24218
Modern Warfare 2
-
Cingar #16769 ezzel az a baj hogy cod6 jatekosok esetén 10ből 8 tuti hogy vissza fog menni ugyan arra a helyre legalabb 3szor ahonnan leszedte a sniper. Mostansag sokat sniperezek es tapasztaltam mar hogy ha a spawn közelében leszedem tuti hogy vissza fog sétálni rövid időn belül a hülyéje sőt ha felidegesítem magam és nem kilépek inkább, akkor ha beledöglök 5ször akkor is leszedem a rohadékot
persze ez a legnagyobb baromsag amit tehet az ember de ha frusztráltan játszol sok hülyeséget csinálsz
-
Puhos #16768 Kösz.
-
toarpad #16767 Ez korrekt :) -
Puhos #16766 Abban igazad van, hogy a sniper adhat egy kis izgalmat az adott pályán. De ha nem mozogsz, akkor ahogy írtam az első találat után, max. a második után nyekk, ugyanis az ellenség sem egy személyből áll. Tehát ha sniper vagy és nem mozdulsz az adott helyről, könnyen kilőhetnek és ki is lőnek. Ugyanis egyszerre többen több irányból fognak megközelíteni, és akkor a sniper-nek vége.
-
na azért ennek ellentmondanék egy kicsit, ráadásul úgy, hogy nem fekszik nekem a sniper.
tegyünk szerintem különbséget camper és camper között.
szerintem: ha alkalkas arra a pálya, pl. afgán és wasteland, hogy sniperkedjen valaki, ott számomra teljesen elfogadott, hogy ha valaki talál egy jó helyet, és szereti, akkor onnan hasalva lövöldözzön. ebben se realitásban, se játékélmény rombolás szempontjából nem látok negatívumot, még emelheti is a játék színvonalát, plusz izgalmat is jelenthet kiszedni a snipert valahonnan.
a másik fajta camper számomra is idegesítő. az, aki mondjuk egy városi pályán, nem sniperrel kinéz magának egy tereptárgyat, és onnan a jó istennek sem mozdul el, na az a kurvára idegesítő. se nem reális, se nem ügyes, szar, semmi.
számomra viszont ennél még idegesítőbb a rush.
hihetetlenül, kimondottan az UT irányába tólja el a játékot az, aki a futás gombról le sem véve az újját, rohan mint a barom egyfolytában, és azzal nem törődik hogy minél kevesebbszer haljon meg, csak azzal, hogy a death-nél többször öljön. ha érthetően mondtam.
ez olyan pofont ad a játéknak, olyan alacsony szintre szállítja az élvezhetőségét, hogy az hihetetlen.
-
Puhos #16764 jav: leba@ni - elba@ni -
Puhos #16763 Ha már itt tartunk, hogy mi az utálatos, akkor szerintem az eléggé utálatos, hogy ha valaki beáll, befekszik egy adott helyre és onnan mesterlövészpuskával szedi le az embert /camper/. Mert ugye vannak ilyen pályák /Afghan, Wasteland, stb.../ ezt marhára rühellem én is, gondolom sokan mások is. Jó, most valaki erre azt mondja, hogy nálam is ott van a mesterlövészpuska, igen ez igaz, de én nem fekszek, hasalok, egy helyben, hanem mozgok. Mert ha nem mozogsz akkor az első találat után úgy is kilőnek. Egyébként az utóbbi időben egyre kevesebbet használom a második variációt.
Az, hogy nekem másodlagosra be van rakva a G18 akimbo, ez nem jelenti azt, hogy ezzel rohangálok végig a pályán. Igaz szerintem van olyan pálya ahol eléggé "hatásosan" használható pl.: Favela.
De nézhetjük még a sok GL-s noob kispöcsöket. Ezek nem csinálnak mást, csak egymás után fo@@ák ki a Gl-t. Szerintem ezek tudják igazából leba@ni a játékot. -
Cingar #16762 Utalatos dolog az akimbo g18 es a gl is de nem lehet elitelni senkit sem azert mert masodlagosnak bent van es neha hasznalja es nem azzal torzul 8mapon keresztul. -
fawcet #16761 GL szerintem imbáb mint G18 akimbo, nemegyszer kezdőről kezdőre lőnek be, míg akimboval azért közelebb kell menni. Szerintem a GL nyugodtad mehetne equipmentbe és csak 1db-bal! Akkor már skillesebb lenne a game, mert scavengerrel is csak egyet tud felvenni, és nem járna mellé granyó. De ez csak álmodozás. :) -
azért a G18 akimbok elmondanak mindent egy játékosról -
toarpad #16759 Elsődleges: SCAR-H + GL
Másodlagos: Stinger
Semtex, Stun Grenade X2
Perkek: Scravenger Pro, Stopping Power Pro, Ninja Pro
VAGY
Elsődleges: UMP45
Másodlagos: USP.45+Tactical knife
Blast Shield, Stun Grenade X2
Perkek: Marathon Pro, Lightweith Pro, Commando Pro
A második variációért el lehet ítélni , de nem érdekel :) Én ezt szeretem és kész -
rexsimus #16758 Még nincs odáig fejlesztve az RPD, de majd kipróbálom :) -
Ezt remélem nem rám értetted. 1. Én 90%-ban elsődleges fegyvert használok. 2. Más az aki akimbo+maraton-nal rohangál végig a meccsen mint, amikor egy szorult helyzetbe előrántod és kihúz a bajból.
Azokat én is elítélem akik csak akimbo-val rohangálnak egész meccsen, de azért ha benne van a játékban, néha használhatja is az ember. GL is úgy van, ha néha használja valaki akkor semmi gond vele, de ha scarvengerrel rohangál és pötyögtet egyfolytában az már utálatos dolog. Szóval a lényeg, hogy nem azért kell ítélkezni, mert használja az ember , hanem azért ha csak azt vagy nagy mértékben azt használja valaki. -
osan #16756 A nyomorék akimbosok! Az ilyenek basszák el a játékot! -
Elsődleges: TAR-21 + Silencer
Másodlagos: G18 Akimbo
Claymore, Stun Grenade X2
Mostanában kissebb pályákon:
Elsődleges: Vector + Holographic Sight
Másodlagos: AA-12 Extended mags
Claymore, Stun Grenade X2
Perkek: Scravenger Pro, Stopping Power Pro, Stedi Aim Pro -
Puhos #16754 Elsődleges: ACR ACOG
Semtex, Flash Grenade X2
Néha, ha a pálya olyan akkor:
Elsődleges: Barrett .50CAL Thermal
Claymore, Flash Grenade
Perkek: Scravenger Pro, Stopping Power Pro, Ninja Pro. -
Thermalt snipereken kívül érdemes még rpd-re rakni úgy hogy rajta van még a grip, és stopping powerrel, ugyanis kis sorozatokkal simán le lehet szedni vele az ellent nagy távolságból! -
rexsimus #16752 subre nem éri meg, mivel nem távolra valók, a thermal meg távolra hatásos, sniperekre valók igazán. -
Sztem bátran megveheted azt a tudodmelyik másik játékot. Ott is voltak/vannak bugok, de pub szinten gyönyörűen játszható, élvezetes, dolgozik a PB, adminok vannak a szervereken (van kb. 6 magyar szeró is), szóval maga a paradicsom egyelőre.
Hogy ne csak a jót mondjam, a versenyjátékra nem 100 %-ig készítették fel, nehézkes egyelőre warozni (bár az mw2-nél azért jobb), néha ledob embereket, a warok végén a pontszámot nem írja, neked kell az utolsó pillanatban screenshotolni.
De elvileg ezek ismert hibák, patchelni fogják. -
miért lenne az ? bc 2 az egy külön játék és szerintem földbe döngöli ezt pedig ez is megvan...ha esetleg kiadnának pályákat és nem 5 mapot amiben 2 cod 4-es ráadásul x exkluzív, így még várhatunk is rá meg még lehet fizetős lesz... ezt úgy, hogy már tavaly novemberben megjelent és azóta semmit se adtak.
-
fawcet #16749 Megéri thermot rakni a fegyverre? Most ump45-el kisérletezek, eddig megszereztem uzira, vectorra de olyan gyengék messzire.
Augra jött be igazán, de az nem sub fegyver. -
Még nem bizonyított, hogy PC-re pénzbe fog kerülni, addig meg felesleges rágódni rajta.
Morphologu, szerintem az ACR a legális no recoil cheat :) De biztos megváltozik a véleményem, ha avval nyomom.
Nekem most UMP45 FMJ + Holographic sight, Cold-Blood Pro, Commando Pro ás Akimbo PP2000
Vagy: M4A1 Extra Mags, Sleight of Hand, Cold-Blood Pro, Ninja Pro
Pengn: gondolod kevesebb a cheater boxon??? :D Ez jó. Nem hiszem, hogy számolná valaki, de gondolom ha van tört is, akkor van cheat is... Mindenesetre én a PC-t preferálom, nekem könnyebb egérrel FPS-t játszani, próbáltam boxon, de nekem nem ment.
lydog: inkább költötted volna a pénzed különórákra egy nyelvtantanárnál... -
oregon1987 #16747 Na utána néztem és durva hogy pár új pályáért pénzt kérnek el amikor eddig ingyenesek voltak a Cod4-hez mega CodWaw-hoz is! -
oregon1987 #16746 A DLC pc-re ingyenes lesz vagy fizetős egyébként!? -
oregon1987 #16745 Én most fogom megvenni 6000-ért, mivel már nem igen lehet törtel játszani ezért megveszem mert ennyit szerintem megér! -
bocs, de hülye vagy ha megveszed.
én többet egyet sem!!!!!!!!!!!! -
Hát hosszú idő után felmentem játszani és egyszerűen rémes volt minden :S
Most gondolkozok azon hogy megvegyem a BC2-őt 8k-ért -
Ja meg ugyan ebben a szerelésben M4A1 -
Sziasztok csak kíváncsiságból kérdezem ki milyen fegyvert használ olyan 70-80%ban és milyen összeállítással?
Nekem most topp az ACR+FMJ+Shotgun (szerintem k**** jó rajta
másodlagos: THUMPER vagy M93 RAFFICA+FMJ és valamelyiken Silencer
Aztán bújhatnak fal mögé
-
SZIASZTOK! Multi közben mindig kilép a game,5-10 perc után,de úgy mintha nem is lett volna elindítva!!Újra telepítettem akkor is!Win7 alatt is,és XP SP3 alatt is.HELP!!Valaki járt már így? -
boxon is iwnet van de ez hülyén hangzik, mert sokan azt hiszik hogy ez egy szerverhálózat, holott ez csak egy program ami összeköti az embereket "online-lan"-ba. amúgy az iwnet "IW=infinity ward" vagyis a játék fejlesztők nevének a rövidítése, vagyis platformfüggetlen.
de ha valaki másképpen tudja, jaítson ki. -
Pengn #16730 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy xbox360-on mennyivel jobb a játék mint PC-n? Boxon is van IWNet vagy csak PC-n? Gondolom kevesebb a Cheater is. Ja és a legfontosabb hogy boxon lehet e pályát választani, vagy ott is csak véletlenszerűen bedob valahova? Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom, hogy PC-re vagy boxra vegyem meg. Előre is köszi. -
Cingar #16727 az szép , gondolom volt röhögés
-
Na most volt TD, a game winning kill lett az enyém, méghozzá Care Package-el! Lol, dobókockás emblem-et meg title-t adott...
-
Az semmi, Ground warban olyan hackelt szeróra rakott be, hogy mindenből egyszerre 3-as sorozatot tudtam lőni, mint a Famas esetében, gl-ből is 3 ment egyszerre, rpg-ből is, de még az intervention is 3 lőtt ki egyszerre, mondom OMFG WTF és tsi... -
Na úgy látszik nálam összexarta magát az IWnet. GW-ben először 5perc után nagy neheten bedobott egy meccsbe. Töltő képernyőn TDM volt írva, erre domination volt, ráadásul nem volt sebzés. Egyszerűen senki se tudott megölni senkit. Aztán beléptem egy másikba, ott a zászlót nem lehetett elfoglalni. De ezután már egyáltalán játékost se talált GW-ben. MTDM-ben pedig 2v2-be nyomtuk...Azt hiszem várok pár órát hátha rendbe jön. -
Köszi szépen, erre voltam kiváncsi. -
rexsimus #16722 A sebzés növekedés függ az eredeti sebzéstől. Új sebzés = Régi sebzés * (100+Régi sebzés)/100. Ha pl. előtte egy lövés 50 életerőnyit sebzett, akkor Stopping Powerrel 50*(100+50)/100 = 75-öt fog sebezni. -
Kérdeznék egy olyat, hogy valaki tudja-e, mennyivel nagyobb sebzés lesz a fegyvereknek a stopping power perkel. köszi. -
hát ,lehet mégsem veszem meg