Milyen OP rendszert válasszak?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Mikor meglett az új vidkari (HD3850) rögtön kipróbáltam a Vistát (mint elõtte milliószor is, de most kifejezetten a DX10-10.1 miatt). Akármennyit tesztelgettem, kb 10%-al volt lassabb minden játék amit próbáltam, és mivel a gép többi része nem épp mai gyerek, ezért úgy döntöttem az a 10% nekem baromira fontos, így maradt az XP. Majd talán a windows7.

One Vision. One Purpose.

ja és én is az Xp mellett teszem le a voksomat

NEOreg3
vindóz ikszpé

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

chilios
XP
motyodlee
jó kis aurátok lehet a környéken 😄
én sok olyat olvastam, hogy egy csomó játék nem akar hiba nélkül elindulni vistán, ezért én is XP-t választanám
(én is azt használom és eddig semmi gond sincs, mindegyik elidul szépen)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

ne írjunk hülyeséget kérem!!!!

Itt egy cikk, ami segíthet megválaszolni a kérdésedet:Vista vs. XP

(ha meg nem Windows akkor Ubunutu Linux)

Narxis
XP

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mama 2
ha játék, akkor xp!!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

somdav95
Nálam meg ugyan úgy futnak a játékok xp-n is meg vistan-n is. Csak az xp fagyott, ezért azt többet vissza nem teszem !

Rage47
Nyáron teszteltem a Vista-t. 3 hetet bírt, fogta magát és minden ok nélkül belassult egy idõ után. Visszaraktam az XP-t és azóta is azt használom.
nem hülyeség... ami van gépen játék mind jobban fut vistán mint XP... NÁLAM...

Solten
Ezt ide a hardverrészlegbe..? <#wilting> <#szomoru2> Amúgy ubuntut... <#hehe>

Saor Alba

tmp
"én tapasztalatbol mondom hogy vistán jobban futnak a játékok"

Hülyeséget ne írjunk 😊 1-2 game ami vistára van optimizálva valóban jobban fut adott esetben ,de a játékok nagyrésze még most is xp-n fut jobban.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Tinman
Op. rendszerrõl van szó, nem szarrendszerrõl...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kemszi2
hát én most fogok vistáról visszaváltani xp-re...
ha játékra már akkoris Vista... én tapasztalatbol mondom hogy vistán jobban futnak a játékok... több fps. dx10-10.1, és nem egy játéknál hallok oylan problémákat pl cod5 hogy igy nem indul ugy fekete képernyõ stb... és mind XP-s... énmeg vistával vigan játszok hibamentesen

Dzsini
ha DirectX 10-es dolgokat ki akarsz használni (meg a 4 giga ramot), akkor Vista 64bit. (de szerintem elég a Home Premium)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

adeex7
ha játékra,akkor XP,ha mindennapi használatra(net,zene,film) akkor vista,mert az gyorsabb!!

De játékra kell mindenképpen. Azt mondták, hogy jobban járok ha xp-t teszek rá, mert stabilabb. De jobb a vista akkor? Miért?

osx<#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
osx😊

vista...
vista sp1 ultimate 64bit

Sziasztok!
Most vettem új számítógépet (az egy dolog, hogy nem mûködik, egyszer elindítottam, láttam, hogy nincs rajta op rendszer, kinyomtam amíg megkeresem az xp cd-t, de újra már nem kapcsolt be), és azon tûnõdök, hogy melyik lenne a legoptimálisabb operációs rendszer hozzá.
A konfig a következõ:
Alaplap GIGABYTE Alaplap S775 EP35-DS3 INTEL P35 FSB1333, ATX
Processzor INTEL CPU S775 Core 2 Duo E7200, 2,53GHz
Memória1 KINGSTON Memória DDR2 4GB 800MHz CL5 DIMM (KIT of 2)
HDD SAMSUNG 3.5" HDD SATA-II 750GB 7200rpm 32MB Cache +NCQ
Optika1 LG ODD DVD ÍRÓ GH20NS15RBBB, SATA, OEM fekete
VGA GIGABYTE Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA 9800GT 1GB DDR3 OC
Ház CODEGEN Ház 6219L-CA MIDI Torony 400W
Köszönöm válaszotok!
Üdv!
Vorti

← ElőzőOldal 3 / 3