24218
Modern Warfare 2
-
OMEGA RED #12844 #12836 második bekezdésre valaki? -
még anno voltak itt ilyen tweakek hogy FPS kiíratás, illetve hogy finomítsuk a pingjelzést. Ezt bemásolná mégegyszer valaki? vagy jó link is vagy valami forrás... illetve singlenél is működik? FPS igazából ahhoz kéne... ping meg multihoz -
lol a Prototyp3, Spike-t -at asszem én is bejelentettem.... -
OMEGA RED #12841 megnéztem a videót. hát azért hálistennek érteni is kell a cheat engine-hez. legalább nem minden taknyos 8-10 éves tudja használni. az lenne jó ha mac-cím alapján is ban lenne :) -
Rundstedt17 #12840 Csalók voltak,vannak és lesznek,online gaming experience :D...ha azt gondolja vki hogy az élet nem fair,akkor a játékhoz nem tudom mit szólna XD... -
Skyline #12839 Iwnet nem tud banolni,csak a VAC.
Tessét itt a VACBANNED oldal,benne az id-k. -
OMEGA RED #12838 nem figyeltek oda sehol? Őszintén ez örökös probléma minden multinál. és ez így is lesz. valahogy van egy olyan érzésem hogy soha nem lesz erre megoldás. -
Skyline #12837 VAC FAIL
Akit érdekel olvassa végig,bennevan hogyan számolt a gyerek,hogyankell nézni a VACBANNED-en a steamid-ket,bennevan a videólink a VAC kikapcsolásról....Minden...
Az IW pedig továbbra is hazudik mint a vízfolyás....2500 ember lebanolása MW2-ben...A nagy lófaszt....
-
OMEGA RED #12836 jah igen és akkor most tudnak velünk játszani a nyanvadt warezosok is?
Illetve lenne még1 kérdésem. Honnan a fenéből tudni azt, hogy pub-nál ki a host? Értelemszerűen arra gondolok, hogy aki az első a listában. De inkább valaki erősítse megvagy magyarázza el. köszönöm!
Skyline: adnád azt a linket ahol meg lehet nézni kiket bannolt a vac?
Illetve lehet, hogy azért nincs a VAC listán az a 2500 accunt mert azt az iw-net bannolta nem? ezt nem tudhatod(juk) -
Unreal1942 #12835 Szerintem ne kezdjük el itt a BC2 flémet. Nem ide való.
Másrészt pedig sokan innen is át fognak oda vonulni ahogy az megjelenik.
-
Unreal1942 #12834 Ez nagyon sajnálatos. Valahogy még sehol nem figyeltek oda komolyan arra, hogy csalók ne legyenek.
Viszont valamiért lényegesen kevesebb van az MW2 ben egyelőre mint a COD többi epizódjában. -
OMEGA RED #12833 Az igen! És ha ez tényleg igaz. akkor már most áshatjuk magunkat. azthiszem inkább visszateszem a WarRock-ot :) -
Takc #12832 Hali..
Ti must betudtok lépni játszani?...Mert nekem nem jön fel egy játékos se amikor várok rájuk.. -.- -
Skyline #12831 Nem akarok elkeseríteni senkit...De ott van felül hogy lehet cheatereket bejelenteni...Ugyanakkor feltehetőleg szart sem ér.
IW fórumon hívta fel a népek figyelmét 1-2 napja egy fórumtárs:
1. Ugyebár anno nagy hírverés volt miszerint 2500 cheatert banoltak. Feltehetőleg hazugság ugyanis a VACBANNED oldalon a kérdéses hónapban összesen kb 30 ember került banolás alá,ergo a 2500-as szám egy hatalmas hazugság volt. A VACBANNED egy gyüjtőoldal,minden steamid szerepel rajta így lekérhető ki banolt ki nem, a fórumtárs utánnanézett és kb 30 embert számolt össze szeptember 11-től december végéig.
2. Arra is felhívta a figyelmet hogy hiába van valaki banolva,vígan játszhat tovább. Ezt egy banolt id-vel be is bizonyította ránéztem,és tényleg VAC szerint ID oldala szerint banolt volt mégis éppen MW2-ben volt...
3. Belinkelte a videót ami szépen elmagyarázza hogyan lehet VAC-ot hatástalanítani mindenféle probléma nélkül--> ban nem működik,hackek nem lefülelhetők mivel VAC kikapcsolva játszol...
Ennyit az IWNET-ről a VAC_ról és úgy általában az IW összes hazugságáról.
Persze csodálkozás van hogy nem törölték ezt a kis topikot iwfórumról....Persze hogy nem törölték,a pc-s fórumadmin 402 megint lassan egy hónapja nem tolta a pofáját a fórumra....PC SUPPORT.... -
nincs fekvés a BC2ben?:D -
önjelölt elnök, biztos kubai szivart szív, miközben pálmafás lányok legyezgetik közben. -
Gabe18 #12828 Battlefield-ben a sniper-ért?Ugyan már.Majd mikor a helikopter leszállón sorba állnak a játékosok hogy a felszállás után 50 méterrel történő lezuhanás után visszakerülő helibe ő szálhason be elsőnek.Aztán ő majd 60 méter után zuhan le...
Egy harci játék fekvés nélkül...nevetséges szerintem.Aki kempelni akar,az a marha nagy BF pályákon térdelve is talál majd kismillió kemp helyet.Ez csak hülye kifogás valami olyan hiba miatt ami a konzol mivoltához köthető,és bármennyire is hőzöngött az EA hogy majd ők pc-re mennyire odafigyelnek,ezt már nincs kedvük megváltoztatni. -
HUN BECSEHELY #12827 Hajrá -
pitbulllll #12826 w.I.w 0MISIKEX
http://steamcommunity.com/profiles/76561198008975845
Gárgyás Mihály
Budapest, Budapest, Hungary
[W.I.W]-HUNGARY Multigaming Europe Wars Klán Elnöke vagyok.
LVL Hackes csicska. Büszkék lehetünk rá mivel agya sincs. Nemcsak neki a clan többi tagjának se.
-
Dobronski #12825 Vagy mint Cod4 promod, a sniper-t nem droppolhatod. -
Rundstedt17 #12824 igen,valóban így müködik valóságos csata alakul ki a korlátozott fegyverekért :D -
lyah, és akkor majd a saját csapattársad fog megölni, mert ő akar lenni a sniper, az lmg-s...stb... -
Sith #12822 Erre azért megoldás lehet az amit anno az AmericasArmyban csináltak adott pályán mondjuk 2 sniper 2 ember LMG vel í többi Assault -
Teljesen egyetértek veled. Kell a halálnak a hasalás.. -
Skyline #12820 Az a baj a kempeléssel hogy ilyen kis pályákon mint a codokban nem befolyásolja olyan drasztikusan az SD sebességét.
BF-ben legalább 10szer ekkora pályák lesznek amin ha mindenki nekiáll campelni bődületes tetüségbe megy a game.
Olvastam a készítők tesztjét,próbázták hasalással a game-t és próbázták úgy hogy a hasalást letiltották...Hasalással rövid időn belül camp csatává alakult a game,minden hülye sniperre váltott és fűben hasalt,ez nagyban lassította a játékot,és mivel a pályák tényleg sokkal sokkal nagyobbak így nem valószínű hogy sok esélye van bárkinek is egy 500 méterre fűben heverő csipát kiszúrni. Ezért döntöttek úgy hogy fekvés off...Nekem ezzel továbbra sincs bajom mert tényleg dögvész ha minden hülye átmegy csipába,de továbbra sem venném ki a lefekvést,hanem "időhöz kötném"...
Tehát itt ne úgy képzeld a kempelést hogy 20 méterenként áll egy sarokban valami búza hanem úgy hogy mész a géppuskáddal és 2 km-ről ellő egy fűcsomó...:) -
COD MMO:) ala hardwired:)
Állítólag az Infinity Ward nem tudja elkezdeni a Modern Warfare 3-at, mert szupertitkos projektként MMO-t fejleszt már több éve. Embereket vesznek fel a Sony Online Entertainmenttől, bennfentes források szerint, az egyik alkalmazott ezek közül az EverQuest II. fődizájnere. Egy Blizzardos dolgozót is mondanak, hogy besegít az Infinity Wardnál, hogy megvethesse lábát az MMO porondon. Az infók szerint a Call of Duty frencsájz folytatódik évenkénti új tartalom megjelenéssel, és az IW mellette akarja futtatni az MMO-t. Egyelőre nem tiszta, hogy a Call of Duty univerzumban játszódik-e, jóllehet erről pletykák már régóta keringenek. Egyelőre ez az egész csak érdekes spekuláció. -
Na, meg is lett a G18-as akimbo:) elég zsir, de távolra...:D -
okos.
akkor töröljem innen a fenébe? Mert mingyá' indul a vita :-())) -
ez cod4hez van
-
Player Health
Ugye hogy van olyan, akit nem lehet lelőné, késelni?
a többi is no comment.
szóval nem muszáj látni csak aimbotot + wallhacket, van itt annyi csalási lehetőség, hogy na.... és jó részét nem fogjuk észrevenni a játék közben....
sztem innen van a múltkori 2db gránát is.... -
ACE #12814 És ezeket meg lehet venni jó pénzért? Ez alapján lehet hogy sok jó játékosnak beállított júzer mind ilyet használ... és még killcam-ban sem mondod meg hogy csítel... Feltéve ha ez valós, és tényleg kiszűrhetetlen VAC által... Mondjuk ahogy látom ezek PB-re vannak kitalálva... -
boomsly #12813 Mivel Frank nem szereti, ha warezos vagy cheateres oldal van belinkelve, így csak a csít listát dobom be.
Vannak benne elképesztő dolgok.
FEATURE LIST
Aimbot
Point/Health/Distance/FOV
Aim on key/full autoaim
Triggerbot
Aimthruwalls (kill enemies thru walls)
Location prediction (much better than other bots)
Bullet correction
No recoil
Priority system for target selection
Auto shooter
Grenade aimbot
Aim lock
Vector/Tag support
Humanised aiming
Random aiming
Ignore/Enemy lists
ESP
Player names
Player distance
Player weapon
Player health
Class icon ESP
Grenade/trapmines icon ESP incl. timer
Bounding boxes
Laserpointer
Playerstate indicator (Zoomed, moving)
Visuals
Crosshair
Crosshairnames
Threat warning
Kill stats
Superzoom
Grenade trace & prediction
Sniper scope removal
No Shellshock/no flashbang/no fog
3D radar/direction indicator
Multikill/headshot messages (with icons!!)
Automatism
Auto vote/kick
Auto name change
Auto grenade throwback
Chams
Colored models
Chams, colors customizable
Aequitas/CAL/ANY anticheat
Cvar unlocker
Autovote
Winamp spammer
Instant level up to 55
Config autosave/load (also by menu)
GUI/Menu
Multi-Mod support (works on any COD4 version, e.g. PAM)
Easy Setup
Sounds
Multikill sounds
Spree sounds
Spam
Console spammer (frags, winamp)
Custom killspam
PB
Undetected
Stealth hooking
Cvar hide
Clean screenshots
Enhanced PB protection
Dynamic polymorphism (beat PB signature scans
Wallhack
See players thru walls -
köszi szépen a segítséget. És kezdő COD-os vagyok azért írtam hogy duál:)
Amúgy most lettem 40-es, és most kaptam meg az M16-ot, sztem az új kedvenc fegyóm scar után:) -
Én nem tudom ki hogy van vele, de én nem szeretem azokat a játékosokat, akik folyamatosan csak GL-el vagy rpg-vel ölnek... ez a tipikus "nem tudok célozni, ez majd talán segít fraget szerezni" típus... mert az, hogy 1x 2x használunk GL-t vagy rpg-t, az ok... nade aki mindig és a 10 fragből 11 GL vagy rpg...
Nade még mindig kevésbé idegesítőek, mint a hackerek... -
Ha nagyon akimbozni (dual-mód) akarsz akkor a G18 az ami talán a legjobb erre a célra. Machine Pistols között találod (Secondary fegyver) Ha eleget ölsz vele megkapod az Akimbot hozzá. -
Shadow DooM #12808 handgunból fölösleges az akimbo alig birsz értelmesen célozni legalábbis hc-n,azt mondom 1desert és fmj akit elkap annak kalapkabát...,duálba maximum sima játékmódokba sztem! -
A barracks ban, challengeknél látod. Ölni kell velük és unlockkolja az akimbo-t, a duál módot, hogy a te szavaiddal éljek. -
Üdv. Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik fegyvert lehet majd duál-módban használni? Nekem olyan handgunbol, kellene, de nem tudom melyik típusból lehet, és mikor.
Köszi -
Unreal1942 #12805 Tegnap megin találkoztam egyértelmű csalóval. AIM és WH. Jól volt beállítva neki mert fejest nem lőtt sokat.
A killcam viszont lebuktatta. Ész nélkül tolta csak gyors tárazás és ami belefér húzta neki. Lekövetett mindenkit falon keresztül és rángatta össze vissza.
Így már 3 ra nőtt a csalóval való találkozásaim száma. Még mindig elhanyagolható. Igaz tegnap este ez az eset nagyon kiakasztott. -
Olvastam hogy ment a panasz a GL-re... No hát nekem is ki van mostmár a vinkyvilim velük... Nemtom mi van, eddig zsinórban 4 meccsen voltam, mindig más csapattal és mindig volt egy vérpistike aki scavengerrel felszerelkezve osztotta az áldást. Ezek csak most jöttek rá h a scavenger ad nekik GL-t???
Normálisan nem zavarna! Használja csak, kell is néha, kipiszkálni a pókot a sarokból, na de hogy mindig?