298
Vajon ez vár ránk a jövőben, vagy az EU vezetői még időben megállítják a folyamatot ?
-
#18 Az EU alkotmányában nincs benne, hogy keresztény közösség (volt róla szó, de nem lett).
Az Union Jack pedig nem angol zászló, hanem az Egyesült Királyság zászlaja. És mint ilyen, 1801 óta létezik. Az angol zászló körül meg ugyanaz a hiszti van pepitában, mint itthon néha az árpádsávos zászló / nyilas zászló körül.
Szaúd-Arábia pedig egy, a Koránra épített alkotmányos monarchia, valódi alkotmány és parlament nélkül. A "miniszterek" vallási vezetők, az egész ország ilyen szempontból diktatórikus berendezkedésű. Ezt azért ne hasonlítsuk össze egy valódi törvényhozással és parlamenttel rendelkező alkotmányos monarchiával (Egyesült Királyság). -
#17 Kik? A muzulmánok? Az arabok? Mert nem egyértelműen fogalmazol.
Ez szociológiai kérdés. Minden fejlett ország küzd vele, lásd Amerikában a spanyolajkú kisebbséget. -
OKkultist #16 Ha nem deklarálják, hogy az EU keresztény (én nem vagyok vallásos, sem tamplombajáró, de ne egy bevándorló akarja már megmondani, hogy milyen zászlóval és hova vonulok az EU-n belül!!!!!) akkor nekünk kampó. (sajnos a liberálisok és a zsidók szerepe megkerülhetetlen ebben a témában, mert valamiért nekik kedvesebb a barnabőrű bevándorló, -akár mostanában vándorolt be, akár 500éve-, mint a bennszülött fehér ember, aki ezt az egészet felépítette) A keresztet a hivatalos zászlókból is ki fogják venni? (vagy megváltoztatják? sérti a bevándorlókat
)
-
#15 Nézz utána annak, amire utaltam. -
OKkultist #14 Angliában, az ANGOL ZÁSZLÓ (union jack) a györgy korabeli keresztes zászló, és egyéb történelmi zászlók köztéri szereplései ellen intézkedett a rendőrség, mert azt az utasítást kapták, hogy ezek a zászlók SÉRTIK A BEVÁNDORLÓK NEMZETI ÉRZÉSEIT!!!! WTF??????? (ki nem sz*rja le? Menjenek haza, vagy illeszkedjenek be, 3.lehetőség nincs szerintem, de próbálj meg pampogni Szaud-arábiában, hogy téged zavar a ZÖLD ZÁSZLÓJUK, amin egy kard van ,
és félelmet kelt , ezért nem használják. (eggyel több lefejezés lenne azon a héten)
itt az eredeti cikk, kicsit messzebről kezdődik a történet -
kovi04 #13 Itt egy Eurábia ellen tüntető videó:
-
kovi04 #12 Ez rendben van. Inkább az a probléma, hogy a gyors szaporodásuk következtében 20 éven belül többen lehetnek Európában, mint az európai népek együttvéve. -
#11 hallottál már keresztény szélsőségeseket robbantgatni mostanában? -
#10 Az tényleg komoly homlokráncolásra ad okot, hogy vallási irányulást nemzetiségi irányulás felé terelik el. A muzulmán egy vallás. Az arabok egy népcsoport. A törökök nem arabok. Nem is arabul beszélnek.
Abba sem biztos, hogy bele kellene menni, hogy a vallás jó-e vagy rossz, ez ugyanis teológiai/szociológiai kérdés inkább. A keresztény vallás fanatikus hívei amerikában abortusz-klinikákat támadtak meg, illetve abortuszt végző orvos is esett ilyen indítattásból gyilkosság áldozatává. Hogy most vannak muzulmán szélsőségesek, az egy dolog - más vallásokban is vannak... A szélsőségeseket kell lekezelni. -
kovi04 #9 Egyébként a cigányok is csak szaporodnak, dolgozni meg nem akarnak. Remélem, hogy az unokáink nem kisebbségben fognak élni a saját országukban. -
#8 hát igen, európa lakossága csökken, az emberiség felét meg india és kína teszi ki
szerintem pár éven belül egyfajta fárdított nacionalizmus fog kialakulni (a kissebbségeknek több jogot), csak nehogy átmenjen fasizmusba:D (állampolgár-üldözések)
amugy már elég durva most is a helyzet. franciaország, olaszország, németország. egyre több vendégmunkás telepszik le ezekben az országokban -
#7 a muszlimokról beszélt, ez szerintem vallási kérdés. ha nem a vallás a kérdés, akkor meg nem mindegy, hogy egy német/brit állampolgár nagyszülei honnan jöttek? -
#6 Szerintem nem a vallásról írt, hanem, hogy Európa össznépessége jelenleg afelé halad, hogy arabok fogják átvenni a helyünket. Németországban már rengeteg török van.
Azt meg ne firtassuk, hogy a reformátusok, evangélikusok, katolikusok, hogy élnek egymás mellett. :D Mindig összebalhéznak az íreknél. Az iszlám sincs kibékülve a zsidókkal. -
#5 magával a vallással nincs probléma, de a vallási fanatikusokkal már annál inkább. és ezek még mindig az ezeréves tanítások szerint élnek
(meg mit keres itt törökország azt nem tudom, dehát biztos kell a felvásárlópiac nyugatnak) -
#4 Én nem csak az arabok miatt aggódnék, a kínaik vannak a legtöbben és ha csak 1 gyereket vállalnának a családok akkor is nagyon gyorsan szaporodnak... -
#3 Miért probléma, hogy több féle vallás van jelen? a reformátusok, evangélikusok, katolikusok, zsidók meg tudtak élni egymás mellett az elmúlt 500 évben (persze a reformáció hozott egy jó kis 30 éves háborút, de csak túlestünk azon), akkor most mi a probléma az iszlámmal? Ugyanabban az Istenben hisznek (más néven), ugyanazok a szentjeik, ugyanaz a szent könyvük alapja...
nem kell tenni ellene, nem szabad tenni ellene. -
#2 jókérdés +fav
csak nehogy flémtopik legyen :/ -
kovi04 #1 Nem túl bíztató jövőképet tár elénk a muszlimok terjeszkedése. Gyorsabban szaporodnak, mint az európai népek és ha Törökország belép az EU-ba még többen lesznek. Az EU vezetői tehetnek-e még valamit, vagy egyáltalán tesznek-e majd ellene valamit valamikor ? Vagy netán a válság miatt erősödő szélsőségesek fogják eltakarítani az arabokat kontinensünkről ?