Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cumpy1337
Na most az elõbb futottam össze egy taggal, aki kb. 11 éves lehet:D
Egyfolytában mondta a magáét h "cheater" stb.
Annyira n00b volt szerencsétlen, fegyóra rakhatós shotival lõttem le 4-embert mellette, majd õt, és azt mondja h csíter...
Szerencsétlen gyerek... :D

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Prince of Máté
Húh milyen kis csata volt pubon :P
Sima HQ meccs, semmi lag, semmi cheat, kiegyenlített csapatok.
Elején 100-0 volt az állás az ellenfél javára, aztán szépen lassan kezdtük behozni... míg a végén 195-195-re egyenlítettünk.
Mondanom sem kell, mindenki végig izgult, de az utolsó HQ-t senki nem tudta elfoglalni. A Killstreakek megnehezítették az ellenfél és a mi dolgunkat is, szórtuk a Harriereket, Stealth Bombert, majd szerencsére jött egy barátságos Chopper Gunner. Nagy nehezen a csapatunk elfoglalta a HQ-t, már mindenki írta a GG-t, de nem nagyon akart átváltani a számláló 200-ra. Egyszer csak meghallom a Nuke hangját, na mondom ez durva lesz :D és a vicces az, hogy azelõtt csapódott be, mielõtt elértük volna a 200-at, természetesen friendly Nuke volt.
Ez a meccs epikus volt, látnia kellett volna mindenkinek!
Az ilyenek miatt jó a MW2!

PredatorHUN
Gondoltam, hogy kérdezték, vissza is olvastam, de nem találtam.
Köszönöm a választ. <#worship>

Frank99
ha visszaolvasol megtalálod a választ, de:

a programfiles/steam/userdata könyvtárat mentsd, meg a /steamapps/common/modernwarefare2/playerst is...
és install után ha ezt visszateszed, nem lehet gond.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

PredatorHUN
Biztos kérdezték már:
Ha új gépem lesz, újra lesz telepítve a játék, akkor megmaradnak a mentéseim, elmenti a Steam? <#help>

Nekem nincs ilyen perk.Vagy valamelyik csapattársnak volt ilyen és ettõl mindenki ilyen gyors lett?20 méter megtétele kb negyed másodperc alatt.Az azért kemény perk lenne.
Frank99
az újaknak mondom, hogy a warez topic az nem itt van.
és ha válság van, akkor is lehet olvasgatni a fent a kép alatti szöveget.

van olyan perk amitöl tevagy a leggyorsabb ember a mapon :DDDD nem csit
Nekem már volt olyan,hogy beléptem egy játékba és olyan gyorsan futottam mint flash gordon.Nem használlok cheat-et.Azonnal kiléptem.A kérdésem az lenne,hogy ez kihat-e a további játékra,vagy csak abban a partiban voltam "fertõzött"?
elitehun
játékmódtól függ
nah jól kezdõdik a nap 2kört jatszottam és ketszer össze is jött a nuke <#violent><#idiota>

Jaffa 2843
tdm?
valamennyit mindig kell várni, de ha pl TKzol akkor több a várakozás

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Sziasztok, sportos jó reggelt mindenkinek

Kérdésem: Hardcore módban mitõl függ a "waiting to respawn" ideje ????

Köszönöm.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mw2-es steam accuntot keresek (az olcsóbb hozzájutás reményében) ha lehet pm-ben írjon aki eladná. köszi elõre is.

Frank99
SKY!

INNENTÕL AMI NEM a játékhoz (gyengébbek kedvéért MW2) kapcsolódó comment, a házigazdát, másik fórumozót támadó, offoló stb, stb. stb. azt törlöm, amíg erõmbõl telik.(bár eddig is ezt csináltam, de mindegy)

addig amíg moderátor oldalról nem lesz más döntés...

Frank99
megvárom a választ.

Firerock
ne sértõdj már be

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Frank99
NA, itt vége.

ha úgy gondoljátok, akkor visszaadom az MW2 házigazdaságát.

megírtam a moderátor topicba.

várom a döntést.

Frank99
amúgy bemegy rinyálni a modi topicba, hogy töröljenek már engem, mert én mit csinálok..... nézzétek meg, érdemes...

itt ...

Frank99
ez szted vicces?

én nem menja*csáztam, és már eléggé unom....
de nem én fogom megunni.

egyszer nemrég a békesség miatt hagytam a beteget, gyógyuljon. de más sokat tud. sztem annyit, hogy már felejtenie kell.

elég volt.

armageddon666
:DDD
vajon #15349-nek számozza vagy már #15359-nek?

@

Frank99
sztem õ még nem állt egy szikla szélén, ahol próbált pisilni de szembe fújt a szél....

amíg alszom, nem fogom törölni, de utána repülsz, amint ide érek. ez tuti.

sztem keressél egy barátnõd, és azzal szórakozz...(imho b+)

nekem sem válaszoltak modi odalról,úgyhogy úgy gondolom, hogy az ide nem illõ commenteket törölni fogom, mert ez a dolgom.

lehet sírni, de ÍGY lesz.

Firerock
jóis
nagyon kevés csaló van
eddig még nem láttam 1et sem
de ha látnék lelépnék rögtön és nem is idegesítem fel magam:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Frank99
hát lõdd fejbe...
:-)))

F E R I
De fejbe tudnám lõni az ilyen nyomorék csalókat, pedig olyan jó kis játék lenne ez ...

Csirkemell nélkül nincs élet!

DarkSector
jah ez pont ma volt, hogy felmentünk egy haverral.
énrám osztotta a host-ot, mint kiderült késõbb, és 2-3 perc után kifagyott a gépem, míg a többiek simán tudtak játszani utána, és ahhogy nyomtam egy RESET-et, utána mesélte haverom, hogy õket is ki..ta a hostról.
elég durva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
p2p alkalmazás ez a IWnet.
vagyis hostoláskor információcsre történik a gépek között, nagyon kis mennyiségben panaszkodtak játék alatt bekapott vírusokról.

meg beszéltek asszem olyat, hogy néhány csít képes megváltoztatni álformálni a te gépeden a játékot, ezt én se értem, lehet csak konzolon....
volt hogy egy szerón mindenki gyorsan futott, meg stb ahhoz képest hogy csak néhány (vagy csak 1) ember használt csítelést. szóval ahhogy mondták is, alt+f4

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
esetleg nem sorozatgránátok vannak a szerveren, hanem sokszoros XP... és esetleg egybõl lvl70 leszel...

De hallottam olyanról, hogy negatív XP :) és veszted a szinteket :D

@

F E R I
Milyen maradandó kárt okozhat?

armageddon666
Ha ilyet látsz alt+f4, mert maradandó kárt okozhat.
Kitiltani nem tiltanak.

@

DarkSector
téged tuti nem csak az a baj, hogy õket sem.
lekopogom, én eddig 1-el se találkoztam.

Frank99
az ilyet játékot azonnal el kell hagyni...

F E R I
Na megvolt az elsõ tapasztalat a végtelen gránát esõvel is... Vmi nemnormális cheater lett a host és mindenki gránátvetõvel, majd AC130-al lõtt egymásra és voltak, akik repültek is... Komolyam mondom nem értem mi ebben a szórakozás... Remélem engem nem tiltanak le emiatt...

Frank99
látom valaki rinyált a modi topicban..
én is...

nem mondok mást, ami nem a topichoz kapcsolódok, aki elküld a csába, ami/aki anyázik, ami, ami, az radír, radír....

ennyi.

Köszi szépen.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

CSá!
Szeretném megkérdezni, hogy mi annak az oldalnak a címe ahol meg lehet nézni, hogy kiket bannoltak /csalás, stb../ miatt. Köszönöm. Kíváncsi vagyok valakire, és megszerettem volna nézni.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Frank99
játszhatjuk ezt egy darabig, úgy gondolom nekem van FOR-om...
ha neked ez így jó...
úgyis jön a hétvége.

<#lama><#taps>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

DarkSector
én mindig berakom ... már amikor játszom.
nagyon állat, messzebrõl késelhetsz, és hirtelen az ellenség elé ugrasz, késeléskor. Ez nem vonatkozik a dobókésre, meg asszem a szúrókéselésre sem, bár utcsót nem néztem még.
és ami a legvicessebb, hogy bármien magasról leeshetsz, és nem sérülsz meg....:D

vagyis: a sima commandó van a távolból késeléshez, és csak akkor véd az esésektõl, mikor pro...

Szega87
Semmi probléma nem lenne itt, csak mint ahogy a valós életben úgy a fórumon/ban is az eltérõ generációk másként gondolkoznak és ilyenkor ami feszültség adódik nem mindig megfelelõ hangnemben kerül megvítatásra. Tolerancia.

Szubjektív vélemény hogy Skyline ebben és más topicban is bõven kimerítette "a szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások" keretét. BFBC2 topicba is kapta már az ívet az öregektõl, ott sem viselik jó szívvel a tinitacskó effektus vérpistike genetika kódját

Frank99
írtam a moderátornak az sg-re, remélem így meg fogod érteni az alapvetõ szabályokat.

igazad van, a menj p*csába, az ideillõ comment.

cumpy1337
én imádom :D egyszerûen nem tudok már nélküle lenni. pl: ha körbevesznek az enemyk és csak egy szakadék van simán leugrok, nem lesz semmi bajom, a hosszú késtáv nélkül meg nem tudok késelni xD

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Teljesen igaz.MW2 szép és szórakoztató játék.És a játékon van a hangsúly.Nem harci szimulátor.Egy játék sem hasonlít a valósághoz.Ha valakinek életszagú élmény kell,irány paintballozni,vagy inkább airsoft,mert ott a fegyverek az eredeti pontos másolata.Ott aztán lehetne noob-ozni meg camperezni,mikor egy profi csapat szétlõtte a seggét.
tudod mit oké,am használja valaki a commondo pro-t?van annak értelme?
Prince23
Szutyoknak azért nem kéne nevezeni, már nem azért. Mikor kijött itt vertük a cerkánkat, h micsoda állat game lett. IW nem ennyit érdemel. Nyílvan mw2 mozgásilag sokkal pörgõsebb. Nem is illene összehasonlítani a BC2-vel, arra ott az Arma2. Sõt arma 2 már sokkal inkább szimulátorosabb. a bc2 cseppet sem az! Mert mi az már hogy lelõnek 10%healre és ugyanúgy tudoikm futni és ugrálni mint egészségesen? ennyit a szimulációról, akik sokan abba a kategba csomagolják a bc-t. max a fegyverek terén lehet azt mondani hogy kicsit realisabb.
A lényeg, hogy a BC2 agyba-fõbe veri háborús hangulat tekintetében az MW2-õt. Ennyivel több és jobb tõle. De attól nem szar és nem szutyok az mw2.

Azért várjuk ki a végét a végleges BC2 nek. A béta nem rossz.
Az MW2 sokkal inkább populáris, fun game lett. Ebben van a nagyobb üzleti potenciál.
Ha csak könnynedén akarok pötyögni egy kicsit. Ki osztani pár hedsátot a tömérdek noobnak akkor nagyon jó. Csak a rendszer rossz amibe be van szorítva a multi.
Amikor több idõm van és inteligensebb csapat játékot szeretnék játszani akkor egyértelmû, hogy a BC2 lesz a befutó.
Itt közel sincs akkora siker élmény. Sokkal jobban meg kell érte küzdeni. Nem nagyon van free frag.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Frank99
Fejezd be, 1 diplomával + 2 oklevéllel vállalkozó vagyok 17 éve, de minek dicsekedjek vele...

ami nem a témához kapcsolódik, ezután is törölni fogom.
javaslom elolvasni a moderálásnál, mit lehet és mit nem...

Frank99
a faxért játszol vele, és miért rinyálsz itt állandóan.
Az összes létezõ topicban ahol te megfordulsz ugyanezt csinálod, te ÁSZ..
Ne játsszál vele, és kész, de nem, te itt kelted a feszültséget.
Menjél lapátolj havat vazzeg.

Frank99
Sky, te nekem itt ne q.anyázzál.
megmondtam, hogy a BC téme röpül innen, de te visszahozod állandóan, és a többiek is unják.
repült a comment, és a rá adott válaszok is.
és innentõl így lesz.
ha meg még1x q.anyázol, bann lesz, mert kérek neked egyet!