24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    negativ élményem is volt persze. 3 aimbotossal is összefutottam, ami fura volt, mert ilyen sűrűn és főleg ilyen korai időpontban nem szoktak lenni.
  • bigapó
    jaja, mikor beindul a rossz sorozat, rögtön nézem, hogy milyen a ping, meg kik ellen játszom most:) nehogymá Én legyek a béna :D maximum kevésbé jó
  • Cingar
    fura ha reggel jatszok nem sokkal ébredes utan tök jol megy aztan elbénul az ember de en az első hangosabb vagy fájdalmasabb reakcióm után már kilépek
  • goodgamer
    Van benne igazság. Bár nekem pont fordítva szokott lenni, amikor elkezdek játszani van pár gyenge meccsem és csak utána pörgök fel. :) persze utána is néha becsúszik egy-egy rossz meccs az említett rossz ping, fáradság és pl azért mert 1 meccs alatt kb 3x megzavarnak.:D Nem lehet (vagyis nagyon nehéz) egyfolytában jó teljesítményt nyújtani. Én pl ha érzem, hogy nem megy elkezdek minden után káromkodni meg elkezdem magam hibáztatni, hogy milyen béna vagyok, pedig tudom, hogy attól jobbat tudnék, akkor egy pár órára pihentetem a játékot és keresek más elfoglaltságot ami eltereli a figyelmem és amikor vissza ülök tiszta fejjel kezdhetem.
  • bigapó
    szerintem nem szabad ezt sem mindig erőltetni. mármint a játékot. nem megy egyformán, fáradt vagy vagy csak dekoncentrált, szar a ping és ezek mind rontanak az élményen. nekem sokszor ez van és csak felidegesitem magam, hogy milyen béna vagyok. ma például egész jól ment, de ha kicsit tovább nyomom tuti elbénulok. meg azt vettem észre, hogy az uccsó pár játék kurvaszar tud lenni :D pont a zárást baszom el :) nem jó érzés úgy lefeküdni menni :)
  • bigapó
    szerintem próbáld ki megint. vagy régen voltál vagy nem tom, de kezd egybe lenni az egész. mondom, már csak a laggot kéne javitani és jó lenne ez.
  • DarkSector
    most nem arra értem hogy shotissal shotist le tudnak e nyomni, hanem alapba ALLEZANC shoti-arzenál....mind összesen egy kalap alá véve "szar"....mármint itt a szaron a tulajdonságait értem, ami a játék és a valóság közti átmenetet értem...

te el tudod képzelni, hogy a játékban 7 méterről egy shoti pontossabb legyen, mint monnyuk egy assault?
  • Kly
    Csak stopping powerrel, ha hangtompítós a csipa.
  • Kly
    Spas / masterkey shoti (under barrel) bármikor übereli azt a trágyát, utóbbinak dupla akkor a lőtávja, mint az akimbo nélküli 1887-nek (akimbosnak pedig még kisebb).
  • DarkSector
    peccselték a játékot, vagy most a valóságra érted a példát?
  • armageddon666
    7 méter
    fejre akármelyik csipa 1-hit még hangtompítóval is.
  • DarkSector
    1887 5 méterig hatásos?
    mivan ez meg micsoda?
    bazd van az 10méter is, attól független hogy az 5 méter is már túlzás, hogy 1 lövéssel meghalsz, egy kibaszott csipából meg fejre is sokszor 2 kevés...

nah nemá ien shoti nem létezik.
  • Kly
    Nagyrészt egyetértek az előttem írókkal, de röviden kifejtem én is a véleményem. :)

1. "Not 1st person airsupport" - Stinger mindent megeszik
    2. "FFA Tactical Insertion Boost" - Hallottam már ilyenről, bár én még nem találkoztam vele, egyébként könnyen kivédhető.
    3. "CP Glitch" - Sose találkoztam még vele, pedig nem kis idő van a hátam mögött.
    4. Itt az élettel van baja szerintem :D
    5. "Spawn system" - Igaza van, tényleg katasztrófális (függetlenül a játékmódtól)
    6. "Minden fegyver overpowered" - Ez pont azt jelenti, hogy ki van egyensúlyozva a rendszer.
    7. "Csipa tuning" - Egyetértek, főként intervention-re férne rá (a többire csak a headshot esetén a biztos kill bármilyen szituáció esetén)
    8. "Last stand" - Ez a perk egy vicc.
    9. "1887 akimbo" - 5 méterig hatásos.
    10. "Commando" - Használj shotit és hamar elmegy a kedve tőle..

1-2 ponttal egyetértek, a többit egyszerűen csak rinyálásnak tartom. Ezt a játékot valóban nem neki találták ki :D
  • Cingar
    Kill streak resze sztem baromsag, mert le lehet szedni ha leakarja vagy csak berak ellene egy perket de nem csoda ha ledaraljak ha nem is probal ellene tenni. A spawn system kicsit elcseszett mert latom killcambe hogy lelövöm ő egyből spawnnol befordul a sarkon es hatba lő. A fegyverek sztem egyaltalan nem tul erosek. Ha normalisan van beallitva a range semmi baj nincs a shotikkal se. Demolitionbe tisztitani a lerakot sokat hasznalok spast es előfordul hogy rinyalnak érte, de az ilyen vagy sose hasznalta meg spast vagy rossz elképzelese van a shotikrol, mert nálam közelről mind egyből öl vagy legalabb jól lesebez. Final stand sztem még elmegy de a last stand elcseszett mód idegesítő tud lenni. Rengeteg problemat az tudna orvosolni ha lenne legalabb egy master vagy nem tom minek nevezzem aki tud kickelni meg beallitani paramétereket hogy mi legyen mi ne legyen. Gondolok itt fegyvercsoportokra, perkekre,killstreakekre,mapokra(!!!),hp,tdmbe max killek szama stb...
    Az iwnet ugy szar ahogy van arra nincs megoldas csak normalis,legalabb regionalis serverek.
  • bigapó
    ma délelőtt nyomtam egy kicsit, két meló között:) megcsináltam a Precision-t. amikor minden lövésnek kell találni csipával. Az Intervention-t használtam, stopping power-el. szerintem elég erős ez a fegyver is, talán 10-ből 1 volt olyan, hogy NEM halt meg, ismétlem, 1 és hogy NEM halt meg, tehát esetek 90%-ában One Shot One Kill volt az eredményem. szerintem ezen is változtattak egy picit. mondjuk Én nem sokat használtam még ezt a fegyót, de elég jónak tűnik most.
  • bigapó
    sokan nem tudják használni ezt a TI-t, és pont maguk alá rakják vagy legalábbis jól látható helyre, persze, hogy megvárom mig visszaspawnol, plusz egy kill :) ezt már tényleg nem lehet semmire se fogn i, csak az idiotizmusra és a zöldfülűségre. De hát saját hibájából tanul az ember.
  • Firerock
    +1
  • bigapó
    felesleges volt beraknod ezt a videót ide. nem PC-s és már fele dolog nem is igaz benne.
    Skyline, ismerjük a véleményed, maradhatsz az oltári jó BC2-nél, köszönjük a látogatásod.
  • bigapó
    Nekem azt mondták, hogy a Host a proci erősségétől függ, nem a sávszéltől.
  • elitehun
    Azt ne mond hogy olyan sok csíterrel találkozol. Ha mégis látsz egyet akkor lépj le arról a szeróról
  • Line
    És van rá esély hogy ezt orvosolják vagy akkor ha ezt nem szeretem el is adhatom a gamet?
  • Line
    :(
  • armageddon666
    1msnél is van, és CSben megszoktam hogy a hitbox nem ott van ahol a karakter, szóval marhára megszoktam, de commandonál a zavaró lag akkor van mikor teleportálnak az emberek.
  • Skyline
    Lag pedig mindig van mivel 100-as ping a minimum (az a 4vonalas "jó" ping). :)
  • armageddon666
    Nem feltétlen a sávszélesség számít, hanem hogy hol vagy... Lehet hogy éppen belföldre van egy szélessávú marha jó kapcsolatod, de franciaországba esetleg már nem, és ekkor jön képbe mondjuk egy osztrák, akinek meg jó hozzád is meg a franciához is a kapcsolata...
  • armageddon666
    1. hülyeség... ott a Stinger... meg még 2 másik rakétavető
    2. ??? alig használják...
    3. Glitch, ki kell javítani
    4. Ezt nem igazán értem, régebbi játékra hivatkozik :S
    5. Spawn system tényleg érdekes :S csomószor letesz az mellé aki lelőtt...
    6. Szerintem nem túl erősek a fegyverek... ACR a pontossága és kb. 0 recoil miatt, ezt próbálták alacsony sebzéssel kompenzálni, ami negálható nagyjából a stopping powerrel, így el vesz egy hasznos helyet a perkek közül, szóval még ez is balanced szerintem :)
    7. Sniper tényleg rofl szint... Na jó, kicsit belegondolva, interventionön kéne kicsit növelni.
    8. Final Stand teljesen okés, Last Standnek meg nem nagyon látom értelmét, gyenge szerintem :D én sosem idegeskedtem miatta, minimális figyelmet igényel csak... Konzolon lehet macera lecélozni az emberre, aztán vissza, és tovább, de PCn semmi baj vele :\
    9. Akimbo 1887 + FMJ => nincs Marathon, megint nincs meg, majd kipróbálom, de nem sokszor látom használatban...
    10. Carepackage Glitch fixed... Commando csak lagnál zavaró...
  • Jaffa 2843
    ezzel megerősítetted amit írtam :)
  • Gabe18
    Hát ez a Lagg kérdés nem hinném hogy ennyire egyszerű.Nálam a 30/20 Digi Net mellett bizony jóval többször volt más a Host mint én.Akkor viszont
    1."pofára" válassza ki a hostot és igazából tök mindegy milyen neted van.
    2.Olyan xar az IWNet hogy a 30/20-nál jobb net is csak erre a 50-100-as pingű lagg meccsekre jó.

Mindkét válasz csak az egész rendszer gyengeségét mutatja.
  • Jaffa 2843
    ha egyik sem tetszik nekik akkor nemkell játszani :D

elöbb olvasd el figyelmesen amit irtam, és amiről szó van.
    egyébként a "nem találkoztam laggal" és hasonló aranyköpések két dologra utalhatnak: 1. észre sem veszi a player 2. olyan bika netje van hogy mindig őt választa host-nak.
    általában az 1. a mérvadó
  • elitehun
    Sztem nem a Tactikal insertion-ról beszélt hanem a szar spawnolásról. például lelőttem egy embert elkezdtem felvenni a care package-emet, de persze hogy uóazt akit lelőttem a legközelebbi fordulóba tette (3 lépés) erre az kinyírt és felszedte a cuccaimat mert engem a pálya másik felére tett. Ja és ez demolition-ben történt.
    Ja és vagy mások játszanak tesco-s nettel vagy nekem van valami überprő netem (amit kétlek) de én nagyon ritkán találkozok laggal.
  • Jaffa 2843
    1. Ha az ellen olyan hülye hogy lelőni se képes egy-egy killstreak cuccot, akkor megérdemli hogy leöljék vele...
    2. tactical insertion: ennyi erővel vegyék ki BC2-ből is az egymásra spawnolást... (amiröl még mindig hiszem hogy baromság)
    3. glicheket mindenben lehet találni.. javítva lesznek, ennyi
    4. nemtetszik a killstreak rendszer -> nem a te játékod..
    5. spawn rendszer: aki annyira hülye hogy TDM-et, DM-et és hasonló "sokészkellhozzá" játékmódokat játszik annak bizony számolnia kell azzal, hogy bizony sok embert kell sok helyre lepakolnia a játéknak és nem létezik olyan hely ahol biztosra nem fognak egyböl lelőni
    6. "az összes fegyver overpowered" akkor ki is van balanszolva
    7. sniper viszont tényleg gyengébb, bár jobb is, mert igy nem csipázik minden nyomoronc (amugy 90%ban egy lövésből öl), bár nekem csak intervention-ről van tapasztalatom (semi-auto csipa a bénáknak való), viszont az hogy a semi-auto snipereknek kisebb a recoilja mint egy pisztolynak, az már hagy némi kivetnivalót maga után
    8. last stand, final stand -> felesleges, törölhető
    9. 1887 javitva
    10. commando perk: ezt az "odalaggoloklekéselem" dolgot kihagyhatták volna, elég lett volna ha csak simán megnövelik a távolságot a normál késelésnek, nemkell ez a "10métert csúszok a földön" baromság. egyetlen hasznos dolog ebben a perkben a pro

hirtelen ennyi a véleményem erről :)
  • Skyline
    Biztos nemnagyon érdekel már lassan 2 hete nem indítottam el a játékot,néha idenézek hátha van vmi új jó hír,annyi.
  • gagax
    Most ezt csak én nem értem hogy a 10 probléma az MW2 ben és van benne COD4 es dolog is o_O
  • elitehun
    Nem azért de attól még hogy nem látod nagyon is lehet
  • Skyline
    Az első 2-vel nemigazán értem miagond.
    A 3.-at (végtelen package) nemláttam.
    A 4.-ben inkább az a gusztustalan hogy a csipát CS szintre rakták,tehát semmi tudás nem kell hogy öljön vele az ember ugrabugrálva pillanatra szemhez emelve halálpontos...szánalmas.
    Spawn rendszer. Ez van,egy időlimites spawn megoldja.
    Barrtett öljön 1 lövéssel? Egy francot,automata csipa soseöljön 1 lövéssel.Last stand takarodjon final stand elviselhetően ritka.
    Akimbo 1887 és commando nem javítani,törölni való.
    De a legnagyobb problémát amit fixálni kéne ez sem emeli ki,ez pedig az IWNET rendszer ami egy ordenáré méretű nagy rakás szar a dedikált szerverekhez képest minden tekintetben (ping,lehetőség,support,társaság).
  • Firerock
    valaki tudna nekem adni linket ahhoz a kézikönyvhöz ami régebben volt linkelve?
  • DarkSector
    jah ez jo csak a többi 10-et is beletehették volna...
  • Prince23
    10 dolog, amit utálok "benned"

a mikiért szorry
  • Khandiszno
    #15156: Mert ahhoz hogy 100% legyen asszem meg kell keresned minden laptopot minden pályan es a legnehezebb szinten kell megcsinálni [asszem]
    javítsatok ki ha tévedek
  • aflamin
    #15157: kolegának még nem updatelt a steam. no para, türelem =)