24218
Modern Warfare 2
-
Sziasztok :) Meglepődve olvasom, hogy néhányan mennyire nem vagytok megelégedve a játékkal. Dehát ízlések és pofonok :) Nekem nagyon tetszik, eddig tört verzióval játszottam (neten is), de ha minden igaz holnap megveszem eredetiben. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy a multit elölről kell kezdenem vagy elég ha bemásolom a mentéseket? Az biztos, hogy csinálok egy új steam accountot, csak ezt nem tudom, hogy elölről kell-e kezdenem a multit. -
Skyline #13857 No para IW mindent megold majd jön erre egy bődületes 1.0.176-os patch
-
Gabe18 #13856 Ja tényleg,Cod5-ben is egy időben kezdődtek az 1 kill 5000 xp,meg egyéb beállítású szerverek.
Ott szépen begyorsult az "evolúcio"... -
ACE #13855 Az fasza, na ezt én sem szeretném :( -
vannak hekkelt hostok, ahol az ember 1 kill után ugrik 50 szintet
link -
Hát ha egyik pillanatról a másikra 70es lennék (mondjuk prestige után) akkor azt én marhára hátránynak fognám fel... nem én értem el azt a szintet, hanem a hackelt szerver :\ -
sztem neki nem lehet... -
ACE #13851 És lett belőle valami hátrányod? -
BIKA95 #13850 "csak így lehet, ha te eredetivel játszottál"
Eredetis vok -
level hackes
volt ott lvl hackers prestiges is, ha jol látom....
tört játékos indított game-t, csak így lehet, ha te eredetivel játszottál... -
torok6 #13848 Nekem valamikor beakad a játék az mitől van? hangkártya vagy proci miatt esetleg? -
BIKA95 #13847 Az eleén még nicns semmi majda közepe fele.
-
BIKA95 #13846 Na itt a vidi.
-
BIKA95 #13845 SG
-
xxxpaulxxx #13844 lvlhack:D -
részvétem :( vannak hackelt szerverek, és azoknál előfordul ilyen... ha minden igaz vissza nem csinálható... -
BIKA95 #13842 Hát nemtudom h mivolt de ahogy megöltem 1 embert ezt irta ki:+5.000005e+006 ... videot is csináltam épp töltöm fel weegamre ahogy feltöltötte linkelem.
-
ACE #13841 Ebben teljesen igazad van, de az egy más műfaj... -
-
Én visszatértem a bf2-höz tegnap feltelepítettem , komolyan mondom 5 éves játék de 2 óra játék után nem úgy jöttem le , hogy szétbasz az ideg a sok idióta miatt . A cod6 a látványvilágával és az élethűen megcsinált fegyvereivel sem tudja azt a feelinget adni ,mint amikor 4 motorcsónak száguld egymás mellett tele emberrel , hogy partra tudjunk szállni ,fejünk felett húznak el a helik , a parton meg már várnak a tankok ......
-
xxxpaulxxx #13838 ecséééém nem mondoood?:O-_- -
bazsi83vp #13837 Mivel azt használja "rohamra" így az lett belőle. -
a g18 nem assault class -
Gabe18 #13835 Hogy ez a játék mekkora elcseszett egy valami,azt semmi nem jellemzi jobban mint hogy Assault class-ban a játékosok nagy része Akimbo G18-al rohangál fel-alá,és ezzel aláz mindenkit.
Tehát hogy annyi arányosság nincs benne,hogy efféle másodlagos fegyvert max a sniper vegyen elő támadásnál... M4?MP5?Famas?Ugyan már.Kukába velük... -
Lantee #13834 Úgy látszik nem voltam elég világos!
Szóval OFF indul
Most váltam meg a High-End asztali gépemtől, mert össze-vissza fogok repkedni 3 évig, különféle városokban fogok aludni, stb. Szóval ezért KELL laptopot vennem, mert egy asztali gépet kicsit macerás lenne cipelgetni...repülővel meg pláne! Nem igazán gamer gép kell, mert az az Alienware lenne, és 1millió körül van, csak gondoltam megkérdezem, hogy ti melyiket javasolnátok. Köszönöm a sok reagálást, maradok az ati 5730-asnál.
OFF vége -
xxxpaulxxx #13833 4et:D -
mindegy.. -
vagy cod1el akkormár. -
nem jáccunk 1-et skacok? -
nem ertem, tiltsunk ki mindent? mert nem COD4-el jatszotok? -
Gabe18 #13828 Tiltsuk.Semmi keresnivalója nem lenne ennek a játéknak a multi részében.Csak a killstreak-el behozható cuccok ellen van benne,vagy legalábbis azok ellen kéne használni.Nem arra hogy az 50m2-es pályákon robbantsuk fel vele az embereket... -
Skyline #13827 Teh a gépemet kb 60-70 pénzzel olcsóbban raktam össze és kb kétszer annyit dut mint az általad beírt laptop,mi a rossebnek akarsz játékra laptopot venni?:)
Omegared:i7 950... +200-300 mhz (ennyi a max különbség húzásnál,alapból 400 mhz) szerintem nem ér meg + 50 gurigát de még egy huszast sem... -
AC2 #13826 AT4 nem jó? :D -
Vicc volt
-
attól függ hívő e vagy -
De akkor pokolra jutunk 
-
Akinek van RPG-je, az lője már szét a Krisztus-szobrot Favelán. Állitólag meg lehet csinálni:) -
akkor erre válaszolva meg azt mondom, hogy ezzel az erővel tiltsuk ki az összes rakétavetőt, amivel lehet embert is ölni, nem csak repcsiket, heliket. loál. -
igen, az lassabban lő. de kit érdekel, hogy mit gondolnak mások? én is szoktam gl-re gyúrni, ha egyszer van belőle xp, akor miért ne? de csak tdm-be, ott úgyis sokan mások is használják, nem tűnik fel nekik:) amint megvan a challenge, cserélem egy használhatóbb eszközre, de van, hogy nem foglalkozom vele. igazából ellenféltől függ. ha sokat szivatnak vele, akkor előveszem én is, de hamar megunom, nekem nem jön be. -
AC2 #13819 Nem jön vki Spec Ops-ozni?