145
Reszkess iPhone!
-
#65 azt olvastam valahol,hogy elsőként alkalmaz widgeteket...ezt badarságnak tartom mert a samsung már az omniába is rakott ami ugye nem annyira friss. -
#64 Mint egy komoly PDA kb olyan szintű a telefon. Van benne qwerty bill meg ngage, widget..bár igaz kicsit húzós még az ára... -
nyolcvanezer #63 hát engem az idegesített fel, hogy kb a gépem gyorsabban áll fel mint ez a teló... -
#62 No ez az N97-es erősnek tűnik. Nem sok mindent olvastam/hallottam róla de amit igen az csak jó volt.
Örülnék ha valaki kicsit felvilágosítana a telefonnal kapcsolatban.
Csudess te pl miket találtál benne klafának? -
#61 No az egyik haverom beszermányolta a jószágot! Pfúú nagyon kafa! Lassan áll fel a rendszer az elején, de utána iszonyat gyors! -
#60 Hát Kicsit nagyobb a kijelző, a billentyűzet is, tovább bírja az aksi is..de tény h a induló ár kicsit horribilis! -
#59 kb ugyanaz mint az 5800, csak qwerty bill, widget, meg ngage a plusz, tripla annyiért. -
#58 Szerintem ez nem lehet rossz kis teló, legalábbis, amit olvastam róla okosságokat! -
#57 nálam már lejáratta magát a Nokia, 5800 volt szerintem az utolsó, utánna talán Omnia HD, vagy szifon 3GS... -
#56 Sziasztok szerintem nagyon franya kis teló lesz ez vki rendelt már esetleg??? Vagy szerzetbe külföldről? Kíváncsi lennék a tapasztalatokra! -
#55 bazeg én neten keresztül már ki is próbáltam, nem kell ennyire nyomozni a menü után :D -
#54 Interjú a Nokia CEO-jával.
4:00-tól van egy rövid N97 bemutató is. Nem sok, de kicsit többet látni a menüjéből mint eddig. -
#53 harmat gyenge hardwer háttér -
#52 260eFt -
#51 A Skype és a Nokia partnerek lettek :) -
szonik2 #50 dik -
#49 megjelenés -
Jungbluth #48 Az iphone kapott egy pofont ezzel. Szerintem nagyon jó 5let a billentyűzet, sokkal érdekesebbé teszi a telót, és azokat is meggyőzi, akik az érintő miatt nem mernének belevágni a dologba.
Csak kár, hogy a Nokia már megint kihagyta a 3dcsipet... Illetve valószínűleg. -
#47 támogatom -
#46 gecijól néz ki! :D iPhone meg... maradjon amerikában, úgy is odatervezték! -
szonik2 #45 dik -
#44 Az első hsz-t olvastd el!---.--- -
SaphireDraco #43 és nem lehet tudni azt se hogy pl március elött vagy után? -
#42 idén :P -
SaphireDraco #41 Ez a szerszám mikor is jön ki? -
#40 symbian programozók hajrá :D -
Aspyrin #39 Dobj fel kettőt, hátha nekem is bejön! :D -
#38 hajrá hajrá
reméljük nyersz :) -
mafy #37 cs.
nekem nagyon megtetszett ez a masina. úgy döntöttem veszek is egyet, csak még nincs rá pénzem, de jövhéten dobok fel egy tippmixet és meglesz :D
gondoltam megosztom vleetek ezt az infót. :D
Üdv: marci -
Aspyrin #36 Ráadásul mindezt magyarul! Igyekezz! :DDDD -
#35 Húúú, nee! Tud MMS-t? Rohanok előrendelni! :DD -
#34 2. -
Aspyrin #33 Ahh, az első tipi-tapi Nokia.. De ez legalább mms képes :DDD -
#32 Nokiás support tényleg rendben van
nagyon korrektek voltak mindig velem is -
#31 A topiknyitót kérdezd, én csak az alcímre reflektáltam :)
-
#30 Nem is lenne a 3G-s iPhona-al semmi bajom, ha nem szarnának le minket "bantu niggereket" odafent az Apple-nél.
A support csak angolul tud... engem nem zavar, elég jól elboldogulok, de milyen dolog ez már?
A supporttól, ha kérdezel valamit, már a legalapabb kérdés után adnak egy külföldi számot, hívogasd azt.
Ha gondod van a cuccoddal 2 hónapig felejtsd el, körbeutazza a Földet.
Se szervizük, se supportjuk idehaza, csak a BAROMI magas áraik... hányok.
Ehhez képest amikor kb. 6 éve kirándulás közben eszembe jutott, hogy veszek egy nagyobb memkártyát a telómba, a Nokia boltba bemenve, majd egy ebédet elköltve, már mehettem is vissza a szoftverfrissített telefonért, term. ingyen... ja és kaptam cserekészüléket arra a kemény 2.5 órára, úgy, hogy a telefonomnak semmilyen papírja nem volt nálam ^^ Ezt így kell. -
#29 Nem tudom ki hogy van vele, hogy mindent az iphone -hoz hasonlítanak...
Nem is értem hogy akinek szifonja van miért nézegeti a nokia-kat.... (jó kütyü lesz ez is)... -
#28 Hívd fel az apple supportot idehaza... vicc. -
#27 Erről nem tudok nyilatkozni, összesen 2 Apple cuccom volt ezidáig, mindkettő külföldről, és egyiket se kellett javíttatni ezidáig (kop-kop), szal én a magyar képviselettel még soha nem kerültem kapcsolatba.
Mi a baj velük? -
#26 Ajjó. Ha maj válok p535-ömtől, akkor ezt is számításba veszem (előtte kizárólag nokiákon éltem egész életemben, az egy szál profi benefon-t kivéve, de az még az analog mobil időszak, a hőskor). A noki jó a felső kategben.