24218
Modern Warfare 2
  • busman1
    Maradj már! Mi ebben a bonyolult. A steamot se rakd fel. Tedd be a DVD-t, és elindul a telepités. Amikor kéri, akkor jelentkezz be a steambe, és simán fog települni lemezről. Ennyi. Ne a steamban próbáld telepiteni ha van lemezed, ez ilyen egyszerü. Bár ugy is lehet, de egyszerübb, és gyorsabb lemezről.
  • Rundstedt17
    Ismerem én azt a társaságot,oda nem ész kell csak türelem és szorgalom hogy be tudd magolni azt a sok hülyeséget :D...
  • csuszi
    és az összes szőke volt, kívül belül:) igaz volt köztük egy szép & okos, nagy számok törvénye ugye:)
  • Rundstedt17
    "de annyi csajom járt jogra hogy öröm volt nézni. és egyiket se az eszéért szerettem."
  • csuszi
    "Na ezek felé bennem tényleg nincs alázat." nem baj, van még 10-20 éved hogy felfogd itt kezdődik a probléma.

valóban nem mondtad, hogy bepereled, csak osztottad az észt, hogy így jogellenes, így kurvaanyját a steamnek stb stb stb. akkor ne jártasd a szád, ha csak csaholsz. upsz sry, az én vagyok.
  • bazsi83vp
    És a 14135 az előző folytatása lett volna, arra meg nem számítottam, hogy míg beírom odakerül még 1 hozzászólás. De ha a szívedre vetted, bocs. Nem neked szólt.
    További szép napot.
  • Grove4
    Igen, a pontrendszer hagy kivánnivalót maga után,az tény.
  • csuszi
    azért 250 pont a bejutási limit. nem téged bántalak, de annyi csajom járt jogra hogy öröm volt nézni. és egyiket se az eszéért szerettem. ettől még rengeteg odavaló, intelligens ember van, csak hígul a szakmád nem kicsit.
    az én szakomra igaz 420+ a bejutási limit, de bazsi megmondta, én gazdinál csaholok. :)

és csodálkozunk, hogy ilyen a magyar igazságszolgáltatás, amikor ilyen fennhéjázó, nagyképű, szánalmas faszok osztják az észt.

bazsikám drága, pereld már be légyszi a steamet, lássuk mennyire vagy vagány.
  • bazsi83vp
    Ki mondta, hogy be akarom perelni? Én eladtam a szomszédnak. És ő pofázik bele, hogy az jogellenes. (EULA meg blablabla)
    Én megszabadultam tőle, szerinte az jogtalan. Ennyi erővel a Vaterát is be lehetne zárni.
    Ami meg a szerénységet illeti, azt csak a nők felé szokásom tanusítani.
    És az miért baj, ha lenézem a melóst? Van gépész végzettségem is. Tökéletesen tudom,ha nem kapja meg a dokumentációt, a szerencsétlen biorobot nem tud dolgozni. Ez tény.
    Na ezek felé bennem tényleg nincs alázat. És én kérek elnézést.
  • csuszi
    mellé távolbalátó paraszt. adjak kölcsön egy kis észt, hogy megtaláld a válasz gombot?

bazsi az ügyészi hivatalból. nem szánalmas:)
  • Grove4
    Jó van már,nem kell itt verni magad a végzettségeddel,mert elég nagy szégeny,hogy így beszélsz.

"2. a jogi diplomával nincs annyi eszed hogy használd a válasz erre gombot? nem meglepő számomra, hogy a jogi egyetemeken már nem az a színvonal van mint egykoron."

Egybként én is jogásznak tanulok,de eddigi tapasztalataim szerint,ahol én tanulok,ott jó a színvonal.:)

Na de most már OFF OFF:D
  • csuszi
    "de sokszor a proliknak tárgyaláson is így kell előadni,"
    "Ide figyelj okostojás"
    "Kezdesz szánalmas lenni"
    "gyakorló ügyész kis paraszt."
    "alultréningezett átlag hazai parasztot"

no comment

még jó hogy ékes anyanyelvünk a munkaeszközöd, bár ahogy elnézem nem húz ki a csávából a beépített ellenőrző, hisz az nem tudja, hogy te hadsereget akarsz írni, vagy HADD-ot:
    " így had tegyek azt vele amit akarok"
    így inkább ez így hadd...

nem vagyok grammer náci, csak ugye ha valaki fellengzősen osztja az észt, ráadásul ügyész (tudnia kell beszélni, kommunikálni, helyesen írni, és elvileg nagyon nagy király...), akkor ne adjon már magas labdát, mert nagyon kínos.
  • bazsi83vp
    Mindegy, van még egy kis időm. Tök jó a beszólásod. Te nem mered beírni a végzetségeidet? Talán nincs? Robotolsz egész nap a gazdidnál és utána meg volt képed a szrájkoló söfőröket szidni. Szíved szerint kimennél az IW-hez és gyakorlásképpen belenyaliznál nekik tövig?
    Csak gyakorlásképen, utána meg vissza a gazdádhoz.
    Így tovább.
    Most már eléggé lesüllyedtem melléd? Mert ha igen, akkor örülök.
  • csuszi
    1. talán nem ő kezdte a kioktató hangnemet, hanem te. és csodálkozol hogy elhajt a vérbe?
    2. a jogi diplomával nincs annyi eszed hogy használd a válasz erre gombot? nem meglepő számomra, hogy a jogi egyetemeken már nem az a színvonal van mint egykoron.
    3. örülök hogy távolbalátó vagy, hogy itt csak te vagy fene király srác, mindenki más a szalag mellett hajt. de még ha ott is hajtana, nem kellene lenézni, igaz ahhoz intelligencia kell, hogy felfogjuk a szerénység nem erény, hanem alapvető.
    4. hajrá, pereld be a steam-et szájhős, kérd vissza a pénzed, aztán linkeld nekem plz a bizonyítékot, hogy nyertél.
    5. még ha igazad is lenne (nincs, nem a jog miatt, hanem amiatt, hogy kurvára mindegy kinek az oldalán áll, 3 iq felett mindenki tudja, hogy cska a pofád járt, és semmit nem fogsz csinálni, szépen benyeled a steam baromságát), akkor is lejáratod magad ezzel a stílussal. vagy a tárgyalóteremben ez a divat?
  • bazsi83vp
    Nem, gyakorló ügyész kis paraszt. Az hogy a böszme fejeddel te nem tudod felfogni, azt, hogy azzal, hogy a forgalmazó az itteni boltban árulja a portékáját, azzal ő elfogadja a magyar törvénykezést. Még akkor is, ha ő ennek a szöges ellentetjét írja le a kis szaros elektronikus szerződésében. Pont erre írtam a 21/18-as korhatárt.
    Hogy amit ő beleír, az a hazai jog szerint harmonizálódik. Ami meg nem értelmezhető, lásd eula továbbadásra vonatkozó pontja, az meg nincs.
    Mellesleg ha nem lennél ilyen panelproli, rájönnél, hogy én baromira nem a céget akartam perelni, hanem arra mutattam rá, hogy a steam azzal, hogy nem teszi lehetővé azt, hogy a kódomat eladjam, elajándékozzam, azzal baromira nem felel meg a magyar jogrendnek. Pedig azzal, hogy itt árul és elkéri a pénzed, be kell(ene) tartania. Rá ugyanúgy vonatkoznak a kereskedelmi törvénycikkelyek, mint bármely külföldi áruházra.
    Úgy bírom a hozzád hasonló személyeskedő alultréningezett átlag hazai parasztot, de át is vehetem a stílusodat: huzz vissza a szalag mellé. További jó munkát.

Ja és a hozzád hasonló nyaljuk/védjuk az idegen tőke seggét a saját jogrendünkkel szemben hozzáállás eléggé nem célravezető. De ha neked nem tetszik, ne nekem pofázz. Hanem írj egy törvénymódó indítványt valamelyik pártnak, hogy azt nyújtsa be. Ha elfogadják, akkor az lesz a mérce.
  • Jaffa 2843
    ugyanez angolul (fordítás miatt :D ):

*Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
    *Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
    *Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
    *Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
    *Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
    *Fixes to prevent various texture and XP hacks
  • Jaffa 2843
    ezeket:

* Care Package, Emergency Airdrop, és Sentry Gun marker gránát sebességének normalizálása
    * Sentry Guns: Növelt elhelyezési érzékenység, beszámítva a Sentry Gun belső geometriáját
    * Model 1887: Bling az Akimbo és FMJ kombinációban is ugyanakkorát sebez és ugyanolyan távolról mint a Bling nélküli Model 1887.
    * Javított játékos ütközések kiköszöbölve hogy a játékos tárgyakba lógjon vagy a liftezésnél átlógjon a liften például.
    * Több egér mozdulat problmája javítva egy kis egér késleltetés változtatásávall
    * Több textúra és XP hack letiltása
  • Jaffa 2843
    felmész ide: https://support.steampowered.com/
    csinálsz egy support accountot
    leírod egy papírra a rendes steam felhasználóneved, mellérakod a dvd-nek ugy hogy a cdkulcs is látszódjon, majd lefényképezed és elküldöd nekik egy levélben amiben leirod a problémádat is
  • HD JOHNNIE
    Tegnap hazajöttem este melóból, látom 160 akármennyi új hsz, volt vmi érdekes?

Mit változtattak a '76-os és '77-es pöcsökben, lehet tudni?
  • Frank99
    itt mindenki fel tudta rakni, aki megvette. Nem tudom mi van nálad, de ha visszaolvasol, van valahol egy hibakód jegyzék, hátha ott találsz megoldást, nem I. fasát kell itt szidni....
  • csuszi
    menőcsávó:)
  • matolcsidav
    ezért aztán adhattam érte 12k t
  • matolcsidav
    dehát az isten fasára ien nincs h megveszem a gamet és ha újra formázoma meghajtót utánna már nem tom ujbol felrakni sehogysem sőt még a barátok is ki rölődnek amikor nem töröltem ki őket h bassza szájba az annyát azt aki ezt ki találta
  • ACE
    Tehát én nem menőznék azzal, hogy hol dolgozom. És mi vagy? Fogalmazó vagy titkár? Ha a 83-ból az életkorodra lehet következtetni akkor más nem nagyon lehetsz. :D
  • ACE
    Egyébként szeretem az ügyészeket, olyan kurva okosak bírnak lenni néha, aztán meg koppannak nagyot...
  • ACE
    Ha egy szerződésben Te elfogadtad, hogy a kód nem idegeníthető el, akkor ennyi.
  • ACE
    Te meg menj a magyar bíróságra és perelj be egy külföldi céget! :D
  • matolcsidav
    de nem értem nekem a my gamesnél nincs semmien game kiírva automatikusan sehol
    ennyi van kiírva ahol a gamenek kellene lennie
    You currently have not yet added any games to your list. Click here to browse games, game demos, movies and more.
    de ha meg rá klikkelek akk meg vissza visz a storehez
  • Line
    Hali! Volt valakinek pstationon olyan hogy online statusnál elakad a bejelentkezés?
  • bazsi83vp
    Mielött lefekszem.
    Ide figyelj okostojás. Az egy dolog, hogy kiad egy eulát (ami többnyire a fejlesztő országa törvényeinek felel meg), de rád (és a szerződés MO-n a vásárlás nem az Ok gomb az eulán) a mindenkori hatályos magyar jogszabályok vonatkoznak. Amenyiben itt vetted a programot, úgy tuti.
    Ergo a kód immár a saját tulajdonom, ill. tulajdonod amit mint használt terméket el is adhatok. Ugyan úgy mint pl a zenei CD-t,filmet stb is lehet néhány helyen használtan adni,venni. Törvényesen. A la vatera. Csak 2 magánszemély (pl én és szomszédom) esetén kimarad a kereskedő (egyedül ami nem egészen törvényes, hogy az áfa is - ezért mondtam hogy "ajándékozza", a borítékot meg nem láttam)
    De ha gondolod menj, azt add elő a hülye teóriád a bíróságon, nem fogsz a hatályos törvények miatt nyerni. A többi meg ki a frászt érdekel?
    Kezdesz szánalmas lenni.
    Üdvözlettel: Bazsi
    cím: Veszprémi Nyomozó Ügyészség - 8200 Veszprém, Vár u. 8.
  • ACE
    Félő, hogy az EULA egy külföldi cégre vonatkozik, és egy külföldivel kötött szerződésnek nem feltétlen kell megfelelnie a magyar jogszabályok kívánalmainak szerintem. Mellesleg EU-n belül is vannak érdekes jogi szabályozások...
  • boomsly
    Már van .77-es frissítésünk?
    Mi jött vele?
    20 perc alatt sikerült 3 percet játszanom.

Mire ebből 2.0 lesz
  • Skyline
    Ez az IW jó húzás volt a warez ellen és én továbbra is azt vallom hogy aki hosszú időt öl egy játékba az igenis vegye már meg,ne legyen csótány.
    De azért már túlvagyunk a karácsonyon nemigen fog már pc-n terjedni főleg ilyen sztuyok IWNET-es rendszer mellett ez a szar,adják hát meg a vásárlók jelentős többségének a kívánságát: dedikált.
    Ha a BF BC2-ig nem teszik meg akkor utánna már nem is fogják (és nem is fog érdekelni,eladom a Cod6-ot a francba és többé Cod játékot max warez szinten fogok látni,bár ha olyan bárgyú lesz a single része mint ennek a résznek akkor még annyira sem).
  • rexsimus
    A játékok között ott van a nem telepítetteknél, jobb klikk és telepítés, ennyi!!!
  • matolcsidav
    nah asszem isnmételten nem jó letöröltem teljesen a mw2 t tehát singlet multit is a steamot is majd felraktam megint a steamot belépek az accommal és semmi ezért kérném h írjátok le h hogyan is csináljam h egyenlőre nekem jó legyen
    szépen lépésekben h megértsem az én degenerált szintemen
  • matolcsidav
    nem am nem neten vettem a gamet asszem tesco vagy 576 12k ért ( most meg 7 k ért adom el :D)
  • BaLeeX
    Ja mert ez kell a népnek. Jó kis COD4 az milyen fasza, ilyen mod, olyan mod meg ugye dedikált szerver, na meg a legfontosabb nem kell megvenni, mert akkor is működik.

Az xbox warezt meg multi játéknál csak azt hasonlítja a PC-shez aki fogalmatlan. Xboxra is lewarezolhatsz mindent, de ott ha felmész vele netre játszani akkor nem az van ám, hogy csúnya steam lebannol esetleg és regisztrálhatsz új accot... Nem. Ott lebannolják a gépedet amit nem tudsz kikerülni, onnantól nincs többet net rajt, meg pár dologban még le is korlátozza. Vehetsz újat. Pont az MW2 megjelenésének idején unta meg az MS a warez témát és bannolt konzolokat 100 ezres nagyságrendben (sokak szerint millióhoz is közel).

De így már szerintem utólag belátták, hogy ez az IWnet rendszer elég nagy gyermekbetegségekkel küzd. Mert ha csak az lenne, hogy lennének csalók meg esetleg a warezesek tudnának játszani az egy dolog, de ha random bedobál eredeti játékkal egy lvlhackes szerverre és mondjuk visszavág 68as szintről 1-esre amit mondjuk egy hónapja gyűjtögetsz na az már úgy elég nagy kibaszás. És ezzel sem tudtak még mit csinálni...

Legjobb lenne tényleg valami dedikált szerver ahova csak eredetivel lehetne felmenni.
  • bazsi83vp
    Feltéve, ha van dvdje és nem a steamen lett véve. (hogy a warezos dvdt lehet-e telepíteni és csak az accot-keyt nézi-e arra passzolok)
  • NEOreg3
    igen

de nagy nehezen rá lehet bírni arra is, hogy a dvd-ről telepítse a játékot (ez sokkal gyorsabb, mintha letöltene 11 gigát)
  • matolcsidav
    a my games menüpont alatt?