24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Ős is ezt mondta hogy a holograpich eltűnik míg a red dot nem, mert az oda van festve
  • Prince of Máté
    Holographic is eltűnik, szóval semmi különbség nincs?
  • goodgamer
    Red dot oda van "festve" a fegyver kijelzőjére, míg a Holographic Sight értelem szerűen holografikusan mutatja a kis piros pöttyöt. EMP-nél a red dot nem tűnik el, de a Holographic Sight igen.
  • Prince of Máté
    Valaki meg tudná mondani mi a különbség a Red dot és a Holographic Sight között?
  • Gabe18
    Nem tetted véletlenül rá a Rapid Fire-t?Mert azzal össze-vissza lő...
  • Kly
    Abban az értelemben nem csökken, hogy továbbra is csak 3 lövés kell core-ban (hc-ban pedig 1), mivel a sebzése 40ről csak 35-re csökken középtávon és afölött silencert használva. (Stopping powerrel például elég 2 lövés maximális sebzés esetén, ilyenkor megéri talán a nagyobb range.)
  • Szega87
    az ump az egyetlen fegyver aminél a silencer nem csökkenti a sebzést
  • Hellsing47
    hát nálam nem egy prestige challenge is nullázódott a 2.prestige-emnél
  • rexsimus
    Mindnél nullázódnak, kivéve a prestige dolgok, amik külön jelölve is vannak, ezek már nem fognak resetelődni.
  • Shadow DooM
    igen balee,rajtam kivül csinált még valaki nuke-ot hc tdm-en?am észrevettétek hogy az ak,meg az ump hangtompitóval nagyon gyenge és széthord?!
  • BaLeeX
    Azt tudom, hogy első prestigenél nullázódnak a challangek és a fegyverek kiegészítői stb. Ez csak az első prestigenél van így vagy utána minden újabb prestigenél meg kell szerezned újra a fegyvereket meg a kiegészítőket?
  • Frank99
    láttam én is, be volt linkelve valahol lejjebb

ez egy hiba?
    hogyan aktiválódik?
  • morphologu
    Most néztem 1-2 videót és nem tudom volt-e már ez de ez elég vicces:-):-D
    így szétcseszni egy játékot.
  • OMEGA RED
    Szerintem igen! az elsőt mindenképp megéri! Meg hát azért vetted, hogy játsz nem? én is úgy voltam vele, hogy nem kezdek bele aztán mikor eltelt fél nap úgy hogy semmi változott a rankomon de játszok és jól is ment inkább rányomtam. én most vagyok pre1 lvl60 alig várom, hogy kezdhessem az újat.

Skyline:
    Figyi én klánban játszom. és általában 8-9-en GW-zünk. de ha nem ér rá mindenki akkor is 6-an mindig megvagyunk. egyáltalán semmi gond nincs. ma is és tegnap is Demo-t nyomtunk vagy 4 órán keresztül és csak akkor voltunk lobby-ba ha magunktól léptünk ki. (kop-kop) úgy hogy jelenleg megvagyok elégedve az IW-nek ezen részével. meg úgy a game-el is. Csak a VAC-al nem!
  • Szega87
    capo üzeni nem kell rá várnod, van már BBC2 angol nyelvű hírcsatorna
  • goodgamer
    Nekem az első TDM-ben jött össze úgy h 7400 pontunk volt, én meg nyugiba írogattam!:D Még az a szerencse, h nem lőtt le egyik társam se senkit, mert akkor biztos megőrültem volna!XD de így összejött!:)
    De EZ se semmi(az első helyezett!)!Elnyomja a nukeot és nem ő nyer free for all-ba!XDDD
  • Shadow DooM
    alig kúr szét az ideg ilyenkor,nembaj eddig 3 nuke-om van hc-n 2wasteland,1sub base
  • Shadow DooM
    teljesen fölösleges a prestige semmi értelme am...,volt e már olyan hogy 1-2 frag kellett volna a nuke-hoz és vége a pályának...
  • Frank99
    na, megvan a lvl 70 végig. nem tudom indítsam-e a prestiget.
    nem igazán akarom....
    1x dobott ki ma este, 1,5 óra játék alatt, és ott migrate közben...
  • cs3ry
    Amugy Cs3ry Hun a nevem a játékban.
  • V43 1105
    Steam neved?:)
  • ACE
    az nem cheat, hanem chat...
  • atyiko
    Én sok magyarral találkoztam.Általába visszaköszönnek, mondjuk én élő szóba szoktam köszönni, Cheat-et nem nagyon olvasok, meg amúgy is hamar eltünik. Lehet ez a baj.
  • HUN BECSEHELY
    Milyen néven vagy fent?
  • cs3ry
    1 hete játszok a Cod 6-tal és eddig csak egy magyar köszön nekem :)
    Volt olyan is amikor 3 magyar volt fent velem együtt a hoston és amugy egyikse köszönt de egymást anyázták egész pályán.
  • V43 1105
    Én csak ma 11 magyarral találkoztam, csak köszönni nem tudtak.. :s
  • Skyline
    Ez okés tiszta sor,de az 1.0.177 után valamitől nagyon tré lett,rendesen alig lehetett játszani állandóan HOST probléma/IWMP hiba stb szinte minden második pályabetöltésnél/még alapból belépni játékba is nehéz volt,ezt megoldották?:)

Prince23: Történelmet írhatna azzal is hányan próbáltak tőle szabadulni azóta pc-n ahhozképest hogy micsodasiker...:)
  • cs3ry
    Igen tudom de amikor legutobb néztem öket akkor angolul voltak még
    AMugy miért találkozok olyan kevés magyarral a multiban?(eredeti a gém ha kérdeznétek)
  • atyiko
    De ezen oldal fejlécébe (a kép alatt) szintén ott az összes Link.
  • cs3ry
    Köszönöm.
  • atyiko

http://www.themodernwarfare2.com/mw2/multiplayer/weapons/assault-rifles/
    http://www.teamlrsd.com/maps-and-gb-settings/
    http://www.totalcod.hu/hirek/2009-12-13_perk_kiosztas/
    http://www.totalcod.hu/hirek/2009-12-06_kill_streak_strategia/
    http://www.totalcod.hu/hirek/2009-12-20_modern_warfare_2_-_az_emblemak
    http://www.totalcod.hu/blog/pitbullos/2010-01/mw2_mp_cimerek-pitbullos
  • cs3ry
    Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem ,hogy van e olyan magyar nyelvü oldal ahol a chalengek ,titkes és emblems levannak irva.
    Amugy az iwnethez valo hozzászolásom meg csak annyi hogy proba szerencse :) van olyan amikor engem is kidobál de többször beenged.
  • Prince23
    Már majnem 11 millió példámnynál tart összvissz DS, Wii-vel együtt... úgy tudom... vagy 7 millió nem tom...keverem a két számot.
    s gondolom a konzolos verziókat is az IWNet hostolja... bődületes mennyiség ez, nagyon sokan megvették a gémet. Történelmet is írt ezzel.
  • Gabe18
    Szerintem felesleges várni.Ez a IWNET rendszer ennél jobb úgysem lesz.Szakadozós,laggos,kész.
    Mostmár mondjuk csak minden 10. esetre dobja szét a party-t betöltéskor.Azt mondjuk nem tudom ha 4-5 ember egyszerre akar menni mint klán akkor mi van.
  • Skyline
    Nem ez volt a kérdés..

Gabe18: thx,akkor hagyom köv patchig.
  • Lunatic83
    boxos vagyok, ennyit a paintről... ;)
  • Sly21
    Én kérek bocsánatot atyiko nevében, már megvan köszi.
  • Frank99
    egy kicsit kell csak visszaolvasni drága barátom!
    pont az előbb írtam le...
  • atyiko
    Sziasztok!
    Új oprendeszert szeretnék a gépre telepíteni! Format c:-al. Van valami extra a játék újratelepítésével?Vagy berakom újra a DVD-ket az feltelepítem. Esetleg el kell menteni a profilt vagy valami? Vagy a steam újrarakja? Valakinek valami tapasztalat?
    Előre is kösz a választ.
  • Frank99
    naja...