24218
Modern Warfare 2
-
Unreal1942 #12519
Egyelőre ilyen.
A név természetesen nemzeti színekben. -
Shadow DooM #12518 nekem hc-n lett meg az első nuke,am nem tudom kiirta aki tudja skidrow-on hogy kell felmászni az vegyen már fel steamre:shadowdoom400 -
Gabe18 #12517 "Sokat szoktál SDzni vagy inkább a szolid csipázásból ered?"
Gyakorlatilag csak SD megy.Prestige elején kis TDM amíg az első 8-10 szint összejön az alap cuccoknak,vagy ha valami cucchoz (FMJ töltény vagy ilyenek) már csak pár kill kell,akkor azt TDM-be csinálom meg.Aztán irány vissza az SD. -
AC2 #12516 Én a vectort hívtam vexornak :D -
AC2 #12515 Nem rossz statisztika, de ahogy elnéztem nem olyan túl nagy a kill / játszott idő irány. Sokat szoktál SDzni vagy inkább a szolid csipázásból ered?
A magnum és a shoti jó párosítás snipernek core módban, a raffica pedig hc-ban is tökéletes választás. Normál játékmódban akár 1 sorozattal öl, akármilyen lőtávon, feltéve, hogy stopping power a tier 2-es perk (bár nálad ez nem kérdés, a fórumos "nick képedet" elnézve.)
Nem tudom, hogy milyen a class kiosztásod, de ha a mesterlövészkedés inkább kézre áll, akkor érdemes több sniper kombinációt összeállítani. -
én két nappal ezelőtt döbbentem rá, hogy nem Africa, hanem Raffica...
-
Gabe18 #12513 Na kész az első "Assaultos" Prestige-em.
Leginkább használt fegyver a SCAR,majd miután meglett az ACR.
Hát a Win-Loss arány drasztikusan megromlott az utolsó Prestige óta és -100 főlé szaladt.Viszont K/D arányban lassan sikerül +800-ba tornázni magam,ezzel elégedett vagyok.
Meg ebben a Prestige-ben az assistok is megszaporodtak.De ennek logikus magyarázata hogy eddig leginkább sniper-el ha eltaláltam valakit az ott marad,vagy el se találtam.Most meg a hangtompítós assault fegyverekkel sokszor csak sebzés sikerült,aztán valaki kilőtte előlem (vagy helyettem ha engem már lemészárolt...
)
Asszem most egy sniper Prestige jön.Intervention meg Magnum/Shotgun párossal az elején,majd ha megvan akkor ezt a M93 Raffica-t akarom kitanulni.Egyszer egy gyerek irtózatos mészárlást vitt vele véghez több pályán keresztül is... -
Gabe18 #12512 Eleve nem értem ha én felveszem a G18 Akimbot a földről az már egy rövidebb sorozattal is elkezd felfelé rángatni.Alig bírtam egy embert lelőni vele.
Ezek meg a fél tárat rám lövik folyamatosan úgy hogy végig rám céloz minimális eltéréssel. -
AC2 #12511 A GL az télleg imba, de a G18 akimbo-val nincs semmi gond. Múltkor egy csávó gránátvetővel leölt HC S&D-ban kezdés után nem egész fél másodperccel a pálya másik végéből, de mindezt Wasteland mapon!!! (Note: Ennél nagyobb távolság nem nagyon van a multiban.) Hát pislogtam néhány másodpercig...
Használati útmutató, hogyan lehet a G18 akimbonál is nagyobb szart összehozni, ami darál
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!UMP .45 /w akimbo/rapid fire
Bling
Stopping Power
Steady Aim
Más perk kiosztás is megteszi (pl. sprint&knife), de így van kiélezve a nagyobb DPS-re.
Valamivel jobban szór és minimálisan, de kisebb a RoF, mint a G18nak, de cserébe 2 találattal öl. Másodlagos fegyver helyett pedig, az elsődleges helyét foglalja el, ami egy újjabb taktikai lehetőség (pl. ha kifogy, lehet használni az akimbos/FMJs 1887-at vagy a GL-t ;D)
-
Gabe18 #12510 Na megint sikerült egy komplett G18 akimbo/GL kompániába belefutnom.
Scrapyard G18,persze simán nyernek.Utána a Derail-en sima 4-1-re kiszívnak (ja ott nem lehet ész nélkül nyomni a rush-t lehet azért?)Ott már aki nálunk a legjobb volt az már szerintük Aim-os.
Aztán Highrise... minden kör elején GL eső...Akkor léptem ki. -
csuripi #12509 Bocs Lunatic, hülyeséget írtam, félre értettem amit írtál. -
AC2 #12508 Szolóban is megoldható a dolog, de a partyt ajánlom (bár utóbbit még nem próbáltam).
Skidrow-n a tetőre az épület baloldalán lévő(ha szemből nézzük), lelógó szerkezet megmászásával, majd párkány-egyensúlyozás után, egy kis gyaloglással lehet feljutni.
Scavenger-rel mindig egy egységnyi cuccot veszel az adott fegyverből, ergo lőfegyverek esetén 1 tárat. -
Shadow DooM #12507 Nemtudja valaki hogy kéne megcsináljam a 2.nuke-Ot,ma többször is széthúzott az ideg ez miatt,majdnem mindeggyik pályán tudom a kemphelyeket,de valamiért mindig kipattintanak...skidrowon hogy lehet felmászni a tetőre?a scvanger el ha felveszek lőszert akkor mennyi lőszert veszek fel? -
csuripi #12506 Hát én pár perce késeltem le 2 ilyen matricás emberkét is, mindegyiket többször is, de nem adott rá semmit. -
AC2 #12505 Egyik sincs, de jól néz ki :) -
Paranoia #12504 Complete The Denier challenge.(Ölj meg egy ellenfelet mielőtt eléri a 10 ölést és a killstreaket.)
Hát ehhez nagy mákra lesz szükségem...:) -
ezek közül vmeik benne van eggyáltalán? és ha igen meikhez mit kell megcsinálni?:D lisát néztem de ott van olyan ami nekem már megvan és ott meg nincs benne :O -
úgylátom ez nincs is benne a játékban -
és ehhez a tüzes cucchoz? -
http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns -
AC2 #12499 Jah és ez volna a terv:
IW - az Infinity Ward tagságra utal :D -
Paranoia #12498 
melyiket?:) -
azért challenget kell teljesíteni -
Paranoia #12496 kender levelet hányas level után kapom?:D
köszi -
-
én ezt használom most
-
AC2 #12493 Nah megcsináltam én is a sajátomat. Jó kis generátor, pár pillanat alatt, néhány lépésből összerakta a title-t és majdnem olyan lett, mint az igazi :D
-
kár hogy statikus, meg reklámmal tűzdelt -
mert ezek a portok mw2 -
mivel pont nálam volt a rakéta és egyből lőttem és mást nem láttam lőni :c
egyébként sztem 1 hitből megvan mind, csak a flare miatt elkerüli őket a rakéta néha... talán ACben van 2 adagnyi... szóval ahhoz kellhet 3 stinger, de a többihez max 2. -
ezt mér ide? -
hali, szarakodika router. ITT mit kell csinalni ilyenkor? -
xxxpaulxxx #12487 fasza:D -
*sem -
a legtöbb helyen FF off, de egyébként semmit választhatsz a játékmódon kívül. max dobhatsz egy szavazatot, hogy az adott mapot skippeljétek
-
xxxpaulxxx #12484 Kövi a kérdés: ugye ebben a gammában is van olyan, hogy friendlyfire off?
És ugye írjátok hogy nincsenek dedicated szerók... de azért lehet szűkíteni a keresést úgy, hogy melyik mapon akarok játszani meg ilyenek? -
lol ez tele van olyannal ami nincs is benne a játékba :O
pl a csupasz csaj meg ilyenek -
callsign generator
ha esetleg kell fórumba, bárhová...
én jelenleg ezeket a képeket használom a játékban....
-
ACE #12481 hogy lehet vadászni az ilyenekre? Ha találkozol vele úgyis lelövöd (ha tudod), ha meg mással találkozol azt is úgyis lelövöd, mert különben Ő lő le Téged :D -
Te gépágyúval rohangálsz a pályán?