24218
Modern Warfare 2
  • BaLeeX
    Sikerült belefutnom pár idiótába ma nekem is.

Igaz még nem HC (még gyűjtögetem az xpt meg a challangeket) de HQ-t preferálom én is. Na itt volt egy olyan nevű játékos mintha beragadt volna a billentyűzete névbeírásnál szóval tuti valami warezhuszár. Első kör, elfoglaljuk a pontot tartjuk is szépen, emberünk folyamatosan fröcsög, szidja "low"-ozza az ellenfél játékosait.
    Na innentől aztán mi kerültünk szopóágra, ezután már a csapattársait szidta ugyanígy de nem volt olyan perc amikor ne sz*rta volna tele a chatet és marhára idegesítő volt. Na ez tipikus példa arra, hogy ha normális védelem lenne akkor ez az emberke mariózhatna nyugodtan, mert tuti nem adott pénzt a játékra. Ami mondjuk nem érdekelne, ha mindenki normálisan állna hozzá a dologhoz.

Az nálatok is előfordul gyakran, hogy HQ pályán a csapattársaitok egyszerűen leszarják, hogy éppen el van foglalva a pont az ellenség által, kommandóznak meg rohangálnak a pálya teljesen más pontján? Én meg ötödször döglök meg mert ketten védik a szobát de egyedül kevés vagyok. Ezen mondjuk fel tudom húzni magam. Azt már meg sem említem amikor védeni kéne a pontot aztán valami szép camp helyre beáll ahol igaz nem nagyon veszik észre, de természetesen rá sem lát a pontra és simán visszafoglalják mellette. Hány ilyen van...

Nem hiszem, hogy túl komolyan veszem, hiszen csak egy játék, de hogy odáig nem jutnak el hogy egy HQ pályán senkit nem érdekel, hogy hány embert kommandózik le ha közben pörög a pont a másik csapatnak...
    Bár engem nem nagyon érdekel ilyen pályákon a K/D arány, volt hogy 3x értem oda az elfoglalt pontra úgy, hogy ugyanaz az emberke még mindig az ajtó előtt gondolkodott, hogy hogyan menjen be...
  • boomsly
    Megerősítem: este, későn sokkal jobb játszani.
    Példa. HC HQ-ban tegnap 11 után egy német klánnal nagyon jót játszottunk.
    Nem voltak gyanús esetek, senki nem sírt, noobolt és maradtunk úgy ahogy voltunk még vagy 5 körre. Egy-két játékos cserélődött csak.
    Ma 6 után ugyancsak HC HQ és mindenki gl-el rohangál. Nulla taktika és eszement campelés.
    Magyar srác hisztizik, hogy csalunk mert 200-50-re vertük őket és nekünk nincs annyi kill-ünk, mert ő 40-11 es átlaggal ezt evidensnek veszi.
  • Frank99
    holnap, ma már nem...
  • OMEGA RED
    a VAC akkor lenne igen hatékony és szerintem nagyrészt kijátszhatatlan ha logolna... logolná minden játékos menetét aminek tudom nagy igénye lenne. viszont a privát meg vip hackesek hiába tudnák időben kikapcsolni a hacket már logolta a VAC és ha megvan a cheat kód és egyezik a log-al azokot már banolhatnák is...
  • armageddon666
    Szép és jó dolog a feljelentgetés, de szerintem fölösleges... VAC forumnál írják hogy "third party report" nem játszik... csak a VAC bannol, ha Pista aszondja csalsz, akkor sem banolnak...

IDk helyett csalásokat küldjetek a VACteamnek, és akik azt használják kapják a bant.
  • armageddon666
    Mint látszik így sem nagyon veszik a játékot, úgyhogy ez rossz indoklás :S
  • OMEGA RED
    igen Frank este, éjjel játszom és alátámasztom. egyáltalán semmi gond a game-el. nagy ritkán találkozom érdekes figurákkal. de az nem zavaró. keresek másik szobát. ennyi. Frank steam-en igazolj vissza mert beszélni szeretnék veled! köszi.
  • zotya10002
    Jó kis játék ez!! Játéééék!Isméétlem játék!!!
  • Frank99
    így legyen! ÁMEN.
  • Frank99
    erről nem nyitok vitát, mert abból igen sok törlés lesz. Ma is játszottam, egy gyanús figura volt az 1 órában, aki mindig 1,2-ik lett a 15-ös szintjével, amikor 2.x írtam rá hogy wallhack (folyamatosan követett a falon át killcamben) a következőben kilépett. Ettől függetlenül felnyomtam a steamen, oszt' vagy van értelme vagy nincs, de mindegy. A gyerek délután játszott, ő 1 óra alatt 2 termin koponyával találkozott, este ilyen nem volt. Sztem tényleg a kis csírák nyomják elsődlegesen csíttel, ezért este/éjjel jobb....
    de ez is csak egy vélemény
  • OMEGA RED
    sajnos igen. De szerintem most nem akarnak foltozgatni. inkább ősszegyűjtik a sok infot és dolgoznak a nagy paccson. ez a megérzésem és bár valóra válna. a VAC-et sem értem, hogy amennyire elnyerte a user-ek elismerését )egyéb játékok), hogy-hogy nem tesz semmit. én a helyükben kivétel nélkül bannolnék minden accot amin bármilyen cheat futott.
  • Gabe18
    Az biztos.Csak a warez ha jól tudom per pillanat így is játszik...(csalók és hackerek meg mint égen a csillag)
  • Frank99
    ezt már írtam korábban, de szerintem azért nincs ded szeró, mert ahogy kikerül, másnap meg van törve, innentől a warez is jáccik'.
    sztem ezért...
  • OMEGA RED
    na mielőtt lenézel másokat én pl soha nem használtam még a shotikat. se a g18-at. nem runerkodok, gl-eket addig használtam amíg a cselenzs meglett és akkor se agyba főbe csak amikor indokolt volt. HB lámáknak van azt sem használtam. a csőves hőérzékelőt sem használtam még soha. ellenben mégis jókat jásztom ezek nélkül is. az LS megint nob-ság inkább ninja helyette. nem értem minek ennél jobban kiherélni a játékot. azon nektek mi az élvezet? tedd fel inkább a duke nuke 3d-t azt azzal told.
  • armageddon666
    Igen, ez mindenképp igaz, úgy lenne LEHETŐSÉG a jobbra. Hogy élnének-e vele az más kérdés.
  • Gabe18
    A dedikált szerverrel akkor is lenne többféle választás.Így meg semmit se választhatsz a játékmódon kívül.Nem hinném hogy ez a jobb...
  • armageddon666
    De szerintem hagyjuk a vitát, mert úgy sem győzzük meg a másikat, meg ha sikerülne is meggyőznöm, azzal sem nyernék semmit :) Én élvezem a játékot, nem bántam meg hogy megvettem, egy darabig kellemes kikapcsolódás lesz...
  • armageddon666
    Sajnos szarul tudom magam kifejezni :) de azért próbálkozom...
    CoDokban nem tudom hogy van, de Sourceos játékokban, ahány szerverre lépek fel, mindegyik tölti le a buzi custom modelleket, hangokat, a szerver pedig tele van nyomva mindenféle módosítással, amik tök fölöslegesek, csak elbasszák a játékot...

Ez CSben volt, ott bővítették a játékot, ezt a játékot Ti (nem tudom hogy hivatkozzam erre a csoportra) pedig herélni akarjátok... bár ellentétes dolog a kettő, de szerintem mégis hasonló.

Ha nagy nehezen találok egy szervert, ahol a rendes CS megy, csak a legalapabb módokkal, vagy anélkül, az meg általában vagy üres, vagy ellepik a csalók, egyszerűen nem foglalkoznak velük...

Ez így berögződött, CoD community gondolom más (CoD2 alapján rosszabb, de többnyire kívülállóként, meg ismerősökön keresztül szemléltem), de van egy olyan érzésem hogy itt is hasonló lenne a helyzet.
  • xxxpaulxxx
    pedig nem töltött az olyan sok modot
  • Gabe18
    Tehát ha kétféle szerver van az se jó,ha sokféle az se.Hát nehéz neked megfelelni...
  • armageddon666
    Tapasztalat.
    "A legkülönbözőbb módokat töltöttem le"
    Ez a másik amit meguntam CSbe :)
  • armageddon666
    Nem használok HB-t mert hülyeség, és fölösleges, hallom úgy is ki hol van, aki Ninjázik azt meg szenzoron sem látom.

GLlel nem foglalkoztam annyit, hogy ilyen pálya másik végére lövöldözzek vele.

Harrier egyszer lő le, aztán zuhan is a Stingertől...
    ----

Senki nem mondta hogy tudás kell azokhoz, én kérdeztem hogy a "sima" játék milyen tudást tükröz, de a kérdést megkerülted, nem válaszoltad meg, talán mert semmivel több tudás nem kell hozzá? Reflex és tapasztalat, ennyi... GLlel kicsit kevésbé kell célozni... Akimbo meg rövidtávra van... egyetlen hibája, hogy kb. semmi hátránnyal nem jár...
  • Gabe18
    Én gondolkozok végletekbe,de szerinted csak kétféle szerver lenne.Akkor te hogy gondolkozol?
    Mintha CoD4-be nem igazán igy lett volna.Mert ahová beléptem mindenhonnan a legkülönbözőbb mod-okat töltötte le.
  • modellmaker
    Irak
  • Gabe18
    Mondjuk hogy nem lehet GL-el felrobbantani az embert a pálya másik végéről?Hogy nem a HB Szenzor nyomán tudod hol van az ember,hanem a pályaismeret miatt?Hogy talán igy a fegyvereknek jobban kijön az előny/hátrény része,és nem mindenki Akimbo-val rohangál és darál?Hogy talán a 3. játékkör nem azon dől el hogy a "pro player" akimbo shotgun-al csinált két kör alatt egy 7-0-t és behívja a Harrier-t?
  • Skyline
    Felesleges olyan arcokkal vitázni akiknek a gl a heargbeat az autosoti az akimbo meg a többi szemét bármiféle tudást tükröz...:)
  • armageddon666
    Sajnos az, hogy csak végletekben tudnak gondolkodni az emberek... látszik te is... lennének a Herélt szerverek meg a Szar szerverek... Szar szerver, ahol a játék úgy van ahogy lennie kell, de basznak rá, és ellepik a csalók, meg idióták... Herélt szerver, ahol egy alapvetően normális brigád lenne, csak a játéknak az 50%-át nem lehet használni...

CSt ezért hagytam abba, nincs normális szerver...

TF2vel ezért játszom ritkán... megnyitom a szerverkeresőt, minden szar tele nocrit, nodmgspread (WTF?), meg egyéb marhaságok... alig találni normális szervert...
  • armageddon666
    Kérlek magyarázd el mi a tudás így?
  • Gabe18
    És ha lenne Dedikált ki kényszerítene hogy rámenj?Mehetnél az only GL szerveredre,azt jól van...
  • Skyline
    Egyébiránt leszarom ki mit gondol, CB szabályok kicsit könnyítve még ígyis.
    Így még tudást is igényel a játék,és egynelőek az esélyek kb....:)
  • Skyline
    Inkább promodszerüsítjük eztaszart minthogy a CS nevü hulladékkal tologassam (no offense:) ).....
    Bár egyrejobban érik hogy vissza cod4 pam és promodozni....
  • armageddon666
    tessék

itt a normális játék
    (no offense, jó játékot kívánok nektek :))
  • OMEGA RED
    na ez az amiért örülök, hogy nincs dedicated... az ilyen kiherélt, megcsonkított modoknál nincs rosszabb. ezt annyira lebutiottad, hogy kár a cod6 ezért ott a cod4 mért nem azzal tolod akkor? Vagy csak a mw2 mapok miatt? biztos sok értelme van. egyébként ne vedd személyeskedésnek! csak vélemény...
  • Skyline
    Nya!
    Óhajt valaki normálisat játszani.
    Normális játék:
    -Fegyverek: Bármelyik géppuska,géppisztoly,hevigánner.

-Mellékfegyók: Csak MEZEI stukker (tehát nem automata), vagy CSAK spas12 (többi shoti nem!).

-Ezeket nem használjuk:Automata sotik,duplacsövű,gl,pajzs,akimbo,heartbeat,hőérzékelő,és egyéb szenny cuccok.
    -Fegyvermotyik: csak hangtompító,reddot,holografi. ACOG,hőérzékelő szemét NEM:)
    -Perkeket automatikusan letiltom.
    -Killstreakek ajándékok nincsenek.
    Játék: SD 5mp lerak 7.5 felszed. 8 pontig tartó meccsek 4. köröknél oldalváltás.

Már vagyunk 5-en pár klántárs és haverok.
    Aki bennevan gyorsan priviiiii és küldöm steamnév:)
  • RatBaG #13382
    fmj legyen a fegyveren és falon (vagy más tereptárgyon) átlőve ölj 40szer.
  • Frank99
    engem meg érdekel, hogy büdös csaló patkány ne jáccon' ellenem!

és attól, hogy valaki máshogy játszik -ne adj isten csak ismergeti egyik-másik játékmódot - még nem böszme hazánkfia. Imádom az ilyen nagyképű benyögéseket.
  • pisztácia
    Ja, és még annyi hogy mi ez a prestige?
  • pisztácia
    köszi szépen.
  • armageddon666
    FMJvel falon át kell lelőni az embereket... ez a leggecibb challange szerintem :S (A dobozzal ölésen kívül :D)
  • Frank99
    te 11 évesen inkább ne menjél!