24218
Modern Warfare 2
  • Skyline
    Cod4-nél 4 dolgo nemkellett: gl,p90,laststand,martyrdom.
    Minden más oké volt,automata csipák megfelelően buták voltak az 1lövetű társaikhoz képest erőben és pontosságban...
    Lehetett játszani mindenhol normális perkekkel.

Itt lehetetlen.
    Marathon kapásból nem normális mióta végtelen futás...Legyen mondjuk Gyorstárazás...Oké de akkor már minden hülye elöbb ér oda mindenhova,20 méterrel a kezdőtől már meg is kapod az első leightweigtostól a hátbagyalut.
    Stopping power...OKé ezzel nincs gond,leszámítva hogy mivel szinte mindig van lag soxor szartsem ér ellőnek 1 golyóval majd visszajátszásban nézheted hogy a leightweightos lagos gyerek rádküldött vagy 4-5 golyót amit te 1nek láttál a lag miatt...
    3. perk?? Steady aim...Oké...Onnantól viszont olyan hangosan futsz hogy a pálya másik végéből is hallani,és a heartbeateseknek gyakorlatilag vacsi leszel.

Pont ez a baj. A normális,tudást is igénylő játékstílusnak CSAK ellenszre van.

• Unreal1942
    Szépen összefoglaltad
  • Skyline
    Az IW meghallgatta a játékosokat és eszerint csinálta a játékot...
    P90? Lebutították mert túl erős/pontos volt cod4-ben.
    Claymore? Televolt velük a pálya cod4-ben így gyorsan már csak 1 lehet mindenkinél..
    És itt kb ki is merült miben hallgattak a játékosokra.
    Lett cserébe GL,Akimbo,Leightweight, Scavanger ami ujratölti a gl-t és a claymore-t,végtelen futkorászás 5 féle rakétavető, extra gránátvető,fegyverre szerelhető uav,hőérzékelős távcső amivel fűbefeküdve lehet fehér pixelpontokra vadászni, egy nagyadag automata csipa amihez semmi tudás nem kell hoyg egy embert ellőjünk,és egy szép adag norecoilos fegyver. Mindehez pedig hozzájön az hogy 30 percből kb 10-15 perc a térképváltás bámulása/connection problémák bámulása,ha többet partyban akarunk játszani,és szinte minden hely karácsony óta (mióta megkapták a gyerekek a cod6-ot és jósokan lettünk) kb 150es pinggel van ellátva ami szemre nem lagol,de rendszerint a visszajátszásban nem ugyanazt látod amit élesben láttál,mert bizony van lag....
    A cheaterek elleni védelem pedig egy nagy haugság a 2500 lebanolt emberrel együtt,és aki bármiféle kényesebb cheater témát felhoz IW fórumon azt a topicot gyorsan törli a véletlenül arratévedő havi 1-2szer feltűnő admin (support)...
    Alábbhagyott...:)
  • Rundstedt17
    De ez egyébként kurvára unalmas,a cod 4-nél is ez ment miért kell képtelennek lenni az újítások elfogadására...Minden egyes fegyvert és perket csak fikáztok...
    Arról van itt szó hogy vannak játékstílusok de minden játékstílusnak van egy ellenszere.A te játékstílusodnak is,de ezt képtelen vagy elfogadni.
    Ebben a játékban hála égnek nem lehet rákényszeríteni a játékosokra a játékstílusod ha ez a gond akkor menj játssz mással bérelj szervert azt adminként olyan szabályokat alkotsz amilyet csak akarsz vagy bárki...
  • Kandurex
    Figyeld meg, ahogy megjelenik a BC2, és elkezdenek "átszállingózni", mit szállni? Tömegesen menekülni! A játékosok, hirtelen...ki tudja milyen meglepetésből, rögtön lesz dedicated támogatás, meg hirtelen elkezdenek figyelni a játékosokra, stb. stb
  • Boron Power
    Március = BC2? :)
  • Unreal1942
    Márciusig kibírjuk. Addig is formában tart. Meg csak le akarom dobni az 5. atomot :)
    Azért még mindig szórakoztató a játék. Amikor nagyon bosszant, hogy sok a GL vagy a futkosó idegbeteg akkor keresek másik lobbyt.
  • Boron Power
    Már az is az volt :)

De ott tudtam csinálni dedikált szervert Pam, vagy Promoddal, ami teljesen játszhatóvá tette.
  • Rundstedt17
    Ilyen alapon a Cod 4 et is szidhatnád hogy beteg rpg :D....
  • koschwarz
    úgy látom, alábbhagyott a lelkesedés...
  • Skyline
    Elkeserítelek szinte minden mapon minden játékban találkozom olyanokkal akik begyakorolták hogy kell kezdőre GL/csipa/gránátot hajigálni....
    Eleinte örömködtünk a haverokkal hogy végre nem lő el kezdésből csipa amikor indulsz,nincs gránáteső...Nem a faxt nincs,1-2 ivétellel mindenhol lehet kezdőre csipázni,gránátozni,gl pedig mindenhol....

Megjelenéskor 2 hétig mindennap nyomtam a játékba egyedül az órákat,mostmár csak akkor játszom ha van klántárs akivel röhögcsélek közben ts-en,meg elhülyülészünk. Ahogy december elején mondtam,januártól ez a game egy dögvész lesz,tele gl akimbo leightweight és egyéb csodálatos képességü emberekkel akik miatt ha bárki értelmes tudást igénylő fegyver/perkekkel akar menni akkor esélye sincs.
  • Boron Power
    Pedig nem kamu a hír:
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1105801

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1104987

Nem a cod, hanem a vac fórumokat kell nézni.

Modern WarFAIL

És én barom bár kibírtam 2 hónapig, de megvettem. Nem mintha földhöz vágna a 10 eFt, de hogy ilyen szarra adtam ki az idegesít picit.
  • tommygear
    miért bannolnának?
  • Unreal1942
    Nem hinném. Bár a sok blama mellett már bármi megtörténhet.
  • ChaosTeam
    Engem az a rész érdekel, hogy ha felmegyek játszani és a host cheatel, akkor engem is bannolnak a hosttal együtt...
  • Kly
    Már nem egy ember begyakorolta, hogy hova kell gl-ezni hc sd elején...
  • The Protector
    Xbox 360 as multit törték fel.Méghozzá úgy h rohadtul gyorsak emberek és lehetetlen őket megölni mert mint a villám úgy közlekednek a mapon.
  • Boron Power
    Tegnap már én is ott tartottam, hogy kivágom a francba a játékot.
    Én szeretek egyenlő feltételek mellett megküzdeni másokkal, de itt lehetetlen.

Hiába vagyok viszonylag jó játékos, a normális perkjeimmel, fegyveremmel pont szart sem érek. Ráadásul a mapok nagy része olyan, hogy lehetővé teszik a futóbajnok shotgunnereknek, hogy pillanatok alatt a pofámba érkezzenek. Hiába lövök előbb, az assault rifle-ből nem elég egy lövés, neki a dupla kurva shotgunból igen.

Itt még a lehetőségét is kizárták az egyébként ultra gyenge iwnetjükkel annak, hogy tisztességes szervert csinálhasson az ember, ahol ki lehet zárni fegyvereket, perkeket.

Képzeljétek el mi lesz, ha mint cod4-ben begyakorolják a népek, hogy rögtön kezdés után a másik kezdőre lövik a gl-t. Jónéhány mapon müködne.

Max. annyit tehetek, hogy én is felveszek ilyen buzi perkeket, mint a marathon, ligh weight, teszek hozzá egy, vagy inkább két shotit, aztán go. De innentől ez nem játék, hanem egy fos. A normál célzással és lövéssel szerzett fragek száma nem éri el az 50 %-ot a többségnél.

Ez már nem First Person Shooter, a shootert ki is hagyhatják belőle. A perkek, meg a fejlődés renszere miatt inkább valami beteg RPG-re hasonlít némi esélykiegyenlítő beütéssel, hogy a fogalmatlan, egeret nem látott pistikék is fraget tudjanak szerezni. Sőt ha ügyesen kempelnek még meg is nyerhetik anélkül, hogy akár egy ember is lelőttek volna.

Vicc

Nick: KL_atya'tok

• Skyline
    Egy kis tegnapesti élménybeszámoló:
    2 klántársammal mentünk sd-zni. Beadott egy komplett 6fős klánt ellenfélnek. 2 pályán keresztül bírtuk a klán összes tagjánál:
    Scavanger+DangerClose+Ninja+AK GL-el+ Claymore.......

Elképesztően csodálatos amikor az egész játék claymore fragekből és gl fragekből állt....
  • Szega87
    Itt van a steam fórumon MW2 re vonatkozó része, de semmi jele annak amit itt beírtál
  • Szega87
    linket vagy nem hiszünk!
  • ChaosTeam
    Ezt pontosan hol is olvastad? :)
  • ChaosTeam
    Nekem az egyik classom kifejezetten késelésre van beállítva :D Fegyóra Heartbeat sensor, mellé Cold-blooded és Ninja perk - nameg persze marathon.... szaladok és késelek hehe :D ( Amikor épp ilyen kedvem van )

De szerintem a GL sokkal rosszabb, mint a heartbeat....
  • pitbulllll
    Estét urak. Feltörték a multit, zeng a steam forum mivel sok cheater hostos lepte el a játékot a hosoton lévő embereket is bannolta a steam. Szóval aki teheti várjon a játékkal. Nem viccelek
  • xxxpaulxxx
    esetleg még 1887 akimbo:D
  • ACE
    Ezek a roadrunnerek nagyon idegesítőek tudnak lenni. Marathon, lightweight, commando, plusz a jelzőgranyó a kezében...
  • Gabe18
    Sajnos az a full amatőr tipus,aki rárakja de aztán nem is nézi mit jelez,ott villog a pont de nem is arra megy,nem is arra figyel...

Sajnos én a minap tapasztaltam meg a HB szenzoros,minden körben GL-ező 5. prestige-es játékost ellenfélként.Nem volt egy élmény...
  • rexsimus
    Látszik, hogy nem használom XD
  • Lantee
    Na, most először ki kellett szálnom meccs közben, mert annyira lagzott.
    Úúúútálom!!!
  • xxxpaulxxx
    jah és az így jó... rohangál az ember, majd mikor pittyen egyet gyorsan ránéz a monitorra... áhááá arra vannak... és fut tovább:D
  • Kly
    Beletrafáltál, mert csipog :D
  • rexsimus
    Az kéne még, hogy csipogjon is, hogy még jobban elvonja a figyelmüket :D
  • tommygear
    am egyáltalán nincs sok heartbeat sensor-os szerintem, jó ha 2 óra alatt 1el találkoztam most, meg a sok balfasz úgyis csak a kijelzőjét nézi addig meg leszedi őket mindenki
  • xxxpaulxxx
    mindennek van pro és kontrája
  • Rundstedt17
    pedig tényleg szupi
  • ACE
    Csini azért ez a Bad Company 2, kár hogy félő megint új gép kell hozzá, mint annó a BF2-nél :(
  • Szega87
    tévedsz, haha, padawan üllj le
  • Szega87
    csinálj mesterséges áramszünetet
  • Gabe18
    Imádhatod.Annak eredményeként a 3. perk lista gyakorlatilag egynek számít,mert aki nem akar teljesen kiszolgáltatott lenni "nektek" annak csak a Ninja jöhet számításba.
    Nagyon okos volt aki belerakta a multiba...
  • xxxpaulxxx
    Szeretnék siránkozni a heartbeat sensor miatt, mert az is csalásnak számít a játékban és brühühü

(imádoooom:D)