24218
Modern Warfare 2
  • morphologu
    HTD szoktam 90%-ban
  • rexsimus
    Az attól függ, hogy mit játszotok. TDM ben az ölés számít, míg HQ ban a HQ tartásokaro kapsz pontokat, CTF ben a zászló megszerzése, stb
  • morphologu
    tudja valaki mi alapján nyer 1 csapat mert most is veszítettünk és sokkal több ölés és pont volt
  • rexsimus
    A sípolásra gondolsz? Az azt jelzi, ogy bemérnek. AC130 nál 2 rakétát hárít, míg choppernál 1 et a "hőpajzs".
    Fent egy fix ideig lehet fent lenni, így hirtelen nem tudom mennyi az annyi :)
  • razzor two
    Helló Mind! Lehet nagyon kocka vagyok!:-) Viszont azt áruljátok el , hogy amikor röpcsivel :-) lövöldözöm, mik azok a hangok és mitől függ,hogy mennyi ideig lehet fent lenni???????
  • rexsimus
    Szerintem rossz akkra akarod telepíteni, mert ha egyszer már felraktad, akkor nem kéri a kulcsot, csak az akkhoz rendelésnél.
  • Jobboka
    felraktam a gamet és nem játszottam vele 2 hónapig.... ez a hulladék fos steam letörölte, most próbálom telepíteni, de azt írja, h duplicated key -.- ilyenkor mit is kell csináljak?
  • PredatorHUN
    Nekem párszor olyat csinál, hogy késik a hangeffekt. Tehát pl First Kill-nél, amikor kiírja, később jön a hang.
    Olyan is szokott lenni, hogy amikor megölnek, vagy megölök valakit, akkor a lenti kiírás is késik.
  • ozimak
    Na látod ebből is látszik,hogy még egyszer sem használtam ebben a játékban emberre :)
  • ozimak
    Velem is már vagy 3-4x előfordult. Először furcsa volt :) Akartam rohanni mint mindíg, azt... állok egyhelyben Először azt hittem valami más billentyűt nyomogatok ezerrel :)
  • elitehun
    Ja velem is volt de egy kicsit megijedtem mert másodjára se lehetett mozogni pedig máshova rakott be, de harmadjára már jó volt :D
  • Puhos
    Így szoktam.
  • killerkocka
    Pár hete jellemző ez a hiba, előtte én csak hackelt serókon találkoztam vele, de sajna ez már teljesen normálokon is előfordul és igen gyakran, steam hiba lehet, de nem kell megijedni tőle, leave és új játék keresés.
  • Puhos
    Tehát aki a csapatlistában az első helyen szerepel, akkor azzal a játékossal valami "gond" van/volt?
  • Doom 4
    Én úgy tudom ez azért van mert a host korábban meg volt hekkelve.
  • Puhos
    Szia!

Én ezzel kapcsolatban már írtam ide a fórumba, de ha jól láttam senki nem reagált rá.
    Igen, több esetben előfordult már velem is ez. Nekem a Steam nincs beállítva a szerver tekintetében, amit dob ott játszok. Tegnap is volt ilyen szitu, hogy nem tudtam elmozdulni arról a helyről ahonnan indultunk volna a játék elején.
  • simonl #17240
    Sziasztok,

Nálatok is előfordul mostanában, - nálam egyre gyakrabban - hogy betölt egy pályára és nem tudtok elmozdulni egy irányban sem?
    Én német szervereken játszom, erre van beállítva a Steam...

Köszi az észrevételeket....
  • Szega87
    ezt én sem mondhattam volna szebben
  • armageddon666
    emberre nem lehet, területkoordinátákra áll rá.
  • Szega87
    demolitionbe nyílt terepen danger close-al elég hatásos
  • ozimak
    Hát nemtudom...szerintem sem illik egy gyalogos multiba javelin ÚGY,hogy emberre is lehet vele lőni Mikor csak járművekre jó.Mert ugyebár hőkövetős.(nem összetévesztendő az emberi test által kibocsátott csekély hővel)
  • armageddon666
    Danger Closezal :D
  • madmanic
    HQ ban nagyon hasznos védekezni pl..

• elitehun
    Én nem így gondolom
  • bigapó
    területet tudsz vele hatékonyan támadni, egyes pályákon jól szívathatod az ellent, egyszerre több ellenfelet is le tudsz vele szedni.
  • elitehun
    Nem is tudom mért rakták bele a multiba a Javelint. Egy rakás fos és amúgy is egy helyben álló árművek ellen tervezték
  • cumpy1337
    ez kurvanagy xDDD ha már rakétáknál tartunk
  • elitehun
    Az aranyos. Én is csináltam már :D
  • Szega87
    én meg egy stingerrel öltem 2 harriert
  • elitehun
    De ezt mondom hogy a helik nem szedhetik le egymást. csak a harrier tud leszedni helit, Pawe Low-ot és Chopper Gunnert is. De az is lehet hogy összeütköztek XD
  • ozimak
    Igen agm rakétával én is szedtem már le helit,harriert,pavelow-t. De hogy automatice leszedje az én helim az ellenség helijét,amikor felküldöm... ilyet még nem is hallottam
  • elitehun
    És? Én is
  • szugabo
    Ac130-al, predátorral lőttem már le harriert.
  • elitehun
    Tudtommal csak a harrier tud heliket lőni
  • ozimak
    Gyerekek: Létezik,hogy helikopter pusztít helikopter? Ugyanis tegnap este felküldtem a helimet úgy,hogy még az övék is a levegőben volt,futotam tovább erre kiírta:"Highground [HUN] Destroyed helicopter". Felnéztem és tényleg zuhant az ő helikopterük lefelé Pedig még csak a helikopter felé sem lőttem,és szinte abban a pillanatban ahogy az enyém megérkezett a fejünk fölé,az övék behalt.
  • Szega87
    10naponbelülkiderül
  • PredatorHUN
    Még mindig nem tudni, hogy fizetős lesz-e a DLC?
  • elitehun
    Ja ilyen ''headshot''-om nekem is volt egyszer a hátát lőttem és headshot-ot írt ki vagy picsánlövöm és headshot-ot ír ki. mondjuk mind a ketten mozogtunk nem egy helyben álltunk
  • EnZsolt
    Én is felvettem pár embert, most már szeretném még jobban lezúzatni az arcom :)
  • bigapó
    legutóbb mikor fent voltam azon képedtem el, hogy szembejön a csávó, fut és fut, há mondom ezt má le kéne lőni, lövök is, eltelik 1 mp (ami azért eléggé sok tud lenni ilyen pergős játékban) és akkor hallom, meg látom, hogy csapódik be a goló. még éppen le tudtam lőni mielőtt lekéselt volna. ez kb minden második pályán megvolt, sosem kaptunk normális hostot, 4 csik mellet is kurvaszar volt a játékélmény. de most újult erővel vetem magam a bitek közé és megváltjuk a világot :)