21
-
#21 Bár a liberalizmus inkább idézőjeles dolog itt. -
#20 Szélsőliberalizmus viccesen (a gáz az, hogy ez igazából nem vicc... a valóság. Nem csak a szadesz valósága) -
Praetor #19 Ha a '95-ös robbantás a családodból áldozatot követelt, akkor tényleg elnézést kérek. Nem volt szándékomban, hogy az érzéseidet megtapossam, és tényleg szívből sajnálom a dolgot.
De az tény, hogy az emberek kb 99.999999999999%-a ilyen eseménnyel nem érintett, és tényleg kicsi a matematikai valószínűsége, hogy valaki valóban terrorcselekmény áldozata legyen.
Ráadásul a terrorcselekmények nagy része politikai indíttatású, ami az államok vezetőinek a gazembersége szül. És erre hivatkozással akarják az emberek szabadságjogait addig nyírbálni, amíg egy totálisan ellenőrzött és egy megcsonkított világ nem lesz. Csak azért, hogy a legfelső 1000 tróger klánjának a totális uralma be legyen betonozva. -
kvp #18 A nemetek leginkabb ket dologtol felnek a szelsosegesekkel kapcsolatban. Az egyik, hogy addig hulyitik egymast a helyi muzulman fiatalok (torokok), amig valaki tenyleg elkovet valamilyen terrorcselekmenyt. A masik az, hogy a viszonylag szegeny es a bevandorlo torokok altal a munkalehetosegetol megfosztott fiatalok (neonacik) egy ido utan tul sokan lesznek es a vegen megint hatalomra kerulnek.
ps: Nemetorszagban a kommunistakat ugyanugy uldozik mint a nacikat, de meg a scientologusokat sem igazan kedvelik. Alapvetoen a lakossag egy resze kezd megijedni a jelenlegi tarsadalmi es kulturalis tendenciaktol. -
#17 "Miért félnek annyira a holokauszttagadástól? Talán valami nem passzol a történetben, amit nem szeretnének kimagyarázni?" Nem tudom, mindenesetre az biztos, hogy volt holokauszt, legalábbis a nagymamám mesélte, hogy elvitték a zsidókat a németek a faluból, és nem tért vissza egy sem, viszont szerintem se passzol valami a történetben, különben miért tiltják annyira a holokauszttagadást, a kommunizmus sokkal nagyobb bűneit meg lehet tagadni... -
#16 te inkább várd meg féllábon és levegő nélkül, amíg az igazság győz ! -
Balu0 #15 Az oklahómait te nagyon #&°%!.. -
Praetor #14 Mellesleg: definiáld már légyszíves a terrorista fogalmát... Már csak azért kérdem, mert nekem baromira úgy tűnik, hogy az a terrorista, aki a jelenleg hatalmon lévők érdekeit valamilyen tettleges formában veszélyezteti (nem sok van belőlük, ezért minden erőszakot elkövető bűnözőt/őrültet át kell "konvertálni" terroristának, hogy a hatalomnak legyen hivatkozási alapja a totális ellenőrzés és uralom kiépítésére). Welcome to the real world...
(GyK: "Az a zsidó, akire én azt mondom" v. "Az a náci, akire én azt mondom" v. "Az az antiszemita, aki az én akaratomnak ellent mond"...stb.) -
Praetor #13 A te családodra melyik bevásárlóközpontot robbantották rá, kedves paranoiás barátom? -
teddybear #12 Mert nem vagyunk kívánatos célpont. Nem állunk úgy anyagilag, hogy komolyabb mennyiségű bevándorlónk legyen. -
Yv@n #11 "mondod most, azt kíváncsi lennék mint mondanál ha egy bevásárló központot robbantanának a családodra ... akkor mennyire támadnád a terror ellenes küzdelmet?"
És nálunk miért nem robbantgatnak? Meglehet, hogy nem adunk rá okot? Hmm... -
Ronny #10 he? -
#9 a németeket még nem vert annyiszor a BALsors..viszont ha jobban a szélén állnának akkor már le is esnének.. különösen a führer híveit tekintve .. én azért szorítok nekik .. -
#8 a szélsőség-ellenesek elleni központ felépülését várom már de nagyon -
#7 Annyira relatív, hogy kiket is nevezünk szélsőségeseknek. Számomra a kormányunk megtestesíti az abszolult szélsőséget. Gazdaság szétkúrása, magyarság sárbatiprása, gazdák kisemmizése, kisvállakozók tönkretétele, bűnöző cigányság ész nélküli szaporítása, lakosság rendszeres lenácizása.
Vajon őket is megfigyeli ez a német kukkolda? -
Balu0 #6 te meg melyik cikket olvastad? -
Balu0 #5 mondod most, azt kíváncsi lennék mint mondanál ha egy bevásárló központot robbantanának a családodra ... akkor mennyire támadnád a terror ellenes küzdelmet?
Könnyű azoknak akik nincsenk közvetlen veszélyben... nézd meg mi történt indiában.. becsörtetett pár fickó és egész családokat géppuskázott le... -
Emmegki #4 A németeknél az idiotizmus és a stockholm-szindróma együttesen van jelen. -
Praetor #3 Hümm, úgy tűnik, hogy a németeknél kezdi felütni a fejét megint a náci mentalitás. -
Emmegki #2 Liberatúra...
Miért félnek annyira a holokauszttagadástól? Talán valami nem passzol a történetben, amit nem szeretnének kimagyarázni?
Az USA-ban valahogy senkit sem érdekel ez az egész betiltósdi, ott alkotmányellenes lenne. -
nyalógép #1 Mostantól fogva csak a zsidók cserélgethetik egymás közt a palesztinok kilövéséről szóló szórakoztató videókat.