7877
-
#68 Tettem fel Teasert, ha esetleg még nem látta volna vki
AC 2 teaser 2 -
ATi0021 #67 Nem tudom mennyire hiteles a forrás, de itt van néhány kép:
wildgames.es -
#66 Nem de több ellenség ellen jobb és lehet hogy így 2 embert is leszúrhatunk egyszerre. feltéve ha közel vannak egymáshoz -
#65 Sztem elég lett volna egy, most ha valakit meglátunk az utcán, akkor futunk utána és dupla tőrrel bele dőfünk, mint Logan. :D -
#64 Ez elég hülyén hangzott XD
Ja egy kicsit télleg hasonlít rá de nekem bejön. És azt hittem így neked is jobban fog tetszeni ;) -
#63 Nem hiszem. de sztem így jobb kombókat lehet megcsinálni :D -
Hellsing47 #62 azért van egy "kis" különbség :)
-
#61 Csak azt nem értem minek? Így tiszta x-menes lesz, ld. Wolverine -
Hellsing47 #60 hálistennek megmaradt az a kis szar a kezünkön, ráadásul kettő is van belőle -
#59 Ja, amúgy onnét van a kép:D
(ld: kép sarkában) -
#58 Ha a cikken belül rányomnak a képre akkor is nagyban mutatja. de igazad van így látványosabb :P -
#57 Kinagyítva:
-
#56 Kiderült hogy hogy is néz ki Ezio (akit irányítunk) -
Xabinho87 #55 Készüljetek fel némi késésre.Az Amazon egy hiteles (?) forrás. -
#54 Majd a 3. részben ;) -
#53 Mindenesetre én már nagyon vártam...az egyet is végignyomom újra asszem ;) nekem bejött..kis gyűjtögetés, kis hentelgetés, kis ugrándozás...de kiszállnék végre az animusból hogy a megszerzett képességeimet kamatoztathassam a huszonikszedik században xD -
#52 Mert magasról leszarják mi kell a gamer társadalomnak azt adják ki ugyis ami a saját feljesztőik szerint jó.Sajnos ezért lett az 1 is egy unalmas game! -
#51 Akkor ezt mért nem a Ubisoft-nak küldöd el e-mailben? :P -
lammaer #50 Tanacs az Ubinak:
- grafikusok csak uj texturakat csinaljanak :), minden mas tokeletes ahogy volt
- programozok hozza ne nyuljanak (engine jo ahogy volt)
- tortenetirokat es palyadesignereket kirugni, ujakat felvenni, es iratni veluk egy franko sztorit meg csinaltatni veluk par valtozatos kuldetest
eredmeny: AAAA kategoriaju jatek :) -
#49 Teaser
Csak a videóban észrevehetjük da Vinci-t is. vajon szerepe lesz benne? -
#48 Egy kis infó -
#47 A játék megjelenését az ubisoft 2009. karácsonyára tűzte ki. -
#46 ha ez kell neked ott van a PROTOTYPE...... -
#45 -
#44 Én már az Assassin's Creed 4el játszok ahol má lézerkardal kell menni itt -
#43 De adott magyarázatot. Megerősítette bennünk a hitet hogy lesz 2. rész. -
#42 Az még odéb lesz hidd el. -
Metontour #41 Szerintem a 3 a Desmond idejében fog játszódni és ő lesz a spíler az egyéb animusban eltanult képeségekkel szerintem. -
#40 :DDDd -
#39 ok -
#38 Far Cry 2-vel semmi baj nem lenne ha nem lennének checkpointok vagy legalább is beletelne jó néhány napba, hogy újraspawnolódjon az ellenség vagy esetleg le lehetne fizetni őket és átengednek. De így, hogy 5 percenként megtámad valaki pont attól riasztják el a játékost, hogy felfedezze a terepet én speciel mindig a demilitarizált övezetből busszal lehető legközelebb utaztam a célterülethez.
Assassins Creed az elején jó volt de a végefelé valóban igen unalmassá vált és csak azért játszottam mert érdekelt mi lesz a vége...ami nem adott magyarázatott semmire. -
#37 jó de most már tudom melyik kor a 2., a 3-at is szeretném tudnie :DD
na de majd kivárjuk. én bízom ubiékban hogy tanultak az első rész hibáiból és javítanak sokat a második részen :) -
#36 de mit érsz ezzel el ha unalmas? nézd meg pl a half-life 1et, grafja mai szemmel nézve nem a legjobb, de viszont nem unatkozol egy percet se. (vagy HL2, vagy Portal :D) -
#35 Én csak aszondom,hogy ne a grafra gyúrjanak,hanem arra,hogy hetekig kitartson a játék,és NE legyen olyan monoton,uncsi mint az 1... -
#34 Hát ha valami normálsiabb harcrendszer lesz, akkor már jó lenne egy multiplayer is. Az 1-ben tényleg semmi értelme nem lett volna. -
bgabor #33 Szerintem a Vistát úgy ahogy van, át kell ugorni. Viszont sajnos az új windowsra már kénytelenek leszünk átállni. -
#32 Ja, így van... egy coop viszont dögös lenne -
#31 Ebbe felesleges multiplayer. -
#30 Még ki se próbáltam az első részét :D -
Fbn Lx #29 far cry 2 nálam rohadtul bejön.
bár most 50%-nál szünetel, amig falloutot végig nem tolom :D mert az meg mégjobb.