Elkészült a 400 GB-os Blu-ray
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
amúgy jézus krisztus (bár nem vagyok vallásos és javítsatok ki) de nem isten FIA volt, akit leküldött a földre? csak a mihez tartás végett.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Innentõl kezdve meg önkritika kérdése hogy csóró balfék szakmunkásnak, vagy értelmes szakmunkásnak vallod magad, de a felháborodásodat nézve, az elõzõnek. <#mf2>#mf2>
A csóró meg _nem_ egyenes ágú szinonímja a vagyonilag szegénynek, hanem általában mindenre vonatkozik, ami szegényes, és itt elsõsorban az emberek videovágási igényére, pontosabban az igény szükségtelenségére, vagy a hozzáértés hiányára gondoltam!
Gratulálok!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
jah, a kis japó csajnak meg négyszemközt adnék '' 1 terrabájtot" magamból:)))
-írta ezt egy szakmunkás aki ért a videóvágáshoz:)))) -
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
bár azért dolgozni is kell, szal én maradok az irodizmusnál :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tényleg jó imitátorok vannak, de engem nem lehet átverni, "bennem megbízhatik" :D
Ezen a képen is csak a nem természetes mosolya a csajnak (miért lenne hiszen kb ezt gondolja "b+ ezek egy szaros mûanyagdarabbal fotózgatnak, és vigyorognom kell ebben a hülye reklámszatyorban").
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Szerintem a csaj téma már unalmas, ezért nem nagyon szolnak hozzá. Bár elõtted volt egy arc, aki kulturáltabb formában már pedzegette a témát. :P
https://twitter.com/foodlfg
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Nyilván mostanában mindenki ezt az 5 szakot választja, mert mindenki hd videokat vág :D
mirror\'s edge
Egy jó disznóvágást össze lehet hozni videó nélkül is... <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Különben magát a videóvágást meg lehet tanulni bélyegnyi mobiltelefonos videókkal is, amikbõl félóra tömörítetlenül is ráfér egy DVD negyedére... És egy p3-as is elbánik vele fégiga rammal. Maga a vágás meg ugyanolyan folyamat...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
CD: 1x = 1,2 Mbps
DVD: 1x = 10,5 Mbps
Blu-ray: 1x = 36 Mbps
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
CD írása 52*-esen pár perc.
DVD írása 16*-osan szintén pár perc.
Valami olyasmi, hogy a teljes lemez beolvasásának az ideje jelenti az 1*-est, de nem tudom pontosan. // 80 perces CD: 1*-esen írva 80 percig tart kb azt hiszem //
Go Jeff Go!!!!
Next PC upgrade: 2022
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
http://www.photomediagroup.com/archive/2006-spring/img/Spr06Cover.jpg
ez a kép egyébként nagyon megragadt bennem :)
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Az korongok idõtállóságáról és stabilitásáról soha egy büdös szó sem esik, pedig ez mind a mai napig finoman szólva nem túl acélos.
ja. gyakorlatilag viszont majd vehecc 100ezeér megint egy új "BlueRay 16 Layer" nevû készüléket, amivel még csak írni se tudsz , viszont majd jól leolvashatod a 400 giga tömörítetlen másolásvédelemmel ellátott KULAFÁJLOKAT.. <#falbav>#falbav><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#levele>#levele>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s