7877
  • KaszaN
    Ha ilyen arányban kijön még egy videó, hamarosan többet is láthatunk :D.
  • Hellsing47
    már kezdtem örülni, de ez még mindig csak teaser
  • Prince23
    Új tréler!
  • elitehun
    Sztem vannak köztük mindenféle vallásúak. csak eltörölték számukra a vallást és maradt a törvény
  • Prince23
    Tehát mohamedánok és európaiak a tagjai? :D Leszátmazottai nem kérdés.
  • elitehun
    LoL AC iPhone-ra :D
  • elitehun
    Ja és ez egy idézet XD
  • elitehun
    Az orvgyilkosok csak három szabályban hisznek, számukra ez a vallás, ez az isten, ezeknek megfelelni az életük nagy célja.
  • Prince23
    Egyébként az Assassin Creed tagjai milyen vallásúak? Keresztény vagy mohamedán? vagy keverék? ja és gondolom a tagok európaiak. nem?
  • elitehun
    Ja igen. De én nem csináltam olyan gyorsan a küldetéseket hogy 2 óra alatt megunjam. úgy értem egy csomót gyilkoltam, másztam és még többet gyilkoltam :D
  • Prince23
    Egyetértek, amilyen jól és faszán kezdődött a bevezető, utána már hót monoton lett
  • KaszaN
    Mondjuk úgy hogy, a mellék küldik voltak uncsik. A főszál má izgisebb volt főleg az utolső :P.
  • grebber
    Végefelé? 2óra után olyan unalomba fullad a game hogy olyat ritkán látni!
  • elitehun
    Nekem a történet nagyon bejött de a küldetés télleg gáz volt a végefele :S
  • lammaer
    "240ember dolgozik éjjel nappal hogy minél hamarabb készen legyen a játék. "

Hat, remelem abbol a 240 emberbol van legalabb 10, aki nem grafikus vagy manager, hanem mondjuk tortenetiro meg kuldetes designer. Ez a ketto hianyzott az elozo reszbol, de nagyon.
  • KaszaN
    Modern warfare?! Mi olyan jó azon?! Én az AC2-t min a második hejre tenném :D.
  • Prince23
    3. legvártabb játék jelenleg.
  • gfreak
    kihallgatások nekem is tetszettek...és imádtam a tetőkön menekülni, de most hogy ledobálhatnak/lőhetnek minket a falakról, tetőkről...hmm...remélem az idióta "gyűjts össze 5millió zászlót amit olyan helyekre rakunk hogy a büdös életben sem mentek arra hogy összeszedjétek" dolog helyett is kitaláltak valami jobbat ;)
  • KaszaN
    Jó az ugyis uncsi volt de az lenne jó ha olyasmi mellék küldik lennélek mint pl a gta4-ben mindegyiknek egy története van. Cserébe infót kapunk.
  • Prince23
    Persze... és a kihallgatások, zsebtolvajlást pedig törölték a játékmenetből.
    azért a kihallgatások jók voltak már nem azé.
  • KaszaN
    Azt tudtátok hogy?
    A játékban Da Vinci műhelye is fellelhető lesz a játékban.
    Olyan neves történelmi személyekkel is találkozhatunk majd, mint Machiavelli, Caterina Sofrza vagy Lorenzo de Medici.
    A közismertség rendszer teljesen át lett szabva, azaz sokkal nagyobb jelentősége lesz annak, hogy a nép és a katonák hogyan fognak viszonyulni hozzánk.
    16 küldetés lesz fellelhető a játékban.(az előzőben 9 volt)
    Lesznek úgynevezett utcai doktorok az alkotásban, akik segítenek visszanyerni a teljes erőnket, ha éppen túl sok ütést szenvedtünk volna el.
    Lesznek rejtett tárgyak a játékban.(mint az előzőben :P)
    Ismét udunk majd lovagolni.
    És elvileg 240ember dolgozik éjjel nappal hogy minél hamarabb készen legyen a játék.
  • elitehun
    Ja jobb lenne
  • KaszaN
    Remélem ebbe a részbe lesz felirat.
  • KaszaN
    :O Azta ez baró lesz! Egyre jobban tetszik :D teljesen lemodellezik a várost :D Apám járt velencében és tetszett neki hát hogyfog örülni ha bejárhatja megin csak 517 évvel korábban :D. ZSÍR!
  • grebber
    Tudunk majd uszikálni is
  • elitehun
    Újságból képek és szöveg. Nyomjatok a Show Spoiler gombra
  • KaszaN
    Komoly ez a repülő kiváncsi leszek rá :D
  • elitehun
    Scan-elt képek. Rajta van a Da Vinci féle repülő szerkezet is
  • KaszaN
    Igaz...az előző részben jólszerepelt megérdemli :p a 3. résznél meg má 3 ember lesz rajt :D
  • Prince23
    Épp eza lényeg, hogy az új embör a bannerben legyen.
  • grebber
    Altair leszármazottja az új csóka had legyen már ott
  • KaszaN
    Milyen kár hogy nincs photoshop-om :D De ha ez az AC2 miért van ott Altair?:D
  • Prince23
    Mondjuk firenzét, távlatból be lehetne rakni, ha van róla ingame kép.
  • elitehun
    Inkább hívjuk Firenze-nek az jobb kicsit (sztem)
  • Hellsing47
    tessék :D

(elég amatőr és a bal oldalon még altair van, tudom, de hát mi mást lehetne odarakni?)
  • Prince23
    Maga a háttér jó, de Altair nem !!... itt Ezio lesz a főhős az AC kettőben.
  • grebber
    Erre egy 2-est ráphotoshopolni azt jó is!

• Prince23
    Hm egész jó, kezdetlegesnek mehetne akár...
    Mire több infók lesz, akár még tartalams banner is születhet.
  • KaszaN
    Szevasztok látom nincs még kép fentre. :)
    Összevágtam egyet hátha ez tetszeni fog :D
  • elitehun
    Foglaljuk össze amit tudunk eddig: Ezio Auditore de Firenze Altair egyik leszármazottja, Desmond őse aki Olaszországban ezen belül Velencében tevékenykedik 300 évvel az első rész után. Emberünk a való életben egy főnemes, vallási életében (és egyben munkája) egy Assassin, magyarul orvgyilkos! Gondolom a szekta tagjai nagyon csak fogytán vannak, azért váltak külön útra, így jobban leplezzék valódi mivoltukat... természetesen a klánnak is lesz egy búvóhelye, ahova rendszerint vissza kell majd térnünk - új fegyverek, kiképzések, feladatok miatt - de most nem feltétlenül paripán kell megtegyük az utat, kapunk hozzá egy repülő szerkezetet is, így sec/perc alatt eljuthatunk A-ból B-be (látom lelki szemeim előtt :)! Firenze most jóval felszereltebb lesz mint elődje, ugyanis már két darab rejtett penge található kézelője alatt. Továbbá egy beszámolóból az is kiderült hogy lőfegyvert használhatunk, minden bizonnyal dobótőrök tömegei is helyet kapnak felszerelésünk között... nem feltétlenül kell majd kardot rántani, hiszen ellenségeinktől elkobzott bárdokat, buzogányokat, sőt még pajzsokat is hasznosíthatunk! Őreink jóval kifinomultabb AI-t kapnak mint elődjei, ha feltűnést keltünk ezúttal nem lesz könnyű meglógni előlük hisz átkutatják majd az egész putrit ahol szem elöl tévesztettek minket! Célpontunkat ezúttal úszva is megközelíthetjük, ami elsőre nem hangzik óriási "fejlesztésnek" de nagyban megkönnyíti a munkánkat. Háztetőkön is futkorászhatunk majd, bár az őrség elöl nem ez lesz a legjobb módszer a menekülésre hisz mire felérünk egy magaslati helyre már rég a hátunkba állítottak vagy 6 bárdot... a lényegesebb információk benne vannak, egyenlőre ennyi!
    Forrás:100-as hozzászólás