24218
Modern Warfare 2
-
nem. -
szerintetek elképzelhető, hogy bizonyos idő múlva ingyenessé teszik a dlc-ket? (mondjuk fél év múlva...) -
Gabe18 #18839 Hát 500 év múlva biztos nem egérrel fogják a kurzort mozgatni a kijelzőn,az több mint valószínű. 
De ahogy te írtad,ehhez új fejlesztésű játékok kellenek.Ahol már a mozgásérzékelésre fejlesztik az egészet.Mert egyelőre az van hogy normál játékokra akarják a mozgásérzékelést ráerőszakolni,ami hát enyhén szólva se tűnik jónak.
Nem kizárt hogy a konzolos verziókban már akár a idei CoD-ban is lesz valamilyen mozgásérzékeléses irányítás,hiszen akár a Ps3,akár a MS most nagyon fogja ezt nyomni.De azt nem hinném hogy bármilyen komolyabb konzolos klán majd azt az irányítást próbálná használni egy war-on. -
nemtuom mikor, ez nem az időtől függ, szerinted ezeket a külyüket az elmult pár évben találták fel?
dehogy csak közzé teszik.
vannak olyan technikák már, amiktől az állunk leesik, csak éppen felhasználó nem juthat hozzá. jóval előrébb vannak már ettől. :D -
ez a mozgás érzékelős szarság, szerintem tök felesleges, még kezdetleges állapotban van.
egyszerűen képtelenség vele ugy belőni, hogy azt a hihetetlen pontos irányitást kapd, amit egy kontroller, vagy bill+egér ad, itt a válaszidőre értem.
szerintem ez a következő 10 éveben csak hobby szinten üzhető majd, ezzel egy komoly autoverseny játékban vagy fps-ben vagy platformban kivitelezhetetlen lezs hogy precizen irányitsd, és akár eredményeket érj el vele...
nekem még a kormányokkal is bajom volt, egy autos játékhoz, csak akkor fecsérelnék, egy 900fokos, többtizezres kormányt, ha az valóban szimulátor lenne, én játszottam 2x kormánnyal, akkora késések voltak, hogy ihaj. de lehet csak nekem tűnik úgy hogy a kormány működése valósághűbb a játék valós értékénél, és ezért nekem nem nagyon passzentolt össze a 2.
a végén a menüben a botorkálás nah az király lehet, a többi csak hab...(és nemtuom figyeltétek-e de hangérzékeny lesz valszeg, mert a végén volt egy poén, hogy a csaj mondta hogy vége, és nem mutatták a tv-t, de lehetett a fényeken látni hogy lekapcsolt a gép....:D) -
Én akkor is csak annyit mondok: Túl konzervatívak vagytok :) Ez a jövő! 3D,holografika,mozgásérzékelés No persze ehhez tényleg teljesen új fejlesztésű játékok kellenek! De figyeljétek meg,nemsokára jönnek azok az idők amikor 3D-ben jelennek meg a játékok,és elterjed a 3D-s monitor is! Majd később ezek kombinációja,míg végül holografikusan nyomhatjuk a szobában(már akinél van annyi hely:),úgy mintha tényleg ott lennél! De ez még odébb van... Valami újítás biztos lesz,mindíg van. Akkor már nem lesz ennyire fura. -
Gabe18 #18835 Vannak játékok ahová nagyon nem illik mozgásérzékelés.Nemrég PS3-on játszottam az Uncharted nevű játékkal.Ugye a PS3 irányítóban is van egyfajta mozgásérzékelő.Nem egy Wii,főleg nem egy Xbox-os Natal (már ha igazak amit arról mondanak igy előre) de nem is kellett volna vele olyan bonyolult dolgot csinálni.Annyi volt hogy a gránát dobás ívét lehetett meghatározni azzal hogy milyen szögben emeled az irányítót.Na azt a szenvedést... Amúgy a két analóg karral gyönyörüen és gyorsan lehet ilyen esetekben beállítani a távot,szöget,és dobni a karakterrel,ha normálisan az irányítóval kell.Na de ez... tragédia volt.Emeltem forgattam,közbe már lőttek öten,áááá nem kell ez.Komoly játékokhoz kontroller kell,meg pc-n egér-bill.Nagy ötlet a mozgásérzékelés,de arra külön kell játékot,játékstílust kitalálni. -
jól, bár nem szerzett volna sok adatot, mert én fontos jelszokat csak akkor irok be ha én lépek magam az adott hivatalos oldalra, max esetleg egy kamu steam-profilomat irtam volna be, amiért nem kár, csak az ingyenes portal ment volna el, de a kamu profilombol van vagy 3-4...:D
Ráadásul ienkor figyelemmel van az ember azonnal észrevehető, hogy az oldal csak hasonlit az eredetihez, de közel sem ugy néz ki, plána nem a Login észe. -
Pontosan így ahogy mondod! Ez a lényege! Ahogy mozogsz a szobában a monitor/tv előtt úgy mozogsz a játékban is! Az mw2 csak vicc volt természetesen. Miért kell mindent ilyen halálkomolyan venni? :) októberben jön ez majd csak ki és xboxra csak! Mindenesetre én örülnék ha így is lehetne. Erre optimalizálni kell a játékokat! De pl. ha focit lehet (pedig ott aztán van futás/mozgás) és valószínűleg lesz is,akkor ezeket az fps-eket is simán! Csak túl konzervatív a társaság :) -
de már paintballoztam de viszont mw2-t igy szar lenne játszani. először is nem lehetsz akármilyen pozicióban mert ugye nem ismeri a játék legfeljebb kiadnának egy dlc-t ahol már ismeri az összes poziciót. Másodszor hogy futnál?? helyben futással? és a sprint? gyorsabb helyben futás? ja és talán a legfontosabb hogy paintballban "igazi" fegyver van a kezedben. -
Akkor ti még nem paintball-oztatok vagy airsoft-oztatok :) Szerintem sokkal másabb lenne,a mozgás szabadsága miatt. Bármilyen testhelyzetbe,bármilyen fedezékbe máshogy és gyorsabban szerintem ott tényleg mindenki olyan lenne mint élőben! Bár ezt inkább sztem 3rd person módban lehet majd,azthiszem a halo legújabb része támogatni fogja. -
fps játék kizárólag a monitor elé görnyedve,, fülessel a fejeden, az egeret szorítva és a billentyűzetet tapkodva az igazi -
Sztem nem
-
Tudom,hogy kicsit off de azért jó lenne így MW2-zni :)
Katt ide -
sztem kártyáról BÁRMIKOR leemelik a pénzt....
vettem a gyereknek nemrég egy kisebb játékot a Reflexivetől, pont hétvégén...
pár perc múlva megjött a kulcs... -
segítsetek
hétvégén nem lehet a DLC-t megvenni?
csak banki nyitvatartási időben működik a dolog?
-
jópáran ebből élnek már magyarországon is, cs-s fórumok tele vannak a hasonló friends beszélgetésekkel minden nap -
Jól veszem észre h pont valaki be akart vele szopatni?Micsoda egy hányinger ember. -
mármint videokat kommentárral, ha nem lett volna egyértelmű -
ha már itt tartunk akkor szeretném felhozni ezt a témát. ismeritek ezt ?
felmerült bennem, hogy lehetne ilyet csinálni magyarul is, én vevő lennék rá :) -
szép! -
amúgy ez alapján megcsináltam, de még rosszabb lett, az elején is csinálta. -
WeGame -
Gabe18 #18818 Végére a hang kissé elcsúszott,de amúgy jó.Mivel vetted fel? -
nézzétek el nekem a félidőnél elbaltázott Predator lehetőséget. Ilyen sose történt velem még :)
CTF gameplayem. 3-0-ról hoztuk fela pub teammel.
-
jelenteni itt lehet ha firefox/chrome még nem írná ki: http://www.google.com/safebrowsing/report_phish/
commentbe hogy melyik oldalnak adja ki magát.
xfiren meg [email protected] címre kell leírni mi történt -
xfire.
betallozod, és scrollock+e majd fps pipáld kiés az értéket oda húzod ahová akarod...
-
Ha csal valaki önmagában elítélendő, de jó nagy barom, hogy még fizet is érte, ráadásul ennyit... No comment. -
madmanic #18813 sztem kamu..
de remélem az utolsó forintjait húzzák le a kis csírákról..
csináljunk még ilyen lehúzós csítárulós oldalakat :) -
Azthiszem nincs. Mert akárhogy csinálod a cfg-be a steam vissza állitja.. szóval.. szerintem.. xfire.. :) -
Mindjárt jövök egy saját feltöltésű CTF gameplay videóval :) -
Ezzel már énis találkoztam szintén Xfire-n. Ugyanezt irta ki a firefox.. és a gyerek minden áron rá akart beszélni hogy a Régi IE -vel jólessz éscsak bekell lépnem és máris megkapom az összes steam játékot ingyen.. mondom aha persze 
ui.: bemutatás nem neked :D -
sziasztok
van módja, hogy fraps meg minden nélkül kiirassam az fps értéket? -
darkbear #18808 Kösz!
Amúgy hihetetlen, hogy így árulják... sok csaló,szemét, köcsög mintha ez legális és természtetes lenne. Nem térek magamhoz... -
elküldtem a VAC-nak! -
Gabe18 #18806 Zseniális oldal.
"Engedi, hogy a hack segítsen neked a célzásban, és javítsa és növelje játékod eredményeit, minőségét."
Ja,a minőség az fantasztikus lesz.
"AIMBOT VERZIÓ - A BRUTÁLIS KIVÉGZÉS NETOVÁBBJA!!"
Brutális lehet.Aki használja azt is brutálisan kivégezném.Bár az aim-ot használók 99%-a olyan hülye eleve hogy kár az ilyet elpusztítani. -
darkbear #18805 Sziasztok!
Ezt már láttátok:
http://codehook.hu/?q=node/2
Mekkora szakszöveg... baze -
madmanic #18804 ja, nem tudom ki írta h álnéven kell játszani :)
úgy takarodnak a lvl 70 ek lefele mint a szél :))
egy csaló sem volt az elmúét 4 mapon :) -
madmanic #18803 ne kell minden debilt felvenni steamen..
-
köszi az értesítést. figyelni kell, sok a galád ember...