24218
Modern Warfare 2
  • Cingar
    igaz, de ha valaki a háttérben szeret játszani hardscopeolni fog, aki rusholni az quickscopeolni meg dragscopeolni, de sztem a quickscopeba nincs nagy különbség pc és konzol között.
  • elitehun
    De attól is függ hogy milyen lövésmódot használsz (hard scope, drag scope, quick scope)
  • Cingar
    nem egy embertől hallottam, hogy pc-n tök béna snipernek de xboxon meg simán megy neki. Valamivel könnyebb sztem is. Talán azért mert az emberek nagy része az egérrel csuklóból játszik és egy nagyobb mozdulatnál nem lehet egyenesen húzni a célkeresztet mert tojásízület a csuklónk. A hüvelykujjával az ember meg sokkal kisebb mozdulatot tesz és ha beállítasz egy érzékenységet a controlleren és a sticket kattanásig húzod egy idő után ráérzel hogy kb mikor kell lőni a dragshotnal( amikor bescopeolsz és húzod valamelyik irányba gyorsan a célkeresztet amíg nem metszi az ellenfelet) Pc-n sztem ez nehezebb mert hiába állítasz be egy érzékenységet nincs fizikai korlát mint a sticknél hogy megakad hanem neked kell érezni, hogy meddig húzd ráadásul ha a stick meg is akad akkor állandó sebességgel fog tovább mozogni amihez megint könnyebb hozzászokni. Az autoaim nem tudom mennyire van benne a multiban, de ha mar picit pontosabban lövöd az ellenfelet akkor már megölöd ha nem akkor csak találatot fog jelezni és aztán téged ölnek meg.
  • elitehun
    Gecc erre a szintre kell én is eljussak (és nem nem a körzőre gondolok a monitor közepén ASD_:SDA)
  • FSpofon
    azt nem mutatja sehol biztonsági okokból.
  • DarkSector
    monnya már meg nekem valaki hogy ismerösöknek az eredeti nevét, vagyis a felhasználónevét hol látom, mert széjjebaszom ezt a kurva steam-et.
    eddig aahhogy átirta valaki a nick-jét
    akkor azt mutatja csak és a felhasználonevét nem....
  • Solid Snake
    Nem körzőt szúrnak a monitor közepébe, aztán had szóljon
  • ACE
    AZ ilyeneket nem úgy csinálják, hogy filccel bejelölik a szálkereszt közepét, és sima nézetből csak nyomnak egy jobb-bal klikket és lelövik az embert?
  • Prince of Máté
    Azért konzolon van egy kis Auto aim is... Nem sok, de épp annyi, hogy ezeket bemakkolja. PC-n ebből nem sok talált volna be.
  • DarkSector
    kibaszottkeményen nyomja a gyerek igy boxon...:D
    bill + egérrel se állnék ki ellene...:D
  • DarkSector
    ámen. :D
  • Prince23
    wtf, újabb sniper pro...

• Jacek
    dontsuk el mi a normalis:) jaj no GL, jaj no killstreak, jaj no G18 akimbo, jaj no commando, sorolhatnam.......... mi a faszomert akartok ti ezzel jatszani? ha egyszer minden szar benne?:D
  • FSpofon
    normális serveren ki lesznek kapcsolva az ilyen idióta killstreakek is :)
  • DarkSector
    az eddigi járművek is nagyon tulzásban vannak, nemhogy még az egész meccs alat legyenek.
  • robotnyk
    én vezethető járművekről hallottam, de nem néztem utánna, soká ér még ide :)
  • robotnyk
    én is így vagyok, nem kéne a COD/MWből is battlefieldet csinálni :\
  • DarkSector
    nah egy szerveren durva dolgok voltak!!!
    végtelen tárgyak voltak, a gl-eket ugy lőtték, mintha tüzijáték lennne pesten...
  • FSpofon
    ez single player trailer ember :D multi ugyan olyan cod lesz mint eddig
    csak lehet ruhát meg töltényeket is cserélgetni meg pár újítás
  • Grove4
    Amúgy nem kötekedésből, de megfigyeltem, hogy minden Medal of Honor részt úgy rövidítenek nagyrészt a játékosok, hogy MOHAA, holott az a (M)edal (O)f (H)onor (A)llied (A)ssault rész címe csak. :)
  • killerkocka
    Jó játék lett az mw2 is a maga módján, csak rakták volna ded serverre az egészet, ezek után viszont Black Opsot személy szerint várom, mint prosti a megérdemelt bérét
  • kBagyula #18620
    Ez a Black ops nagyon hajaz játékmenetben a BFBC2-re, első ránézésre. Ha ugyanolyan sz*r lesz benne a játékmenet, mint az említett konkurenciában, akkor részemről annyi. Nincs benne nagy pezsgés, lassú vontatott játékmenet a multiban. Nem tetszik és sorolhatnám az okokat, hogy miért nem, ez a BFBC2-re vonatkozik. Inkább majd a MOHAA, az ígéretesnek tűnik a számomra, addig pedig MW2.
  • oregon1987
    Black Ops Na előző link nem jó lett! :D
  • oregon1987
    Black Ops-ban lesznek dedikált szerverek 100%! :D
    Videóban is megmondja a faszi: http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/100688

Már megbántam hogy megvettem a Modern Warfare 2-őt a vacak multija miatt!
  • gagax
    Na azért ne hamarkodd el a döntésedet ^^ úgy kezdődött a történet hogy MW2 be is lesznek dedikált szerverek :D szóval csak nyugi sztem :D
  • Puhos
  • mmovar
    elég sokan unják már a pubolást ahogy elnéztem. a minap írtam ha van kedve egy csapatnak, klán-nak, csoportnak... nubságok nélkül játszani az írjon és minden napra csinálhatnánk jó kis privát meccseket. akiket érdekel dobjon pm-et!
  • cumpy1337
    épp ezért fogom megvenni a cod7-et, a trailerek alapján nagyon tetszik :)
  • Cingar
    szerintem nem hagyták abba olyan sokan. viszont nekem a tanulság, hogy hasonló játékot csak akkor veszek ha van dedikált server.
  • Prince23
    Resurgence MAp PAck trailer
  • armageddon666
    "maradunk még elegen:)"

nagyon remélem :S
  • bigapó
    maradunk még elegen:) csak oroszok ne legyenek sokan, mert akkor szar a host is...
  • gagax
    Pedig eggyáltalán nem rossz játék...néha néha felnézek és akk eljátszogatok külső nézetes modba :D
  • madmanic
    mindenki sorban adja el.. vicc..
  • tituka
    Eladó Modern Warfare 2!

akit érdekel írjon privátban...
  • elitehun
    Az én nickem pedig elitehun
  • bigapó
    ja, ha Neked megvan Csokiturmix (vagyis brigike), akkor onnan már fel tudsz venni, ugyanez az avatarom, mint itt.
  • ozimak
    Én is csak vasárnap este leszek!
  • bigapó
    oké, köszi. most sajna nem fog menni, talán vasárnap este leszek egy kicsit.
  • ozimak
    Én még nem mert nem talált a steam :S a Peterson-ossal... De itt az enyém: Anger92