24218
Modern Warfare 2
  • Piko888
    Sajna ezen már nem nagyon fognak változatni. Minek erölködjenek lassan jön az új COD. Sajna már az útolsó frissités is több mint egy hónapos, ebből is látszik hogy nem érdekli öket a játék.
  • fawcet
    Amigy csiterhordák meg laggos hostok özöne van addig nem kell nekem a dlc.
    Csinálják meg normálisra a rendszert aztán meglátom van e értelme megvenni.
  • Piko888
    Köszi, ezt nem tudtam, azt hittem már éjféltől mehet a móka az új mapokon.
  • robotnyk
    ma este 8tól.
  • elitehun
    én biztos hogy nem veszem meg. 4500 Ft 3 új mappért? hagyjuk már
  • Cingar
    hat nem hiszem hogy lesz még iw játék
  • Piko888
    Én megvettem, de egyenlöre nem találom sehol.
    Neked megy?
  • madmanic
    esélytelen..

soha többet nem veszek játszhatatlan iw játékot..
  • robotnyk
    volt még olyan állat rajtam kívül, aki megvette a dlct?
  • ACE
    A Topnet az 4500, nem? Vagy van még ilyen hűség és 3000 Ft a TV-vel együtt?
  • Szega87
    #17557 es kommentben a videó nektek megjelent?

elvileg ezt posztoltam volna
  • fawcet
    Először is pave lowom összejött belélőttek final standdal feltámaszkodtam, darált vagy 22-ig utána nyomom chopper semmi, légtérben csak enyém darált. Bugos, de majd kitapasztalom.
  • ozimak
    Megdöntöttem az egyéni rekordomat: 3900 pontocska :))) eddig nekem legalábbis ez volt a legtöbb :P
  • ozimak
    OFF Igen sajnos ez itt csodaországban így működik :S Utána mikor megcsinálták megkaptam tőlük a fenyegetőlevelet(amivel kicsit elkéstek),hogy amennyiben nem "bennük" van a hiba akkor fizetem a kiszállást stb. De a UPC szerintem a legszarabb,a DIGI még mindíg jobb 80/25 Mbit 3500.- ;) ON
  • Doom 4
    Alapból nem volt az üzletben a cs az csak meglepi volt.
  • FSpofon
    akkor már vehettél volna csak cs1.6ot 1-2 ezerért, jobb online game úgysincs annál
  • Doom 4
    Én is 5000 ért vettem használtan és szintén semmi baja! Ja és kaptam +ba CS 1.6 ot mert én voltam az első normális vásárló!
  • Cingar
    amit megprobaltam leirni az az, hogy a pavelow killjei akkor szamitanak bele a killstreakedbe ha még egyaltalan nem haltál meg még 1szer sem az egész jatek alatt az az 9-0 nal amit megszerzel pawelow lesz az aminek a killjei mar viszik tovabb a killstreakedet. Ha már mondjuk meghaltál de öszeszedsz egy pavelowot akkor az mar nem viszi tovább a killstreaket.
  • kBagyula #17564
    Ez nem derült ki a hozzászólásodban. :D
  • bigapó
    aha, erre gondoltam, erős pszichikai nyomás alá kell őket helyezni és akkor csodát művelnek...amit egyébként alapból kéne. Én nem értem, hogy itt nálunk miért működik minden fordítva mint ahogy kellene éppenséggel...
  • ozimak
    Régebben volt vonalszakadás,sőt a sebességemmel is volt gond de miután kihívtam őket 4x és megfenyegettem őket a 2 rokonnal akik a hírközlési hatóságnál dolgoznak nagynehezen sikerült helyrerakniuk :) Hibás volt a házban lévő főoptika. bgreg: Szerintem 6000-et megér még,bár én 5-ért vettem,és használtan,semmi gondom vele :)
  • bgreg
    az van odaírva, hogy bontatlan.vásárlásnál látszik hogy ki volt e bontva vagy sem:D
  • kBagyula #17560
    Játszható. De használtat ne vegyél szerintem.
  • kBagyula #17559
    Nem lehet, hogy a légtér foglalt volt és azért nem engedte be a chopper gunnert? Ha sok a légijármű a környéken, akkor nem hívhatod, csak ha tisztul az ég... ill. hívhatod, de nem adja be amíg a többit le nem lövik, el nem megy...stb, vagy ha folyamatban van már másnak aki előtted hívta be.
  • bgreg
    hi.6000ezret megér a játék? játszható még a csalók miatt?
  • Piko888
    Srácok haverral megvetettem a Stimulate Pack-ot, kaptam is egy üzenetet, hogy ajándékom érkezett, rányomtam, de nem történt semmi. Azóta nem találom. Tudom hogy csak holnap jelenik meg, de azért valamilyen nyoma csak kell hogy legyen a Steamen, vagy nem?
  • Doom 4
    Szerintem ezek teljesen hülyék. És akkor még meglepődnek hogy sok a warez -.-
  • Szega87
    ha lesz majd szólok, 1 órája sincs hogy hasznalom :P
  • bigapó
    Nálad - illetve nálad is szega - szokott lenni vonalszakadás?

digi topikjában panaszkodnak rá, de nem túl sokan szerencsére.
  • ozimak
    Nekem is az van már egy éve :) Topnet, nyomj egy szoftverbázis letöltést csak úgy próbaképpen, beszarsz :) 100 Mbit :) Innentől elég sokszor leszel host ;)
  • Szega87
    igen
  • ozimak
    DIGI? :)
  • bigapó
    ne ezt nézd, a pingtest-et. ott mérvadóbbak az adatok. különben nem sokat számít, de egy viszonylagos adatot megmutat. nálam durva eltérések is vannak, de a 100 feletti ping az átlagos:(
  • Szega87
    új netet ma kötötték be , hajrá peer to peer! :D

• Szega87
    Túl olcsó a Stimulus Package?

Igen, legalábbis Jesse Divnich, az EEDR egyik elemzője szerint. Az IGN-nek adott interjújában kifejtette álláspontját, miszerint ha 15 dollárnál drágábban dobták volna piacra a Stimulus Package-et, még úgy is rekordokat döntögető eladásokra számíthatott volna az Activision.

"Egy videójáték DLC-jénél a várható letöltések mennyisége az alapjátékkal rendelkezők számának 20%-a körül mozog. A Stimulus ezt az értéket egy hét alatt képes volt elérni, becsléseim szerint a végső érték összesen 30-35% lesz. Egyértelmű, hogy az a 2,5 millió Xbox felhasználó aki megvásárolta a csomagot úgy érezte, a 15 dollár nagyon jó ár ezért a DLC-ért. Rögződött az emberek fejében ez az árazás, így a jövőbeni DLC-k árának megemelése igen nehézkes lehet. Pszichológiai trükköt kéne alkalmaznia az Activision-nek, mondjuk 5 teljesen új pálya 20 dollárért? Mindenesetre egy biztos: a jövőben a letölthető tartalmak árai emelkedni fognak, egészen addig, míg el nem érik az optimumot a keresletnek megfelelően."

forrás: http://www.totalcod.hu/
  • bigapó
    ha meghalsz, akkor nem fogja számolni egyiket sem már. ez mindig is így volt.
  • bigapó
    inkább harrier, chopper, nuke kombót használd, az biztosan működik. pave low az bugos.
  • bigapó
    korábban már volt erről szó, bugos a pave low. Mondjuk Én úgy emlékszem, hogy ha behívod és még egy valakit meg tudsz ölni mielőtt az kezd el gyilkolni akkor már számolja :)

• elitehun
    Jah úgy van. Tehát 9 kill pawe low ha az megöl mondjuk még 2-őt akkor p chopper gunner és ha azzal megölsz pl 14 embert akkor pl nuke
  • ACE
    Sza'l biztos nem úgy működik, ahogy Te mondod, ha meghalsz 0-3-nál állsz, és utána csinálsz 9-3-at, akkor miért ne számolná bele?