298
Vajon ez vár ránk a jövőben, vagy az EU vezetői még időben megállítják a folyamatot ?
  • uwu
    Mmit az idézethez társítasz az ami tiszta szégyen.
    Ha neked az következik az idézetből amit írtál, akkor bizony nagyon rossz ember vagy.

Nagyon jól tudod, hogy nem az idézettel van bajom, biztos nem vagy annyira tök hülye mint amilyennek tetteted magad, csak csúsztatsz. De érthető, mert rávilágítottam, hogy mennyire álszent és képmutató vagy. Csak a gyűlöletet szítod. Neked tetszik a helyzet, mert bármi sérelem ér, le lehet antiszemitázni bárkit, hisz neked szidó barátaid vannak.

Undorító egy emberféle vagy, és azt, hogy ilyen kép alakult ki bennem rólad, csak saját magadnak köszönheted, leírtad feketén fehéren milyen ember is vagy te.
  • David2
    sztem jobban tennéd ha a 20. század történelmét áttanulmányoznád egy kissé
  • Montanosz
    ja igen a kuruc infó
    szegény rákóczi rosszul lenne ha tudná mire használják a kuruc szót.
    egy pár tranzvesztita alapította fasisztoid honlapra
  • HUmanEmber41st
    Már 80 millió halottja van a hollókosztnak? nem 666 millió?
    jó lenne néhány orbitális hazugságon túltenni magadat....
  • HUmanEmber41st
    A magyaroknak megvan a saját keresztény vallása, semmi közünk a zsidókhoz ( még vallási téren sem)
  • Montanosz
    ami te akarsz már elmondta egy elvbarátod, a duce nevű
    "Elhamvasztjuk a szabadság rothadó tetemét"
    mondjuk legalább nem árulsz zsákbamacskát, átnevelő táborokat akarsz ahol kétkezi munkára fogják majd a zsidókat, cigányokat, szemüvegeseket, szakálasokat, sántákat, satöbbi.
    úgy látszik hirből sem hallottál a szabad akaratról, meg arról hogy az ilyen elméleteknek nem is olyan rég egy kefebajszú emberke adott hangot.
    és 80millió halotba került míg megfékezték ezt az eszement őrültet.
    ne akard ugyanazt!
  • HUmanEmber41st
    Monatos! Gyönyörködj Izraelben!
  • Montanosz
    miért mert írtam egy mondatot a bibliából és ezt magamra értelmeztem?
    ácsi!
    állítólag magyarország is a zsidó-keresztény kultúrkörhöz tartozik, nehogy már szégyelnem kelljen magam egy bibliából idézet mondatért.
  • uwu
    Persze, hogy ki akarom őket használni, de nem csak öket, az egész népességet. Meggyőződésem, hogy mindenki jó valamire, még a cigányok is, pedig szerintem még ők maguk is azt hiszik, hogy az a sorsuk, hogy segélyből kell élni.
    Sőt nem csak az emberek adottságait, de még a területi adottságokat is ki kell használni.

Mindenkinek azt kell csinálni amiben jó! Ez nem uszítás te szerencsétlen!
    A hozzáállásodon inkáb neked kéne változtatni! Teljesen etikátlan vagy, ugyan olyan vagy mint a szélsőséges antiszemiták, csak te épp a másik oldalon tanyázol, és nem veszed észre, hogy ez nem vezet sehova.
  • uwu
    #61 hozzászólásodból:

egyszerű: átkozott az aki benneteket átkozz, és áldott az aki benneteket áld...
    mivel ezt az áldást megtapasztaltam anyagi téren, gyógyulások terén, családi és baráti kapcsolatokban..mondhatni már ebbéli érdekből sem vagyok hülye eldobni, mégha a lehetősége fenn is áll egy leendő muzulmán koncentrációs tábornak.

Ezek után van pofád ílyet írni nekem????
  • Montanosz
    valóban van nézetbeli különbség:
    te ki akarsz használni egy népet, akármire.
    én viszont nem uszítok ellenük hanem elfogadom őket.
    szerintem változtasd meg gondolkodásodat a zsidósággal kapcsolatban ha esetleg esélyt akarsz adni valaha is Jézusnak.
  • Narxis
    Ilyet akart anno Kossuth Dunai Konföderáció néven, az Egyesült Államok példája alapján, tetszett neki az USA alkotmánya, ő egy lazább szövetséget akart, de nem tetszett a magyar és az osztrák vezetőknek (se).
  • uwu
    A szlovákok mindíg is útáltak minket. 68 óta kölönösen, de már előtte is az adta az országuk legitimitását, hogy minden Magyar bűnös.

Ezen ideje lenne már túllépni, és a közös múltra való tekintettel inkáb összefogni, és kezdeményezni a térség együttműködését. Szerintem ez úgyis elkerülhetetlen, ha meg akarjaják őrizni a szuverenitásunkat azok anépek ekik itt élnek. Keletről, és nyugatról is nagy nyomás alatt van a régió, óriási tőkekoncentráció mindkét oldalon, és ez a pénztömeg kiharcolja az érdekeit.
    Csak akkor lehetünk önálóak, ha összefogunk a többiekkel. Elég vegyes adottságú országok ezek a blokk belső felvevőpiuaca már alapból biztosít némi önállóságot.
  • Montanosz
    te tényleg ilyen hülye vagy , vagy direct?
    épp azt írtam milyen szörnyűség lenne ha realizálódna.
    ne forgasd ki más szavait ha nincs önálló véleményed
  • OKkultist
    Érdekes lenne, ha a felsorolt országok (HU, SK, PL, SLO, CZ, HRV) EGYSZERRE/EGYÜTT kilépnének az EU-ból, és csak együtt hoznának döntéseket,(kicsit komolyabban vennének bennünket az oroszok is, meg a hülye EU szabályokat meg sem próbálnák ránk eröltetni) mint valami mini egyesült K-európai államok. (Texas pl. utálja Floridát/Kaliforniát, és viszont, de azért nem csatlakozna Mexikóhoz)
  • uwu
    Nem hittem volna, hogy van a miben egyet tudok veled érteni
  • OKkultist
    Én nem emlékszem, hogy 20évvel ezelőtt olyan nagyon utáltak volna bennünket a szlovákok, de még 15éve sem volt akkora gáz, mint most. Inkább a románokkal volt ez, ott meg azóta enyhül az utálat. ( szerb szintén rosszabb, horvát/osztrák tűrhető, ukrán helyzetet nem ismerem)
  • uwu
    Szerintem ezt pont azért generálják, mert félnek, ha összejön, vége a hatalmuknak.
  • OKkultist
    PONTOSAN, az lett volna a megoldás, ha a környéken levők, de legalább HU, SK, PL, SLO, CZ, HRV egy külön blokkot alkot, együtt már lett volna súlya , (legalább 70-80milliós blokk!!! Északi tengertől az Adriáig!!!) rengeteg előnye lett volna, csak arra kellett volna figyelni, hogy ne tudják megbontani valamelyik országnak előnyök ígérgetésével, a Visegrádi Kezdeményezés lett volna valami ilyesmi, de annál sokkal szorosabb kellett volna. Akkora multicégek/energiacégek vannak, hogy velük egy Magyarország méretű ország csak alárendelt pozícióból tud tárgyalni, de ha az egész térség együtt lép fel, akkor fordul a kocka. (esetleg a Balti országok is csatlakoztak volna, ez a csapat be sem lépett volna az EU-ba, mert nem lett volna értelme, vagy csak hatalmas engedményekkel, nem úgy mint most)
    Az USA alapító atyái meg az egyik legjobb alkotmányt hozták össze, pedig nagyrészük szabadkőműves volt, de sokáig az az ország volt a legjobb. (pedig pl. Mexikó legalább olyan gazdag lehetne, de ott soha nem volt elqúrásmentes kormányzás, de már megint rasszista vagyok)
  • kovi04
    Nyugi. Lehet higgadtabban is érvelni.
  • OKkultist
    Mert a Svájci/Svéd négerek, meg a Német törökök az EU-ból mentek oda, te szerencsétlen idióta? Anglia (Nagy Britannia, hogy ne tudj beszólni) tele van arabokkal (szintén nem EU) meg Pakisztániakkal, Indiaiakkal, meg a f*szom tudja honnan odaszökött mindenféle nemfehér emberekkel. Namostakkor megkérdezném, hogy velem akarnak b*sz*kodni mindenféle vízummal, meg hivatalos engedélyekkel, akinek elismert diplomája/nyelvvizsgája, meg EU/NATO tagsága van?????????????
    WTF????????????? dronk, nem vagy ittas?
  • dronkZero
    Már kezdtem úgy érezni, hogy tisztában vagyok az idiotizmusod mélységeivel és hogy már nem tudsz meglepni... És akkor megint egy ilyen űberbrutál faszság...

Az USA meg Svájc mióta EU, te nyomorult!? Ki mondta, hogy ha EU tagok leszünk, akkor _bárhová a világon_ szabadon költözhetsz? Te tényleg ezt hitted? Komolyan mondom, hogy a hetedikes unokatesómnak több fogalma van a világról, mint neked...
  • kovi04
    Szerinetm tévedsz. Rengeteg ellentét van Kelet és Közép Európa népei között. Szerinted miért pont itt robbant ki mind a két világháború ? Csak három példa az egymást utáló népek közül: lengyel-belorusz, magyar-szlovák, szerb-albán
  • uwu
    Az EU szerintem is egy elfuserált dolog.
    Igazábol nekünk nem áll érdekünkben velük együttműködni.

Igazából az lenne optimális ami jelenleg lehetetlennek látszik. Ez abból állna, hogy a szomszédinkkal jó viszonyt alakítsunk ki, hogy ne szopassák a magyar kisebbséget odakint. De nem csak ez a lényeg. Kelet és középeurópe egyszerűen egy más területi egységhez tartozik mint a nyugatiak. Sokkal több közös vonás van ezek között az államok között, ezért az együttműködés is könnyebb lehetne. Meg kéne csinálni a Keleti EU-t, akol a valóban közös érdekeltségű államok kooperálhatnának.
    Ezzel csak az a baj, hogy a nyugatiak és az oroszok sem néznék ezt tétlenül. Túl erősek lehetnénk hosszútávon.
  • uwu
    Szerintem az USA alapítóival nincs gond. Szép és jó eszmei háttér mellett egy jól működő államot teremtettek.
    Amerika a nagyhatalommá válása során erkölcstelenedett el. Szerintem csak az volt a baj, hogy nem voltak ideilógiailag, és etikailag felkészülve egy vezető szerepre, és ez lett belőle.... A nagy fehér sátán lett a régi szabadság és lehetőségek hazájából.
  • OKkultist
    Nem generált az semmit, az ELIT akarja így gyengíteni az EU-t, ha mindenki mehetne mindenhova (ahogy azt hirdetik) , akkor gond nélkül kimehetnék USÁba 1-2évre dolgozni, vagy Svájcba, nem autókat felgyújtani,meg a vallást terjeszteni, HANEM DOLGOZNI. Menekültekre senkinek sincs szüksége, sem segélyen élőkre, sem vallási fanatikusokra, sem olyanokra akik a közbiztonságot tovább gyengítik, de NEM AZ A CÉL, hogy dolgozhass külföldön, kivéve 1-2ország, de ott is csak limitált lehetőségek vannak: pizzafutár, pincér, nővér, esetleg orvos, (de az meg megint nekünk okoz kárt) szóval az egész EU egy hatalmas elqúrás. (dehát ahol Kovácslászló lehet valaki, ott nincs remény)
    Ide kapcsolódik: ELQÚRÁS (korrupció) az EUban (lazlo kovach a former communist apparatchik)
  • OKkultist
    HOL VAN EZ??? Jártam arrafelé, igaz régebben, de nem láttam semmi hasonlót, csak szegénységet, kecskéket, birkákat, meg fegyvereseket. (meg sivatagot, az is egy csoda , hogy van ott valami kaja meg víz)

ha jövőbe látnánk akkor hitlert kisgyerekkorában agyonütötték volna

SZTÁLINnal, ROOSEVELT-tel, CHURCHILL-lel együtt, hogy a gerinces románokról meg franciákról ne is beszéljünk!

de ezek nem tanultak góliát halálából,

USÁra GONDOLSZ? (az AIPAC-nál nincs undorítóbb képződmény, ha élnének az USA alapító ATYÁI egyenként nyúznák meg a tagjait, ÉLVE. (talán a Bohemian Grove az még undorítóbb, de azt kevesen ismerik, bár Gergen ott van a CNN-en gyakran)
  • uwu
    Egyébként elég elmebeteg a topik felvetése, miszerint iszlám urajom van kilátásban európában.

Dühítő, hogy egyes érdekcsoportok így próbálják a saját ellenségik ellen hangolni a tudatlan embereket.

A muszlim bevándorlást európa magának generálta. Kicsit elszámolták, bár szerintem várható volt, hogy egy ilyen mentalitású közösség képtelen lesz aszzimilálódni. Rengeteeg nép él már így is európa államaiban, némi problémát jelent a nemzetiségek közös élete, de ez mindíg is így volt, igazábol semmi változás nem történt, csak most ez az aktuális.
  • uwu
    Jól értem, hogy téged nem zavarna egy muzulmán koncentrációs tábor?
    Ha ez így van te aztán borzasztó erkölcsös ember lehetsz...
    Bár ez azon is látszik, hogy egy rendkívül kirekesztő néppel ílyen módon szimpatizálsz, a leírtak alapján anyagi és egzisztenciális érdekek motiválnak ebben. Jó szolgája leszel a zsidóságnak.

Engem pl. zavar, hogy koncentrációs táborokban írtották a zsidókat, az alapvető emberi jogok mindenkinek járnak. Ha probléma van egy néppel nem ez a megoldás.
    Ha napjainkban nem tökéletesen idióták irányítanák az országot, a Magyar állam a saját hasznára fordíthatná a zsidóságot. Mint kisebbség nyilván más paraméterekkel rendelkeznek, személyenként is mint az átlag állampolgár, persze tudom, hogy ez kicsit túlzó általénosítás.
    A magyar zsidó a magyarság érdekeit hivatott szolgálni az én ideológiám szerint. Akkor lehetne jól kihasználni ennek a népnek a képességeit, ha elérhetnénk, hogy ezt ők is így gondolják. Könnyebb lenne a külföldi érdekek fékentartása, ha ők is be tudnának segíteni.

Látod ez a különbség a két hozzáállás között, vannak akik nem a saját, hanem a közösség érdekit tartják előrevalóbbnak.
  • Pluskast
    Pontosan!! Nem ártan alkalmazni a 19.sz-i Monore elvet. Európa az európaiaké.
  • Narxis
    Németországban teljesen mindegy, ugyanúgy kulturális szakadék van EU és törökök között mint Eu és arabok között. Németországban már a szélsőjobb parlamenti tényező, mert a németeknek elege van abból, hogy elárasztják az országukat a törökök.
  • Pluskast
    Mondjuk azért mert európa is majd úgy végzi mint mi 88 évvel ezelött. Mindenkit beengedtünk, befogadtunk aztán szétszedték az országot darabokra.
  • Pluskast
    Már nem azért de törökök nem arabok. Több közünk van hozzájuk genetikailag mint a németekhez....
  • Narxis
  • Montanosz
    ja és nem beszélek a levegőbe, tények....mert nem csak a hivatalos médiát kell bámulni..

Ősi médektől származtatható kurdoknak soha nem volt önálló államuk. A függetlenség álmát azonban nem adták fel....
    Kurdisztán, a békés, stabil, lázadóktól és robbantásoktól mentes Irak. Luxushotelek, bevásárlóközpontok, sportpályák és kórházak épülnek. Az elmúlt évben több mint ötszáz új lakást adtak át....
    A kurd régió legnagyobb városában épül a Dream Citynek nevezett lakópark. Itt a lakások ára egymillió dollárnál kezdődik majd....
    A kurd kormányzat előszeretettel hangsúlyozza, hogy a régióban 2003 márciusa óta egyetlen szövetséges vagy amerikai katona sem vesztette életét, és egyetlen külföldit sem raboltak el. A biztonságot a térség fővárosába vezető utakon felállított több száz ellenőrzőpont garantálja.
    satöbbi.....
  • Montanosz
    nem érted

egy független kurdisztán gát lett volna, és mostanra nem lenne "tálib" jelenség
    így értettem és nem csak afganisztán területén levőkre

nyilván "kényszerű" szövetség alakult volna ki még törökországgal is, ha az nyugati nyomásra elismerte volna kurdisztánt (a 90-s évek elején még jobban hajtottak az eu-ba, engedtek volna)
  • I.C.ram
    persze elnek afganisztan teruleten is kurdok, de igazabol semmi kozuk a talibokhoz.
  • Montanosz
    nézd, mivel keresztény és filoszemita vagyok fontos számomra kiálni a bibliai zsidó-keresztény erkölcsi és életviteli értékrend mellett
    még ha ez másoknak nem is tetszik mert fontosabb nekik amerika vagy izrael elleni elvakult gyűlőlet.
    de ezek nem tanultak góliát halálából.
    egyszerű: átkozott az aki benneteket átkozz, és áldott az aki benneteket áld...
    mivel ezt az áldást megtapasztaltam anyagi téren, gyógyulások terén, családi és baráti kapcsolatokban..mondhatni már ebbéli érdekből sem vagyok hülye eldobni, mégha a lehetősége fenn is áll egy leendő muzulmán koncentrációs tábornak.
    szóval fontosnak tartom kiálni ezen értékek mentén mivel egyre több a gyűlölködő gonosz szívű ember( lásd magyar gárda nyilvánosan masírozhat ide-oda)
  • I.C.ram
    Na latod ezert szerencse, hogy nem latnak emberek a jovobe ilyen kijelentesek utan:

"90-es évek elején teljesen más volt a geopolitikai helyzet, ha tudnánk a jövőt nyilván fejbelőttük volna szaddamot, a kurdoknak meg szabadságot adtak volna és fegyvert hogy fékezzék meg a leendő tálibokat"

Taliboknak koze nincsen a kurdokhoz. Kurdok az iraki es torok hatar kornyeken elnek, mig a talibok nem is nepcsoport, hanem politikai szervezodes, es afganisztan teruleten.

"horty" meg igy irja a nevet: Horthy
  • Montanosz
    írtam hogy elhibázott az egész különböző okok miatt.

ha jövőbe látnánk akkor hitlert kisgyerekkorában agyonütötték volna

90-es évek elején teljesen más volt a geopolitikai helyzet, ha tudnánk a jövőt nyilván fejbelőttük volna szaddamot, a kurdoknak meg szabadságot adtak volna és fegyvert hogy fékezzék meg a leendő tálibokat
    de senki nem tudja mit hozz a holnap
    így utólag horty is elmebetegnek tünik mert hadat üzent az usa-nak meg szovjetuniónak, a győzelem minden esélye nélkül.
    a führer sem tanult a svédek és a franciák példájából ésneki ment oroszhonnak

szóval majd 10 év múlva okosabbak leszünk))
    vagy nem, hisz a balkáni helyzet világosan mutatja hogy az európai vezetők semmit nem tanultak az előző háborúkból