24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    Annyit írtam, hogy eddig engedtem, de mivel jó szokás szerint kezdődött az anyázás, tovább nem engedem.

én nem hiszem, hogy nem tudtok olvasni....
  • Frank99
    videon láttam már ilyet :-)))
  • boomsly
    Nem szakértői, de segítség: a 203-as típusú 40mm-es gránátok csak egy bizonyos repülési távolság után élesítik magukat biztonsági okokból.
    Ez változó, de kb 15-20 méter.
    Ezért nem robban fel közvetlen közelre leadott lövés miatt.
    Egyszer nekem is sikerült közelről valakit fejbe eresztenem vele és kaptam is valami bigyó kitüntetést érte.
  • Gabe18
    Bocs,lehet hogy én hülye vagyok,amennyiben így van majd törlöd ezt is,vagy nem írok majd ide többet,vagy nem tudom.
    De már a múltkor se értettem mikor jött az a kedves apuka,akinek a 14 éves fiacskája csalt.Persze mindenkiből kiváltotta a reakciókat,kiből ezt,kiből azt,aztán a vége az lett hogy még nekünk "normális" (normálisabb?) játékosoknak kellett elkussolni mert ne bántsuk már,meg nem témába vág.
    Most megint jön egy ilyen okos.Igazából a kutyát nem érdekelné mit csinál (engem az se érdekelne ha a tesco csődbe menne,de biztos nem attól fog amit a vásárlok lopnak el),de lopásával bejön még hencegni,még ő okoskodik mellé,ami viszont már valóban minimum furcsa.És most megint a vége az lesz hogy az a rossz aki reagál rá?
    Valóban nem szorosan témába vág,ebben igazad van,de talán néha ez nem is akkora baj...
    Ja és biztos vagyok benne hogy egy nap múlva már bőven más lesz a téma.
  • zotya10002
    senki:-(
  • zotya10002
    sürgős:-)
  • zotya10002
    Kitől kérdezhetnék World at war ügyben pm-ben???
  • xxxpaulxxx
    xxxpaulxxx
  • totus
    Ja és azt mondod h elég ha első 6 teszt passed.De így is strict a NAT Type-m,az nem is fog változni ettől??
  • RatBaG #12712
    RPG-vel tegnap vkit fejbe nyomtam, pedig az szó szerint úgy kóvályog a levegőben, mint a gólyafos...
  • rexsimus
    XD Ez szép!
    Mi is a steam neved? :)
  • totus
    Khandiszno:
    Ok megvan googleban találtam megoldást már mind a 2 passed!!Faxa
    Futtatásba->services.msc ,és megjelenik a szolgáltatások ablak, itt nekem manuálisra volt állítva az SSDP meg az Upnp host is .
  • xxxpaulxxx
    Vááááúristendehülyevagyok!
    Plz vegyen fel mindenki, aki akar újra, mert véletlen töröltem mindenkit a friendslitemről:S
  • balint1111
    Van ebbe a játékba dx10?
  • rexsimus
    Nem állt szándékomban :D
  • xxxpaulxxx
    Azért élőbe ne próbáld ki.
  • AC2
    Ez esetben, viszont meglehet csinálni a "The Showt" a Nuke mellett egy játékban és a "Myth se lett busted"... Küld el az mw2es myth bustereknek a képet, biztos értékelik majd :D
  • DarkSector
    mi a probléma oka?
  • DarkSector
    igen ez igaz, de semmi se tökéletes.
  • totus
    Khandiszno:

THX az UPnP tesztet,nekem az első 6-ban 2 is faliled is van!! Ez a kettő!
    -ssdp service automatic check
    -upnp host service automatic check

Na google-ban keresgetek mi lehet a baj!
  • DarkSector
    ez játék ember nem a valóság....:D
  • AC2
    Jah, én is lőttem már párszor fejest GL-lel, de neked sikerült-e már predatorral? :D
  • rexsimus
    Nem tudom, megeshet. De nem lehetetlen túlélni a nukeot :D
  • AC2
    lol - A másik csávó pedig finalben volt, vagy mi?
  • AC2
    Hazucc...
  • rexsimus
    Jött a nuke, megsérültem, le last stand-ba, és úgy túléltem :D
    kép
  • Frank99
    ?
  • rexsimus
    Sikerült túlélnem a nuke-ot :D
  • Boron Power
    Szerintem szimplán időzítés lehet benne, hogy véletlenül se robbanjon az ellövő pofájában.

Amikor már elhagyja a csövet a gránát az akkor megy kb. a leggyorsabban, legnagyobb erővel, főleg ha vízszinteshez közel lövöd el.
  • Frank99
    olvastad mit írtam? Amennyiben a téma nem lesz befejezve.....
  • Bucsek
    Hali, ecdkey.en lehet megvenni a jéátékot, valakinek van onnan mw2-je? mert most akarunk venni, de sehogysem jön össze :D

10-et nemér ez a játék nekem, de 5öt simán, ha egyáltalán nem bannolnak le erről XD
  • mNzJean
    Ha nem lehetne néha jól összevitatkozni akkor nem is éreznénk jól magunkat Akit meg zavar egy kis véleménykülömbség az látogasson vallási topikocat ott nagy a szeretet . Sztm. ne törölj ennyi kell ....
  • Frank99
    ez így van, volt mar asszem 2 ilyen headshotom :-)))
  • xxxpaulxxx
    nah én is erre gondoltam csak nem akartam hülyeséget mondani:)
    Köszi ismét:D
  • DarkSector
    nem bug ez azért van, mint a valóságban "kb" kell egy bizonyos erőhatás a robbanófejnek, hogy felrobbanjon.
    ha rövidtávon lövöd el, akkor nem "üti" meg a fal a robbanófej elejét, és nem robban fel.

bár ezt konkrétan valami szakértő is elmagyarázhatná, de lényegében ez van.

a töltényeknél pedig...némely tölténynél ez pont hogy a hátulját kell hogy érje, hogy a golyó "kirobbanjon" a hüvelyből. de én se vagyok ebben túl nagy guru.
    de nem bug az biztos.
  • Miley Cyrus
    Amit linkeltek ide videot, hogy CoDMW2 MythBusters, abban benne van. Nézd meg, 5*-ös a video..(X360-as vid.).
  • AC2
    Noob tuber... Amúgy hasonló nekem is volt már :D
  • Szega87
    én már öltem úgy vele hogy terminalon a padlóra lőttem, mert hirtelen elém kerülő ellenfél megzavart és a padlóról felpattanva gyomron lőttem és így hallt meg :)
  • AC2
    Valóban nem robban fel rövid távon, viszont így direct impact-el öl.
  • xxxpaulxxx
    Kövi kérdésem:
    Gl.... jól vettem észre, hogy rövidtávon nem robban fel, vagy ez csak bug?