24218
Modern Warfare 2
-
a sok matyi, ugye :-)))
tényleg, nyáron hogy sikerült ez a mutatvány? -
ezt irta ki, ez mit jeletn mi ez?
"This feature unlocks arctic ghillie suit." -
En meg most egy darabig nem jatszok, mert eltortem a csuklom.
-
Mostanában 1 csitert se láttam -
Most én vagyok szerencsétlen hogy ennyi csíterrel összefutok vagy ilyen rossz a helyzet?!Az elmúlt 3 napba megszámoltam,35 csaló majommal futottam össze.Volt hogy egy tdm meccsbe 3man is voltak.Aztán ilyenkor próbálj játszani és élvezni azt....
Jöhetne már a dedi szeró és a cod7
-
Azért ennyire nem rosz a helyzet -
Gabe18 #19613 Egészen szánalom ami ebbe a játékba megy.Gl,Gl,Gl...
És hiába írsz neki akármit.Bumm,bumm,bumm...
Hát arról már nem beszélve,itt minden fordítva van bekötve.SD-ben ha védőként bekempeled a két célpontot,vagy a bombatáskát meglátva ráállsz arra,netán HQ-ban ha tiétek a HQ,és véded,tehát ha azt játszod ami a feladatod éppen,és igy lelősz valakit,akkor te vagy a legnagyobb ökörfajzat akit a világ a hátán hord.
Na de TDM-be?Hát ott a sok okos úgy kezdi hogy 6-ból 4-en egy házba beállnak,és az ablakokból kempelve lőnek le mindenkit aki próbál mozogni,gyakorolni,próbálna,gyors pergős játékkal fejlődni.Persze esély nincs,hát az ellenfél örökké egy helyben állva várja hogy bemasírozz a képbe,és lelőhessen.
Persze a régi viccben is úgy van hogy "egy őrült megy szembe az autópályán a forgalommal,erre a sofőr:-Egy?!Hát mind!!" úgyhogy fent tartom hogy én vagyok hülye egyedül,és a többi gondolja jól... -
tegnap kezdtem el az első prestige-t.
elsirattam a jó kis fegyvereimet, és azzal a mocsadék ( nekem nagyon nem jön be) -M4-el rohangálok a pályán, próbálva alkotni valamit.
A Famas már jobb, azt használtam sokat akkor is amikor voltak már elvileg jobbak is.
Ha már itt tartunk, a Famast jobban is szerettem mindig is mint pl. az M16-ot.
Az AK szerintem parasztvakítás, nekem nagyon-nagyon nem tetszik (pedig cod4-ben imádtam).
perkekben nem nagyon variálok, stopping majd mindenhez,
sokat használtam még ACR-t, hiába gyenge, a pontossága meg a tűzereje miatt pont fekszik a magamfajta lámának.
Nagy kedvencem lett a végére az AUG, grippel, meg stopping póverrel nagyon ütős szerintem.
Sörétesek nagyon nem jöttek be nekem, másodlagos fegyvernek gyak. mindenhez valami géppisztolyt vittem, legtöbbször P2000-et.
Nagyon szomorú hogy a FAL ennyire gyengére sikerült, jobban szeretném pedig mint a snipereket.
perkekben nem nagyon variálok egyébként, általában maraton, stopping, és steady combóval nyomom.
fegyvereket grippel, fmj-vel, Gl-el, nyílt irányzékkal használom, az akimbo mocskosul nem tetszik, mindenki azt csinál amit akar, de én úgy vagyok vele, hogy ez azért mégsem valamelyik UT, úgyhogy szeretnék inkább célozni ha lehet.
-
akkor most nyomom be az Én Top3 accolades-emet:
None Spared: 1161
Switchblade: 801
Loaner:614 -
madmanic #19608 alatta lévőre...
de ha olvasod a hsz eket akkor egyértelmű.. -
Na ezt kinek mondtad?? Nem értem mért olyan nagy fáradság rányomni a válasz gombra -
egyszer kipróbáltam, de olyan mértékben imba volt O.o -
madmanic #19605 ezt inkább te se mondtad volna el.. -
ahhoz jól passzol.
meg a g18 akimbo mellé bilingben, de ne mondjátok el senkinek
-
Én SCARhoz használtam Extended magset. És nagyon jó volt :D -
killerkocka #19602 Ad egy kis pluszt a túlélésre sok esetben, mikor már csak az a bizonyos 1-2 lőszer kéne. Mozgalmas mapon jól jön. Nálam mp5-ös classnál van extended, igen hasznos. -
madmanic #19601 HC ben limitált a lőszered jól jön... -
Én azt nem értem hogy mi értelme az extended mags-nek?? -
csuripi #19599 Az M16-ot hangtompítóval használtamm, meg cold bloodeddel, úgy is halálos volt. Most AK-zok, vagy stopping power, vagy cold blooded (ellenfél függő), kiegészítőnek meg extended mags. Valamelyik nap olyan szépen jöttek dominationba foglalás közbe, hogy 1 tárral össze lőttem vele 1 harriert. -
ha teszel rá hangtompítót és stopping-ot akkor brutális gyilkolóeszköz lesz az m16-ból. a tompító miatt marha pontos, a stopping meg visszaerősíti az ebből származó veszteséget, egyszer próbáld ki. ez amúgy általában is igaz, a tompító pontosabbá teszi a fegyókat, ezért használják sokan az UMP-t azzal. pontos és erős fegyó még így is. -
csuripi #19597 Nekem meg pont az M16, és az AK 47 az amire nem muszáj a stopping power, a tar21-el meg csak szenvedtem annak idején, bár most megálltam pre 5, 70-nél, lehet kipróbálom újra. -
Gabe18 #19596 Az M4-et én azért nem szeretem,mert annyira hülyén néz ki ahogy az ember azzal a fogóval tartja... 
Az M16-ot,ACR-t,stb. rendesen a "tenyerébe fekteti",az jó,de ez az M4 fogás,ez nekem szörnyű. -
ja, elfelejtettem, hogy az AK-t ebben a részben elrontották, talán szándékosan. erről már többen is írtak, ahhoz képest amennyit várni kell rá, nem ad akkora élményt. én sem használom sosem, csak amíg meg lett vele minden kiegészítő. -
jó az az m16 is, csak meg kell tanulni kezelni, de stopping power nélkül ne is próbáld. a lagg miatt nem számol minden golyót vagy Én nem tudom, de anélkül tényleg irreális dolgokat művel.
nekem a Tar-21 jött be, gyors, pontos és erős fegyver, a holo kiegészítővel leghasználhatóbb - szerintem. -
wyx #19593 persze, sőt mitöbb: ezt a könyvet is megtalálod a neten szkennelt pdf formátumban, senki nem mondta hogy máshol elérhetetlen titkokat rejt, viszont ha nem érdekel, akkor felesleges ironikus idióta megjegyzéseket tenned, csak ignoráld, mint a tanultabb kollégáid.
Thats so simple :) -
Mért van az ha belépek a a játékba akkor egyszerűen nincs kurzor?? és a steam-be se tudok belépni Shift+Tab-al. az előbb még minden jó volt de most nem akar megjelenni az egér. még a gépet is újraindítottam -
az ak47-el csak 1 levelt lehet tolni(utána mi értelme)
nagyon jó fegyó ,de valahogy nem tudom megállni
a prestige váltást
-
húúú, ebbe benne van minden ami ingyen fennvan codwikián? -
zpp0663 #19589 Nem lehet valahogy nézetet váltani? Mint cod 4-5 ben /cg_fov 80 al? -
wyx #19588 Sziasztok !
Eladnám a képen látható MW2 strategy guide-omat, 300 oldalas, hivatalos kiadás, kiváló állapotban (kétszer volt kinyitva)
Van benne teljes végigjátszás a játékhoz, multiplayer tippek, térképek műholdas felvételei, spawn pontok és egyebek bejelölgetve mindegyiken. Hangsúlyozom, hivatalos Activision kiadás, nem gagyi játékmagazinos összeállítás. 3000 Forint + pk, vagy BP-en személyesen is átvehető, de az ár nem alkuképes.
Most sikerült megszereznem ugyanennek a keménykötésű prestige edition-ös változatát, így ez már nem kell a polcra, vegye át valaki a tudást akit érdekel :)
még egy kép belőle, de linkben mert nagy :D
akit érdekel pm :) -
prestigek elején csak. :) -
én nagyon szeretem az m4-et és stopping power-rel +fmj-vel nagyon ott van. mellesleg játszottál vele? mert egyáltalán nem pontatlan. bár én csak célzott lövéseket adok le.
ProEvoFan: Miért csalódtál az M16-ban? Baromi pontos, erős, és gyors.
nekem a kedvenc fegyom FAMAS. -
nem értem igazából az m4a1et én sem, de tényleg sokan használják, gyenge is, meg pontatlan is, szvsz. az acrt még megértem, mert ugyan gyenge mint az állat, de pontos.
perpill elsődlegesnek vagy tar21, vagy ump45 a kedvenc. -
Majestic01 #19584 Nekem az UMP45 a fav. Vmi hihetetlen jo fegyver. -
Az M16 mindig is 3 golyot lot ki.
En az elso 2 prestigeben csak vectort hasznaltam, abbol volt vagy 3-4 fele osszeallitasom. Most 2prestige vegen kiprobaltam az ak47-t es nagyon bejott. most azzal megyek, es egy jo darabig most nem valtok pre3ra. -
madmanic #19582 AK ig végig lehet nyomni vele..
pont ez volt a játékot kritizálók egyik problémája. -
ProEvoFan #19581 minap elértem a 40lvl-t, örültem h végre megkapom az M16-ot, de csalódnom kellett a fegyverben:S, sajnos csak 3 lövést ad le:(
úgyhogy egyenlőre marad a jó öreg UMP45:)bár itt hiányzik a gránátvető ami néha jól jönne:)
meglepett h a M4A1-et milyen sokan használják magasabb szinten is (ez a kezdő fegyverek egyike)
tényleg kinek mi a kedvenc fegyvere? -
Ja -
Yube #19579 Más is nehezen talál most szervert? -
véletlen :-)))