni
  • Paranoia
    kender levelet hányas level után kapom?:D

köszi
  • Rage47
  • tommygear
    én ezt használom most

• AC2
    Nah megcsináltam én is a sajátomat. Jó kis generátor, pár pillanat alatt, néhány lépésből összerakta a title-t és majdnem olyan lett, mint az igazi :D

• Szega87
    kár hogy statikus, meg reklámmal tűzdelt
  • Daell Drow
    mert ezek a portok mw2
  • armageddon666
    mivel pont nálam volt a rakéta és egyből lőttem és mást nem láttam lőni :c
    egyébként sztem 1 hitből megvan mind, csak a flare miatt elkerüli őket a rakéta néha... talán ACben van 2 adagnyi... szóval ahhoz kellhet 3 stinger, de a többihez max 2.
  • tommygear
    ezt mér ide?
  • Daell Drow
    hali, szarakodika router. ITT mit kell csinalni ilyenkor?
  • xxxpaulxxx
    fasza:D
  • RatBaG #12486
    *sem
  • RatBaG #12485
    a legtöbb helyen FF off, de egyébként semmit választhatsz a játékmódon kívül. max dobhatsz egy szavazatot, hogy az adott mapot skippeljétek
  • xxxpaulxxx
    Kövi a kérdés: ugye ebben a gammában is van olyan, hogy friendlyfire off?
    És ugye írjátok hogy nincsenek dedicated szerók... de azért lehet szűkíteni a keresést úgy, hogy melyik mapon akarok játszani meg ilyenek?
  • tommygear
    lol ez tele van olyannal ami nincs is benne a játékba :O
    pl a csupasz csaj meg ilyenek
  • Lunatic83
    callsign generator
    ha esetleg kell fórumba, bárhová...

én jelenleg ezeket a képeket használom a játékban....
  • ACE
    hogy lehet vadászni az ilyenekre? Ha találkozol vele úgyis lelövöd (ha tudod), ha meg mással találkozol azt is úgyis lelövöd, mert különben Ő lő le Téged :D
  • Sadist
    Te gépágyúval rohangálsz a pályán?