24218
Modern Warfare 2
  • boomsly
    Tegnap hajnal 1-kor sikerült végre GW-ben kettő meccset is lenyomnom egymás után. Nagyon tanulságos volt
    3-4-en sikerült beragadnunk két klán közé a scrapyardon. Én is szeretem a pályát, ismerem is, de ami akkor ott volt.
    Mindkét klán akimbo: uzi, g18, p90 stb.. 14 ember fel-alá rohangál a pályán és késel vagy épp lő.
    A tutsi-hutu lázadás ehhez képes Afrika szívében egy óvoda játszótere volt!
    Osztották egymást golyókkal és verbálisan is.
    Elindultam egy irányba akkor hátulról szúrtak le, ha sikerült belefutnom, akkor szemből a scar sem tudta megállítani.
    Nagyon bénán éreztem magam.
    A következő pályán (és ez most szóljon azoknak, akik sírós, béna hülye gyerekeknek akarnak beállítani minket) Karachin előszedtem az akimbo p90-et. Ennyi volt a játék: fut-fut-fut-lő-fut-fut-késel-fut-lő-fut-ugrik-lő-fut-késel-fut-fut-fut-lő-ugrik-meghal. Így elsőre.
    Következő kör: predator-care p.-fut-fut-lő-fut-lő és a többi.
    5 kill streak és kiérdemeltem a a cheater és hacker nick neveket!
  • pisztácia
    hello. Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy az FPS kijelző mindenkinél ott legyen?

Írd be a config.cfg fájlba a következő sort:

set cg_drawfps \"1\"

Hol találom a config.cfg-t?? köszi
  • Frank99
    köszi, neked is!
  • Frank99
    mert unom a személykedést, azért.
  • Cingar
    nagyon szeretheted ezt a scrapyardot
  • Szega87
    szakadjatok már le a bfbc2ről, aki arról akkor csevegni, tolja át magát adott topicba
  • simonl #14250
    Szép "hólapátolósidőbenfékezős" reggelt mindenkinek

Igazából nem olvastam vissza túl sok hsz -t, de csatlakozom azokhoz akik megszenvedik ezt az új javítást a játékban.
    Nagyon szeretem a játékot, minden epizód eredetiben van meg, tegnap azért elgondolkodtam megérte e azt a 12e vidám magyar forintot.....
    Szerintem - és ez szigorúan magánvélemény - ha a kiadó/fejlesztő/IWNet nem tesz meg bizonyos lépéseket 30 napon belül, hosszú távon gondban lesznek. Amíg tart nekik a nem tudom "hányszázmillió" dollárocskából addig úgysem tesznek semmit. A pánik akkor fog kezdődni amikor megkapják a BC2 első eladási statisztikáit, na akkor biztos kapunk valami nagyjavítást. A végső csapást viszont ez év végén az új MOHA fogja megadni....

Na csak ennyit reggeli vitaindítónak....balesetmentes napot mindenkinek....
  • Gabe18
    Ha igy lesz ebből is látszik hogy a IW nem Dedikált szervert akar harcba küldeni a BC2 ellen,hanem majd egy jó kis 3-4 pályás DLC-t...
    És pc-n minek kell rá várni 30 napot?Gondolják aki eddig pc-n nyomta az hirtelen felindulásból vesz egy konzolt is hogy a csodás DLC-hez mihamarabb hozzájuthasson?

Sose gondoltam volna hogy ilyet írok,de az EA lehet a megmentő sokaknak.Egyrészt ha a BC2 jó lesz,másrészt ha az új Medal-hoz "lesz képük" a CoD szériából elég ötletet lenyúlni (és most nem az IWNet-re gondoltam...),akkor azzal egy játékmenetében is CoD stílusú háborús fps-t küldhetnek ki az ősszel.
  • Lunatic83
    március elsején jön ki az első mw2 DLC???!!
    + 30 napra rá kapja meg a PC-s társadalom...
  • csuszi
    és ezt kitől hallottad kiscsávó??:)

szívbeteg...

(ezt minek kellett törölni áruld már el...)
  • Szega87
    akik sűrűn kifagynak, gondolom mindenki 1.0.177 óta azoknak itt egy kis fix a köv patchig!

In config_mp.cfg

change
    seta r_gpuSync2 "1"

to
    seta r_gpuSync2 "0"

seta r_gpuSync2 "1" was added in 1.0.177

még nem próbáltam, de hivatalos fórumon találtam
  • Szega87
    18 nulla CTF, új CTF rekord haveri társaságon belül
  • boomsly
    Nem tudom ki hogy van vele, de én 10 GW próbálkozásból jó, ha egyszer feljutok játszani.
    Most is nagyon furcsát produkált scrapyardon. Olyan érzése volt mindenkinek, mintha ragasztóba lettünk volna mártva. Lassan tudtunk mozogni, célozni... Nem lagolt, csak egyszerűen borzalmas volt.
  • Sith
    Sajnos nem tudom hogy milyen irányban fejlesztenek mert ami eddig volt az jó jó kicsit savanyú de azért valahogy működött.
    De amit az utóbbi két hétben kb produkált a játék az valami botrányos.
  • Skyline
    Ha így folytatjuk mire elérjük másfél év alatt azt hogy jöjjön egy 1.2.000 patch addigra olyan lesz a game mint valami BETA változat demo-a..:)
  • Prince23
    Elírtam, 174-es verzióra értettem.

Kijött a 175, és aztán rá a 177. ez a két frissítés nem ér semmit, csak rosszabodott a helyzet
  • boomsly
    Újdonság, de engem most a "patch diferent" miatt vágott ki a szerverről.
    Most már állandó jelenség lesz, hogy a care package-ben néha semmi sem jön?
  • DarkSector
    nem.
    a gép ujra lett inditva ...már vért izzadtam havernál, kezdtem azzal rémisztgetni, hogy xp uninstall lesz a vége, már revo uninstallerrel is legyilkoltam a rendszert, és közben sikerült rátalálnom erre a féregre...
    rafináltan a reg kulcsoknál Valve mappában volt a steam. Csak azt hittem hogy a hl vagy valaminek a kulcsa....és ezért nem is gondoltam volna, mert a valve felett a listán már 1 steam mappát kitöröltem csak ez 2 helyre ette be magát. :D

úgy bukott ki a dolog, hogy megkérdeztem havert hogy van a gépen Valve játék?
    és a válasz: Nem...nincs.
  • Frank99
    mert futott a steam, sztem.
  • DarkSector
    jah revo uninstaller kurvajó, de steam-et van amikor az se tudja tökéletessen leszedni.
    nemrég havernál volt ien...kijött valami "error 1347" vagy mi.

nah ez azért volt, mert kilötte magát az e meghajtója, és ott volt a steam.
    de se uninstall se install-t nem lehetett csinálni.
    fentvolt, de mégse.
    és ekkor kell a regeditben kitörölni a VALVE regkulcsot szőröstül bőröstül.
  • Frank99
    annyit erről el lehetne még mondani hogy az alt+enter sok mindenre jó, nemcsak a MW2 teljes ablakban és/vagy nem teljes ablakban futáshoz is jó.
    hanem más windows ablakhoz is.
  • Frank99
    dick'má, ezt is törőtem'...
    ennyit a p*r*sztokról, örüljetek neki.
  • csuripi
    Revo uninstaller nevű progival szedtem le, az eltüntet minden vissza maradott elemet, ugyan azon a partícion nem működött utánna se, másikon egyből indult.
    Fekete István próbáld meg te is másik partícióra telepíteni.
  • Firerock
    segített,köszi
    #14228:neked is köszi
  • Prof81
    A játék cfg mapájában keresdki a fullscreent és tedd 0-rol 1-re
  • Gideon Wieth
    próbáld ki hogy játék közben ALT+ENTER -t lenyomod egyszerre.
  • Firerock
    csáó
    ma délelőtt faterom játszott és amikor hazaértem ablakban futott a játék
    aztán kiléptem,elindítottam megint ablakban aztán újraindítottam a gépet szintén ugyanez
    valami ötlet?
  • Fekete istván
    Steam must be running to play this game de a k**** anyát be vagyok jelentkezve :S

Nagyon meg bántam hogy meg vettem csak a szopás van vele ahoz képest hogy a bevételek a csillagos eget verték állítólag a nettes része kurva gáz már :SSSSSSSS
  • Fekete istván
    HY segítsen már valaki ugyan az mint múltkor a rohadék nem enged be buzi frissítsek múltkor át kellet nevezni valamiket 2 dolgot is valaki mert nem emlékszem mi és hol volt és nem a tudok játszani a nem a c-én van a játékom
  • Gabe18
    Az nem volt 175-ről egyből a fantasztikus 177-es szintet érte el a fejlettségi szint.Bár úgy tűnik kár volt...
  • csuripi
    Kössz, közben sikerűlt megoldani. Át raktam 1 másik partícióra -D-ről töröltem, 3x is, ma meg próbáltam a C-re- most működik, h meddig az még kérdéses.
  • Prof81
    http://www.youtube.com/watch?v=dR_uuZOcUjw
    Talán segit
  • DarkSector
    jah értem oks. thx a választ azért.
  • Frank99
    én nemtom
  • DarkSector
    OFF
    hy remélem tudsz segíteni, vagy valaki, tudom nem konkrétan ide tartozik, de most írt egy haverom, x-en hogy kapott a steam-től egy e-mail...
    ellopták valszeg az accountját. és a steam-es üzenetben írják hogy linkekere nyomva visszaszerezheti a dolgait.
    hálisten azt mondta hogy dobozos játékokat regisztrált, vagyis ha jól értettem akkor ki kell fényképeznie a füzetecskékből a cd-kulcsokat, és beküldenie a steam supportnak.

te csináltál már iet, vagy ismerőseid?

kérdeztem hogy aktíválta-e az e-mailt, de nem emlékszik rá
    gyanítom hogy nem.
    ON
  • Szega87
    volt 1.0.176?:D vagy csak átaludtam :P
  • Frank99
    na öreg ilyen pályáról azonnal ki kell lépni, mivel hackes hostolta...
  • Frank99
    a gyerek du. 8 kört játszott, gond nélkül.
    nem tudom mi a ti gondotok. azt mondja egy csalót nem látott, szintet lépett.
    majd megnézem később, most áfázok.
  • Prince23
    Én mondom, hogy az 1.0.175 sokkal de sokkal jobb volt mint ez utóbbi kettő frissítés.
  • geristar
    Jah és az egy hét alatt 3 nuke-val is találkoztam, pedig mióta megvan a játék még egyszer sem láttam!!