24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    ne baszakodjatok velem.
  • ACE
    Miért, Te nem tudsz úgy futni, hogy közben tartasz valamelyik oldal felé, pl. kikerülsz egy villanypóznát? Baromság hogy nem lehet oldalazni benne, ha épp egy valami beton sarkában "megbotlasz", akkor "kanyarodhatsz" egy nagyot, mire kikerülöd... szentem gáz.
  • HD JOHNNIE
    tudtommal a cod nem konzolról van
  • ACE
    Tőled nem is vártunk más véleményt, csak elfelejted, hogy a Te véleményed lassan sokak szemében csak szálka, és nem figyelembe veendő szempont...
  • BaLeeX
    BC2-t én talonba teszem egy darabig, nem bírom ezt a göcsölést a beta kulcsokért, meg akikkel eddig beszéltem eléggé megoszlik a véleményük a játékról. Lesz ott is bőven olyan, amiért lehet majd sírni meg duzzogni, talán még több is mint az MW2-ben...
    Na meg nálam sokkal jobb gépeken megy low beállításokkal 20-25fps-el. Na ez egy vicc. Én gépet már nem fogok fejleszteni mostanában, ha PS3-on meg Xboxon korrekt grafika mellett meg tudták oldani az akadásmentességet oldják meg PCn is.

Amúgy amíg normális keretek közt megy a vita szerintem is elfér.

De hogy ne csak OFF legyen. Mintha kicsit kevesebb lenne a roadrunner gyökérke a szerverejen (biztos BC2-zni mentek... ).
    Azért párral találkoztam és imádom halálra szívatni őket shotival. Persze ajánlott minimum egy akimbo ranger, vagy egy M1014 vagy akimbo 1887 majd a végén.
    Bár Demolitiont nyomom inkább és ott sajnos ezeknek hatalmas előnyük van, hogy respawn után 15mp múlva megint a bombahelynél vannak...
  • DarkSector
    jah megint egy ien tag.
    amiket én "beugatok" az mind egyéni vélemény a játékról.
    nem megyek egy topicba, odadörgölni, nah hogy ez nem ez szar, a másik ettől jobb.

csak kipróbálom, leírom mien a tapasztalat, ez nem tükrözi a közösség véleményét, csak az én saját meglátásomat.
    akkor szoktak jönni a személyeskedéssel, ha valaki magára veszi.
    és arra vissza szoktam szólni, mert rühellem hogy ha van egy játék, akkor arról ne már csak a jót irjuk oda, akkor az egy szemét sunyi dolog.
    ettől a játék érdeme a többi ember számára nem romlik.

meg ugye ez szokott lenni, megint ez van, most neked frankón semmi közölnivalód nincs a témával kapcsolatban, megint jössz hogy én mien véleményeket hová írok.
    mutassmá 1 kommentet, ahol én odamentem verni úgy a nyálam, hogy más játékkal virítom hogy az aktuális topicban lévőnél jobb.

az hogy a hibákat leírom, meg mellé azt is ami jó, mert nem csak a rosszat!
    én ezt a stilust soha nem csináltam, akkor valszeg énis átmennék oda verni a nyálamat. itt is régebben leírtam mi nem tetszik a játékban (még most se tetszik).
    a bf-ben is irtam mi nem tetszett, jött a pocok gyerek minnya elkezdett hülyézni, és ennyi eljöttem onnan, mert nem tudták elfogadni, hogy van benne 1-2 kellemetlen dolog...ennyi.
    ehelyett ez a bf szar vita már évek óta megy...én nem unják még.
  • simonl #14777
    Nem olvastam vissza, tehát nem tudom miért ilyen szigorú ma a házigazdánk:)

De miért ne lehetne itt - is - összehasonlítani a két játékot? Én is átnézek oda elég gyakran mert érdekel "az" is, miért ne lehetne közös halmaza, rajongótábora a két játéknak?
    Normális keretek között igenis helye van/lehet a vitának.

• BEAST #14776
    Mukodik a server kereso, a hitbox nem bugos, keress olyan servert ami nem lagos (erdekes sokunknak megy), friend list meg egy betaban gondolom a legkisebb problema.
  • Frank99
    minden hétvégén fellángol a vita, amiből ismételten anyázás van.
    ha folytatjátok, törlés lesz.

ennyi, ismételten.

Napok óta normális volt a topic, menjetek havat lapátolni bakker!
  • Szega87
    pedig egyszar, nem müködik se a szerver kereső se a friendslista, bugos a hitbox, laggosak a szerverek és ez még csak a krém a csúcson, de mivel béta még mindenre jut idő, hogy javítsák
  • drogosgeci
    ha nem olyan ember lennél aki minden létező játék topicjába beugatott már valamit, akkotr igazat adnék
    de ne játsszd már itt a jófiút darki
  • DarkSector
    nem rosszindulatból, de azt is meg kellene érteni.
    hogy itt frank-nek igaza van...nincs helye a vitának, mert amúgyis értelmetlen.

az hogy valakik átjárnak, és ott keresik az üdvüket, azok tutira nem a játék miatt mennek át, és nem egyezik (mindenben) a véleményük (szerintem) az itt tartozkodó forumozóknak, és mint én is, szerintem itt sokan mások is elhatárolódnak az ienektől, akik átmennek oda balhézni, ahhelyett hogy játszanának.
    véleményt lehet mondani, de nem kell hasonlítgatni.
    vagyis lehet, de ne olyan durva stílusban.

ÉS ha ott balhé van néhány ember miatt, azt ott kell elintézni, nem jogosít fel senkit arra hogy erre hivatkozva ezt a totyikot is átváltoztassa bárki is háborús övezetté.
    be kell menni a játékban, és ott játszani és leölni egymást.
    de aztán mindenki azt tesz amit akar.
  • DarkSector
    cod is konzolról van.
    bf3-4-5-6 is onnét lesz. nem azért szar a játék...:D
  • armageddon666
    Itt hagy kérdezzem meg: akkor hol lehet vitázni a 2 játékról? :) mert BC2 topicból ugyanígy ki lehetne zavarni a vitázókat...

És engem speciel (mivel nincs béta kulcsom és nem tudom honnan szerezhetnék) marhára érdekel mi az emberek véleménye a játékról, és nem csak az elvakult BFeseké, hanem azoké is, akik MW2znek...
  • Prince of Máté
    Én nem is vártam többet tőle, csodálkoztam hogy ennyien várják a BC2-t, pedig egy konzolos singles szutyok kb.
    Majd a BF3, arra lehet várni!
  • DarkSector
    jah akkor tegyél be battleba 1-2 perket meg air-t, és próbáld meg a fegyvereket is, az irányítás célzás kezelés teljessen eltér.
    én próbáltam egyeltalán nem volt semmi érzésem hogy ez most egy mw2 klón járművekkel.

hozzáteszem nem rossz a battlefield, de iszonyat nem 1 kategória...
    csak ezt sokan így akarják beállítani, hogy legyen min vitatkozni!

bár ezért elnézést ha rosszul írom, de fejlődési rendszer sincs a bc2-ben.
  • DarkSector
    ez ha idecsődülnek, soha nem lesz nyugta az embernek.
    de ezt soha nem értettem, mi a ló...nak kell beleszólni egyik játékosnak a konkurensbe?

nem veszi észre már senki, hogy a versenyt egyedül a fejlesztők gerjesztik, a jobb profit érdekében?

köze nincs egymáshoz a 2 játéknak.
    fps és fps-ről beszélünk, ezen kívül közük nincs egymáshoz.
    a battlefieldben vannak járművek, ez egészen más játékot eredményez.

akinek a nagy gépek vezetése okoz örömet, és tankokkal pusztítani, az soha nem fogja megérteni, egy codban mit jelent az hogy másodperc töredéke alatt reagálj 1-1 támadásra, és ott célozni is kell, ugye főleg HC.
    több fegyver is van tudtommal.

itt ha játszik valaki 1 órát azonnal el tudja dönteni neki meik kell, ezekután nem mással kell foglalkozni.
    VAGY ANNYIRA ROSSZ A JÁTÉK, HOGY A BÉTA HELYETT VAN IDŐ IDE BESZÓLOGATNI?
  • csuszi
    nincs lean, nincs hasalás, nincs oldalazás futás közben!!! (jóhogynemmá vegyük ki az a és d gombokat, minek az...), és kurva sok kell egy emberbe, a járművek arkadosak, squad 4fős max, bárkire lehet spawn-olni, nehogymá taktika és gondolkodás kelljen. no skill game az is, ez is.
    ahogy előre láttam, mw2 járművekkel.
  • HD JOHNNIE
    Na akkor egy mw2-es téma: tudom már kérdeztem, hogy hogy lehet nevet változtatni játék közben, írta is valaki, hogy settingsnél. Meg is tettem de nem változtatja át, csak akkor ha a főmenüben vagyok. Vki vmit erre?
    Azért kérdezem mert ha én vagyok a host és szidnak mint a bokrot, akkor elvileg névváltással meg lehet változtatni a hostot a játékban, ergo nem kő kilépnem.
  • Frank99
    Ismételten szólok, BE LEHET FEJEZNI ITT a BC2 vs. MW2 vitát!
  • F E R I
    Nagyon sok hibái ellenére, nekem is sokkalta jobban bejön ez a játék, mint akármelyik...
  • drogosgeci
    igazán? legutóbb amikor néztem (5perce) még a legnépszerűbb online fps volt pcn, ami valaha létezett.
  • bigapó
    nekem minden negativ részével együtt is jobban tetszik, mint a cod4, mint multiplayer.
  • Skyline
    Érdekes én eddig csak tőled olvastam BF BC2-ről rosszat,az eddigi összes értékelés 9 fölötti beleértve a mulitját is pc-sektől.:)

Amit eddig láttam/olvastam azalapján év multiplayeresese lesz,hacsak MOHA nem mutat valami nagyot.
    Cod MW2 megbukott pc-n mint multiplayer játék.

• V43 1105
    Folyamatos mozgás, időnként meg-meg állás környezet áttekintése alaposan, megfelől felszerélsek hordozásra, füles kellő hangerejű hallgatása :D
  • bigapó
    Szia!

Tuti taktika nincsen, de persze előnyösebb a helyzeted, ha találsz egy megfelelő kemp-helyet. nem túl szép dolog, de ha most kifejezetten ráálsz a nuke-ra mondjuk akkor ezt kell csinálnod.
    ettől függetlenül nagyon sok szerencsére is szükséged van, mert mondjuk ha ellenem játszanál és tudnám hol kempelsz, mert már mondjuk 3-szor kiszedtél, akkor tuti nem lenne meg a harriered sem, - ha meg igen, akkor kilőném rakétával - de számithatsz rá, hogy addig nem nyugodnék és tulok módjára addig járnék visza mig meg nem halsz. hogy egy GL-től vagy semtextől az éppen hangulatomtól függ :D

gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. ez mindennek az alapja. ettől lesz skilled, helyismereted, tapasztalatod. mikor, hol, mire számits, mit reagálj a különböző szitukban. innen már nem rajtad múlik, hanem a host-on, azaz a laggon és a noob-okon. remélem segitettem.
  • Loufee
    még csak 40. de egész hónapban ezzel toltam h végigérjek minél előbb
  • elitehun
    Nálam tökéletesen megy a steam
  • POI33
    Nektek is baszakszik a steam? :S Nekem már kb 2 órája nem akar működni.
  • elitehun
    Hányas szintű voltál?
  • Firerock
    darksectorral keversz öcsi
  • Loufee
    kezdhetem elölről -.-
  • Loufee
    Na ez mi a picsa???? Resetelte az egész multimat :S:S:S
  • Loufee
    ok, eddig a max egy AC-130 volt és nem care packageből vagy emergency dropból :)
  • elitehun
    Ja hogy hogy gyilkolj. Hát ügyesen :D
    Nekem úgy össze szokott jönni általában. a lényeg hogy ne azzal foglalkozz hogy az jöjjön össze csak játssz.

aflamin:Biztonsági okokból kilépett
  • Loufee
    hát arra gondolok, h milyen taktikával csináljam? pl álljak be egy forgalmas folyosóba ahonnan 1irányból jöhetnek és szántsak? vagy csak futkossak össze-vissza?
  • aflamin
    Ezmiez? o.O
  • elitehun
    Olyanra gondolsz hogy többet kelljen gyilkolni érte?
  • elitehun
    Nem értem a kérdésed. Szintlépésnél tudsz kioldani magasabb killstreaket, de persze nem minden szintlépésnél.
  • Loufee
    heló!
    van vmi taktikátok, h hogyan szerezzek magasabb szintű killstreakeket? mert nekem a legalacsonyabb szintű a harrier, de kb. 6kill után mindig hátbalő egy camper sunyi fasz, vagy éppen pofánlő egy g18 akimbos :S, és kezdhetem előlről, tök idegesítő