Nokia N97
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nekem nagyon megtetszett ez a masina. úgy döntöttem veszek is egyet, csak még nincs rá pénzem, de jövhéten dobok fel egy tippmixet és meglesz :D
gondoltam megosztom vleetek ezt az infót. :D
Üdv: marci
Apam rendor.
A support csak angolul tud... engem nem zavar, elég jól elboldogulok, de milyen dolog ez már?
A supporttól, ha kérdezel valamit, már a legalapabb kérdés után adnak egy külföldi számot, hívogasd azt.
Ha gondod van a cuccoddal 2 hónapig felejtsd el, körbeutazza a Földet.
Se szervizük, se supportjuk idehaza, csak a BAROMI magas áraik... hányok.
Ehhez képest amikor kb. 6 éve kirándulás közben eszembe jutott, hogy veszek egy nagyobb memkártyát a telómba, a Nokia boltba bemenve, majd egy ebédet elköltve, már mehettem is vissza a szoftverfrissített telefonért, term. ingyen... ja és kaptam cserekészüléket arra a kemény 2.5 órára, úgy, hogy a telefonomnak semmilyen papírja nem volt nálam ^^ Ezt így kell.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is értem hogy akinek szifonja van miért nézegeti a nokia-kat.... (jó kütyü lesz ez is)...
Markus Schulz For President!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mi a baj velük?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amit a Nokia WLAN és GPS ügyben beletesz ezekbe a telefonokba, azért én egy életen át tartó hûséget fogadtam nekik.
A Symbian az N szérián, fõleg a normálisabb N szérián már nagyon szépen szalad, minden van rá ami kell.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mit nem tetszik érteni? ^^ Fõleg, hogy 3D-s + mûholdképes Nokia Maps is van rá.
Amúgy mehet rá a Naviguide a Garmin Mobile XT-vel...
Már csak elvbõl sem...
A jelenlegi iPhone a GPS és 3G chipet leszámítva egy 2 éves konstrukció. Majd ahhoz lesz érdemes hasonlítani az N97-et, amit Január 5.-én jelent be az Apple, fõleg mivel ez is valamikor jövõ év elején fog boltokba kerülni.
Szóval majd meglátjuk hogy kinek kell reszketnie, és miért :D
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
forrás:mobilarena.hu