14
  • calibra83
    Ezek a muszlimok/terroristák még a középkorban élnek mert szent háborúnak tartják azt amit csinálnak Isten nevében!(akár lehetne Ori is)Régen(pár száz éve) a kereszténység meg a zsidóság is ilyen lehetett...
    Onnantól kezdődtek a nagyobb bajok mikor az USA "benyomult" Afganisztánba pénzt és fegyvert adva az araboknak.
  • Gabe Dearborne
    Hát először is: Bombay, mert magyarul így ismerjük, még akkor is, ha most hivatalosan Mumbai a neve. Viszont az is igaz, hogy egyes esetekben illendő az illető várost a helyi elnevezéssel említeni. Ez már nemzetközi protokoll kérdése.

Másodszor: valaki itt megint megpendítette, hogy "terroristák". Így, idézőjelben. Frayer barátom, te még mindig egy más világban élsz? Milyen és mennyi bizonyíték kell neked és a hozzád hasonlóknak ahhoz, hogy kinyíljon a szemetek, és észrevegyétek, mi folyik itt a szemetek láttára? Felvilágosítalak: az, amitől úgy féltek, hogy harmadik világháború, már javában tart, és a lényege az iszlámnak az egész világ elleni harca. Lehetőleg sok áldozattal, mert az iszlám ezt "szereti".

Harmadszor: az amerikaiaknak semmi dolguk ott, az indiaiak maguk is tudják, mit kell tenniük. Mint ahogy meg is tették. Nem tudom, észrevettétek-e, hogy a híradások arról számolnak be: az összes terroristát likvidálták. Igaz, hogy egy csomó ártatlan ember életébe került - többek között egy személyes ismerősöm is otthagyta a fogát, pusztán azért, mert izraeli volt, és nem megfelelő időpontban tartózkodott nem megfelelő helyen - de ez a terror elleni harc ára. Egyetlen háborút sem lehet áldozatok nélkül megvívni. Ezt pedig, ahol az ellenség ennyire alattomos, pláne nem.

Úgyhogy hagyjatok fel a nyelvetek köszörülésével azon, hogy az "amcsik így, az amcsik úgy". Addig örüljetek, amíg van valaki, aki vásárra viszi a bőrét - többek között azért is, hogy nektek, ott, Európában, sohase kelljen attól rettegnetek, mikor támad valami eszement vadbaromnak kedve robbantgatni, gyilkolni.

Mondhattok rám, amit csak akartok. Két évtizede élek a Közel-Keleten, és tapasztaltam egyet- mást. Meg tudom különböztetni a barátot az ellenségtől. Manapság már ez is nagy eredmény.
  • Frayer
    - Winstrol Churchill
    Ez direkt van így, winston soha nem mondott ilyet,hogy "Eat, Sleep, Train, Repeat... "

Viszont a winstrol egy kox fajta testépítőknek.
  • Landor
    "randalírozni" és "Winston Churchill"
  • Frayer
    Addig addig fognak majd ott randarírozni a "terroristák" amíg a végén az amik benyomulnak és majd ők "rendet tesznek".
  • Praetor
    Hja, már meginn terroristáznak, miközben lehet hogy banda- vagy polgárháború...
  • Legend Killer
    értem.
  • gosub
    Ja, ja fellázad a f@xom . Ettől nem lázadna, hanem csak háborogna egy piciny része osztán hazamegy. A csendes többség pedig el-clickel egy szórakoztatóbb oldalra .
  • balee66
    "akkor fellázad a nép"

Nem, mert maga a nép az aki kiköveteli magának a média általi butítást, a nyílt politikai tevékenységek ellen meg nem tud mit tenni a nép ("hadd tüntessenek, majd megunják és hazamennek"). Azaz tudna, de nem mer...
  • Legend Killer
    "Addig jó, amíg ezekben a blogokban meg nem jelenik a cenzura."

akkor fellázad a nép.
  • Frayer
    Addig jó, amíg ezekben a blogokban meg nem jelenik a cenzura.
    Ha már az egyén szavait is kicsorbítják akkor végérvényesen győzött a hatalmi elit.

Én valami gyanusat sejtek ebben az indiai konfliktusban.
    Mi okból történnek ott zavargások??
    Hacsak nem a lakosság folyamatos félelemben tartása végett.
    Esetleg, világszinten meg kellett erősíteni a terrorista mint ellenségkép fogalmát.

Amit a profi hírekben hallatok, ne vegyétek készpénznek, és minden elétek rakott hírmorzsát fogadjatok, kritikus szemmel.
  • Tigristank
    Ma már Mumbai a neve. 1995/1996 előtt volt Bombay (Bumbai).
  • Legend Killer
    :DD, internet rulz :DD.
    viszont azokat a szerencsétleneket sajnálom, rossz lehet nekik ott eléggé.
  • 0Speed0
    Szerintem Bombai. Ha már van magyar megfelelője a Mumbai-nak.