24218
Modern Warfare 2
  • Zunex
    xD,jóvanna siettem,majd holnap leirom még 1x, a hirek leirása után meg az infók után már nem volt lelki energiám irni xD
  • Grove4
    Hát,rosszul szerkesztettek a mondatok szerintem,meg negyon gyerekes,de ez csak az én véleményem.
  • gömbgiliszta
    a lesz egy 'sz'
  • Zunex
    Pontosan mi a baj?
  • Grove4
    A bevezető szövegen csiszolhatnál egy kicsit(fogalmazásilag).
  • Zunex
    Jah,és nem kell valami nagyra számitani mert még eléggé kezdö vagyok :(
  • Zunex
    Helló! Gyakorlásból csináltam egy oldalt a játékról. Lécci nézzétek meg és mondjatok véleményt. Köszi
  • Gabe18
    Jól néz ki szerintem a 10-es prestige jelvény.De valóban nem tett neki jót hogy a csalás egyik jelképe lett...
  • bigapó
    jaj, hát azok olyan szépek. nem azt mondom, hogy őrülten jól játszom és mindig pozitív a statom, de azért nem vagyok rossz. de mikor látom ezeket a bénákat játszani, hát attól a sírás kerülget. biztosra veszem, hogy nagy problémákkal küszködik az életében és azért csinálja itt az ilyet, mert legalább ebben van sikerélménye. mármint, hogy tud a fegyverek között válogatni, mert más élménye nincs belőle.
  • Unreal1942
    Igazad van a P10 értékét, tönkre vágták a lvl hackesek...
  • bigapó
    Hali!

Nekem akkor már a 8, 7 vagy az 5 lenne a favorit, ilyen sorrendben. Az utolsó is csak azért lett unszimpi, mert a lvl hack-esek előszeretteel használják, egyébként Terminator-feeling rulez! :D
  • Firerock
    énis 9ig
    gusztustalan a 10es emblem...
  • Firerock
    valaki megtudja mondani hoyg az xfire-be hogyan működik az a funkció hogy a haverom tudja nézni ahogy játszom!?
  • Gabe18
    Steam-ben:Settings-Friends és ott a Nickname átír.
  • Grove4
    Felvettelek,este fele szoktam lenni,olyan 6 körül.
  • HD JOHNNIE
    feltennék egy iszonyatosan jó kérdést: hogy tudom a nevem megváltoztatni játék közben? Próbáltam a steamnél, settings és ott de nem reagált semmit. Vagy kell még valamit csinálni hogy a játék is vegye, hogy megváltozott a nevem?
  • Kly
    Anno a Ghost Reconban lehetett 4en nyomni co-op módban, ezt kicsit hiányolom én is. A küldetések közé pedig tettem volna be még 1-2 járműves akciót (pl. a Borzot írányítani), de egyébként jól összehozták.
  • Unreal1942
    Az az egyik legjobb.
    Jó lenne ha lenne még több. Illetve, ha lenne 3-4 fős is.
  • Kly
    Tényleg jó a co-op játék, főleg AC-130-vel fedezni a másikat :D

Nah 1 hét pihi után, most újra Cod :P

• Unreal1942
    Ma kipróbáltam a cop modot. Ez a legjobb része a játéknak. Teljesen bele feledkeztem. Csakis veteranon :) ezt még biztos végig viszem.
  • Daell Drow
    en csak sabotaget tolok, neha HQ. en is ugyanugy vagyok ahogyan leirtad.
    Nekem csak a plant lebeg a szemem elot, semmi mas. Sokat szivok a bena csapattarsak miat, akiknek TDM-en kivul mast nem is engednék tolni olyan benak hozza. Az eggyik haveromal toltuk a sabotaget akkor egymas utan 10-15 mecset mindig megnyertunk, sajnos mostanaban nincs. Ezert egyedul szar. ha esetleg akarsz velem tolni vegyel fel steamre: Sacee84
  • Lunatic83
    ne is mond... a napokban fejeztem be a Sabotage challenge-t... 50-et kell nyerni... azt hittem, a hajam hullik ki...

nálam a táska:
    saját csapat: kerülnek, mintha leprás lennék...
    ellenfél: vonzom őket, mintha mágnes lennék, s az is vagyok, egy ingyen pont, tudják merre, merről...stb

soxor, mint a ctf-ben is, belövök egy futkosós beállítást és csá... /marathon , ninja és társai../

• ACE
    Én úgy vettem észre hogy a Marathon, Lightweight, Commando a kedvenc favorit... meg a G18 akimbo, de magába úgy rángat mint állat...
  • Grove4
    Én most a Sabotage-ra vagyok rákattanva,de ott is hasonló elmebeteg csapattársaim vannak,pörölök is velük rendesen.A leggyakoribb az az eset,hogy le se basszák a táskát vígan futkorásznak,és ott van a mi bázisunktól 3 méterre,közben meg rohan az ellenfél,ha meg valami csoda folytán felveszik,akkor azt az utvonalat erőltetik,ahol a legtöbben jönnek,jó példa erre a Highrise,ahelyett,hogy levinnék az alagsorba,ugrálni ki az ablakon,ahol persze,hogy lelövik őket.A másik rohadt idegesítő dolog,az hogy nem segítenek,kénytelen vagyok egyedül elvergődni az ellenfél bázisáig(ha el tudok),mert ők a mi bázisunkon campelgetnek,amikor meg Defuse.olni kéne,a pálya másik végén vannak.
  • Daell Drow
    en nem hasznalok festest a fegyvereken, nekem ugy jo ahogy van.
  • Lunatic83
    de k. kevesen használnak c-blooded-et... mindenki stoppingol....

a Fall nem lenne rossz, de szerintem túl élénk a színe.... túl feltűnő ...nekem...
  • Kly
    Néha lehet a hátrányból előnyt kovácsolni. Példa erre, hogy mégis csak jó a "thermo" havas pályára. Az emberek nagy része, valóban fehéren fog virítani az ugyancsak fehér háttrében (ergo nem látszik semmi), de a cold-blooded-os kollegák szürkére változnak pechükre... (Ez se mindig a legjobb)

Az M14est nem nerfelték, mindig is gyengus volt. Stopping power nélkül csak headshot-tal 1 lövés/ember, SP-rel viszont nyak- és "felső felsőtest" - nem tudom másképp megfogalmazni - lövés estén is elég 1 találat. (Barett SP-rel lábtól fölfelé 1 lövés)

Alap sightok (red dot, holo, mars) nem növelik az ADS idejét, az ACOG viszont kicsit igen.

Az ACR pedig k*rva jól néz ki fall camo-val, urban suxx :D
  • Gabe18
    Hát most nagyon felidegelt.De most nem a játék hanem a játékosok.
    Derail pálya. 2-1 az ellenfélnek.Egy jó védekezés nyomán lelövök 3 embert,de az utolsó a Final Stand-el kinyír engem is.De utánam jövő ember lelövi,az meg elejti a bombatáskát.Ott virít a lépcsőn,két védő emberünk van az ellenféltől egy ember.Mindkettő emberünk ott téblábol a lépcsőn vagy 10 másodpercig,nem igaz hogy nem látja.Erre ahelyett hogy bevédenék a táskát amiért oda kell jönnie a támadó egy maradék emberének úgyis,nem ők,ketten kétfelé szaladnak.Persze annak rendje szerint le is lövi az az egy ember mind a kettőt.1-3.Ezzel kijön neki a csomag,AC130... 1-4... Na gyorsan kikapcsoltam mielőtt...
  • Lunatic83
    tegnap végre meglett az első "fall"-os skin az egyik fegyverre....
    amennyire vártam, annyira nagy csalódás számomra.... pedig már "loptam" ilyen fegyvert.....
    irtó hülyén néz ki vele az acr....

azt hiszem maradok, az "urban"-nál....
  • Lunatic83
    nekem nem jön be a sniperes acog

kétféle sniper beosztásom van
    az egyik a barrett 50, fmj-vel
    a másik az m21, thermoval, vagy simán /bár vagy béna vagyok, vagy valami más, de ezt a fegyvert gyengébbnek érzem, egy jó ideje, mintha gyengítették volna ezt is.... pedig a silencer-t már ezer éve nem használom/

bizonyos időközönként, más és más fegyver jön be nekem, valamiért jobban megy vele... mintha valami front lenne... ;)

most pl. a M1014 a favorit, fmj + az a kis baxxás ami biztosabb fogást nyújt a használat során...
  • armageddon666
    Hát azért ACOG sniperrel lehet aprítani :D
  • Lunatic83
    én nem mennék bele abba a vitába h rárajzolt vagy nem, végül is a játékban ez úgy se számít...
    inkább annyi a lényeges különbség, h a holo kicsit nagyít is közben...
    a csoportba sorolnám az acog-ot is, természetesen az más....
    h melyik a jobb? fegyver függő, szerintem... és inkább ez a fontos:
    bizonyos fegyverekre nem kell semmi, felesleges, ilyen szerintem az ump és társai, és a sörétes puskák... egyikkel se fogsz a pálya túloldalára lövöldözni... persze, le lehet lőni bárkit így, de ez csak töltény pazarlás... ennek az ellentéte a sniper puskák, ezek pedig e cuccok által elvesztik az "erejüket"...max. a challenge teljesítéséig kellenek... (kiv. a thermo - bár az se mindig jó , pl. havas pálya...)
    szóval ilyen kiegészítőket én csak az assault és a ligt termékekre raknék... de azt se ész nélkül.... sok fegyvernél a célzás túl "hosszadalmas" lesz velük.... vagyis amíg becélzod, ráközelítesz az emberre, már rég halott vagy....

• Balyy
    Néha meg van átalkodva. Ma is kb. 10 percig szaroztam mire be tudtam lépni. Folyamatosan unable to connect host.
  • DarkSector
    ez a valóság, reméljük mire felnyomják 1.0.999-re, elérünk addig, hogy ne kelljen már a játékmenet hülyeségein kívül még a rendzser szarságait is elviselnünk.
  • Gabe18
    Aki azt hinné hogy az IWNet nem tud új csodát bemutatni az téved.Legalábbis nekem új volt az előbbi szituáció.Játék indul,elvileg host azonnal kilép,erre bejön az a sárgás hátterű kép hogy most új host-ra vált.Nem történik semmi...aztán látom ezen a félhomályon át hogy a többi ember már játszik,nekem még mindig azt írja hogy most host keresés folyik.Kilépni nem lehet.Aztán kb egy perc múlva kivágott "inactiviti" miatt.
  • Lunatic83
    pripyat, a csernobili munkások "városa" volt...

messze a legjobb pályák a cod-ban, az ilyen csernobil és környéke...
    / a stalkert is csak a pályák miatt szerettem/
  • LeWyTy
    Ősrégi
  • elitehun
    Én meg 5-ig viszem mert az az emblem tetszik XD Am szerintem az aranykoponya nagyon ronda :S
  • cs3ry
    Sziasztok
    Miért van az hogy multi közben kifagyok bejutok a pályára és egyet gondol és már meg is fagytam (server disconnect)?
  • Shadow DooM
    cod4-es uszodás kép mikor ki kell nyirni valami hapit talán oroszország vagy csernobil nem akarok hülyeséget mondani,mindenestre köszönöm aki feltette ezt a képet!:)