Milyen OP rendszert válasszak?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
szerintem xp.
amikor a microsoft bejelentette az xp tamogatasanak megszunteteset, tobbmillioan altak ki mellette. es nem azert, mert olyan jo a vista...
ha uj vagy, tanuld meg kezelni az oprendszert, es majd ha kijon a windows 7 sp1, akkor valts.
szerintem.
Linux64 - tudom, nem voltam elég up2date. November 20. óta van rá.
Withcer: Arról hogy bizonyos fejlesztõk nem képesek programozni, nem tehet az OS. Egyébként meg nem nagyon használ 3GB-nál több memóriát semmi. Több program sem. Mint írtam most átlagfelhasználókról beszélünk.
XP32: Számomra. Ezen mi nem egyértelmû? Írjam oda hogy szubjektív, hogy megértsd?😊
Akinek kell a DX10 annak ott a Vista64, amire írtam, hogy jó. Nem értem a problémázást. Nekem nem kell és kész. Ha játszom akkor is kalandjátékokkal, esetleg szimulátorokkal. Ha nem játszom, akkor meg Linuxot használom.
[merlinw.org]
"Linux64 nincs rá flash, de rá lehet erõszakolni, egyébként rendben van." de van DE VAN 😊
"Átlagfelhasználók számára egyelõre nem szükséges. 3GB memóriánál többet semmi sem eszik, a sebességkülönbség meg elenyészõ játékok esetében."
Nem is 1 folyamat fut a gépen... egyébként meg DE witcher 2 giga ram +1 giga page-el úgy kibasz asztalra max grafikán out of memory hibaüzenettel pár perc után, mint a szar.
Na meg jobb a pagefile-t is rammal kiváltani. Úgyis olyan ólcsó.
"Más kérdés, hogy számomra semmivel sem nyújt többet az XP32-nél."
Számodra. De másnak kell a dx10 gyorsasága már a tényleg dx10-es játékoknál (nem ám a kamu dx10 krájszisznál), meg a prioritásos io, és az hogy jóval ritkábban esik szét a grafikus felület mint xp-n, na meg a jobb többmagos proci kezelés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Még nem akarok ma váltani, de már érik és kacsingatok ki mivel szenved 64 biten.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Vista64 rendben van
Linux64 nincs rá flash, de rá lehet erõszakolni, egyébként rendben van.
Átlagfelhasználók számára egyelõre nem szükséges. 3GB memóriánál többet semmi sem eszik, a sebességkülönbség meg elenyészõ játékok esetében. Ettõl függetlenül Vista64-et bátran lehet használni.
Más kérdés, hogy számomra semmivel sem nyújt többet az XP32-nél.
[merlinw.org]
64 bites oprendszerkrõl jöhetne egy kis tapasztalat.
Évek óta Ubit használom, Win-t csak akkor indítok, ha rá akarok kukkanatni egy új játékra.
[merlinw.org]
gondolok itt régi játékokra ut3 quake wars az elmult 2max 2.5év termése
Egyébként elég flame topik ez. Fõleg, hogy kemény 3 fajta OS van ami szóba jöhet. De a játékos SG fórumon, a Linux alapból kiesik. Marad kettõ. Innentõl felesleges a topik. Van Linux, XP és Vista topik.
[merlinw.org]
• Processzor: Athlon64 X2 6000+ AM2 - 1 év garancia
• Alaplap: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 - nForce 570 - 3 év garancia
• Videokártya: ATI Radeon HD4670 512MB - 1-3 év garancia
• Memória: 3GB DDR2 - élettartam garancia
• Merevlemez: 500GB SATA - 3 év garancia
• Optikai meghajtó: DVD író - 1 év garancia
Nameg a codegen táp is olyan mintha aknamezõn szaladgálnál.
De a gépbõl ítélve játékra kell, tehát vista x64 sp1.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Elsõ kettõn dolgozom, XP-n játszom, Vista meg foglalja a helyet.
[merlinw.org]
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha nincs akkor meg XP
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Oprendszerbõl meg XP Pro; elég a 32 bites, az is valami >3.2 gigát lát a memóriából.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
HP+
"The trees move. Do you not see it?"
Én elhiszem neked,de végül is az a lényeg,hogy gyorsabb legyen.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Hát összességében Vistát, de azért van pár buktató tényezõ:
1. Codegány - Füst gép kukába XD
2. 9800GT - No dx10.1, no free AA - lassabb(miért ezt a vackot vetted?)
<#idiota>#idiota>
"többet nem kapcsolt be a gép": fõ oka valószínûleg = Codegány táp <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha mégis Xp mellett döntesz akkor meg minek a 4gb memória ha úgyse kezeli? Xp 64bit rõl meg neis beszéljünk... Akkor már alap hogy Vista.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Én is olvasom a PH-t napi rendszerességgel.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!!
Vorti
Amennyivel gyorsabbak a kártyák, annyival szebbek, csak xp-n letiltott effektek, hogy valami elõnye is legyen a Vista-nak... Aki ezt nem látja azt csak sajnálni tudom.
Én az XP-t ajánlom, de nem veszít vele olyan sokat, ha felrakja a Vista-t, kipróbálja, aztán eldönti, hogy elég jól futnak-e a játékok meg minden ami kell. Aztán max újra telepíti.
Nekem 4 partició van (2 vinyó van), egyiken xp, másikon vista. De tényleg fölösleges, mert úgyis csak 1-et használok, az pedig nálam az XP maradt. A legjobb a saját tapasztalat (úgyis hardverenként és igényenként is változó).
Abban tudnátok segíteni - fõleg Vista hívõk -, hogyan varázsoljak
1280 x 720 as felbontást Vista alatt?
ASUS laptop, XP alatt van ilyen felbontási lehetõség.
majdnem minden driver -rel próbálkoztam már.....
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
próbáld meg Vistán,lehet hogy mûködne is a DX10.
Játékra egy ilyen gépre, meg netezni tökéletes.
Több OS felesleges neked, fõleg ha ez a kettõ windows akar lenni... Egy ideig csináltam azt, hogy alapból vista, munka, egyéb programok (akkor még alig volt támogatása a Vistának) az pedig XP-n. Két napig bírtam, és vissza XP-re, és én már maradni is fogok, szépen meg van mindenre a megfelelõ programom.
Ettõl függetlenül amikor tudod, particionáld a vinyódat két három részre legalább, sokkal egyszerûbb lesz késõbb újrarakni a csodavistát, ha "neadjisten" beadná a kulcsot...
.: mobilize.hu :.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.