Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyfolytában mondta a magáét h "cheater" stb.
Annyira n00b volt szerencsétlen, fegyóra rakhatós shotival lõttem le 4-embert mellette, majd õt, és azt mondja h csíter...
Szerencsétlen gyerek... :D
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
Sima HQ meccs, semmi lag, semmi cheat, kiegyenlített csapatok.
Elején 100-0 volt az állás az ellenfél javára, aztán szépen lassan kezdtük behozni... míg a végén 195-195-re egyenlítettünk.
Mondanom sem kell, mindenki végig izgult, de az utolsó HQ-t senki nem tudta elfoglalni. A Killstreakek megnehezítették az ellenfél és a mi dolgunkat is, szórtuk a Harriereket, Stealth Bombert, majd szerencsére jött egy barátságos Chopper Gunner. Nagy nehezen a csapatunk elfoglalta a HQ-t, már mindenki írta a GG-t, de nem nagyon akart átváltani a számláló 200-ra. Egyszer csak meghallom a Nuke hangját, na mondom ez durva lesz :D és a vicces az, hogy azelõtt csapódott be, mielõtt elértük volna a 200-at, természetesen friendly Nuke volt.
Ez a meccs epikus volt, látnia kellett volna mindenkinek!
Az ilyenek miatt jó a MW2!
Köszönöm a választ. <#worship>#worship>
a programfiles/steam/userdata könyvtárat mentsd, meg a /steamapps/common/modernwarefare2/playerst is...
és install után ha ezt visszateszed, nem lehet gond.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha új gépem lesz, újra lesz telepítve a játék, akkor megmaradnak a mentéseim, elmenti a Steam? <#help>#help>
és ha válság van, akkor is lehet olvasgatni a fent a kép alatti szöveget.
valamennyit mindig kell várni, de ha pl TKzol akkor több a várakozás
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Kérdésem: Hardcore módban mitõl függ a "waiting to respawn" ideje ????
Köszönöm.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
INNENTÕL AMI NEM a játékhoz (gyengébbek kedvéért MW2) kapcsolódó comment, a házigazdát, másik fórumozót támadó, offoló stb, stb. stb. azt törlöm, amíg erõmbõl telik.(bár eddig is ezt csináltam, de mindegy)
addig amíg moderátor oldalról nem lesz más döntés...
ha úgy gondoljátok, akkor visszaadom az MW2 házigazdaságát.
megírtam a moderátor topicba.
várom a döntést.
itt ...
én nem menja*csáztam, és már eléggé unom....
de nem én fogom megunni.
egyszer nemrég a békesség miatt hagytam a beteget, gyógyuljon. de más sokat tud. sztem annyit, hogy már felejtenie kell.
elég volt.
amíg alszom, nem fogom törölni, de utána repülsz, amint ide érek. ez tuti.
sztem keressél egy barátnõd, és azzal szórakozz...(imho b+)
nekem sem válaszoltak modi odalról,úgyhogy úgy gondolom, hogy az ide nem illõ commenteket törölni fogom, mert ez a dolgom.
lehet sírni, de ÍGY lesz.
nagyon kevés csaló van
eddig még nem láttam 1et sem
de ha látnék lelépnék rögtön és nem is idegesítem fel magam:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
:-)))
Csirkemell nélkül nincs élet!
énrám osztotta a host-ot, mint kiderült késõbb, és 2-3 perc után kifagyott a gépem, míg a többiek simán tudtak játszani utána, és ahhogy nyomtam egy RESET-et, utána mesélte haverom, hogy õket is ki..ta a hostról.
elég durva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vagyis hostoláskor információcsre történik a gépek között, nagyon kis mennyiségben panaszkodtak játék alatt bekapott vírusokról.
meg beszéltek asszem olyat, hogy néhány csít képes megváltoztatni álformálni a te gépeden a játékot, ezt én se értem, lehet csak konzolon....
volt hogy egy szerón mindenki gyorsan futott, meg stb ahhoz képest hogy csak néhány (vagy csak 1) ember használt csítelést. szóval ahhogy mondták is, alt+f4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De hallottam olyanról, hogy negatív XP :) és veszted a szinteket :D
@
lekopogom, én eddig 1-el se találkoztam.
Csirkemell nélkül nincs élet!
én is...
nem mondok mást, ami nem a topichoz kapcsolódok, aki elküld a csába, ami/aki anyázik, ami, ami, az radír, radír....
ennyi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Szeretném megkérdezni, hogy mi annak az oldalnak a címe ahol meg lehet nézni, hogy kiket bannoltak /csalás, stb../ miatt. Köszönöm. Kíváncsi vagyok valakire, és megszerettem volna nézni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
ha neked ez így jó...
úgyis jön a hétvége.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nagyon állat, messzebrõl késelhetsz, és hirtelen az ellenség elé ugrasz, késeléskor. Ez nem vonatkozik a dobókésre, meg asszem a szúrókéselésre sem, bár utcsót nem néztem még.
és ami a legvicessebb, hogy bármien magasról leeshetsz, és nem sérülsz meg....:D
vagyis: a sima commandó van a távolból késeléshez, és csak akkor véd az esésektõl, mikor pro...
Szubjektív vélemény hogy Skyline ebben és más topicban is bõven kimerítette "a szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások" keretét. BFBC2 topicba is kapta már az ívet az öregektõl, ott sem viselik jó szívvel a tinitacskó effektus vérpistike genetika kódját
igazad van, a menj p*csába, az ideillõ comment.
Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7
A lényeg, hogy a BC2 agyba-fõbe veri háborús hangulat tekintetében az MW2-õt. Ennyivel több és jobb tõle. De attól nem szar és nem szutyok az mw2.
Az MW2 sokkal inkább populáris, fun game lett. Ebben van a nagyobb üzleti potenciál.
Ha csak könnynedén akarok pötyögni egy kicsit. Ki osztani pár hedsátot a tömérdek noobnak akkor nagyon jó. Csak a rendszer rossz amibe be van szorítva a multi.
Amikor több idõm van és inteligensebb csapat játékot szeretnék játszani akkor egyértelmû, hogy a BC2 lesz a befutó.
Itt közel sincs akkora siker élmény. Sokkal jobban meg kell érte küzdeni. Nem nagyon van free frag.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ami nem a témához kapcsolódik, ezután is törölni fogom.
javaslom elolvasni a moderálásnál, mit lehet és mit nem...
Az összes létezõ topicban ahol te megfordulsz ugyanezt csinálod, te ÁSZ..
Ne játsszál vele, és kész, de nem, te itt kelted a feszültséget.
Menjél lapátolj havat vazzeg.
megmondtam, hogy a BC téme röpül innen, de te visszahozod állandóan, és a többiek is unják.
repült a comment, és a rá adott válaszok is.
és innentõl így lesz.
ha meg még1x q.anyázol, bann lesz, mert kérek neked egyet!