24218
Modern Warfare 2
  • Skyline
    Egyébként már most kevesebben játszák ezt a játékot pc-n mint a cod4-et jelenleg....:D
    Eladások...Azalapján nem bukás...De mint játék?...:)
  • Gabe18
    Csak más játékokban ha jön a csaló akkor őt baxák le a szerverről,itt meg ha jön a csaló ő üldöz el mindenkit.
    Ez az admin mániád meg nem tudom miből ered."Pár órát" játszottam annó CoD1,UO,Cod4-el pc-4,leginkább magyar szervereken,és sosem volt ilyen.
    És volt GL-es szerver,aztán senki se bántotta azokat se.De ahol meg nem lehetett ezt vagy azt,ott nem lehetett.Mindenki megtalálhatta a neki tetszőt.
    Ja és mindenkinek 20-30-as pingje volt,meg nem voltak olyan akadások hogy másodpercekig áll minden.Na meg mikor a host kilép,keres másikat,és két perc nyomorgás után megszakad az egész.
    Ez az IWNet egy vicc... Nehogy már ez legyen jobb mint a normál szerveres megoldás...
  • Skyline
    Az eladások az eladások....Rekordot dünthetett volna az is hány pc-s akart megszabadulni az első 1 hónapban a játéktól...
    Rekord...Persze rekord mert mindenki várta...Csak nem egy ekkora rakás szemetet.

A perkletiltás normális élvezhető játékért jogos,annyi server közül lehetett válogatni amennyit csak akarsz a nagy értelmes servereken az általatok írt "admin úgyvélte jobb játékos az ellen és kikck) sosem fordult elő,csak amatőr klánok idióta adminjainál--> ezek a szerók rövid időn belül el is haltak.

Iwnetesre szavazol? Zseniális,tényleg jobb választás mint az amikor az ember benéz egy szeróra ha nemtetszenek a szabályok átmegy máshova (tehát MAGA dönti el hova megy,és nem egy szar rendszer hajigálja össze beüvöltöző orosz férgekkel és visítozó 8éves hülyegyerekekkel),ha cheater van szól adminnak aki esetleg kirugja emiatt a cheatert, vagy kiválasztja a kedvenc helyét ahol jó a hangulat hja és nem mindenkinek 100 fölötti a pingje mint itt (igen itt a 100-as ping maxivonal!!!)....Zseniális komolyan.:)

Cheaterekről meg ne szóljak mert nincs több? Lehet nem ez a része a kérdéses hanem az hogy egy DEDIKÁLT SERVEREN AZ ADMIN MEGVÉDHET A CHEATEREKTŐL, na itt szar sem véd,ha belép egy aimos léphetsz ki. Komolyan fantasztikus..:)
  • Rundstedt17
    Azért leírod hogy a Cod 6 pc-n bukta,de azt elfelejted hogy az első héten több kelt belőle pc-re mint a cod 4 ből pc-re egészen idáig....a dedikált szerverek hiánya meg inkább vissza vezethető arra hogy az eddigi részeket csesztek megvenni,csak letorrentezték.Szóval oké legyen bukta a Cod6,de pcn eddig a legsikeresebb rész......
    Meg a másik hogy idióta szabályok voltak gyakran ahogy az admin jónak látta,saját érdekei szerint,jobb játékos valaki nála?kick volt!Sokszor megölik egyféle fegyverrel?Tiltás,mert noob fegyver!Sokszor szívott egy perk miatt?Tiltás mert low perk......
    én erre az iwnetesre szavazok inkább...
    a cheatekről meg inkább ne is szólj egyáltalán nincs több cheater mint más online fpsekben.legalább annyi hacker és csaló volt a cod4-ben mint ebben,csak tudod ott őket pronak és adminnak vagy admin haverjának hívták őket....
  • xxxpaulxxx
    Mondjuk én azt sose értettem hogy cod4ben miért sírtak a P90 miatt
  • mNzJean
    Ok igazad lehet , tényleg voltak ilyen szerverek is , de ezeken a szervereken max volt 6 ember és az átlagéletkor sem volt 14 fölött , és 2 hét után megszünt a szerver . A komolyabb klánok álltal működtetett szervereken nem fordulhatott elő ilyen , vagy csak én nem hallottam róla. Mindenesetre egy jobb nevű szerveren nem volt nagy esemény ha az admint berépelték. Az ilyen szerverek erről szóltak.
  • Skyline
    Egyik nagyobb értelmes szerveren sem történt hasonló precedens,csak a kisebb gagyi klánok adminjai voltak erre hajlamosak a saját szerverükön.
  • Skyline
    Egy dolgot pedig elfelejt az a pár ember aki itt fröcsögi hogy minden codnál ugyan ez ment és a cod4nél milyen sírás volt a perkek miatt...
    Azért maradt utánna a sírás eléggyorsan abba, mert az összes értelmes helyen letiltották a nooboknak való játékélmény rongáló dolgokat.
    Last stand,Martyrdom,Gl,P90.

Itt milyen lehetősége is van az embernek arra hogy normális játékélményben legyen része és ne ilyen csírák miatt kelljen állandóan killcamot néznije? Semmilyen.
    Hja de bocs. Privát host,ahol viszont 0 fejlődés és csak ismerősök tudnak felmenni,mert a nagyrabecsült készítő még egy szaros privát host keresőt is szart a játékba tenni.
  • RatBaG #13690
    sztem most ne a gl-s majmokra gondolj, hanem egy-két jobb játékosra, akiket csak azért kickeltek a serverről, mert volt pofájuk szarrá aprítani a tisztelt admint...
  • xxxpaulxxx
    Még mindig ugyan az a téma?
    Sajnos úgy se tudunk semmit se tenni az iwnet ellen
    egyedül a remény marad nekünk:D
  • Skyline
    Cod4: Az xfire-ben anno vagy 10 kedvenc szeró fel volt véve,egyiknél sem volt megalomániás admin,1-2 jogos szabály volt (no gl/ls/martyrdom/p90) és mindenki jól szórakozott....
    Jópár szerón az adminokat is ismertem rendszerint ha wh vagy egyéb probléma merült fel alaposan az ember körmére néztek ban elött.
    Ennyit erről,mindenképpen jobb a dedikált támogatás mint ez a szar amiben senki és semmi nem véd cheaterektől és minden kis pöcs balanszolatlan fegyverkombinációkkal és értelmes játékba nem illő perkekkel rohangálva lövi a normális játékosokat akiknek pedig jó játékra igen csekély az esélyük mert normális tudást is igénylő fegyver/perk kombinációval gyakorlatilag SEMMI esélyük nincs.

Bojkott? És ki fog bojkottálni? Az 500ezer pc-s abból a 8-9 milliós eladott példányból? Pont annyira le fogja szarni a készítő mint amennyire most is. Legfeljebb nem fogják feleslegesen kiadni pc-re,nem pc-n sikeres a játék,pc-n egy hatalmas bukás,amikor milliókkal dobálóznak a Cod6 cikkekben akkor ott nem a pc változatról van szó,hanem a konzolos sikerekről...Arról hogy az IW fórum pc-s részlegének gyakorlatilag 1 olyan topikja nincs ami dicsérné a játékot arról néma csönd...Szart sem ér itt a pc-s bojkott.

Cod7 vietnam? Treyarch féle hulladék lesz akárcsak az 5 volt. Kíváncsian várom lesz-e dedikált vagy véletlenül az is IWneten vagy neadjisten Treyarch neten fog-e menni pc-n..:) Bár nem érdekel Treyarch játékra az 5 után nem adok ki pénzt de így a 6. cod rész után többé IW sem lát tőlem egy buznyákot sem.
    A CALL OF DUTY cím a 4. rész után megszünt létezni,ez már nem cod,hanem egy nagyrakás fos.

Amikor megvettem elsőre tök jónap tűnt,1-2 hétig élveztem aztán előkerültek a balanszolatlan fegyverek,elkezdték kiismerni a hülyegyerekek milyen kombinációval lehet nehez ellőni őket a lagos szemét szervereken megjelentek a cheaterek...
    Ahogy december elején meg lett jósolva: januárra a játék egy dögvész lesz.
    Hogy miért sok a rinya? A régi cod rajongók a cod4 miatt is rinyáltak de azért felfel mentek játszani elég sokan a nomrálisabb szerókra...És igen sokan a régi cod rajongók és a cod4 rajongók várták ezt a játékot,főleg az után amit COD5 néven a Treyarch bagász elkövetett...És mit kaptunk? Egy hülyegyerekeknek való, beképzelt kishugyos játékát minden téren segítő fullmegpakolt kamaznyi szart...
    Persze az ember türelmesen várt,vártuk a dedikáltat mondván IW biztos nem gondolja komolyan...Vártuk a patcheket amik olyan minőséget és javításokat tartalmaznak mint Cod4 patchei....
    De már eltel a megjelenés óta elég szép idő,és mit kaptak a COD rajongók pc-n?
    1. Warez ellenes patcheket.
    2. 2500 lebanolt cheaterről egy adag hazugságot.
    3. 0 cheaterek elleni védelmet
    4. Továbbra is balanszolatlan fegyvereket a sokadik patch után
    5. Egy kedves support admint 402 személyében aki ha néha feltűnik szabadidejében a pc fórumon akkor gyorsan kitörli a kényes témákat.

Köszönjük szépen!
  • mNzJean
    "A megalomániás adminokból a többség nem kér."

Már elnézést , elég régóta játszom multi fps-ekkel . A színvonalas magyar szerveren nem igazán voltak "megalomán" adminok . Max idióta játékosok akik nem bírták a pont agyukkal felfogni ,hogy valaki nem azért bérel x-összegért szervert ,hogy a Jóska a Hortobágyról GL- el rohangáljon rajt. Nagyon sok jó szerveren jártam ami nem kis munkát és anyagi ráfordítást igényelt az adminok részéről , ezt inkább értékelni kellene .
  • HUN BECSEHELY
    Szerintem a Csapatjáték,az Sport.Nem azért,de itt ha nincs TS,akkor mindenki arra megy amerre akar.Senki nem védd senkit.Kurva nehézz megvédeni egy HQ-t,vagy el lopni egy Zászlót,és bevinni.
  • Rundstedt17
    Az életregenerációt se felejtsd ki :D...nem értem az lenne jó ha a játék nem változna és csak szebb graffal meg új pályákkal jönne ki?ez nem sport hanem játék!
  • Boron Power
    Jobb is az UO az biztos. Ott még rajtad múlt megölsz vkit vagy nem.

De értsd meg ott tudtál tenni a csaló ellen, itt nem!
    Megalomániás adminokkal meg azért találkoztál, mert basztál megvenni a játékot. Eredeti szerveren kellett volna pubolni ott is, azokat nem hülyegyerekek üzemeltették.
  • tommygear
    cod2be arra emléxek hogy a találat jelző miatt pampogtak
  • armageddon666
    Sőt, amennyit (nem sokat) játszottam CoD2vel, az is azzal volt tele, hogy United Offensive mennyivel sokkal jobb, ez meg szar...
  • csuripi
    Miért megalomániás adminokkal tömött szerverre jártál, keresni kell másikat.
    Bár az is igaz, h nem könnyű olyat találni.
  • tommygear
    ja ugyen ez ment 2 éve isa cod4el... nevetséges már
  • Rundstedt17
    A megalomániás adminokból a többség nem kér.
  • Boron Power
    Gyereksírás...

Téged nem basz fel, ha vkinek a fegyvere egyik emberről a másikra ugrál magától?

Nézd meg milyen ez:
    http://www.youtube.com/watch?v=jDNSo_3XyUs&feature=related

Aztán ha ez neked tetszik vedd fel akit az előbb írtam, haverkodj vele, játsszatok egy szerveren.
    Bár keresni sem kell őket...
  • ACE
    Szerintem is inkább magyar, mert az olasz az zöld-fehér-piros balról jobbra... Bár a magyar zászlót így nem használjuk, hogy balról jobbra, csak felülről lefele, olaszban viszont felülről lefele nincs...
  • Rundstedt17
    jah de amúgy ez minden codnál így kezdődött,emlékszek anno a legtöbb fórumon a 4 kijötte milyen sírás volt a perkek körül a last stand meg a martrydom noobozás stb...
  • Rundstedt17
    A kocka bojkott ennyit ér,tudták a fejlesztők előre.Sok kalóz sem bírt várni 1 hónapot a törtre inkább megvették a játékot
  • ACE
    Már megint a gyereksírás, a faszom kivan vele...
  • csuripi
    Hát jobban meg is éri az árát mint ez, én is azon filózok, h újra elkéne indítani a custom mapos only rifle szerónkat.
  • Kicsikiraly
    a bannerban lévő Titles és Emblems oldalon, az olasz zászlóhoz megjegyzésnek ott van hogy fordítva van, mert zöld fehér piros helyett piros fehér zöld. oké hogy az egész balról jobbra van, de akkor nem lehet hogy az egy magyar zászló?
  • Boron Power
    Ugye ők már látták előre, hogy a dedicated szerverek hiányából mekkora szar jöhet ki. Most már láthatod te is, illetve a nagyközönség.
    Ha eljut a pici agyukig, hogy itt azért valahogy kibasztak velük, kénytelenek csalókkal játszani 100+ pinges szervereken, akkor lehet, hogy a következő ilyent nem veszik meg.
  • tommygear
    sokat ért a mostani bojkott is, pár kocka elkezdett lázadni a megjelenés előtt 2 héttel utána má nyomták ők is
  • Boron Power
    Bojkottálni kellene a következő fosukat. Talán most már a mocsarat szerető super marion felnőtt generáció is látja, hogy ez az iwnet egy fooos.
  • Boron Power
    Krva jó ez az iwnet, meg vac meg... Berakják az új kibaszott patchüket, de ugyanúgy csalnak, hogy basszák szájba a @@@@@@@.

Aki ki meg akarja nézni milyen cod6-ban az aimbot, vegye fel steamen ezt a szart:

^0<^1Anti^0-^3Pro^0>Mightymaste

Modern Warfail...

Ha ez egy kurva cod4 lenne, már rég kibanoltam volna örökre, de itt meg röhög a markába. Így elkúúúúrni egy játékot...
  • HUN BECSEHELY
    Amikor kijött a COD2,ha emlékeztek élvezetes volt a játék.Nekem is volt Szerverem,és mindig tele volt.Akik játszottak "anno" vele,és szerették a pörgös CTF-et,azok szerintem még emlékeznek is rá.Sajna az a jó hangulat eltünt.Itt már nem arra megy a játék,hogy élvezetes legyen,hanem hogy sok Zsét hozzon.
  • Shodan
    Ja ezeket én is bírom, dominationbe első vagyok. kb pontok között úgy rohangálok mint egy eszelős ,mert persze a csapat fele baszik rá. Erre beírják hogy kemper az ilyen tényleg mi a faszért nem takarodik el. Ma különösen sok ilyen majom volt/van.
    De hogy az M4-mel mi lett azt máig nem tudom, last bloodosba régen belelőttem 3 at azt meg is halt, most majdnem egy tár kell bele...
  • Gabe18
    Sajnos teljesen jogos vélemény.
  • Cingar
    Nah kb 3 het utan megint elkezdtem kicsit jatszogatni de meg mindig tele van idegesito szarsagokkal a multi
    kicsit megbantam, hogy előrendeltem de legközelebb mas jateknal megvarom majd az első véleméyneket, de lehet itt nem hasznalt volna sokat. Nem tudom ti, hogy erzitek de az első két hétben baromi nagy fun volt az egesz, de aztan elkezdett az szar lenni. Alig rak be olyan helyre ahol normalisabb ping lenne mindenkinel, egyre nehezebben talál jatekot és elkezdtek szaporodni az idiota emberek akik nyomjak a faszabbnal faszabb perk meg fegyver combokat. Az egeszel nem is lenne baj, ha legalabb lennének dedicated serverek, ahol lenne par ember aki szabalyozna a dolgokat. Baromi idegesito, hogy egy nagyon jo jatekot csesznek el igy,mert alig van szerintem hibaja és par dolgot kene csak balanceolni. Nem hiszem el, hogy meg mindig vannak seggfejek akik a carepackage jelzővel rohangalnak és meg mindig nem csinaltak semmiféle javitast. El lehet baromkodni vele de egy ido utan baromira elmegy az ember kedve a jatektol hiaba van 20/1 vagy 1/20 K/D ha idiota kis pöcsök allandoan meglovagoljak a hibakat meg a szarul balanceolt dolgokat.
    Elhiszem hogy midnenkinek tele a töke a hozzam hasonlo rinyalókkal, de felhúz, hogy egy jo jatekot kuldenek a levesbe raadasul meg fizettem is erte es remeltem hogy jobb szolgaltatas jar hozza 2 hét utan is.
  • Kicsikiraly
    erről van szó
  • HUN BECSEHELY
    Én már ott tartok,hogy kár volt megvennem.Inkább beruházok a COD5-re.Valahogy jobban bejön az,mint ez.Ez egy idö után unalmas.
  • Prince23
    El. főleg mw 2
  • Unreal1942
    Bizony és nagyon idegesítő. Főleg, hogy a pályák is olyan picik. Azt nem tudom mit élveznek benne...
    Ilyeneknek valami indiános vagy ninjás játék kéne.
  • Skyline
    Ez szép a gond csak az amit itt jópáran nem látnak be:
    Azért hőbörög a pc-s TÖBBSÉG,mert a CALL OF DUTY névből ami a multi játékok egyik nagy neve volt egy NAGY RAKÁS HÜLYEGYEREKEKNEK VALÓ SZART CSINÁLTAK.:)
    Hogy miért otljuk? Mert nagyonsokan erre vártunk de a készítő a pofánkba köpött az IWNET rendszerrel ami a csalóknak és a nooboknak kedvez,a nomrális régi cod fanoknat pedig rettenetes ívben leszarja.