145
Reszkess iPhone!
-
#105 Ez teljesen behalt fórum már vagy van azért néha itt vki rajtam kívül? :-) -
#104 Sziasztok! Van már valekinek N97e? Érdeklődöm, hogy végül is a skype rákerült a mobilra? -
#103 A .Net-et jelen pillanatban csak a WM támogatja mivel mind a 2 Microsoft-os. Az N97-ben pedig Symbian van (hála a jó égnek) ezért erre nem tudod rávenni. -
wahquarch #102 Ez is olyan lesz mint az Apple-nek az AppStore-ja?
Mármint ide is fel lehet tölteni a saját Progikat?
Illetve még 1 kérdésem lenne, a N97 hogy áll a .Net-el? -
riddin #101 A legtöbb alkalmazás ingyenes az oldalon. De gondolom a komolyabbakért fizetned kell majd. -
berreg #100 olvastam vhol, hogy az Ovi store mobiltartalom boltból vagy miből lehet majd különböző alkalmazásokat letölteni. kb mennyibe fog kerülni egy ilyen alkalmazás? ezt lehet már tudni? -
#99 Elírtam...... -
#98 OMG! Nem ártana kulturáltan hozzászólni a témához, pláne hogyha nem is vagy otthon benne.
1: minden 3 számjegy után teszünk pontot így: 1.300.000
2: 200 körül van a telefon, de előfizuval talán még picivel olcsóbb is lesz.
"Hogy lehet valaki ennyire?" -
berreg #97 nem vagyok hülye, csak én mindenhol azt hallottam, hogy 200.000 Ft lesz az N97.
:):) -
riddin #96 1 millió 300 ezer?????? Hol? Mikor? Miért? -
#95 OMG!De hülye vagy te!
omnia=200.000FT
n97:1300.000FT
Hogy lehet valaki ennyire? -
berreg #94 én is azt olvastam h 48 gigáig bővíthető ami iszonyatosan nagy tárhely egy telefonhoz képest szerintem.
hát remélem h idővel olcsóbb lesz, mert sajnos ennyit én jelenleg nem tudok adni érte, akármennyire is vonzó tulajdonságokkal rendelkezik. -
#93 Én is azért örülök ennek, mert N95-nek nagyon lemegy majd az ára, a régi árhoz képest. Ha megfigyelitek nemrég jött 2 szolgáltató is a tvbe 95-öst reklámozni, hogy vigyék most míg aránylag fentebb van az ára, szerintem 2-3 hónap és egész baráti áron lehet majd vinni :) -
wahquarch #92 Igen valószínűleg ennyi lesz és az ár is változni fog főleg a régebbi modelleknél. Amúgy hány GB-ig lesz bővíthető? 48? A nokia oldalán elő lehet rendelni amint láttam.... -
riddin #91 Én is a 200e-s árról tudok utolsó információim szerint. Kíváncsi vagyok ez az ár olcsóbb lesz-e majd pár hónapon belül. De most azok nagyon örülhetnek, akik mondjuk N95-t, vagy N96-t szeretnének venni, mert az új modell hatására biztos lemegy majd az áruk. -
#90 200 -
berreg #89 most akkor csak 130.000 a Nokia N97 vagy 200.000? mert azért nagyon nem mindegy.. -
#88 "hmm azért érdekes, hogy az 5800-al 300 lett az érték, ami jobb mint az N97, pedig abban nagyobb proci van."
"én is lefutattam egyszerre a videóval az 5800-ám és Speedy speed 331 Phone speed 299 lettGrin egész jó vagyis N97nél jobb" -
#87 omnia 200.000 FT
n97: 130.000 FT
-
#86 Bár ennyi pénzért elgondolkodtató:S -
#85 Semmi sem tökéletes...:D:D:D -
#84 egy kis apróság... -
#83 Hát ha lesz hozzá vmi frissítés és nem lesz gond vele...! -
#82 Azért ha már van egy telefonod 30 akármennyi GB memóriával akkor ne kelljen már konvertálgatni. Jó volna ha csak dobálgatni kéne felfele rá a dolgokat. -
nyolcvanezer #81 Hát sajnos túl sokat fejlesztenek a gyártók és szerintem olyan dolgokat is bele raknak egy telóba amin még egy pár hónapot melózhattak volna, csak hogy elmondhassák, hogy ők azok akik először piacra dobtak egy adott terméket. Lehet, hogy ha még egy kicsit dolgoznak ezen a divX problémán akkor 1 hónap múlva ki tudták volna úgy dobni a telót a piacra, hogy semmi ilyen problémja nem lett volna! -
#80 nem arról van szó!
Én elvagyok az mp4-es formátummal is...de ha ennyi pénzbe kerül és már beletették azt,hogy kezeli a divX-et is akkor....tegyék bele vagy pöpecül...vagy sehogy.
De olvastam azt is ezen az oldalon,hogy már kezelik a problémát. (illetve reméli,hogy kezelik:D ) -
#79 Lusta a mai fiatalság elhiheted!:D Meg lehet a konverter se annyira a barátjuk!:D -
#78 Sztem nem!:D
Nem törik le a kezed ha konvertálni kell:) -
#77 áháá egy pár dolgot megtudtam róla.
Az mondjuk meglepett,hogy a divX-es filmeket kezeli de nem kompatibilis vele annyira a lejátszó...hát ezt remélem kiküszöbölik. Nem mint ha vennék ilyen telót...azért nem vagyok én gázdág :)
De ha már összehoztak egy ilyen mobilt...hát, hogy is mondjam..illő lenne. -
#76 Nem vagyok én online tudakozó, még én is csak nyomogattam kicsit, képzelheted, h a haverom alig meri kiadni a kezéből.. de szerintem érthető... viszont találtam egy oldalt ahol sokat írnak róla... sztem itt mazsolázhatsz rendesen LINK -
nyolcvanezer #75 Nokia 5530
Nokia 5800
Nokia N97
No, itt van a Nokia 3 új érintős telója, ezek közül lehet válogatni aki ilyen kategóriában gondolkodik. -
#74 na de mondjatok már valami extra funkciót a telóval kapcsolatban!:P
Csudess haverod úgy is vett ilyet azt mondod. -
#73 Értem. Köszönöm. Amúgy szerintem egy ilyen telefont csak az vegyen meg aki teljes körűen ki is használja. Én pl a buta SE telefonom összes funkióját nem használom ki. -
nyolcvanezer #72 A widget kifejezést a Windowsban hasznátlák, a gadgetet pedig az apple én ennyit tudok mint különbség! -
#71 inspector gadget :D -
#70 Hmm most hirtelen nem jut eszembe különbség, max a szavak jelentésében h a widget az a windows szóból származik, a gadget meg bigyót jelent.. -
#69 Amúgy ezek a widgetek most mások mint a gadgetek vagy ugyan az a kettő ? -
#68 és már meg is van a fejlődés történet!:D:P:D Én akkor is azt mondom nem néz ki rosszul... -
nyolcvanezer #67 sőt az apple kezdte el nyomni az osx-ben a widget-eket, aztán a microsoft átvette és szépen lassan belekerült a mobilokba és mobil készülékekbe. -
#66 Hát nem minden forrás hibátlan ezek szerint!:P:D