24218
Modern Warfare 2
  • BaLeeX
    Ja akkor csak az angol skillemmel van probléma, kösz. :D
  • Kly
    Az RPD az egyik legjobb LMG a játékban szvsz. Ez az egyetlen olyan fegyver, ami "semmilyen bűntetést sem szenved el" ha silencert csatolnak hozzá. A base damage ugyanúgy 40 marad (nem csökken 10-zel), tehát semmilyen veszteség sincs. A fegyver használatakor jó szolgálatot tesz a silencer + grip attachment kombináció, stopping powerrel.
  • Skyline
    Nem voltál olyan szerón ami lagol na ez felettébb érdekes (gyakorlatilag nem hiszem el),mert én szinte állandóan olyan "szerón" vagyok (amíg nem kerül rám vagy hasonló netesre a host) amin lag van...
    Lag alatt ne azt értsd hogy teleportál az ellenfél,ugrál a kép...Hanem pl: Kifordulsz egy sarkon ott az ellen lősz kapásból elöbb mint ő erre meghalsz...Visszajátszás: Kifordulsz a sarkon ellen lő...A te lövésed sehol..---> Lag...
    Szintén a lagnak köszönhető rengetegszer,hogy fél méterről kitárazol az emberen rádfordul és 1 skulóval lelő...Visszajátszásban persze amit te 1 skulónak éltél át az már legalább 4-5 lövés...

Admin mi alapján banol: PB shoot például igen sok wh-t buktatott...Aimosokat nem nehéz kiszűrni..Ezek mindenképpen több és jobb megoldások mint a SEMMI--> a VAC ami könnyűszerrel kikapcsolható és nem ismer fel semmi cheatet MW2-ben (az összes MW2 ban bejelentések alapján történt) ,vagy a webet telehazudni 2500 kibanolt emberrel...:)
    És mindenképpen többet ér annál,mint amikor a support fórumon az emberek kérésének és cheaterek bejelentésének hatására nem ban következik,hanem gyorsan a topicok törlése..:)
  • Kly
    A kulcsszó a "penetration kill". A lövedéknek át kell mennie vmilyen akadályon (pl. fal) mielőtt célba ér és megöli az ellent.
  • Prince23
  • Kly
    Riot + blast shield jól muzsikál együtt, szinte minden robbanást túl lehet vele élni, a pajzsra dobott semtexet is az esetek 50%ában.
  • rexsimus
    Úgy tudod eldobni, hogy ha felveszel egy fegyvert pajzs helyett, ekkor leesik a gránát a pajzsról, de még mindig ott lesz, tehát robban. LÉnyegében esélytelen így megúszni a semtexet, mert nagy mák kell, hogy pont legyen ott egy fegyver, és még el is tudj pucolni :D
  • OMEGA RED
    hát valamin keresztül kell lelönöd. ajót, ablak, fal stb... csak azt számolja.
  • OMEGA RED
    Aki szívesen csatizna...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://steamcommunity.com/groups/sghu
  • BaLeeX
    Extended mags unlockhoz ami kell az pontosan mit jelent?

Valami olyasmit ír, hogy "get 40 bullet penetrarion kills with FMJ attached weapon".
    Na pl. snipernél én felvettem ezt az FMJ-t már megöltem vagy 20+ embert biztos, de még mindig csak 1/40. Valamit rosszul csinálok?
  • OMEGA RED
    látom nem csak én vagyok beszíva ma más is félrebeszél
  • Lunatic83
    hülyeséget beszéltem

holo vagy red dot

az acog mint megannyi más fegyverre , erre se jó
  • F E R I
    Én is rászoktam az RPD-re, nagyon hálás kis fegyó :) Csak nekem a Holo meg az Acog vhogy nem áll kézre, inkább red dot, vagy thermal a nagyobb pályákra...
  • OMEGA RED
    értem köszi... akkor erre nem lesz szükségem. ugyan is utálom a HQ-t
  • Hellsing47
    túlélheted vele a robbanásokat, hq-ban ajánlott szintén
  • Lunatic83
    és a mini térkép is megszűnik...
  • Lunatic83
    a legújabb "drágaszágom":
    RPD + Silencer + Holo. vagy Acog
    Stopping Power Pro-val

• armageddon666
    azt ha felveszed akkor kevesebbet sebeznek a robbanó dolgok... hogy mennyivel azt nem tudom. Viszont a látószög erősen lecsökken...
  • OMEGA RED
    na annyit beszéltünk a pajzsról, hogy rosszul tettem fel a kérdést. nem a rios shild érdekel hanem a blast shild az mi a frász?
  • armageddon666
    ha leguggol akkor nem :C

Hellsing, ha van dobókésed máris nem csak öklelni tudsz...
  • Daell Drow
    igen ez igaz :D
    szinte meg all egy pilanatra a jatek ha meglatom hogy jon felem egy pajzsos.
  • Hellsing47
    sebezhetetlen vagy, és mi a szart érsz vele ha csak 'öklelni' tudsz? :D
    ráadásul ha futsz vele akkor ugyanúgy letudnak szedni, ha már 2en jönnek veled szembe akkor véged
    egyedül hq-ban van értelme, máshol nemsok
  • Jacek
    nem tom en sokszor szetlovom a cipojet a pajzs alatt:)
  • Daell Drow
    eleg sok haszna van, en hasznalom is az egyik classban. pl HQban nagyon jol lehet vedeni vele az elfoglalt pontot.

ezzel kapcsolatban lenne egy kerdesem, ha riot shieldemre radobnak egy semtexet, akkor elvileg letudom dobnia pajzsot es igy nem robbanok fel.
    lehet ilyet? es meik gombal?
  • armageddon666
    Nem... Riot shielddel tulképp sebezhetetlen vagy f2f, és akkor ott az instantkilles dobókés, amit egy pillanat alatt kidob a pajzs mögül... eléggé durva...

mégis kipróbáltam...

Riot Shield, Akimbo 1887, Throwing Knife, Marathon, Lightweight, Commando? ... Commando a pajzs lökéstávát nem növeli gondolom, úgyhogy azt lecserélem valamelyik másikra... talán SitRepre, és akkor szép lassan fejlesztgetem...

OMEGA RED: igen, ez nagyon mókás, hogy a brutálpörgős szaladgálós játék szinte megfagy mikor megjelenik valaki pajzzsal :D mindenki megáll hogy hú most mi legyen :D
  • OMEGA RED
    viszont egy kérdés a riot shildnek mi a fene haszna van? illetve hátránya tudom csőlátás...
  • Jaffa 2843
  • OMEGA RED
    én egyszer használtam reptéren :D de ahogy te is írtad inkább elkerültek vagy visszafordultak. olyan jókat kacagtam mikor a futkosos gyerek belém botlott meglátott megállt és inkább vissza írány...
  • Hellsing47
    dobókés ennyi erővel minden más fegyverrel 'geci tud lenni'
    a pajzs tdm-ben meg hasonló ilyen támadó jellegű játékmódokban még hátrány is, és semeddig nem tart kijátszani
  • eightmiles
    Fel se tűnt, hogy kihagytad, én odaolvastam alapból
  • F E R I
    *jut eszébe (kimaradt) :)
  • F E R I
    Na ezt hogy a jó anyjukba csinálják? Átírnak vmi fájlt vagy mi? Egyáltalán kinek jut ekkora szószerint égbeemelkedő baromság?
  • armageddon666
    Hát ha egyedül van az ellenfél akkor azért közel lehet jutni... legalábbis én elég hatásos voltam vele... mondjuk ha ellenem van akkor nem tud semmit :\ Egyszerűen nem figyelek rá, legyen más gondja, úgyis rohangál mindenki, szal ha előkapja a másodlagos fegyvert, elég nagy eséllyel pont jön egy társam, és pont lelövi mielőtt még árthatna nekem... ha fut felém akkor ott a láb, ha pedig ARRA akarok menni amerre ő van akkor simán megkerülöm és megbököm vagy lelövöm...

Szóval egyáltalán nem OP... tényleg a dobókés tud geci lenni vele, de egyáltalán nem biztos hogy eltalál :)
  • Hellsing47
    pff
    mindössze ütni tud ha elő van véve a pajzs és az is csak akkor ér valamit ha elég közel jut hozzád
  • armageddon666
    Hát lagg mostanában elég sűrűn van nálam :( illetve olyan helyekre rak be mert más is mondja...

Pajzs meg tök jó :D HCben még nem néztem, de simában jópofa :) mondjuk imbábbnak hittem :D csak bénák ellen jó... a komolyabbak simán kiszednek... egyedül a dobókés a szívatás :D

Én Dual Glock + Riot Shield + Dobókést használok a Riotos classnál :D bár még nem sűrűn használtam... csak kis szűk pályán látom értelmét, ott is inkább TDMbe... egyébként csapatmunkával még durvább lehet, mozgó fedezék ^^
  • armageddon666
    Na nekem megvan :D Akimbo is... de azt még nem próbáltam ki, lefáradtam :D
  • Jaffa 2843
    cod4-ben is volt ilyen liftjump. amit ha ügyesen csináltál felrepített a map fölé. lehet ez is ilyen
  • ACE
    Jah, elsőre nekem is ez jutott az eszembe... hogy mi alapján kick-el vajon az admin, az alapján hogy Őt lelőtte-e vagy Őt idegesíti-e... aztán leszarja hogy más jót játszik, nála ne legyen jobb a szerveren, mert az már csít...
  • Rundstedt17
    Vagy az sincs ha jobban játszol akkor kick elvégre az admin akkora pro hogy aki jobb az csak is cheater lehet...szóval ez a rendszer még mindig jobb
  • xxxpaulxxx
    sajnos ez igaz

De mondjuk annak is meg van az előnye, hogy nincsenek adminok... senki nem mondja meg, hogy most ezt-azt a perket nem használhatod meg hogy no gl, no martyr, no ez no az