A TV2 eltemeti szombat esti magazinját

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerettem ezt a mûsort. Amikor még tudományos és ismeretterjesztõ volt. Vitt valami kultúrát a sok bulvárszenny közé úgy mint Aktív, Fókusz, Mónika, Balázs. (Joshi Barath-ot még nem láttam)
Bokafix2
kár

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Már akkor eltemettem, mikor tudományos magazinból átment bulvárba.

Felreertes ne essek, nem gondolom, hogy az RTL Klub barmivel is eredetibb lenne... az is egy rakat szar ugy ahogy van... csak valahogy a TV2 mindig szinvonaltalanabb musorokat keszit... most nem a sorozatokra gondoltam, mert az egyik ezt veszi meg, a masik meg azt... a "sajat keszitesu" musorokra akartam utalni...

próbálok...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

TeszteloPontHu
A Hal a tortán nem elõbb jött, hanem egyszerre, de eredetileg késõbb kezdõdött volna. Csak amikor az RTL elkezdte a Vacsoracsatát, hirtelen a tv2 is elkezdte a saját mûsorát. 2 hétig benne sem volt a mûsorújságokban, annyira gyors volt a döntés.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Le kéne szoknotok a tv-rõl.

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

ezért a mûsorért nem is kár

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Mindig másolják egymást. A TV2 védelmében, hamarabb jött a valóságshow (B😎 is és most is a celebes fõzõs mûsor a hal a tortán. A sorozatokban igazat adok kukacnak, van pár sorozata ami rendben van és a híradásai is jobbak. Legalább is a leépítés elõtt😊
huhh, valaki nagyon nincs képben😊
ugye ezt te sem gondolod komolyan? kétség kívül ugyan azok a dolgok mennek mindkét csatornán de ez nem koppintás viszont TV2-n van kábé 5 sorozat amit nézek RTL-en meg egy se
Lassan azt hiszem itt lenne az ideje az egesz TV2-t eltemetni 😄 Egyre jobban csusznak a beka segge ala. Evek ota az RTL Klubot masoljak, szinte alig van eredeti otletuk, voltakeppen csak azert jo, mert azoknak, akiknek nincs kabeltv-je, megadja a valasztas illuziojat, de valojaban egy RTL Klub klon az egesz.