24218
Modern Warfare 2
  • Kly
    Ha stabilan neked van csak 4 zöld csík a kapcsolat állapotánál, akkor is te vagy a host.
  • Kly
    Grat hozzá
  • marder3
    Sziasztok !
    Egy kis segítség kéne. Pár napja hogy el akartam indítani a Modern Warfare 2-t és nem indul el ezt a kiírást kapom: Steam must be running to play this game. Mitől lehet ez és hogy lehet orvosolni?
  • Kly
    Szégenyfal vagy cheaterek menüpont alatt? ;D
  • Shadow DooM
    3.tactical nuke
  • Shadow DooM
    azthittem figyelnek a fiúk a részletekre,de most úgy döntöttek hogy nem szednek ki időben,hatalmas hiba volt:D
    http://noob.hu/2010/01/22/3.tacticalnuke_0.jpg
  • Tovi
    Koszonom.
  • armageddon666
    na végre láttam egy csalót :D legalábbis jó eséllyel az volt...
    viszint most nagyon gáz az egész :( alig tudok játszani, marha nehetzen indul...
  • Lunatic83
    ha elindul egy játék, s a kiírásban, vagyis h ki csatlakozik a játékhoz, bal alsó sarokban, te vagy az első, akkor te vagy a host
  • Tovi
    Bocs tudatlansagomert, de azt honnan tudom, hogy en vagyok-e a host?? Meg lehet nezni valahogy????
  • Boron Power
    Bazdmeg iwnet...

Én vok a host, kritizálják a netem. Mondom 120/10-es, nem annyira szar. Kérdezem honnan játszik. Mondja: USA.

Na mennek a k. anyjukba az Iwnettel.
  • busman1
    hahaha, valami annno el lett tolva. De itt megnézheted a valódi koromat.

http://mmvc.atw.hu/
  • Frank99
    a másik topicban elmondtam, hogy nem én nyitottam, de mivel megláttam az új ökör topicot ökör módján beírtam elsőként.
    "ÉN :-))" írtam az egyikben elsőre. a másikban meg ezt:

"igennnnn
    itt vagyok picim
    :-)"

Nagyon komoly comment volt mindkettő, de látom a szemfüles "barátaim" mindent megtalálnak... Azóta azt írja, hogy én nyitottam, de teszek rá nagy ívben, hogy ki mit mond és gondol :-)))

Örülök, hogy átjártok onnan, így nem kell csodálkozni, hogy én is átjárok trollkodni a nap végén levezető gyakorlatként!

további szép napot kívánok!
  • Szega87
    mert mostmár megy, de eddig nem lehett belépni a multiba
  • kigyi
    Nem baj úgy is dolgozok :) Te meg ne kockulj, ha más dolgozik :)
  • goodgamer
    Attól mert neked nem megy nem kell egyből bekiabálni! Nálam semmi baja!
  • koschwarz
    na de jelenlegi felhozatalban akkor is a BC2-őt lehet az MW2-vel párhuzamba állítani, más hasonló játék nincs (nem lesz) a piacon. ezért hasonlítják a két játékot.

a BC első részét eleve nem is akarták kiadni, míg a 2-őt igen, ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem egyszerű konzolport. és amit még nem érdemes elfelejteni: bétatesztelők tömegei vannak megelégedve eddig (igaz, az konzolos béta, de mindjárt itt a pc-s is).

na az MW2 esetén viszont semmi ilyesmi nem volt... és most itt van, "megkaptuk"... akárhányszor ide benézek, csak arról van szó, hogy nem lehet egy élvezeteset játszani mert teli vannak a szerverek GL-sniper-akimbo harcosokkal, stb. stb....
  • Szega87
    leállt az IWnet !!!!!!!4444444
  • Higher
    tényleg Frank az általad megnyitott "ki hord itt női fehérneműt?" és "van itt domina?" című színvonalas topikok pörögnek még? :)
  • Frank99
    jól is van ez így!
  • Unreal1942
    Tegnap volt hasonló helyzet. Domination. 5 fős klán ellen mentünk.
    Az első mapon simán kikaptak. Jött, hogy cheaterek vagyunk.
    Következőn. GL és RPG mindegyiknél. Mást nem is használtak, Gyakorlatilag mintha aknamezőn játszottunk volna. Esély se volt a normális játékra.
  • atomkrumpli
    De lassan már annak is örülni kell ha sniperrel fejbe lőttek 2567-szer ... ez csak siránkozás, de a többivel egyetértek. Meglátjuk mi lesz a BC2-ből de az a rész hogy Developer: DICE nekem már nagyon nem teccik, pedig itt a polcon az original BF1-2+jónéhány kieg
  • Gabe18
    Senki nem várna megváltást ha a MW2 nem egy akkora szeméthalom lenne mint amilyen,a kismillió nyomorával.Pl az előbb nyomtam egy 4 fős klán ellen SD-t,MINDEGYIKNÉL GL,vagy Thumper.És ez a játék... Ha beírod mennyire szánalmas akkor jön annyi hogy "LOL" és el van intézve.
    De lassan már annak is örülni kell ha GL-el felrobbantanak 2567-szer,mert akkor legalább nem a lobby-n nézed a harmincféle hibaüzenet egyikét (isten bizony olyan hiba ablakok jönnek fel néha hogy még nem is láttam olyat eddig...)
    És hogy akkor mért játszok vele mégis?Mert per pillanat nincs jobb,ami meg van azzal az ember már játszott hónapokat/éveket,és kissé megunta.
    Hát én pl. ezért várom a BC2-t,hátha jó lesz...
  • Skyline
    Lesz benne quad rush mód kis páláykon kis csapatokkal (mint Cod),meglátjuk:)
  • Skyline
    Viselkedem,véleményt nyilvánítok,az meg hogy az ügyvéd úr helyre lett rakva,jogos volt.
  • BaLeeX
    Én leginkább azon csodálkozom, hogy most a PC-sek jó része egy olyan konzolos játéktól várják a megváltást aminek az első része ki sem jött PC-re. Miközben fikázva van az összes játék (többek közt ez is) hogy "fos konzolport". Itt halálos bűn, hogy nem lehet kihajolni, de legalább lehasalni lehet. Na meg majd milyen jó lesz lesz dedikált szerver, lesznek modok a játékhoz, ahogy közeledünk a kiadáshoz kiderült egyik sem lesz, illetve csak bérelhető szerver lesz.

De én nem a BC2 ellen szurkolok, de már fáj, hogy itt mindenki látatlanban egy meg sem jelent játékhoz hasonlítja az MW2t amikor annyiban fog hasonlítani a kettő, hogy háborús fps. Ott hatalmas pályákkal, járművekkel, itt meg kisebb pályákkal pörgősebb akcióval.

Na meg kis piros keresztekkel az ellenfél fölött is, hogy pistike is lássa sniperrel a pálya másik feléről.

Ja bocsi az offért. :)
  • Frank99
    akkor sztem viselkedj is így, és akkor nem leszel feltűnő....
  • nikopeti
    Hát nemtom... Amióta az eszem tom bf-ezek (megvan mind eredetiben),ez az elsö cod amit kiprobáltam (sajnos). 58 fejlövés sosem kellett (mifelénk elégvolt 1 is..).Sajnos a cheater problémát úgylátszik képtelenek megoldani, a punkbuster szintén egyenlö a nagybüdös nullával! A warezosokon kivül szivat mindenkit ahol csak tud. Kezdek ott tartani,hogy fps-t többet nem veszek. Valszeg a BC2-vel kezdem! Milyen háborús játék az amelyikben nem lehet hasalni? Kecseg ugrabugra játékot csinálnak ebböl is. Ugynézki visszafele fejlödünk. Jah tom a rombolható környezet.... Szerintem a bc2 sem fogja megérni az árát. :(
  • Skyline
    Tudok úgy beszélni (mellózve a jelzőket:D) ,olvass bele pl a Dragon Age topicba egy rossz szót nemírtam arról a játékról, Mass Effectnél hasonló lesz a vélemény.:)

Anyázni nemszoktam csak hamár nagyonagyon fennvan a pumpa,a csipa nemértem miért nem tetszik a sniper magyar megfelelője röviden.:)
    Fix Xar pedig az IWNET általános jellemzője...

Játékprogramozónak pedig nem készülök, autókat szerelek,tuningolok,néha versenyszervíz. És nem igyekszek szart sosem kiadni a kezemből szemben elég sok játékgyártóval..:)
  • Prince23
    1.0.177 - a COD történelem mélypontja!

2010. január
  • Skyline
    A hackerek törésének köze nincs a sok host és egyéb kidobálósdi problémához,ma én voltam a host ergo nemvolt hack,mégis nem lehet egyszerüen 1-2 mapnál többet játszani mert kivág állandóan engem is,haverokat is.
    IWNET újabb és újabb fail..:)
  • Skyline
    Három dologtól van.

1. Csodálatos IWNET.
    2. Csodálatos készítők akik szarnak a pc-re
    3. Ennyire jól sikerült az 1.0.177-es patch.

A lentebb leírt gpusync átváltás nem segít.
  • Frank99
    azé, mert a hackerek megtörték, és bizonyos törésekkel megy a csocsó, olvasható a sokak által kedvelt off/warez topicban. sajnos mindig ez van, előbbre jár a hack, mint a fejlesztő. csak abban bízom, hogy megjön a MassEffect2 és a Bioshock 2, mielőtt újra játszani fogok...
  • Shadow DooM
    Ez mitől lehet hogy eggyik pályáról a másikra,vagy csak simán nem tudok egy mapra rálépni hc-n,állandóan unnable to connect host,game lobby closed, és hasonlók folyamatosan laggol....televan faszfej cheater buzikkal(non-steam-es),komolyan mondom ilyen trágyalé játékot életemben nem láttam....megyek vissza CS-re komolyan mondom amennyivel egyszerübb annál jobban van kitalálva, és nem kell 27-részt kiadni belőle, hogy eladja magát...ezt már több mint 10éve játszák nem is kevesen(CSS 6éve)..sokkal értelmesebben van kitalálva.
  • Frank99
    csakhogy mindent annyira jól tucc', azé' kérdem'.
  • Frank99
    sem a BF sem a BF warez nem idevaló.
    csak úgy megjegyzem... mielőtt megint balhé lesz :-()))

no flame:
    Sky, most komolyan próbálok hozzád szólni:

tudsz úgy beszélni valamiről anélkül(játék), hogy a fos, xar, csipa, anyád, bmeg nem legyen benne?

A múltkor már kérdeztem. Te játék programozónak készülsz?
  • Skyline
    BF BC2-nél elképzelhető hogy akik a régi Battlefieldeket szerették csalódni fognak,mert totál más. Én utáltam a BF-eket,főleg a BF2-t mert egy fos volt a sérülésmodell,a játékmenet...BF BC-t sokat toltam bogzon és szerettem,teljesen más volt,a sérülés is sokkal reálisabb jobb volt nem kellett 58 fejlövés hogy terüljön az ellenfél.
    Meglátjuk a lefekvésen túlteszem magam (nem szoktam csipázva feküdni,csak akkor fog hiányozni amikor lőnek rám és nemtok hasravágódni).
    EA-tól rendelős szerver. Ha rendes áron lesz. Piszkálni lehet mint egy rendes dedi szerót...Akkor lehet hogy TALÁN jobban bevállik a cheater és warezellenesség mint az IWNET szemétnél. Végülis kíváncsi leszek warez változattal lehet-e majd EA szerón menni (ergo mehet-e warezos eredetis ellen),valamint lesznek adminok,ami már több mint az IW nulla védelme.:)
  • Prince23
    Map Pack 1 DLC március első napjaiban!

Magyarán: április-május környékén jön a DLC pc-re.
  • Frank99
    1000x leírtam. ha törlök egy commentet, törlöm a reá adott választ is, mert így van értelme.

bocs, ez volt a tied. fröcsögő pitbull végű duma (sztem kibaxott személyes volt) meg csuszka pajtásé, sorry.

nincs jobb dolgotok, a gyerek épp játszik, csont nélkül megy az IW...
  • armageddon666
    Szerintem mondjuk semmi fröcsögés nem volt abban a konkrét hozzászólásban (legalábbis abban a részében amire válaszoltam, tovább nem olvastam). De te tudod, te vagy a HG