Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mondhatjátok rám, hogy nem voltam türelmes.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
a mentést a steam profilod tartalmazza, online.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egy fél oldal sincs, nem véletlenül mondtam.
PONT nekem köszönte meg valaki. ennyit segítek.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Csak nem szárazon a csokisba???
<#hehe>#hehe>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ha valaki szeretne spec ops módban jácani velem az vegyen fel Steam re😄
Steam em:Joci32
The Matrix has you...
elvileg (és ez a szinkronizálásból látszik) el van mentve egy külön szerveren (steam) minden adatod, minden játékodról (ami steames..logikusan..) ott megtalálható, azokat egyezteti a gépeden találhatóval és ami újabb azt fogja használni.
The Matrix has you...
Azt mondtad menned kell

Fire vel megprószáltuk,de csak az egyiket tudtuk megcsinálni és azt sem veteranba
vegyél fel nyugodtan: darSectorHT
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ma nyomtam 2 menetet.
Csak kérdem az elsõ menetben 31/2-es stat nagyon gáz?<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
steam:gab_63
vagyis hogy kell valóságban felmászni?
bal karoddal pl tartod magad, addig flengeded a jobb karod, majd uj fogás, és addig végig tartanod kell a másikat, majd tartod a jobb kezeddel magad (jobbegér) és elengede, illetve benyomod közben a bal-t kb ien elven mûködik.
ugras utan meg nyomd mindket gombot es kesz. ne nyomogasd, hanem tartsd lenyomva.
(nemtom nekem erre sose kellett figyelni, olyan beleelessel jatszok, hogy mikor csuszik lefele, akkor akarat nelkul is nyomom a ket gombot full erovel 😄 )
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
A játék elején van 1 havas pálya, a második feladat lenne átugrani 1 szakadékon, de nem sikerül megcsinálnom. Átugrok és ezután nem tudja belevágni a jégbe a "kampóit", utána lecsúszok a szakadékba és kezdhetem elõröl.
Hogyan kell itt továbbjutni?
Elõre is köszönöm!
Engem is érdekelne valami magyarázat, persze ha tud rá Valaki valamit 😄
A TDM-en kívül minden mód megy.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
3rd-ben pl talál embereket, de sima tdm nem megy...<#szomoru1>#szomoru1>
Csirkemell nélkül nincs élet!