24218
Modern Warfare 2
  • mNzJean
  • Jacek
    igen igy van, a p2p is ertem igy volt a legolcsobb:)
  • rexsimus
    Van potenciál a rendszerben, csak még jó pár dolgot bele kéne rakni.
  • Jacek
    Hmm leirom mar mit gondolok errol:) alapvetoen jo lenne ez a rendszer ha nem p2p lenne hanem mint a quakelive tehat lennenek szerverek.

Nincs idom proplayre!!! akinek van egyebkent is elete munka/feleseg/gyerek esetleg nem tud napi szinten 4-5-6-7-8 orat eltolteni jatekkal,(volt ido amikor en is igy toltam) azoknak ez tokeletes pugolas! es orulok hogy valami buzi admin nem tilt ki mert teljesen korrekt modon eleresztek neha eg GL-t, meg barmi amit valami kis hatalom ehes geci kitalal hogy marpedig igy nem lehet...
  • armageddon666
    túl hosszú a csávó neve :)
  • armageddon666
    ha levegőben is pontosan lő a sniper, akkor lehet skillesen is. ha olyankor nem pontos akkor tényleg csak makk.
  • Boron Power
    Mert nem hülyegyerek szerverekre kellett volna járni és akkor már nincs olyan statod, meg az admin sem balfasz.

Viszont ez az iwnet + vac párosítás világot megrengetően szar. Most is a srác wh-zott és aimozott, Steam neve Henk, játékban borat volt a nick.

És megcseszhetem, hiába látta mindenki, de még egy pb_kick parancs sincs, hogy admin nélkül kitegyük.

Ez az egész rendszer a gondolkodni képtelen, amerikai hülyegyerekeknek lett kitalálva(és a konzolosoknak), hogy még a szerverre csatlakozáson se kelljen gondolkodnia.

Cod2-ben és cod4-ben is fullon futó origi public szervert vittünk, és kurva sokat banoltunk pb shotok alapján. Ugye erre itt nincs lehetőség.

Modern Warfail.
  • Miley Cyrus
    Az fasza gyerek a Magicx. =D
  • xxxpaulxxx
    Mi a hiba?
  • barmi
    A sok rohangálós noob road runnertől azért szivesen megkérdezném hogy : Buzi e vagy ???
  • ACE
    Nekem volt már olyan, hogy láttam UAV-ba, hogy egy ember gubbaszt a sarokban, fullra nem voltam a közelében, az UAV-n kívül nem láttam sehol, de FMJ-s géppityuval szépen a házon keresztül lelőttem a gecibe. Na persze mindjárt WH-s voltam... Ez is egy ellenpélda arra, hogy kurvára el lehet nézni, hogy valaki valóban WH-zik, vagy valami miatt látta, hogy ott van a gyerek, és csak elszór egy sorozatot rá, hátha még ott van.
    Egyébként volt már nekem is ilyen, hogy ugrásból Sniperrel valakit lelőttem, ez valóban nem skill. Láttam hogy ott van a fal után, aszem akkor is UAV-ből, bezoomoltam, felugrottam, mákom volt mert pont a szálkeresztbe került az ember, onnan meg már csak bal egérgomb és ennyi. Persze ha minden második ölésem ilyen lenne akkor az kissé már gyanús...
  • aricsi
    #12988 -re nyem kaptam választ.
  • aricsi
    Amúgy még a csíter témára visszatérve rossz is meg jó is hogy nincsenek adminok.CoD4-ben én is,meg jelenlegi/volt klántársaim közül is jópáran ki voltunk tiltva szerókról,persze nem csíteltünk csak olyanok voltak a statok hogy ihajj.
  • rexsimus
    LÉnyegében olyan, mint ha elölről kezdenéd az egészet, kivéve, hogy megmaradnak a hívójelek, és kapsz új challengeket, amik viszont köv prestigre nem fognak elveszni.
    Ja és egy plusz custom class helyet is kapsz.
  • xxxpaulxxx
    értem köszi:)
  • Jacek
    Nekem pl kotel idegeim vannak:) turom a GL/rohangalosbuzik/mindent magyarul mert ez van ezt engedi a jatek..

De bele haraptam a billbe amikor sniper bezumolva urgrasbol fejen lo:D tudom mak(skill duma nem kell ez nem skill):D
  • Firerock
    minden nullázóódik
    kivétel a title és a másik:D
    később rájöttem:Callsign:D
  • xxxpaulxxx
    Bár még nem érint, de lenne egy olyan kérdésem, hogy azt tudom, hogy Prestige-nél elveszt az ember mindent és újra kell kezdeni, de ha pl megszerez egy fegyvert akkor rögtön meglesznek rá pl a attachmentek, vagy azokat is újra meg kell szerezni?
  • xxxpaulxxx
    hmmm lightweight+marathon->cikkcakbafutás->késelés
    deszeretem... elküldeni a picsába az ilyen embereket:D
  • armageddon666
    Hát nem tudom... nekem gyárihibás 1887em lehet mert nem olyan jó mint hallottam :\ kicsit messzebb visz mint a Ranger, de csak minimálisan... FMJt meg még nem tudok rátenni, és akkor ugye a marathonnak is annyi...
  • Lunatic83
    nekem tegnap 21nél állt meg a cucc, lejárt az idő , azt hittem eret vágok magamon... simán meglett volna az atom, ha van még egy kis idő,
    Estate pályán , a ház körül kommandóztam egy acr-el, néha bementem a házba egy M1014-el..

• Neoncsoves
    én is a harrier, chopper, nuke -t használom és be szokott válni.

egyéb: meguntam ezt a rinyálást GL és 1887 miatt, úgyhogy inkább beletörődtem. Nem idegesít egyik se, mostmár csak a care package bugos noobok idegesítenek meg a lightweightesek kicsit...
  • Shadow DooM
    1nuke-ot már csináltam hc-n,de a második sehogyse akar összejönni,valaki adjon már tippet hogy a SuB Base-n,Afgán-on melyiket érdemes használni Chopper Gunner v AC 130?vagy eggyáltalán milyen killstreak kombót?mert most nekem harrier(7),chopper(11),nuke(25) vagy nem igy kéne összetegyem?! Ha későbbire teszem az a baj hogy kiszúrnak már 7nél is elég gázos a téma....
  • xxxpaulxxx
    a végén ezeket a +xy xp-ket mi alapján osztja?
    Azt gondolom, hogy ki mennyire aktív volt... de van erre valami pontos szorzó?
  • csabush
    Én azon agyaltam ma játék közben, hogy vajon hány évesek játszanak ezzel. Adott egy pálya, HQ, nem fényezni akarom magam, de elég magasan első voltam, de még ilyenkor is felkúrja az agyam a vérpistike, aki akimbo 1887 (ami gyengítve már csak a fél mapot viszi át) plusz gl társaságában rohangál. Ezek után megkérdőjelezem a tudását, erre az a válasz, hogy ez skill, majd mindenki mellé áll és az egész szerver attól vízhangzik, hogy én mekkora egy noob vagyok, mert általában az a noob, aki ilyeneket szid... Mint mondtam első voltam, tehát csak egy meglátásomat közöltem, nem az volt, hogy a srác miatt egyfolytában haltam.
    Nem tudom ki hogy van ezzel, de én szeretnék egy jót játszani (mert amúgy nem rossz gém), de az ilyenek elrontják számomra az élményt, hiába megy viszonylag jobban. Mondjuk én is hibás vagyok, kussban kéne elviselnem..
  • xxxpaulxxx
    :O
    ennyire eleged lett?
  • atomkrumpli
    Azért egy egyéni csaló listát igazán tehettek volna a játékba, játék közben bejelölöd a csalót (hasonlóan a némításhoz), aztán ahol ez a szemét játszik oda többet téged nem rak be, más játékokban tökéletesen működik.
  • Rage47
    minek nyávogjak? nem tudok semmit tenni. inkább töröltem a gamet.
  • Neoncsoves
    akimbo 1887et télleg gyengítették :( :D
  • xxxpaulxxx
    lvl 33
    és a Aug egy nagyon jó fegyó:D
  • Gabe18
    Hát akkor csak én nem tudok.Sima gránát az leesik elé,3 centiről felrobban és kiröhögi.
  • ACE
    na nemár nem lehet vele semmit kezdeni... egy gránát vagy semtex azt jóvan... sarokba nem is kell nagyon célozni a gránáttal ill. semtex-el...
  • Gabe18
    Van egy ember,akit nem lehet lelőni szemből,ha pedig úgy tartja kedve előkapja az akimbo cuccát,és ledarál a pi...ba.
    A pajzsal ugyanolyan gyorsan fut mint bárki más (vicc),ha utolér,és rád ver kettőt (illetve HC egy) akkor meghalsz (vicc).
    De lexarom TDM-be mit csinál,de mikor SD-ben beáll egy sarokba és semmit se lehet vele kezdeni,közbe ha haverjaival van akkor még a mikrofonba esetleg nyomja is hogy mi történik körülötte az már szerintem igencsak idegesítő.
  • armageddon666
    Ha eredeti semmi DLLt ne szedj le mert VAC megbasz
  • armageddon666
    eredeti? ...
  • rexsimus
    Milyen a neted?
  • armageddon666
    "(az összes MW2 ban bejelentések alapján történt)"

Ehhez forrást pls, mert supportnál írják, hogy fölösleges bejelenteni, mert nem törődnek vele. Lehet küldeni cheatsiteokat meg cheateket nekik, de személyeket nem lehet feljelenteni...

ACE: gondolom codwikia-ról
  • fiveteen
    sziasztok
    valaki tud nekem segíteni hogy egyálltalán nem talál servert a game honna mi lehet a baja?mert ismerősöm mondta hogy le kell szedni valmi dll fájlt csak nem toom honnan valaki tudna nekem esetleg linket küldeni előre is köszönöm
  • ACE
    Szerintem már unja mindenki a sírásodat a VAC ban, 2500-as hazugság meg a lag miatt, ne játssz, és akkor nincs ilyen gondod...
  • ACE
    Ezeket az információkat honnan szeded?