Szekeres Viktor

A TV2 eltemeti szombat esti magazinját

A TV2 is megszenvedi a gazdasági válság hatásait, többek között, akárcsak a tulajdonos PRO7, le kellett építenie az emberállományát. A racionalizálás természetesen a műsorokat is érinti, a drágábbak megszűnésével is számolni kell.

Ilyen műsor a heti egy alkalommal, szombat esténként jelentkező Magellán, mely eredetileg afféle Delta-utódként indult, majd később átcsapott egy heti megjelenésű bulvármagazinba, melyben hébe-hóba azért akadtak érdekes és értékes riportok is, melyeket, hallva hírüket, az ember utólag megnézhetett az interneten.


A lépés hivatalos indoka azonban ezúttal nem a nézettségben keresendő, hiszen a Magellán mindig biztosan hozta a számokat, inkább a heti 22 perc előállítási költségei jelentették a bibit (a műsort az Interaktív készítette természetesen), ráadásul szombat esténként a páréves Activity-adások ismétlésével szinte mindig leültettek több mint 1 millió embert a képernyők elé - szinte ingyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endrev #12
    Szerettem ezt a műsort. Amikor még tudományos és ismeretterjesztő volt. Vitt valami kultúrát a sok bulvárszenny közé úgy mint Aktív, Fókusz, Mónika, Balázs. (Joshi Barath-ot még nem láttam)
  • Bokafix2 #11
    kár
  • adomin #10
    Már akkor eltemettem, mikor tudományos magazinból átment bulvárba.
  • jAMEsbAUd #9
    Felreertes ne essek, nem gondolom, hogy az RTL Klub barmivel is eredetibb lenne... az is egy rakat szar ugy ahogy van... csak valahogy a TV2 mindig szinvonaltalanabb musorokat keszit... most nem a sorozatokra gondoltam, mert az egyik ezt veszi meg, a masik meg azt... a "sajat keszitesu" musorokra akartam utalni...
  • emile zola #8
    próbálok...
  • TeszteloPontHu #7
    A Hal a tortán nem előbb jött, hanem egyszerre, de eredetileg később kezdődött volna. Csak amikor az RTL elkezdte a Vacsoracsatát, hirtelen a tv2 is elkezdte a saját műsorát. 2 hétig benne sem volt a műsorújságokban, annyira gyors volt a döntés.
  • sanner011 #6
    Le kéne szoknotok a tv-ről.
  • emile zola #5
    ezért a műsorért nem is kár
  • TeDDyRuSh #4
    Mindig másolják egymást. A TV2 védelmében, hamarabb jött a valóságshow (BB) is és most is a celebes főzős műsor a hal a tortán. A sorozatokban igazat adok kukacnak, van pár sorozata ami rendben van és a híradásai is jobbak. Legalább is a leépítés előtt:)
  • winnie #3
    huhh, valaki nagyon nincs képben:)