24218
Modern Warfare 2
-
Gabe18 #14492 Speciális "Berniehack" .
-
WTF.. ma este kis játék haverokkal, ellefélben berniehack nevezetű egyén ledobja emergencyt 3 db AC130 1 db Nuke ez most miii ? :/ -
GG -
-
Happy Birthday Paul :D
-
Hali! Nekem is hasonló hibaüzenetek szoktak megjelenni, de nem tudom, hogy mi a megoldás sajnos. Adok azért pár tippet, hátha segít vmit:
A NAT type-odat állítsd strict-ről open-re.
Gyakran "synceltesd" a fájlokat a steam segítségével.
A steam-nél érdemes bekapcsolni a bétát.
Ügyeljj rá, hogy ne szakadjon meg a neted, játék közben.
Inkább a későbbi órákban próbálkozz a játékkal.
Bármi olyan dolgot, ami nem hivatalos, azt felejtsd el.
Az IWnet valamilyen szinten mindeképpen fog szívózni, bármit is teszel ellene. Ebbe bele kell törődni :| -
ismét toltam egy órát, semmi gond. minimális lag, és nincs kidobálás.
megyek vissza! -
OMEGA RED #14485 nekünk a klánba (12 fő) a frissítés után minden rendben. simán megy órák óta játszunk... -
"hátha kapok olyan infot amit tudok használni, de sajnos csak baszogatni tudjuk egymást, érdemleges info nagyon kevés alkalommal jön fel"
SAJNOS
-
Forcee #14483 szasztok nemtudjátok h miért dob le a net amikor játszani akrok vele?
nem mindig de van amikor fogja magát és irogatja h unable to connect to host meg h you must have an online steam acc. elégé idegesitö h megvettem 10 kiloért és akor még a netet is lecsapja
Kly
-
Puhos #14482 Csá!
Úgy látom, hogy az újabb frissítéssel sem oldódott meg a probléma, legalábbis nálam. Most hagytam abba a játékot mert állandóan "Unable to connect to host" vagy "Game lobby closed" vagy Server connection timed out" hibaüzenet volt. Nem tudom, hogy a mostani patch mire volt jó, de ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésére egy kalap sz@rt sem ért. -
amúgy megvan az akimbo 1887, és sztem gyengébb, futottam pár kört, de nem úgy oszt, mint régen. többször haltam, mint öltem. Tuti gyengébb! -
1 órát játszottam a 2. pályánál ne dobott ki, 1x volt migrate, és kidobott, és 1 volt új host keresés, ami rendben lezajlott.
nem láttam csalót...
-
na végre megvan az "Infected" title.... most azt hiszem egy darabig csak a commando + tacticval fog nálam játszani ;) -
OMEGA RED #14478 lol ma 2x-is van steam update. legalábbis nekem délben is frissült és most is. -
Cingar #14477 ebben lehet valami :) köszi -
gondolom prestige-be léptél
ahogy egyre magasabb szinten leszel egyre több xp-t ad -
Cingar #14475 lehet az én gépembe a hiba de nekem még novemberbe,december elején tényleg sok exp-t adott de most alig és tök mind1 mi az állás.
-
a gyerek 40 perce játszik, és nem dobta ki sehonnan.... -
Főleg ha a csapatod nyer :D -
Xp szempontjából valóban a demo a legjobb, 4-5k match bonusból simán összejön körönként és még erre jön rá a többi... -
busman1 #14471 Játsz demolitiont, ott sok pontot lehet szerezni. -
BIKA95 #14470 Csak nem megcsináltada 10 prestiget ? :D -
Hogyan lehet új profilt csinálni? Vagy újat kezdeni, és a mostanit törölni? -
Függ a játékstílusodtól/szintedtől/játékmódtól/pályától stb., hogy milyen kaszttal tudsz gyorsan fejlődni, majd válaszoljj ezekre a körülményekre! -
Írj lécci nekem jó kasztokat, amikkel gyorsan tudnék fejlődni. Köszi -
Level 30 környékén már egész jó kis kasztokat lehet összerakni, az 50. szintet elérve pedig szinte minden megvan, ami az érvényesüléshez kellhet a harctéren. -
Az igen :D -
Tedd hozzá hogy konzolon, ott vannak iszonyat nagy törések.
kötve hiszem hogy pc-n te ienekkel találkoznál.
amúgysem újdonság, a megjelenéstől számítva 3 nap után kb volt már ien. ezen miért kell lovagolni honapokon át?
jó vannak ienek, nem lehet ellenük tenni, ha meg igen, akkor ettől nem lesz jobb hogy minden nap beszúrunk 1 ien videót.
a gyorsfutás is ott konzolon volt -
Na akkor ahogy látom nem csak PC-n szívünk a hülyékkel... -
Teljesen igazad van. Pont emiatt kezdtem is el a prestige-t. De megbántam végül...:) -
Ehhez aztán kell agy,és milyen büszkén mutogatja a challangeit,a vicc az,hogy még így is megölik. -
vzajcev #14435 Megtekintését csak erős idegzetű GL-fanoknak ajánlom, a prők így nyomják 
-
Forcee #14434 szasztok nemtudjátok h miért dob le a net amikor játszani akrok vele?
nem mindig de van amikor fogja magát és irogatja h unable to connect to host meg h you must have an online steam acc. elégé idegesitö h megvettem 10 kiloért és akor még a netet is lecsapja -
Szerintem prestige 1et mindenképpen érdemes megcsinálni. A +1 kaszt magáért beszél, továbbá egy új title-t kapsz, unlockolod a prestige challange-eket, amik további title-ökhöz vezetnek és később, újbóli presztízselés esetén sem törlődnek ezek a challange-ek (pl nem veszik el az 1k headshot az AK-val) és egyáltalán, belekósoltsz a prestige világába, hogy mégis milyen. :P -
Na, steam update után már jó lett :) játszottam is egy kicsit... -
az a link ott is van.
de újabb vitát, és ismételt linkeket nem engedem.
csak így lehet normális keréknyomon tartani ezt a topicot.
Nem az értelmes vitával van bajom, hanem a kirobbanó állandó flammel. Ha visszaolvasol mindig hagyom a vitát (ha nem anyázás, persze), aztán ha megunom, beírom, hogy eddig engedtem, utána radír.
és aki nem hagyja abba, radír. kész -
Sztem ne kezd el a prestige-t. Semmi értelme, én megbántam:S
Most 26-os vagyok, és egyszerűen nem tudok fejlődni. Nem tudom anno is mit csináltam, de nagyon rossz döntés volt, hogy elkezdtem...:S
Megvan minden, aztán kész. CS-be sincs semmi xp, mégis nagy game... -
Mondjuk én az ide beszúrt linkból tudtam meg, hogy lesz. Igaz sokkal korábban. -
be lehet fejezni.
aki FPS-zik az tudja mik jönnek rövidesen, és szépen elmegy annak a topicjába....
és ha itt hagyom, megint elkezdődik a flame, nincs egy hete, hogy ment az anyázásba forduló vita PONT erről...
Ezért ki fogom törölni.
Ennyi.