13
-
#13 Ezt szándékosan nem írtam. :) -
Mateo87 #12 http://www.youtube.com/watch?v=8Af372EQLck
Pachelbel - Canon, abszolút kedvenc :) -
#11 A Remény rabjainak végén levő zene.
A Hetedik című filben mikor Morgan Freeman a könyvtárban jár.
Johann Sebastian Bach - Air -Suite No. 3 In D Major, Bwv 106
Rob Costlow két albumán vannak jó számok (zongoraszólók), ingyenesen leszedhető a jamendo.com-on.
A Battlestar galactica soundtracken vannak nagyon jó számok.
stb. -
butuska66 #10 Nincs mit.
Hát ami az illeti Gustav Holst túl modern az izlésemnek , de azért az sem rossz. -
FoodLFG #9 Köszi
Egyébként nemrég belebotlottam Gustav Holst egyik művébe. Az (is) tetszett.
http://www.youtube.com/watch?v=3B49N46I39Y -
butuska66 #8 Amit ajánlani tudnék ha komoly zene felé akarsz orientálódni az Montiverdi lenne. Ugyan egyházi témában szerzett zenét de lágy dallamú s könnyen emészthető , s ezzel együtt még tartalma is van. -
FoodLFG #7 Köszi, de nem fontos feltölteni..
Viszont egy-két tippet, nevet akkor adhatnál, hogy hol érdemes elkezdeni. :) -
#6 Töltsek fel pár igazán jót neked? Én sem gyakran hallgatok. Ellenben olyan filmzenét amit klasszikus hangszereken játszanak és jók van bőven. Azt is tudok adni. -
#5 Én egyáltalán nem vagyok vájtüfülű, de akik döntenek azoknak annak kéne lenni. Youtube minősgében szerintem még magát Mozartot sem lehetne egy átlagos játékostól megkülönbözetetni... -
FoodLFG #4 Jó ötlet, érdekes.
Bát még nem nagyon hallottam olyan klasszikus zenét, ami tetszett volna, de modernebb felfogásban már voltak érdekesek..
pl a gyűrűk ura zenéi jók voltak, bár nem tudom, hogy azt lehet-e klasszikus zenének nevezni. :/
A hírből pedig hol marad az említett népszerű jutubklip linkje ? -
#3 Mi is a baj a 44.1kHz-es sztereo hanggal? Ugyanis mostmár a legtöbb videónál van normal meg high quality, és ez utóbbi ilyen minőségű. Gondolom előírás lesz a nevezőknek, hogy ilyen hangminőséggel töltsenek fel videókat. -
#2 tudom, hogy nálad ez szakmai ártalom, de hidd el léteznek nálad kevésbé vajfülűek :)
gondolom rádióból hallgatni klasszikus zenét is bűn :) -
#1 Ezt viccnek szánják? Klasszikus zenét youtube minősgében? Atyaisten...