24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    hali!

megpróbálom beszúrni a most elkészült Prestige 10-emet:)
    ha nem sikerülne, akkor Frank légyszi töröld már ezt a hsz-t:)
  • Frank99
    én változgatom a nevem pont az ilyenek miatt 1-2 naponta....
  • Cingar
    ezt muszaj leirnom mert jót röhögök rajta
    jatszottam ma pár ffa mecset és megragadt egy gyerek neve aki GL,g18 akimbo, last stand trioval nyomta terminalon. egy ideig elviseltem de aztan inkabb kileptem. sok a ffaban a g18 , last stand stb de ilyet meg nem lattam aki a 3 legfaszkalapabb dolgot egyszerre hasznalta volna. Felmegyek előbb jatszani egy kicsit, a map most skidrow. Hátul spawnoltam a konténereknél es láttam valakit felmászni a konténerek tetejére, elindultam felé észrevett lelőtt de nem is igazan figyeltem ki volt az. Fél percre rá latom hogy a chatbe magyarul irnak nekem, hogy hagyjam már egy kicsit békén őket a konténernél. Az egészbe nem lenne semmi, de ugyan az volt ez a gyerek mint akivel delutan talalkoztam terminalon.
    Sok helyen olvastam mar, hogy sokaknak az a baja a jatekkal,hogy azok akiknek van egy kis erzeke hozzá vagy ésszel szeretnenek jatszani egyszeruen nem tudnak érvényesülni mert az előny amitől a többi "bénább" fölé kerekedne elveszik mert tele a játék olyan dolgokkal amivel ezeket az embereket kiszolgálják, mert ki venne játékot ha minden percben szétlövik a seggét.
    Van abban logika, hogy olyan ember nyeri az ffa-t aki nem képes néhány fejest vagy killt összeeszedni normális jatekmenetben es ezért boostolnia kelljen?
  • bigapó
    Nekem már volt ilyen, csak lestem, hogy miért jelez hátulról sebzést :)
    természetesen hackelt volt ez is.
  • armageddon666
    nem IW csinálja... TreyNet elég gázul hangzana... :D
  • madmanic
    gondolom ennyi dlc t terveztek..

ha midenki ügyesen megvette, kapunk dedi szervert..
  • osan
    Hiszem ha látom! :(
  • Grove4

Na ilyenje kinek volt?Betett egy hackelt szerverre aztán azonnal ki is dobott ezzel a hibaüzenettel.
  • ILLNeo
    Nekem három classba van benne a TAR. Szerintem is jó fegyver a SCAR után a legjobb.
  • robotnyk
    volt egy kutatás, hogy általában a fizetős dlcket az eredeti vásárlók 15-20 százaléka veszi meg. ez a stimulusnál is stimmel kb. csúcsidőben láttam már 70000/8000et is.
  • armageddon666
    Ez is a warez miatt van! A PCs játékipar halott, és mocskos kalózok, fújj! Többet nem kapunk PCre játékot!!!

vagy valami ilyesmi lesz :)
  • DarkSector
    jah amekkorát ugrott...
  • Cingar
    39252 játékos van elméletileg a playlisten és abból 1697 játszik a stimulus dlc mapokon normál illetve HC módban egyaránt. Ezt csak az európaiakra levetítve ( feltételezve, hogy más földrészeken nem sokan jatszanak pc mw2-vel perpillanat) azt jelenti, hogy nem tul sokan vették meg az uj dlc-t pcre. Persze aki nem a stimulus mapokon jatszik attol emg megvehette a dlc-t de akkor sem hiszem, hogy ez annyival nagyobb szám lenne ha mindenki aki tudna az uj mapokon jatszana. Érdekes
  • EnZsolt
    mea culpa maxima!

kivettem a szemeimet, megtörölgettem és visszatettem a helyére. Most már tisztán látok :)

Majestic01-nek lett volna címezve a dolog, de hogy ezt kétszer benéztem... ehh
  • Csuky
    Sziasztok megkaptam eredetibe a játékot, Németországból, és németül, nagyon nem tudok, valaki megtudná mondani hogy hol tudok rajta nyelvet állítani angolra?
  • killerkocka
    Ha meg van hackelve, akkor van nuke benne. máskülönben nincs. De ez is csak szimpla csalás.
    package nuke
  • fawcet
    Épp ez az, hogy care hacker volt a srác. Kár hogy nem mentettem le print screen-nel.
  • kBagyula #18341
    Care package-ban nincs nuke, EMP az van.
  • mmovar
    szerintem meg használd a szemed és nézd meg kinek mit írsz! :) ezt benézted...
  • EnZsolt
    "hat sztem kibaszott jo lesz:) a vegen amikor a helikoper daralta az embereket, csak ugy robbantak szet az emberek:) jo véres lesz:)"

ha te ennek örülsz, és szerinted ettől jó egy bemutató, szerintem az beteg.

egyébként meg elitehun-nak van igaza ^^
  • armageddon666
    A 3 legjobb fegyver :D
  • oregon1987
    Tar az nem lótrágya én fullosra kinyomtam nagyon jó fegyver!
  • fawcet
    Tegnap egy kemény 2 percen belül nuke-t kaptunk hc hq-ban. És egy pillanatra láttam hogy egy koko nevű hörcsög kapta meg azt care-ban nuke jellel.
  • cumpy1337
    hú olyan jó s&d meccseket mentem: 2 win 4-0 mindkettő meccsből első 3 winning kill az enyém :) intervention+magnum akimbo
  • ozimak
    Minden idők legjobb PC-s játékai
  • Jacek
    hat az ACR az tenyleg imba a jatekban:D
  • ozimak
    Call of Duty: Black Ops Lesznek dedikált szerverek
  • böröczk
    tar? az nem egy lótrágya?
    én mostanában augot húúzom, csak szép sorban..
  • elitehun
    Azt bírom hogy mostanában mindenki UMP-vel, ACR-al vagy TAR-al van
  • Cingar
    ezzel a vectorral durva mennyire könnyen leszednek. ez mindig ilyen erős volt?:D
  • ropi88
    köszi!
  • mmovar
    xfire
  • kBagyula #18326
    Elég nagy BFBC2 utánérzése van. Ha annyira rosszul is játszható és bugos lesz, részemről cancel.
  • simonl #18325
    A közelmúltban nekem is volt hasonló esetem, kicsit jobban felizgatott a dolog de itt a fórumtársak megnyugtattak.
    Az aktuális Prestige végéig maradsz 70 -es, utána helyreáll az eredeti állapot.
    Addig használd ki az előnyeit:)
  • Jacek
    nem fognak, aki allandoan csal 8 fele hacket hasznalva azt sem tiltjak ki...
  • Sniper Fox
    Hello!
    Lenne egy problémám. Tegnapelőtt tdm-en besorsolt egy hackelt szervere. Miután öltem egyet feltünt, hogy hackelt a szerver. Kiléptem és észrevettem, hogy 70-es vagyok. Ez nem lenne akkora baj, csak attól félek bannolni fognak. Szerintetek mit csináljak?
  • ropi88
    mi az a progi, amit használsz fps mérésre? ez sztem nem Fraps... meg az időt is kiírja.... O.o
  • madmanic
    lehet h én is eladom.. előbb utóbb csak kiadják dlc kkel együtt dobozban.. meg addigra talán kihalnak a csiterek..
  • gömbgiliszta
    nekem is tetszik az előzetes, főleg az a nyílpuskához hasonlító fegyver, ilyennel a Timeshift nevű játékban találkoztam, király volt azzal aprítani...
  • elitehun
    Mert megjött zsoca és azt mondta :D