Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EnZsolt
Na végre én is megvettem a játékot, úgyhogy miután kipörgettem a single-t már megyek is multizni 😊

Nem mondhatjátok rám, hogy nem voltam türelmes.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

DarkSector
semmit nem kell tenned, ha installálod, szinkronizál és visszaáll a mentésed.
a mentést a steam profilod tartalmazza, online.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
engem az érdekelne, hogy mivel tudtad elcseszni?

The Matrix has you...

Frank99
ha ennyit nem vagy képes visszaolvasni, akkor sajnállak.
egy fél oldal sincs, nem véletlenül mondtam.
PONT nekem köszönte meg valaki. ennyit segítek.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

djjeges
Köszi szépen a nagy segítséget...

Frank99
csak egy FÉL oldalt kell visszaolvasni...

djjeges
Lenne 1 olyan problémám hogy elcsesztem a mw2-t, és újra akarom telepíteni.De úgy hogy a fejlõdéseim a fegyvereim megmaradjanak.Nemtudjátok hova menti ezeket a fileket?

gyere babám,de csak ha kitartó vagy

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Dehogynem!! ugy az izgi...mert hát ugye azért kicsi,hogy ne fájjon

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Frank99
hujjuuj!

Csak nem szárazon a csokisba???

<#hehe>

HD JOHNNIE
pár hozzászólással lejjebb megtalálod a partnered 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sziasztok 😊
ha valaki szeretne spec ops módban jácani velem az vegyen fel Steam re😄
Steam em:Joci32
bigapó
sikerült már megcsinálnod?

The Matrix has you...

bigapó
frissen általában jól nyomja az ember, bár pár kör kell a belerázódáshoz, de ezek szerint Te egy ûberpró vagy 😊 grat hozzá.

The Matrix has you...

bigapó
ha külön partición van a steam és ezáltal a játék is telepitve, akkor nem kell mást tenned, mint az mw2 dvd-t berakni (az 1-es számút) és elinditani a telepitést. felrakja a steam-et, cloud-al szinkronizál automatikusan és már lehet is játszani. ennyi. minden el van rajta mentve.
elvileg (és ez a szinkronizálásból látszik) el van mentve egy külön szerveren (steam) minden adatod, minden játékodról (ami steames..logikusan..) ott megtalálható, azokat egyezteti a gépeden találhatóval és ami újabb azt fogja használni.

The Matrix has you...

PredatorHUN

Másnak is ezt csinálja, vagy csak nekem ilyen tüdõfejû a Steam?

Dehogy😊
Azt mondtad menned kell

Firerock
már félre is kúrsz?😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Már csak ez a két pálya hiányzik

Ismét kérnék egy jelentkezõt..
Fire vel megprószáltuk,de csak az egyiket tudtuk megcsinálni és azt sem veteranba

Kicsikiraly
nekifutásból ugrottál?

DFTBA &#3232;_&#3232;

DarkSector
nemtudom, én nem töröltem senkit
vegyél fel nyugodtan: darSectorHT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LeWyTy
Te nekem eltûntél steamról... miért? xD

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Lassan 2 hete nem játszottam.
Ma nyomtam 2 menetet.
Csak kérdem az elsõ menetben 31/2-es stat nagyon gáz?<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kérek egy önkéntest,aki segitene megcsinálni,a 2 spec-ops küldetést!!!
steam:gab_63

DarkSector
Magyarul úgy viselkedik mintha a 2 karod lenne, értelemszerûen ha valóságban is elengednéd mindkét kezeddel (mindkét gombot felengeded), leesnél.
vagyis hogy kell valóságban felmászni?
bal karoddal pl tartod magad, addig flengeded a jobb karod, majd uj fogás, és addig végig tartanod kell a másikat, majd tartod a jobb kezeddel magad (jobbegér) és elengede, illetve benyomod közben a bal-t kb ien elven mûködik.

lol. az a lenyeg, hogy ne legyen olyan, hogy egyik egergomb sincs lenyomva, mert akkor olyan mintha mindket maszokampot elengedned... tehat 1. balgomb lenyom, 2. jobbgomb lenyom, 3. balgomb felenged, 4. balgomb lenyom, 5. jobb felenged, 6. jobb lenyom, stb.

ugras utan meg nyomd mindket gombot es kesz. ne nyomogasd, hanem tartsd lenyomva.

(nemtom nekem erre sose kellett figyelni, olyan beleelessel jatszok, hogy mikor csuszik lefele, akkor akarat nelkul is nyomom a ket gombot full erovel 😄 )

Amúgy a hegymászós résznél bõven elég ha a az egeren mind a két gombot folyamatosan kattogtatod én is úgycsináltam,Firerock vegyél fel steamre én csak hctdm-et nyomatok😄,ez a cimem --> shadowdoom400
Bamba lehetsz ha állandóan leesel! xD

Firerock
valaki hctdm most?

DarkSector
nah mûkszik a TDM már.

HD JOHNNIE
azt hiszem felváltva kell õket, nem gyorsan csak lassan. Tartod a bal gombot, elengeded majd egybõl nyomod a jobbot. Asszem így kell.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Köszönöm a gyors választ, de az a baj, hogy nyomom én, de akkor is lecsúszik.
PredatorHUN
Jah, és még utánna is nyomni kell az egyik gombot (amelyik kezében a "kampó" van),mikor kapaszkodik.

PredatorHUN
Asszem nyomva kell tartani végig (csúszás közben) mind két egérgombot.

Sziasztok!

A játék elején van 1 havas pálya, a második feladat lenne átugrani 1 szakadékon, de nem sikerül megcsinálnom. Átugrok és ezután nem tudja belevágni a jégbe a "kampóit", utána lecsúszok a szakadékba és kezdhetem elõröl.
Hogyan kell itt továbbjutni?
Elõre is köszönöm!
Szega87
fura nekem sem megy a TMD, csak a 9vs9 be ground waron

Firerock
gyertek Hc TDM,ezerszer jobb😊

DarkSector
eddig is az volt, de legalább lehetett vele játszani.

teckdeck
Ez a probléma nekem is fentáll :S
Engem is érdekelne valami magyarázat, persze ha tud rá Valaki valamit 😄
A TDM-en kívül minden mód megy.

V43 1105
Mert a TDM egy hulladék ? 😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
Miért nem megy a multiban a TDM???
3rd-ben pl talál embereket, de sima tdm nem megy...<#szomoru1>

F E R I
Hehe, olyan átéléssel írtad le, mintha valóban élõben nyomtátok volna! <#taps> Mellesleg tényleg nagyon ritka a kiegyenlített meccs, általában mindig vmelyik csapat jobban meglóg a pontszámait illetõen.

Csirkemell nélkül nincs élet!

Szega87
az nagyonszep stat, grat <#eljen>

új favorit fegyver az RPD, grip+fmj és lehet menni darálni <#violent>
klikk

Skyline! Nézzél majd rá a privát üzeneteidre köszi!

PredatorHUN
Ott a link a fenti kép alatt.

Antal99
köszönöm
mi az a off topik?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

djjeges
Igaz, hogy abba marad a sorozat a 7. résznél?

Balyy
Mivan már megint ezzel a fossal?
Keres de nem talál senkit/semmit.
Hihetetlen.<#szomoru1>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!