Milyen OP rendszert válasszak?
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor meglett az új vidkari (HD3850) rögtön kipróbáltam a Vistát (mint elõtte milliószor is, de most kifejezetten a DX10-10.1 miatt). Akármennyit tesztelgettem, kb 10%-al volt lassabb minden játék amit próbáltam, és mivel a gép többi része nem épp mai gyerek, ezért úgy döntöttem az a 10% nekem baromira fontos, így maradt az XP. Majd talán a windows7.
One Vision. One Purpose.
ja és én is az Xp mellett teszem le a voksomat
vindóz ikszpé
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
jó kis aurátok lehet a környéken 😄
én sok olyat olvastam, hogy egy csomó játék nem akar hiba nélkül elindulni vistán, ezért én is XP-t választanám
(én is azt használom és eddig semmi gond sincs, mindegyik elidul szépen)
én sok olyat olvastam, hogy egy csomó játék nem akar hiba nélkül elindulni vistán, ezért én is XP-t választanám
(én is azt használom és eddig semmi gond sincs, mindegyik elidul szépen)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ne írjunk hülyeséget kérem!!!!
Itt egy cikk, ami segíthet megválaszolni a kérdésedet:Vista vs. XP
(ha meg nem Windows akkor Ubunutu Linux)
Itt egy cikk, ami segíthet megválaszolni a kérdésedet:Vista vs. XP
(ha meg nem Windows akkor Ubunutu Linux)
Nálam meg ugyan úgy futnak a játékok xp-n is meg vistan-n is. Csak az xp fagyott, ezért azt többet vissza nem teszem !
Nyáron teszteltem a Vista-t. 3 hetet bírt, fogta magát és minden ok nélkül belassult egy idõ után. Visszaraktam az XP-t és azóta is azt használom.
nem hülyeség... ami van gépen játék mind jobban fut vistán mint XP... NÁLAM...
Ezt ide a hardverrészlegbe..? <#wilting>#wilting> <#szomoru2>#szomoru2> Amúgy ubuntut... <#hehe>#hehe>
Saor Alba
"én tapasztalatbol mondom hogy vistán jobban futnak a játékok"
Hülyeséget ne írjunk 😊 1-2 game ami vistára van optimizálva valóban jobban fut adott esetben ,de a játékok nagyrésze még most is xp-n fut jobban.
Hülyeséget ne írjunk 😊 1-2 game ami vistára van optimizálva valóban jobban fut adott esetben ,de a játékok nagyrésze még most is xp-n fut jobban.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Op. rendszerrõl van szó, nem szarrendszerrõl...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha játékra már akkoris Vista... én tapasztalatbol mondom hogy vistán jobban futnak a játékok... több fps. dx10-10.1, és nem egy játéknál hallok oylan problémákat pl cod5 hogy igy nem indul ugy fekete képernyõ stb... és mind XP-s... énmeg vistával vigan játszok hibamentesen
ha DirectX 10-es dolgokat ki akarsz használni (meg a 4 giga ramot), akkor Vista 64bit. (de szerintem elég a Home Premium)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De játékra kell mindenképpen. Azt mondták, hogy jobban járok ha xp-t teszek rá, mert stabilabb. De jobb a vista akkor? Miért?
osx<#eljen>#eljen>
http://gaborszantai.co.uk/
vista...
vista sp1 ultimate 64bit
Sziasztok!
Most vettem új számítógépet (az egy dolog, hogy nem mûködik, egyszer elindítottam, láttam, hogy nincs rajta op rendszer, kinyomtam amíg megkeresem az xp cd-t, de újra már nem kapcsolt be), és azon tûnõdök, hogy melyik lenne a legoptimálisabb operációs rendszer hozzá.
A konfig a következõ:
Alaplap GIGABYTE Alaplap S775 EP35-DS3 INTEL P35 FSB1333, ATX
Processzor INTEL CPU S775 Core 2 Duo E7200, 2,53GHz
Memória1 KINGSTON Memória DDR2 4GB 800MHz CL5 DIMM (KIT of 2)
HDD SAMSUNG 3.5" HDD SATA-II 750GB 7200rpm 32MB Cache +NCQ
Optika1 LG ODD DVD ÍRÓ GH20NS15RBBB, SATA, OEM fekete
VGA GIGABYTE Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA 9800GT 1GB DDR3 OC
Ház CODEGEN Ház 6219L-CA MIDI Torony 400W
Köszönöm válaszotok!
Üdv!
Vorti
Most vettem új számítógépet (az egy dolog, hogy nem mûködik, egyszer elindítottam, láttam, hogy nincs rajta op rendszer, kinyomtam amíg megkeresem az xp cd-t, de újra már nem kapcsolt be), és azon tûnõdök, hogy melyik lenne a legoptimálisabb operációs rendszer hozzá.
A konfig a következõ:
Alaplap GIGABYTE Alaplap S775 EP35-DS3 INTEL P35 FSB1333, ATX
Processzor INTEL CPU S775 Core 2 Duo E7200, 2,53GHz
Memória1 KINGSTON Memória DDR2 4GB 800MHz CL5 DIMM (KIT of 2)
HDD SAMSUNG 3.5" HDD SATA-II 750GB 7200rpm 32MB Cache +NCQ
Optika1 LG ODD DVD ÍRÓ GH20NS15RBBB, SATA, OEM fekete
VGA GIGABYTE Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA 9800GT 1GB DDR3 OC
Ház CODEGEN Ház 6219L-CA MIDI Torony 400W
Köszönöm válaszotok!
Üdv!
Vorti
← ElőzőOldal 3 / 3