24218
Modern Warfare 2
  • Piko888
    Jaja sajna már túl sok a camper pálya :-(,
    A Crashnek örülök, mert ez volt az egyik kedvenc pályám Cod4-ben.
  • Frank99
    ok, köszi

egyet játszottam a ...grown, jó kis kemper pálya :-)))
  • tituka
    lehet tudni hogy mit takar ez az új frissítés?
  • Piko888
    Privátban én se látom, de van két új játékmód ott tudsz rajtuk játszani.
    Az azért érdekes hogy nem keverték be a többi pálya közé.
  • Frank99
    A frissítés után nem kellene látni az új pályákat?

privátban keresem őket, és nem lehet kiválasztani....
  • simonl #17657
    Köszönöm Srácok a válaszokat, amint kicsit lecsendesedett a "roham" és/vagy nem lesz ennyire terhelt aSteam megpróbálom.
  • bigapó
    nem kell félni tőle. ezzel ez erővel hamis pénzt is kaphatsz a boltban visszajáróként, esély meg van rá.
  • morphologu
    Erre az esetre találták ki a külön internetes vásárlásra szolgáló kártyát, de a Steam 100% megbízható.
  • elitehun
    Konkrétan ezt dobja fel de az internet kapcsolattal minden rendben.
  • elitehun
    Mért nem akar belépni a steambe??
  • ACE
    De az a legmegbízhatóbb, ha webkártyát, Internet kártyát használsz. Normálisabb bankban ingyenes, és egy elkülönített számla van mögötte, amit csak akkor töltesz fel, ha épp vásárolni akarsz. Így akár a netre is kirakhatod a kártyaszámot (persze nem ez a cél) nem fog érni vele senki semmit... De ezek a vásárló oldalak általában egy bankkal vannak kapcsolatban így csak ők ismerik a kártyaszámot, Ők meg nem rögzítik.
  • kBagyula #17651
    Rengetegszer vásároltam neten. Próbáld ki. A steam ebből a szempontból teljesen megbízható (100%).
    Legyen egy rendes e-mail címed, amit olvasol és amire küldik majd a számlát és a dánlód linket.
  • simonl #17650
    Sziasztok,

Valóban csak a Steam -en keresztül lehet megvásárolni a DLC -t?
    Nincs túl nagy bizodalmam neten, kártyáról vásárolni játékot...
  • Piko888
    Frissítés nekem megvolt, de sajna nem látom az új pályákat,az emailben rámentem a mappack elfogadására, ott azt írja hogy már felhasználtam.
  • oregon1987
    Nocsak nekem csak most frissített!
  • Piko888
    Srácok nekem nem rakta fel a mappacket. Mit kell ilynekor csinálni?
  • Doom 4
    Váltanám a szervert de alapból be se jött a bejelentkező képe a steam-nek. Tudod olyan volt amikor elindítod és alapból tölt egy frissítést, és az állt. Azt ctrl+alt+del-el leállítottam a steamot azt utána lett csak jó.
  • kBagyula #17645
    Nálam megy mindegyik, kivéve az MW2-t. :(
  • FSpofon
    váltogasd a download servereket, lehetőleg vmi olyan területre ahol nincs most csúcsidő, tehát ne európaira meg amerikaira.

nekem tavaly l4d dlc jött hong kongból vagy honnan 1.5mbyte/seccel
  • Doom 4
    Sírok mert nem azért vettem meg hogy ne játsszak vele de ha nem is ezzel de mondjuk az L4D2-el akarnék játszani azzal sem tudnék mert nem csinál semmit a steam. Újra indítottam kiírja hogy frissíteni akar és áll és nem csinál semmit. Akkor legalább valami jelet adjon magáról hogy él és csinál valamit és ne egy üres töltő csík lebegjen a szemem előtt...
  • FSpofon
    sírjmég, nincs game 2 órán át 2x egy évben amikor dlc-t adnak ki a legnépszerűbb játékhoz és a fél net tölti. mi lesz velünk?????
  • Doom 4
    Na jó az is biztos hogy nem veszek soha többet cod játékot!
  • Piko888
    Szerintetek hogy müködik majd ez a map pack? Haverokkal csatlakozunk egy játékhoz és amelyiknek nincs meg a mappack azt kidobja vagy mi?
  • ozimak
    áhhá most viszont már engem se enged vissza :)
  • ozimak
    És nekem 6-tól egészen mostanáig ment. Viszont még nem frissített...
  • ozimak
    Most nyomtam kb. 2 órája veled egy-két meccset,ha jól emlékszem...
  • Doom 4
    Most mi a faxom van???? Az oké hogy leterheltek a szerverek a dlc miatt de aki nem vett meg a DLC-t az se tud játszani?!?! És most más steam játékkal se tok játszani?
  • Cingar
    ha egyszer megy ki ne lépjetek abban a hiszemben,hogy megy majd megint,
    nem fog
  • Antal99
    köszönöm

duplán jó lenne,...ha menne
  • csuripi
    XP, amit kapsz ölésért meg minden másért.
  • gallhun
    nálam szünetel
  • Antal99
    mik azok a tapasztalati pontok??
    segítsetek
  • busman1
    Na de a sebesség 14.2 KB/s. Mikorra szedi lehet. Ha kikapcsolom a gépet onnan folytatja ahol kikapcsoltam, vagy kezdi előről?
  • Cingar
    nalam minden megy
  • kBagyula #17628
    Az azért lehet, mert van akinek még nincs a gépén az új verzió.
  • Grove4
    Nekem már a menübe belép mármint a multi menübe,de ahogy betöltene egy pályát kiírja,hogy Patch_mf.ff diferent from the server,vagy vmi ilyesmi,pffffffffff okádék ez a rendszer.
  • Grove4
    Steamet újraindítod és húzza.
  • Cefre
    Elkell inditani hozá a játékot vagy megy magától?
  • Grove4
    Azzal nincs gond,már lehúzta,de utánna sem jó ...
  • kBagyula #17623
    Patch: 146MB a multihoz, 142MB a szinglihez. Ezt letölti mindenkinek kivétel nélkül.