24218
Modern Warfare 2
-
Piko888 #17662 Jaja sajna már túl sok a camper pálya :-(,
A Crashnek örülök, mert ez volt az egyik kedvenc pályám Cod4-ben. -
ok, köszi
egyet játszottam a ...grown, jó kis kemper pálya :-))) -
tituka #17660 lehet tudni hogy mit takar ez az új frissítés? -
Piko888 #17659 Privátban én se látom, de van két új játékmód ott tudsz rajtuk játszani.
Az azért érdekes hogy nem keverték be a többi pálya közé. -
A frissítés után nem kellene látni az új pályákat?
privátban keresem őket, és nem lehet kiválasztani.... -
simonl #17657 Köszönöm Srácok a válaszokat, amint kicsit lecsendesedett a "roham" és/vagy nem lesz ennyire terhelt aSteam megpróbálom.
-
nem kell félni tőle. ezzel ez erővel hamis pénzt is kaphatsz a boltban visszajáróként, esély meg van rá. -
Erre az esetre találták ki a külön internetes vásárlásra szolgáló kártyát, de a Steam 100% megbízható. -
Konkrétan ezt dobja fel de az internet kapcsolattal minden rendben. -
Mért nem akar belépni a steambe?? -
ACE #17652 De az a legmegbízhatóbb, ha webkártyát, Internet kártyát használsz. Normálisabb bankban ingyenes, és egy elkülönített számla van mögötte, amit csak akkor töltesz fel, ha épp vásárolni akarsz. Így akár a netre is kirakhatod a kártyaszámot (persze nem ez a cél) nem fog érni vele senki semmit... De ezek a vásárló oldalak általában egy bankkal vannak kapcsolatban így csak ők ismerik a kártyaszámot, Ők meg nem rögzítik. -
Rengetegszer vásároltam neten. Próbáld ki. A steam ebből a szempontból teljesen megbízható (100%).
Legyen egy rendes e-mail címed, amit olvasol és amire küldik majd a számlát és a dánlód linket. -
simonl #17650 Sziasztok,
Valóban csak a Steam -en keresztül lehet megvásárolni a DLC -t?
Nincs túl nagy bizodalmam neten, kártyáról vásárolni játékot... -
Piko888 #17649 Frissítés nekem megvolt, de sajna nem látom az új pályákat,az emailben rámentem a mappack elfogadására, ott azt írja hogy már felhasználtam. -
oregon1987 #17648 Nocsak nekem csak most frissített!
-
Piko888 #17647 Srácok nekem nem rakta fel a mappacket. Mit kell ilynekor csinálni? -
Váltanám a szervert de alapból be se jött a bejelentkező képe a steam-nek. Tudod olyan volt amikor elindítod és alapból tölt egy frissítést, és az állt. Azt ctrl+alt+del-el leállítottam a steamot azt utána lett csak jó. -
Nálam megy mindegyik, kivéve az MW2-t. :( -
váltogasd a download servereket, lehetőleg vmi olyan területre ahol nincs most csúcsidő, tehát ne európaira meg amerikaira.
nekem tavaly l4d dlc jött hong kongból vagy honnan 1.5mbyte/seccel -
Sírok mert nem azért vettem meg hogy ne játsszak vele de ha nem is ezzel de mondjuk az L4D2-el akarnék játszani azzal sem tudnék mert nem csinál semmit a steam. Újra indítottam kiírja hogy frissíteni akar és áll és nem csinál semmit. Akkor legalább valami jelet adjon magáról hogy él és csinál valamit és ne egy üres töltő csík lebegjen a szemem előtt... -
sírjmég, nincs game 2 órán át 2x egy évben amikor dlc-t adnak ki a legnépszerűbb játékhoz és a fél net tölti. mi lesz velünk?????
-
Na jó az is biztos hogy nem veszek soha többet cod játékot! -
Piko888 #17640 Szerintetek hogy müködik majd ez a map pack? Haverokkal csatlakozunk egy játékhoz és amelyiknek nincs meg a mappack azt kidobja vagy mi? -
áhhá most viszont már engem se enged vissza :) -
És nekem 6-tól egészen mostanáig ment. Viszont még nem frissített... -
Most nyomtam kb. 2 órája veled egy-két meccset,ha jól emlékszem... -
Most mi a faxom van???? Az oké hogy leterheltek a szerverek a dlc miatt de aki nem vett meg a DLC-t az se tud játszani?!?! És most más steam játékkal se tok játszani? -
Cingar #17635 ha egyszer megy ki ne lépjetek abban a hiszemben,hogy megy majd megint,
nem fog
-
köszönöm
duplán jó lenne,...ha menne -
csuripi #17633 XP, amit kapsz ölésért meg minden másért. -
gallhun #17632 nálam szünetel
-
mik azok a tapasztalati pontok??
segítsetek -
busman1 #17630 Na de a sebesség 14.2 KB/s. Mikorra szedi lehet. Ha kikapcsolom a gépet onnan folytatja ahol kikapcsoltam, vagy kezdi előről? -
Cingar #17629 nalam minden megy -
Az azért lehet, mert van akinek még nincs a gépén az új verzió. -
Nekem már a menübe belép mármint a multi menübe,de ahogy betöltene egy pályát kiírja,hogy Patch_mf.ff diferent from the server,vagy vmi ilyesmi,pffffffffff okádék ez a rendszer. -
Steamet újraindítod és húzza. -
Cefre #17625 Elkell inditani hozá a játékot vagy megy magától? -
Azzal nincs gond,már lehúzta,de utánna sem jó ... -
Patch: 146MB a multihoz, 142MB a szinglihez. Ezt letölti mindenkinek kivétel nélkül.