24218
Modern Warfare 2
  • ozimak
    Az Infinity Ward bezárását jósolja az elemző...
  • Antal99
    1.1.195
  • Antal99
    nekem az alap van
    ugyanúgy megy mint máskor
    keres talál aztán lelőnek :)
  • Frank99
    valóban, régi pályán próbáltam TDM, halál.
    az újak meg TELE vannak 70-es terminator buzikkal...
    bocsánat, mert van aki itt végigvitte, de egy pályán 2-3 az azért sok......
  • mascarun
    okok!
    De nekem volt egy rendszer újratelepítésem és most még a játékot sem tudom feltelepíteni!
  • Piko888
    Nekem is csak az új pályák mennek.
  • mascarun
    Garatra nyelheti a STEAM!

Megint nem lehet vele semmit sem kezdeni!
  • busman1
    Na, megy már
  • busman1
    Én nem vettem meg, de én sem tudok játszani sehol. Visszaviszem a boltba ezt a szart, hogy basszák meg.
  • toarpad
    megvettem és utána akkor nem enged az alap játékmódokra felengedni , csak keres keres de nem csinál semmi mást... a stimulus módra meg felenged :S HELP ME
  • Frank99
    3658 Ft
  • FSpofon
    Menj el a bankod weboldalára és tekintsd meg a deviza árfolyamok menüpontot.
  • busman1
    Megvetted a DLC-t? Mert a Stimulus arra van, jól tudom?
  • toarpad
    a Stimulus game részbe nekem talál játékost , de a simában nem... sztem vmilyen bug amit majd kijavítanak
  • busman1
    Mi az isten van már? 20 perce próbálkozom, és nem talál egyetlen játékost sem. Ez hihetetlen.Vissza kéne kérni a pénzt amit ezért a szarért kiadtam.
  • simonl #17687
    Hali Srácok,

Aki megvette már a DLC -t annak pontosan hány forintocskát vontak le a szla -járól?
    Nem APEH felmérés:)
    Érdekel "hogyé" számolják az eurót?

Köszi
  • tescodr
    sziasztok le akartam preloadolni de hiába megyek a preloadra,csak a jték oldalára dob be,ez miért van?
  • elitehun
    Szerencsére csak elég volt kilépni a játékból és vissza :D
  • pisztácia
    Köszi szépen.
  • ropi88
    kipróbálom a 7végén és majd kiderül, hogy mi lesz... sztem a legjobb lenne ha visszajönne a régi dedikált szerveres megoldás.
  • Cingar
    probald ki a hétvégén es döntsd el tetszik-e.
    teny hogy van csaló bőven meg szar az egesz iwnet, de arra bőven jó hogy napi par kört lenyomj, de arra hogy versenyszerűen vagy csak orakig jatsz arra egy kalap sz*r.
    amennyit eddig jatszottam vele nekem megerte megvenni csak csalodott vagyok mert egy ekkora névtől és kasszasikertől egy kicsit többet várna az ember.
  • morphologu
    Szerintem semmi gond vele kezdetek óta meg van 1x láttam csalót ha nagyon laggol keresel másikat (vagy úgyis hostol és utána jó) ha nem enged fel keresel másikat ez előfordul. Szerintem nagyon is jó gém. De ez az én véleményem, mindenki maga döntsön.
  • Szega87
    cirka 13 forintra jön ki nekem a játék ára osztva a játszott órákkal, ennyit simán megért eddig, meg még mennyit meg is fog :)
  • morphologu
    indisid újra Steamet
  • madmanic
    NE vedd meg...

nem tudsz játszani, rengeteg csaló, lagg, vagy fel sem enged, kidobál...

lehet én is eladom, hetek óta nem játszottam..
  • elitehun
    Látom az iwnet még mindig fos. play-re nyomok és a connecting to iwnet megy a végtelenségbe
  • J i GS a W
    nekem azt írja hogy a játék jelenleg nem érhető el probáljam meg később ez mitől van?????
  • Cingar
    hat ez tök jó...
  • barmi
    Sziasztok!

Eladó COD6 MW2 ! Steam fiókkal, 6000 pénzért, Érdiek jelentkezését várom! Érdeklődni priviben!

Köszi!
  • Doom 4
    A mostani patchnak mi a verziója?
  • ropi88
    okkki :)
  • robotnyk
    igaz, ezzel nyit a steam update news is. volt pár hete is, én azután vettem meg. szal csak óvatosan.
  • ropi88
    bocs már öreg, de én nem vettem meg, azért akarom kipróbálni, hogy megérné e megvenni...
  • kBagyula #17669
    Nono.
  • madmanic
    értsd:

NEM JÁTSZOL KIS FASZKALAP, TE AKI SÚLYOS PÉNZÉRT MEGVETTED EREDETIBEN, A SOK CSALÓ KÖCSÖGTŐL A TÚLTERHELT HASZNÁLHATATLAN STEAMEN...

hurrá...
  • ropi88
    csáó!

srácok ez tényleg igaz? O.o le kell szedni XD
  • Piko888
    Itt szuperül le van írva minden.

http://www.totalsteam.hu/gyik/vasarlas_a_steam-en_magunknak
  • Piko888
    Ez igaz, de pl ha én csak TDM-et vagy FFA-t szeretnék játszani akkor velem basznak ki, mert lki be léphetek ha nem olyan játékmódot akarok amit besorsol.
  • pisztácia
    Vki mondja el hogy tudom a dlc-t megszerezni. Hogy kell kifizetni?
  • elitehun
    Sztem meg még jó hogy nem keverték a többi map közé mert akik nem vették meg akkor azokat kidobja vagy mi. érted