24218
Modern Warfare 2
  • ACE
    He? Úgy érted, hogy 9-0-ra megszerzed a pave-et, és utána meghalsz, de még nem hívtad be. Utána mindjárt nyomsz egy Pave low-t, akkor már nem számolja a streak-be a killjeit? Mondjuk ez logikus lehet, mert akkor ennyi erővel az ember megcsinál egy 9-es kill streak-et, és utána halál után elbújik, pavelow-t elhasználja, az csinál megint 9 kill-t, és lesz megint pave low, és így tovább... Akkor ez valószínű mindegyiknél így van...
  • Cingar
    pavelow úgy működik, hogy csak akkor számolja a killstreakbe bele a killeket amit csinál ha előtte még egyszer sem haltál meg. Pl ha elkezded a jatekot es 9-0 val állsz akkor beleszámolja a pavelow killjeit a killstreakbe, de ha mondjuk kapásból meghalsz háromszor, de magadratalálsz és leszedsz 9 embert és 9-3 a statod akkor már nem számolja.
  • greendoki
    én frissítettem a steam-et erre kilép erroral:S

örülök az ujabb jo megoldánsak ebben a játékban:S
  • fawcet
    Nekem történt az hogy megkaptam a pave low-ot, onnan már csak a chopper és nuke volt hátra. Elbujok, pave teszi a dolgát eljutok vele 22-ig, utána nyomnám a choppert de semmi nem történik. Ez mitől van? Nem careban volt, hanem killekkel kaptam. Esetleg final stand lenullázhatja a killeket? Úgy rémlik, hogy utána kaptam ilyen lövést.
  • bigapó
    amikor vége van a pályának, akkor lépj be steambe (tudod, shift+TAB) és ott keress olyat, hogy játékosok listája, előző játékok. Ott megtalálod majd azoknak az embereknek a listáját akikkel korábban játszottál. ha rákattintasz a STEAM ID-re, akkor betölti a steam-es adatlapját. na ott, jobb oldalt van egy ilyen opció, hogy sértő magatartás jelentése (Report Violation), ott megadod, hogy mit találtál, meg egyebeket és akkor jelentetted. Szemléltető videó a banner alatt.

próbálkozni lehet, talán van is eredménye, mindenesetre egyenlőre a csalók állnak jobban...
  • oregon1987
    Elég sokat tolom és egyre gyakrabban találkozni csíterekkel! De a mostanin jót nevettem mert kurwa bamba volt és még így se tudott első lenni FFA-ban! (RUS) L@ki volt a neve!

Amúgy hogy lehet jelenteni a csalókat? Valamint érdemes jelenteni őket utánuk néznek esetleg?
  • ozimak
    Nekem is szar volt a quarry! tedd fel a saját directx-ét(steam/steamapps/common/mw2/redist/directxsetup)utána tedd a grafikát automatikusra! Ha a szűrés 4x-es akkor azt is vedd vissza 2x-esre! Nekem így jó!
  • Doom 4
    Na sikerült megfejelnem a billentyűzetemet!!!!!! Most jövök FFA-ról, kibírtam 1 mecset kemperekkel meg g18-asokkal aztán keresek másik játékot és elekzdi betölteni a quarryt ami nekem hibás vagy nem tom és olyankor kifagy a játék. Szerencsére a bill.-nek nem lett baja.
  • Frank99
    sztem ne a játékban kérdezz ilyet :-))
    kérdezz itt.. max itt is mosolygunk, de általában válaszolunk.

mi a kérdés?
  • Cingar
    így szokott lenni, minél többet játszik valaki annál reálisabb képet kap a valós helyzetről.
  • F E R I
    elhiheted én is irigylem őket :)
  • Frank99
    ez bizony egy ideje így megy, de páran még soha ne láttak csalót... jó nekik..
  • Cingar
    en itt vagyok
    aki akar felvehet, steam profil: banderashun
  • MrAndree
    Nem véletlenül nem szoktam mostanában CoDozni...
  • Doom 4
    Nem bannolnak azok senkit. Főleg nem a lvl hackereket. De még az aim+wh-t sem. Az lenne a legjobb komolyan mondom ha innen összejönnénk a forumról azt privátba nyomnánk.
  • böröczk
  • ozimak
    Na akkor úgynézem fasza lesz a ma este :((( Bratyóval pénteken játszottunk utoljára,ma este lenne a folytatás,de ahogy elnézem jobb ha felkészülünk a legrosszabra :S Bár mióta megvan az eredeti game(kb három hete) még nem találkoztam cheaterrel. Előtte warezon volt egy kettő,de ott megpróbáltuk lvl 70-el kompenzálni,de az édeskevés ellenük :( Most meg már meg sem merném próbálni nehogy bannoljanak,nem mintha egyáltalán akarnám.Amúgy sem akarom még1x megvenni,meg nem is tudnám :(
  • oregon1987
    Én meg egy WH-s majommal találkoztam! Mikor megkérdeztem mit élvez benne azt válaszolta, hogy mert FUN! Fun-ból én meg megfognám és egyenként rúgnám ki a fogait!
  • Jaffa 2843
  • F E R I
    Na most teszem félre két hétre a játékot... az egyiknek fekete színűvel volt a neve a játékban és hiába lőtte mindenki, az nem pusztult, amikor rákérdezek, hogy "god mode?", belök egy ":)" -t utána meg ír egy loserst...ááááááááááá
  • mascarun
    Öcsém annyira szeretem már évek óta ahogy használjátok ezeket a köcsög gamer kifejezéseket és amikor rákérdezek hogy mi a fenét jelent egyből megy a noob-ozás meg a de etc...
    De ha "kedves" játékostársaim vannak olyan barmok hogy fel sem világosítják a tudatlanabbakat inkább csak osztanak kérdem én honnan tudjam hogy mi a fasz van???????
  • Szega87
    An analyst is predicting that Activision will close down Infinity Ward after the release of a second Modern Warfare 2 map pack. Development on Modern Warfare 3 will be handled by two new studios.

The game may be over for Infinity Ward. After two months of drama that daytime soap opera fans would find hard to accept, Activision may have just tactically nuked it right out of business.
    Rarely has a more successful company crumbled as quickly as Infinity Ward. After releasing one of the best-selling video games of our time, a pair of firings quickly snowballed into legal warfare that pitted the former developer heads against the publisher. The courts soon became the venue of choice for both sides, but that became secondary to the battle over the future of the Modern Warfare franchise. A third entry is already underway, but the question of who would be left to make it rang with resonance as 28 of the 93 original IW employees have since left the developer after their bosses were fired in March.

Then yesterday the most recent bomb was dropped, and 38 current and former IW employees officially sued Activision, claiming that the publisher had withheld their contractually obligated bonuses in order to force them into working on the new Modern Warfare title. It now seems like that may have been the final straw, and Activision is allegedly making plans to close down Infinity Ward and push the development of Modern Warfare 3 off to two new studios.

CVG is reporting that Janco Partners industry analyst, Mike Hickey, has told investors to expect Activision to close down Infinity Ward as soon as a second Modern Warfare 2 map pack has been released. No info has been released on when the second map pack is due out (although rumors suggest mid-summer).

“Continued defections from their Infinity Ward studio have created meaningful uncertainty around the future of their Call of Duty: Modern Warfare franchise. A reported 26 developers have left the studio behind, with an original studio size of roughly 100,” Hickey told investors. “It was revealed yesterday that 38 Infinity Ward employees filed a lawsuit against Activision over royalties and alleges that they were held ‘hostage’.

“We expect Infinity Ward studio will be essentially closed after their next map pack release,” Hickey wrote, “with development work on Modern Warfare 3 spread between two studios not historically tied to the franchise.”

Activision has yet to comment. Although this is just one analyst’s advice to investors, with 28 employees having left the staff that was maxed out at 93, it seems not only possible, but likely that Infinity Ward will soon be a memory. No word yet on where the employees will end up, but if irony has a say in it, there is one company that is definitely looking to hire.

Forrás: digitaltrends.com
  • jetblack
    Ez tipikusan az amikor hiába lövöd a fejét nem adja be mert haxol :D
  • böröczk
    * sikerül, * belépnem
  • böröczk
    csak az a fostalicska, hogy a csodálatos és fensőséges iw-nek hála hatodjára sikerült egy telibeáldott játékba belépnek, majd szembesülök egy vesztésre álló csapattal, ahol nem hallok a choppertől, a harriertől meg az ac-től, és akkor maradjak bent játszani a másik 3 megmaradt taggal az oldalamon, ellenben a top első halálfejes hetvenes díszmajommal, hát köszönöm nem.
  • böröczk
    hát én ma első, kora délelőtti játékomban kapásból összefutottam egy hasonlóval, diszkréten ki is léptem. : D
    de az konkrétan a scrapyardon vectorozva nyomott elsőre valami 22-0-át, úgy, hogy szerencsétlent egyszerre 3 ember nem tudta kinyírni szemtől szemben, majd jött az ácéje, meg a kilépegetések sorozata...
  • F E R I
    OMG nem tudom mi van ma, talán aimbot végkiárusítás vmelyik oldalon, mert mod-tól függetlenül akárhová belépek 2-3, ground warnál a legtöbb vagy 5-6 amit én tapasztaltam. Úgy látszik olyan célja lesz az egésznek, hogy ki tud nuke-t elérni aimbot-os környezetben... Így nem lehet élvezni a játékot...
  • Doom 4
    Hát az az igazság hogy igazad van de ez xboxon van mi meg pc-n játszunk. Lehet hogy ott máshogy megy kés.
  • böröczk
    néha elég messze visz a dobó-kése, szerintem normális esetben nem lehet ennyire távolra dobni vele, mert van egy íve, és idő előtt leesik... ő meg még csak fölé se dobja a csávónak, pl annál a résznél, amikor kifejezetten messze tőle, fent kempel a gyerek, ő meg lazán ledobó-késeli, még csak a feje fölé se céloz vele.. hát írdekes mindenképp..
  • ozimak
    Igen a "dobokéselés"-el nekem sincs bajom,sőt ha valaki így nyír ki mindíg vissza is nézem :P ahhoz tényleg ügyesség kell. Nekem még csak egyszer sikerült vele ölnöm egy szépet game winning lett pont :) tökön dobtam az invasion-ön a házban :)
  • Cingar
    killcamok tenyleg nagyon durvak :0
    a dobókéssel nekem semmi bajom mert tényleg fasza érzék kell hozzá.
  • ozimak
    Én nem szeretem a késelgetős emberkéket de ez nagyon tud : http://www.youtube.com/watch?v=lT5XsoGJHqc
  • ozimak
    [flash]http://www.youtube.com/v/lT5XsoGJHqc&hlflash]
  • pisztácia
    De miket művelnek mikor az ellen háta mögött vannak:D kurrrrva nagy videó:D
  • pisztácia
    Okés, de a legjobb rész 2.14nél mikor nem tudja desertel fejbe lőni..:D
    És ott is lesz egy kérdőjel... hat ez kurva nagy videó:DD
  • jetblack
    Nézd meg a második részét nah abban a teletubbi rush a legdurvább
  • pisztácia
    Hát ez kurrrva nagy videó:DDD Még most is szakadok rajta..:DDD
  • jetblack
    http://www.youtube.com/watch?v=2A_xDluEILo
  • jetblack
    <object width="1280" height="745"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2A_xDluEILo&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2A_xDluEILo&hl=hu_HU&fs=1&rel=0&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="1280" height="745"></embed></object>

Igaz nem MW2 de mivel nagy 1.6 gamer vagyok és ez is hasonló kategória nagyon gondoltam nem maradhat ki
  • bigapó
    EZ MEGALOL. baszartam-behugyoztam mialatt néztem :D nagyon tetszik, sok a vicces ember világszerte :)