24218
Modern Warfare 2
-
AC2 #12641 Milyen telód van és mi a herém az a ulow? :D -
Shadow DooM #12640 -nem,am meg pajtás ha már 2 nél többször lő ki ugyanaz a sniper és nem szúrtad ki,akkor neked a pasziánsz-nál a helyed!(sry a helyesirásért,de telóról irok) -
Shadow DooM #12639 am nem meg jól tetted ha tesco ilyen ökör,bár ezen szerintem nem sokat spóroltál na mind1,bocs akit sért de csak az ulow köcsögök gl-z nek semmi értelme nincs,am meg kemp nélkül elég nehéz összeizzadni 25 fraget,de fogadni mernék ha kimásznék sniperral a kemppozicióból sima pisztolyal meggyürnélek....... -
AC2 #12638 Mi lenne, ha etikai kérdéseket nem itt vitatnátok meg? -
Hellsing47 #12637 nálam egyszerűen fel ismerte
de próbáld meg a beállitások - játékoknál manuálisan hozzáadni, ha automatikusan nem ismeri fel -
Akkor írd már le hogy kezeli az xfire!!Mert ki szeretném próbálni! -
Hellsing47 #12635 hát nálam semmi baja -
Akkor mindegy!:-) -
Xfire-t nem bírja MW 2. -
xxxpaulxxx #12630 juuuuj akkor biztos azt a karton sört is elloptad:OXD -
Sziasztok!Xfirével hogyan lehetne a gamét felismertetni? -
tescoba nem fogják levonni dolgoztam ott műszaki részlegen még régen. és az oktatáson mindenről beszámoltak. pl.: arról is, hogy 15 milla (akkoriban) a keret a lopásokra illetve megsérült termékekre. pl ha húzom ki a békával a sok sört és leborul nem kell kifizetnem sokszor történ ilyen. sőt még olyan is volt hogy kollega targoncával átment a falon :D pontosabban nem engedte le a villát rajta az áruval és jött ki a raktárból vele :D :D:D öt sem rugták ki vagy kellett kifizetnie semmit. ja és még minden biztosítva is van. amit a biztosító nem fizet azt a erre félre tett 15 millából fedezik. ja és azt is kihangsúlyozták egy ilyen kis tacskó mint móvári kapnak 15 millát a nagyobb tacskok többől gazdálkodnak. -
bazsi83vp #12627 Azt a telefont csak a büntetőeljárás befejeződése után kaphatod vissza. (jogerős itélet megszületése) Addig bizonyíték és lefoglalva marad. Én pont ezért a büdös életben nem vásárolok "kínai" piacon. Ill. nem veszek használt terméket. (jó tudom, van aki az újat nem engedheti meg - a suliból meg tuti kinézik) Az meg hogy a multit meglopod, az egy tévedés - nem egy helyen, ha nagy a hiány, hát a hülye dolgozó "elszámolta", nem baj, levonjuk a fizetésükből. Na ez a sajnálatos valóság. -
Xfireral miért nem bírja a maximum beállításokat az MW2? ha kikapcsolom, akkor megy, ha online vagyok xfire akkor direct x hibát ír ki a pálya betöltése után:S -
őszintén... Érdemes? természetesen örülnék ha visszakapnám. csak körülményesség szempontjából kérdem. mert ha le kell járnom győrbe ez miatt párszor akkor már nem biztos, hogy érdemes. Ha levélben is megoldható akkor mindenképpen megpróbálom. -
ACE #12624 Nem kell ész nélkül, csak óvatosan kell haladni előre. Most képzelj el egy olyan játékot, ahol FFA-ban mind a 8 ember lefekszik egy camp helyre, és ott várja a többit. :D Jó játék lehet, nem? :D -
ACE #12623 Kérd a kapitányságon a lefoglalás megszüntetését, és számodra a visszaszolgáltatást, ha az eljárás során már nincs rá szükség... Feltételezhetően a szükséges szakértői vizsgálatokat már megcsinálták, vagy megcsinálhatták ennyi idő alatt. Hivatkozz arra hogy a telefon helyett egy másik telefont kellett kölcsön venned, és jelentős érdeksérelem ér, ha nem kapod vissza mielőbb... -
"nuke-ot a legtöbben campből csinálják"
Mitől jobb az ha ész nélkül rohangálsz a pályán ?
" a jó camp helyekre már alapból szórom a granyot, meg a GL-t "
A GL-t itt nem reklámoznám , nem leszel tőle szimpatikusabb ..
-
a szégyen pofádat azt -
ez így van! megvan a jegyzőkönyv is róla. én mosonmagyaróvári vagyok de győri RK-ra kellett mennem mert onnan idéztek. szóval igen a gyanúsított megvan a telot elkobozták. azóta sem kaptam meg. ez nyár-on történt még... és az is gyanús, hogy egy okos telo volt aki ismeri őket érteni fogják mit gagyogok van olyan software ami lopás ellen van. nem lehet törölni a bootba íródik és tulajdonképpen teljesen láthatatlanul fut. nem blokkol semmit. csak ha egy másik sim kerül bele akkor küld a megadott telszámra (ami a sajátom) egy üzenetet. sim, telo, tel szám stb egyéb azonosítókat észrevétlenül. sőt gps koordinátákat is elküldi hogy hol van a telo. (ha van benne gps) na most ez még a mai napig nem történt meg. vagyis még vagy a lefoglalt cuccok között van vagy olyan sim van benne amin nincs lové. -
ACE #12619 Ez érdekes, mert ha megvolt a számlád a mobilról, akkor nem vehették el a telefont, még ha lopott volt akkor sem, mert jóhiszemű vásárló vagy és nem tudhattad hogy lopott, rendes áron vetted tehát orgazda sem lehetsz, így ha lopott ha nem, tiéd marad a telefon... A sértett, akitől ellopták, Ő lesz az igazi sértett, Őt érte kár. Tehát ha elvette tőled a rendőrség, és vissza sem akarja adni, akkor panaszold meg erősen... -
ACE #12618 Jóvan vazzeg azért ne állítsátok be szentnek magatokat, fogadjunk hogy Ti is loptatok már, csak nem egy cégtől, hanem a Magyar államtól. pl. adót, ez a legtipikusabb... Ki mit vesz lopásnak. Valamilyen szinten ez is az, ez tény, ezért is nem kíséreltem meg, de az is vicc hogy ennyire hülye hogy lehet egy ekkora cég. Nincs ott valami hozzáértő üzletrész vezető, vagy ügyfélszolgálatos aki tudja hogy ilyet ne cseréljenek be? Vicces... Mindenesetre nem vagyok benne biztos, hogy az ott maradt DVD-k alapján ne lehetne valahogy beazonosítani, hogy milyen key volt a cuccban, és ha a Tesco visszaküldi a forgalmazónak, lehet rájönnek hamar hogy ki nyúlta le a key-t, és hamar le is tilthatják. Bár fingom nincs hogy egy ilyen sorozatgyártásban készült DVD-nek van-e valamilyen azonosítója, vagy esetleg sorszáma. Az elején nálam van egy sorszám *10100 a vége, meg van egy BBFC Reg No. de az valószínű a korhatárhoz kapcsolódik, mert az alatt van... -
így kell népszerűvé válni teccik látni? :)
ne kell a duma engem is károsítottak meg már. vettem 40k-ért mobilt BOLT-ban pár hónappal később a rendőrség kopogott, hogy keresik a mobilt és elkobozzák mert lopott. én tisztázva voltam mert papírom volt, hogy hol vettem. és? senki nem kártalanított még nekem kellett harcolnom de hiába... aztán feltörték a kocsim a rádióm bánja. nem volt túl drága 20k. a tettes meglett szaros 14 éves seggfejek. utóbb kiderült a szülei elég jó módúak. mit kaptam? sajnálják ez bizonyára jó lecke volt a gyereknek és megkapta a büntetését. kártalanítás itt sem történt. az IW-nek meg most jelentéktelen key-el rövidebb lett. és? neki ez veszteség? hát nem. inkább csak ennyivel kevesebb bevétel. ennyi. és igen szarok rá. meg arra is, hogy ki minek minősít. ennyi. -
Az ilyennek hiába magyarázod, hogy mit jelentenek a becsület, meg tisztesség szavak. Mintha egy vaknak próbálnál elmagyarázni egy Picasso képet, nincs meg hozzá a képessége, hogy felfogja. -
Pusztán gyomorforgató és gusztustalan, hogy ilyen gerinctelen pitiáner senki nagy ügyességnek meg talpraesettségnek állítja be, hogy lopott. Miért lenne savanyú a szőlő? Mert én becsületesen kifizettem az árát, és nem loptam helyette? :D -
gregtom6 #12614 És még büszke is vagy rá, és vigyorogsz itt magadban....
Az meg, h védekezel, meg "akkor mi van"-ozol, hát ez megint csak szánalmas... -
gregtom6 #12613 És akkor mi van?????????????
Az, hogy normális, tisztességes, és okos ember nem csinál ilyet, az ilyen emberek miatt olyan a világ, amilyen.... -
inkább hallgatnál. nem 2 dolgot vet fel a viselkedésed...
reméljük téged sose lopnak majd meg. sose basznak át, sose károsítanak meg.
de persze csak egy nagy csúnya vállalatot loptál meg, jön majd mindjárt a védekezés:) -
Micsu #12611 ügye voltál kapsz két sport szeletet -
gregtom6 #12610 Szégyellheted magad, leginkább amiatt, hogy meg megérszeltél ilyet csinálni...
Ha meg is mered, akkor is hogy a francba tudsz utána lelkiismeret nélkül játszani vele???
Szánalmas vagy... -
És akkor mivan? savanyú a szőlő? -
Ez nem csel, hanem sima lopás. Érezd magad piti bűnözőnek. -
ha napra készen olvasnád a topik-ot akkor tudnád a választ. minden nap átlagosan elhangzik, hogy valami sörétes tökéletes erre a célra. illetve az enemy pont azért harcol amiért te! nem utolsó sorban én a camperekre főleg hajtok. a jó camp helyekre már alapból szórom a granyot, meg a GL-t és pont azért, hogy ne már attól legyen pro, hogy kicsir campből pár embert aztán a killstreakel meg első helyen van. faszt! hulljon a campere. még ha te nem is vagy camper megértem de nuke-ot a legtöbben campből csinálják kevés azon gamerek száma akik csak szimplán szerencsések. illetve van egy másik réteg is ahol csapatban nyomják... de te azért próbálgasd ez is egy kihívás. szerintem téged is szidtak már párszor, hogy elkúrtad a nuke-jukat :P -
aflamin #12606 Sziasztok!
most regeltem ide, eddig csak olvasgattam a témát. Nade mooost... =)
am ez vagyok ééén:
és igen, mikor "elborul az agyam" bizony nálam is ott lapul a maraton+lw+ninja +g18 akimbo
viszont a care package-el rohangáloktól falnak megyek :( -
rexsimus #12605 Azért próbálj már meg értelmesen reagálni!! -
ACE #12604 Ha valakinek lenne egy Tesco-s MW2 számlája és szüksége lenne esetleg másik kódra, és hasonló üzletelésben benne lenne, azt szívesen venném ha szólna privátban, mert nekem van egy eredeti játékom, csak én cdgalaxis-ban vettem, de a Tesco-s számla elegendő lenne hozzá... -
nem is a becsületesség. megvettük volna mindenképpen. de egy próbát megért és bejött. lehet többet nem fog ki tudja. lehet, hogy csak szerencsénk volt. mindenesetre nem bántuk meg, hogy megpróbáltuk... -
ACE #12602 Naja, ezek szerint a tescoban basznak rá... de a legtöbb helyen ki van írva, hogy szoftvert nem cserélnek. Jól csináltátok ha ilyen hülyék... Nekem ez nem jutott volna eszembe, bár lehet én túl becsületes vagyok... -
nos én alapjaiban ezen csellel vettük haverral a tescoban az mw2-őt. csak annyi különbséggel, hogy megvettem és kb 10 perc múlva már álltam sorba a vevőszolinál, hogy nincs benne a kód amit be kell írni. (persze hogy kivettem a füzetet) nézték........ hozzak ide egy másikat megnézik. hoztam is. kibontotta kereste a kódkártyát :D mire a füzet végén meglátta a hosszú számsort nem lehet hogy ez az? kérdi.. mondom de igen valószínű. jegyzőkönyv megír és persze hamis név cím stb. és már hoztam is... ennyi volt.
De most jön a pláne :D vettem 200ft-os dvd filmet a tescoban... ami be van fóliázva. a fóliát óvatosan kibont majd ebből is füzet eltávolítva és becsomagol. vissza tökéletesre sikerült vissza ragasztani a fóliát. két ünnep között haver visszavitte, hogy gyerek megkapta 2 példányban de az már kibontották és ezért ezt hozta vissza, hogy levásárolhatja-e másra. természetesen igen. így hát először 6k-ba volt fejenként most meg már ingyen. szóval én nem panaszkodok a tescora igen jól jártunk :D -
Shadow DooM #12600 Ma kétszer rontották el a nuke-omat hc-n úgy szájonverném az ilyen fasznyaló buzit,am milyen fegyóval érdemes menni közel,hogyha nem kell válhoz emelni akkor is naggyábból leszórja(SCAR kizárva mert ulow fegyó!)?