24218
Modern Warfare 2
  • Barrett 50 Cal
    Nem én akartam felmenni,csak berakott egy ilyen szarra:S
    Már nem először fordult elő sajnos:S
  • DarkSector
    jah bukod, de erre inkább nem mondok semmit. :)
  • zoltan1232
    Igen csak az baj hogy win7 alatt azok a pályák 92 fps-el mentek:)
  • Barrett 50 Cal
    Hello!
    Ha hackelt szeróra mek fel és 70es leszek,akk a régi mentés bemásolása helyett nincs vmi más megoldásMert akk amit addig megszereztem azt már buktam is:(
  • elitehun
    Azért mert csak olyan embereket jelölök vissza akivel játszottam már vagy imserem
  • High end PC #18756
    oks, köszi
  • FSpofon
    a játék menüjében másnak is csak annyi van. vga driver beeállításanál nézz körül.
  • High end PC #18754
    tehár akkor csak nekem van 4x-es max AA?

ha rá lehet erőltetni többet, hogyan?

köszi
  • FSpofon
    videokártya driverben ráerőltetheted.
  • High end PC #18752
    Szevasztok!
    Az létezik, hogy csak 4x-es élsimítás a maximum a játékban? (legújabb videókari driver van fent Win7 alatt)
    Csak mert ha van nagyobb élsimítás érték, csak nekem nem jelenik meg, lehet felteszem Vista alá is.
    Köszi előre is
  • Puhos
    Csá!
    Elitehun te miért nem jelölsz vissza a Steam-en?
  • Jacek
    az egy tok jo dolog:) 2x probaltam eddig mindektszer kek kepernyot dobott win7 64-biten, rohej:D:D:D
  • FSpofon
    steamben properties alatt verify integrity
  • Alien
    Na velem is megtörtént, belefutottam egy level hack-es hostba. Gondoltam nyomok egy kis free for all-t, pálya: rust. Belépek, ment vmi töltő csík (olyan mint amikor letesszük a bombát) csak kiírt vmit h X% complete és töltötte. Sejtettem, hogy ez nem jelent vmit jót, úgyhogy kiléptem de már késő volt. 70es lettem pedig nem is lőttem le senkit. Csomó title-t és embleme-t adott, fegyveres challange-ek majdnem mind fullosak lettek, szerintem ha hagyom a csíkot végigfutni akkor minden 100%os lesz. Persze ígyis sok olyan lett amit nekem kellett volna szerezni :( Prestige 1 32-es voltam. Elmentettem amikor alap 70-es voltam, lehet, hogy azt vissza fogom tenni, vagy kezdek innen egy prestige-t csak az a baj, hogy akkor azok a title-ök is megmaradnak amiket nem én szereztem :( És még vmi módosítást észrevettem: az eset után kiírja a ping értékeket számmal is. Eddig csak a csíkok voltak és nekem az elég bőven... Azt nem tudjátok hogy lehet visszaállítani? Mert egyelőre nem teszem vissza a mentésem, de új prestige-t se akarok kezdeni megint mindent elölről. Bár ha ezt a pinges dolgot is átírta, ki tudja, hogy még miket változtatott...
  • killerkocka
    Egyszerű a válasz, nem minden pálya tartalmaz annyi texturát, mint a másik. Vannak gépigényesebb mapok a többinél.
  • zoltan1232
    Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy Windows Xp alatt a multiplayer egyes pályáin kevés az fps. De a legtöbb pályán 86 fps. Ez miért van?
  • kBagyula #18745
    Afghan és a Quarry pályákon.
    Afgániában a roncs repülő farkánál lévő meredélyről, de fuss neki előtte, a Quarry mapon, pedig a magas pirosas ház tetejéről, ahol a csipák kempelnek. Ott az egyik oldalon hágcsó van felfelé, a másik oldalon nincs.
  • elitehun
    Hát elég gáz lenne ha IP alapján azonosítana mivel a steam-nek az a lényege hogy akárhonnan játszhatsz mivel akármelyik gépen lehet vele játszani ha belép a felhasználói fiókodba
  • ribery7
    Megvan. :) Csak haverjaim is azt mondták akiknek megvan ,hogy az IP cím alapján azonosítja be az embert.
  • elitehun
    De ha meglenne a játék ezt valszeg tudnád
  • elitehun
    A steamen
  • elitehun
    A felhasználói fiókod alapján
  • ribery7
    Hello. de ha nem az IP cím alapján azonosítja be hogy nincs fenn más gépen ugyanazzal a cd keyyel a cod 6 akkor mi alapján tudják megkülönböztetni?
  • Gabe18
    Valóban.

"Fall 30 or more feet to your death - 500 XP"
  • elitehun
    Amúgy az sztem nem 30 méter hanem 30 láb ami azért nem ugyan az ;)
  • elitehun
    Elmondom neked hogyha kikapcsolod a modemet (vagy áramszünet van, vagy csak véletlenül kihúzódik a kábel) és utána visszakapcsolod máris más az IP címed. A játéknak semmi köze az IP cimhez.
  • ribery7
    Hello, szerintetek tényleg nem lehet baj ha más IP címmel játszom mint az amivel feltelepítettem??
  • Gabe18
    Amúgy itt mutatják,de szerintem ez nincs 30 méter...

http://www.youtube.com/watch?v=OkRkM6JwQTc&feature=related
  • Gabe18
    Hát Afghan-on leugorhatsz a semmibe,az nem jó?
    multiba melyik mapon lehet leugrani 30 méterről h meglegyen a "goodbye" chellenge?
  • böröczk
    Meddig tart még a dupla ekszpé? 10 körül játszottam, akkor még volt, de úgy tudtam, hétfőn befejeződött.
  • madmanic
    Tisztességes csalófogó rendszer lenne a megoldás szvsz, ami eredetivel műxik..

Többen vennék meg akiknek megtelik a heréje a warez szerveren a csalókkal..

És a megoldást már kitalálták bassza meg, pl ugrókód minden eredetisnek naponta mailen kiküldve, csak játékoknál nem alkalmazzák...

Sokkal kisebb ráfordítást igényelne mint ezt a szar iwnetet fenntartani..

• Jacek
    nalam a warez a demo:)
  • simonl #18728
    Remekül összefoglaltad, tetszett.
    De azért jelentős halmaz az is aki warez után megveszi a játékot.
    Persze akkor az első mondatod lép életbe: jó játékot kell csinálni.
  • Jacek
    legjobb DRM ha jo jatekot csinalsz:),(persze lesz warez, de jelentos bevetel is), azt meg nem kene szamolni hogyha lewarezolta meg is veszi:):) nem szarral kell etetni az embereket...

bocs az offert
  • Frank99
    sok igazság van a cikkben....
  • bigapó
    minő meglepetés, találtam egy cikket ami kapcsolódik a témánkhoz:)

a második bekezdés a lényeg, onnan, hogy "Meggyőződésem, hogy.. " :)

a DRM egy vesztésre ítélt csata
  • DarkSector
    miközöd hogy mien topikokba járok? miről beszélünk?
    jah és nem megyek a modikhoz sirni, az a te stilusod.
  • Frank99
    időm?
    benéztem oda egy lapozásra, és szinte minden 5-6-ik comment a tied, hogyan müxik ez+az awarezban stb....
    miről beszélünk?

és ha meg még 1x ocsmányul beszélsz (pláne rólam) reptetem innen commentjeidet a sunyiba!

Hetekig nem voltál itt, megint idetaláltál, de repülsz, ha marad a szöveged olyan, amit kicsit lejjeb megengedtél!
    Aztán mehetsz megint árulkodni a Moderátorokhoz nyugodtan....
  • FSpofon
    ott még a boltokban is warezt árulnak :) de mindent lefordítanak a saját nyelvükre önként meg saját modokkal bővített/újraírt játékokat is árulnak. pl néha olyan half-life részek jelennek meg torrenten oroszul amik nem is léteznek erre, ott vette vki vmi piacon :D